Denne påsken har vært veldig koselig i grunn! Gjort masse gøy, og vært med masse go'e folk! Og ikke minst, vært alene hjemme! Selv om det har vært over en ukes ferie, føler jeg ikke helt at jeg har hatt ferie. Har jo nesten ikke søtti ned på rompa og faktisk slappa ordentlig av. Har vært noe hele tiden som jeg har vært ute på, men det har uansett vært veldig koselig. Og utrolig delig å slippe å tenke på noe skole. Men nå er vi i gang igjen, og det er mye som skal gjøres..

Ferien begynte med en koselig kveld med jentene mine! Det var spilling av alias, som tok sin tid så vi bestemte oss for å slutte før vi var kommet halvveis. Så ble det litt drikke leker før det bar til byen. Noe nash ble det ikke på oss denne gangen heller, hvor alle var helt utslitt.Har mange bilder fra denne kvelden, men egentlig ingen som trenger å legges ut! Så da får bildene gå til fantasien deres!

Så på søndagen var det stryking av merker på russebuksa, som det står om i innlegget under, og på mandag ble det en tur til Hamar, med Randi, Søstern (Linn) og John Kenneth. Var kjempe koselig, og tror ikke at jeg hadde ledd så mye på lenge! Ble jo litt shopping, men flink som jeg var ble det bare en shorts, et kjede og en utrolig kul jumpsuit som jeg har hatt lyst på lenge! Passer perfekt til sommer'n og til Tyrkia!


På kvelden var vi hos Linn og tok oss en skål og koste oss! Før turen gikk til hytta oppi Etnedal'n på tirsdag. Kan si at det ikke var en av mine beste dager for å si det sånn, ganske så bleik og sliten.. Men go mat fikk vi da uansett servert, så var det natta, og våknet opp til en veldig trøtt silje som bare ville sove mer. Og ikke ha sovet mer enn 3 timer på to døgn er ikke så veldig godt, og kan si man blir veldig trøtt.. Kunne sovet to døgn i strekk etter det tror jeg! Halve onsdagen gikk nemlig med til å sove, og fortsatt var jeg like trøtt!

Så med min flaks så klarte jeg å bli brent av en humle. Og det skulle ikke være bare bare skjønner du..Det lille der, utviklet seg nemlig mer og mer, og til slutt var hele handa mi sikker tredobbelt så stor!Den ble også værre enn den er på det nederste bilde til høyre. Bildet neders til venstre er bare tatt to-tre timer før det siste bilde! Utover kvelden ble den bare større og større, og det begynte å gå utover hele handa, og utover i fingrene, og oppover armen! Vi dro derfor til legevakta, og der fikk jeg bare noen allergi tabeletter som jeg skulle ta. Dagen etter var den like ille, men utover dagen begynte heldigvis hevelsen å gå ned, og det presset ikke så mye lenger, så det var litt mer behagelig igjen! Håper jeg aldri blir brent av humle mer! Har fortsatt vondt i senene/beinene som er under der jeg ble stukket, utrolig irriterende..


  2 kommentarer på "Min påskeferie del 1"

Camilla
Siden du reagerte så mye bør du snakke med legen så du evt får med deg noe adrenalin neste gang du kan bli stukket av noe.
26.apr.2011, 21:52 URL: http://www.striami.blogspot.com
Sandra Marie
Aw!
26.apr.2011, 21:55 URL: http://sandramariehopphurra.blogg.no


Legg igjen en kommentar:

Navn:
Husk meg?
E-post:

Bloggadresse:

Kommentar:


Dette designet er laget av http://katrineaastorp.blogg.no

Image and video hosting by TinyPic
Jeg heter Silje Marie og er 19 år,bor på Toten. Er det noe du lurer på kan du kontakte meg på s_kyseth@hotmail.com.

Legg meg til som venn


ARKIV

· Mars 2012 · Februar 2012 · Januar 2012 · Desember 2011 · November 2011 · Oktober 2011 · September 2011 · August 2011 · Juli 2011 · Juni 2011 · Mai 2011 · April 2011 · Mars 2011 · Februar 2011 · Januar 2011 · Desember 2010 · November 2010 · Oktober 2010 · September 2010 · August 2010 · Juli 2010 · Juni 2010 · Mai 2010 · Mars 2010 · Februar 2010 · Januar 2010 · Desember 2009 · November 2009 · Oktober 2009 · September 2009


KATEGORIER

· Bøker · ferie · Forside · Hverdag · Mitt 2011 · Mote · Movies · Music · New in · om meg · Outfit · Party · Photo · Russetiden 2011&2012 · Shanty · spørsmål · Vila

LINKER

· Barbiegirl - Emilie Flatner · Cecilie M · imfancy · Lisa Elnæs · MEWKiD · Monika Solveig · Tine Linea

DESIGN


Designet er laget av Katrine.

hits