Jeg har utrolig dårlig erfaring med motedronningen.org. Som nå tydeligvis har byttet til .com , og pga det får jeg heller ikke logget meg inn lenger. 

I sommer bestilte jeg noen shortser derfra, tre stykker faktisk, og prisen ble over 1200 kr. Nesten tretten. Jeg gikk å ventet og ventet på disse shortsene, det fikk 1 uke, 2 uker, 3 uker, 4 uker, så sendte jeg en mail. Jeg klaget da på at jeg ikke hadde fått shortsene enda, og at de nå kunne vente med å sende dem til etter jeg kom hjem fra ferie. Jeg fikk svar at de skulle sende det når jeg kom hjem, så jeg hadde det til den og den dato'n. På hjemme siden sto det at det tok 9-40 dager  få varene, 40 dager syntes jeg er aalt for lenge, gina feks, der har du varene innen en uke! 

Jeg fikk shortsene når jeg kom hjem fra ferie, endelig! Selv om de kom en uke etter de hadde sagt de skulle komme. Men, jeg hadde bestilt 3, og i posten kom det bare 2! Jeg ble igjen veldig sur! Jeg hadde gått å ventet lenge på disse, og når de først kommer, kommer ikke alle. Strl passet heller ikke, så måtte jo sende de tilbake uansett, det var ikke med noen lapp jeg skulle skrive på hvorfor jeg sendte tilbake, om bytting av strl osv. Derfor sendte jeg en ny mail. Her skrev jeg at jeg gjerne ville bytte strl på den og den shortsen, og ville levere tilbake den andre, og den tredje (som jeg ikke hadde fått), ville jeg få(!), men bytte strl på den også. Denne mailen fikk jeg ikke svar på. Det står at de skal svare innen 24 timer(?) eller å var det 48, jeg ventet i en uke, fikk aldri noe svar, og det kom heller aldri noen nye shortser i posten. 

Jeg sendte da enda en ny mail, og lurte på hvorfor jeg ikke hadde fått de, og heller ikke fått svar på mailen. Denne fikk jeg heller ikke svar på! Derfor ble jeg veldig irritert, og sendte en ganske så sint mail til dem, om at nå hadde jeg sendt to mailer og ikke fått svar, jeg hadde heller ikke enda fått noen nye shortser, og at jeg derfor ville ha igjen pengene for disse ettersom det var snakk om nesten 1300 kroner. Dette skjedde i septemer tror jeg, tidlig i september, og jeg har fortsatt ikke fått svar! Jeg sendte derfor en ny mail nå, så nå blir det spennende å se om jeg får svar på denne. Hvis ikke kommer jeg til å gå videre med det. 

Jeg vet de også har vært på tv2 hjelper deg, hadde jeg vist dette når jeg bestilte hadde jeg aldri bestilt der. Det er ikke bare jeg som ikke har fått varene mine, og folk har også fått feil varer. Dette er virkelig ikke bra! Men det skal også sies at jeg har bestilt en genser der tidligere, og den fikk jeg innen 2 uker, og alt gikk kjempe fint! Var derfor jeg bestilte derfra en gang til, noe jeg virkelig angrer på! 
Det er sikkert mange det har gått bra med når de har bestilt der også, men jeg sier bare: vær forsiktig!

Jeg syntes dette er veldig dumt, for det er så utrolig mye fine klær der! men jeg kommer aldri til å bestille derfra igjen.. 

Nettsiden kan du finne HER.


  0 kommentarer på "Ikke bestill på motedronningen!"Legg igjen en kommentar:

Navn:
Husk meg?
E-post:

Bloggadresse:

Kommentar:


Dette designet er laget av http://katrineaastorp.blogg.no

Image and video hosting by TinyPic
Jeg heter Silje Marie og er 19 år,bor på Toten. Er det noe du lurer på kan du kontakte meg på s_kyseth@hotmail.com.

Legg meg til som venn


ARKIV

· Mars 2012 · Februar 2012 · Januar 2012 · Desember 2011 · November 2011 · Oktober 2011 · September 2011 · August 2011 · Juli 2011 · Juni 2011 · Mai 2011 · April 2011 · Mars 2011 · Februar 2011 · Januar 2011 · Desember 2010 · November 2010 · Oktober 2010 · September 2010 · August 2010 · Juli 2010 · Juni 2010 · Mai 2010 · Mars 2010 · Februar 2010 · Januar 2010 · Desember 2009 · November 2009 · Oktober 2009 · September 2009


KATEGORIER

· Bøker · ferie · Forside · Hverdag · Mitt 2011 · Mote · Movies · Music · New in · om meg · Outfit · Party · Photo · Russetiden 2011&2012 · Shanty · spørsmål · Vila

LINKER

· Barbiegirl - Emilie Flatner · Cecilie M · imfancy · Lisa Elnæs · MEWKiD · Monika Solveig · Tine Linea

DESIGN


Designet er laget av Katrine.

hits