Jepp, dere leste riktig.. jeg ser det fortsatt for meg. Sina og jeg står opp om morningen, fikser oss, pakker det siste som skal pakkes og spiser frokost. Det durer i mobilen, det er Mari fra klassa som sier at vi kan sitte på med Alvilde oppover på beitostølen fordi hun har plass til to stykker. Vi skal nemlig på klassetur. Jeg klarte ikke helt å bestemme meg for om jeg ville vi skulle kjøre selv eller sitte på. Vi bestemmer oss til slutt for å kjøre selv. Kvelden før hadde vi sitti til seint på kvelden og brent ny cd til turen, og gleda oss masse! Vi setter oss i bilen og setter inn cd'n. Kjører og fyller bensin, så kjører til skolen. Varsellampen for bremseanlegget lyser og jeg får pappa til å komme og se på det før vi drar. Vi finner ut at det ikke er noe spesielt, jeg setter meg inn i bilen og sier hadet. Det siste pappa sa til meg er at vi skulle kjøre forsiktig, fordi det var kommet en del snø. Starter bilen og setter snuta mot beito. 

Jeg får Sina til å sende en melding til Mari og be hun sende ut en melding til alle sammen at alle må kjøre forsiktig. Sina og jeg sitter og snakker og ler. Hører på musikk og koser oss. Sina synger etter sangen. Jeg ser på spidometere, 80 km/t. Fartsgrensa. Det er ubehagelig å kjøre i dette føre, det snør og veien er ujevn og slafsette.. Vi kommer mot en sving, Jeg følger med på veien og hører Sina sitter og synger. Vi er på vei mot autovernet, dette kommer til å gå galt, må få svingt unna. Ooh,  det gikk akkurat.. jeg havner i feil kjørebane.. Mister helt kontrollen over bilen, ser fremover og det kommer en bil rett mot meg. Jeg kan ikke frontkollidere, har ikke kontroll på bilen i det hele tatt. Svinger unna, mot høyre. Vi er nå på vei mot et skilt, kan ikke råke det heller.. Neste jeg ser er en skråning inn mot skogen, kort men bratt. Vi er på vei rett mot den. Tankene surrer rundt i hodet, dette kommer til å gå dårlig.. vi kommer til å dø.. Jeg hører Sina skriker. Ser skogen foran oss, Sina hyler, PANG! Alt blir svart, men kvikner fort til igjen, ser på Sina og spør om hun er OK. Hun svarer ja, prøver og åpne døra, det går ikke. Sina prøver sin, går ikke. Jeg krabber baki, døra går ikke opp, enda hvor mye jeg trykker og sparker i døra. Jeg ser Kjærsti og de andre komme utenfor, jeg banker på og skriker at jeg ikke får opp døra. Hun får den til slutt, krabber fort ut og ut på veien. Kroppen skjelver, kjempe masse.  En mørk dame sitter på bakken og ber, mannen tar bilder av bilen. Jeg er helt i sjokk, klarte ikke helt skjønne hva som hadde skjedd.. Jeg får samlet meg litt, og finner ut at vi må ringe en bergingsbil, mye styr att og fram, men får til slutt tak i noen som kommer å henter den. Jeg får beskjed hvor de kjører den, og at den antageligvis må på høggeri. Det stikker i magen, tårene presser på. Bilen min .. Vi setter oss inn i en av klassekameratene sin bil, og kjører videre. 
Turen oppover går med til samtaler i telefonen og svaring av meldinger. Det samme når vi er kommet fram. Dette er noe av det værste jeg har vært med på.. Heldigvis hadde vi sinnsykt flaks. Bilen kom opp skråningen, traff trærne 2-2,5m opp og datt rett ned i bakken. Hadde bilen vært breiere hadde det gått mye værre, og hvis vi hadde vært ti til tjue centimeter lenger til høyre, hadde Sina  blitt hardt skadet! Så jeg er så utrolig glad for at vi begge kom helt uskadd ut av det hele, er helt utrolig at vi faktisk gjorde det.. Jeg lærte virkelig av det her, og håper det ikke kommer til å skje igjen, Jeg kjørte på dette skilte jeg prøvde å svinge unna, men det husker jeg ikke, jeg husker ikke at vi merket at vi kom borti det en gang.. Alt er veldig svart for meg. Er bare små øyeblikk jeg husker. 

Jeg ser fortsatt for meg bilen som kommer i mot, skiltet, skråningen opp mot skogen og hører Sina skrike, det er noe jeg virkelig ikke unner noen å oppleve!  


Her ser dere buskene vi råkte når vi kjørte opp skråningen. Der hvor de slutter ved snøen, er ikke bakken, de står lenger ned, ca en meter til kanskje ned til bakken.. 


  9 kommentarer på "I've been in a car accident"


du sier selv at det var dårlig føre, du trenger ikke holde fartsgrensa selv om det står at det er 80, kjør etter forholdene. mitt beste tips.
12.04.2012, 00:40
siljemarie ♥
Anonym: Jeg er fult klar over at jeg må kjøre etter forholdene! Svingen kom mye bråere på, og var dårligere føre akkurat i svingen enn det det var andre steder. Veldig tøft at du er anonym også forresten :)
12.04.2012, 08:20 URL: http://siljemariekyseth.blogg.no/
Johanne Grov
Håper det går bra med deg!

Ha en fin dag videre! <3
12.04.2012, 10:06 URL: http://jge.blogg.no
Berit Marie Eimstad
Jeg er glad for at dere ikke fikk noen fysiske skader, dere hadde englevakt, det er det dere hadde! Bilen kan erstattes!!! Så lenge man lever lærer vi, aldri så gale at det ikke er godt for noe.Dette har du lært av ja! Håper det går bra med dere!!!!
12.04.2012, 10:32
Berit Marie Eimstad
Glad dere ikke ble fysisk skadet!!Dere hadde eglevakt, dete er det dere hadde!!Bilen kan erstattes.Det er aldri så gale at det ikke er godt for noe, du har lært av dette Silje Marie!!! Man lærer så lenge man lever.Håper alt går bra med dere begge to. Klem
12.04.2012, 10:37
Mari Rødningsby
Dere hadde englevakt! Kunne fort gått veldig nye verre:-(

Jeg tror vi alle frykta det verste når vi så hvor bilen din var...

Men heldigvis gikk alt bra:-) vi slet nok alle litt i den svingen også,

det var flere som holdt på å havne i autovernet der ja, bare flaks at ikke flere var i grøfta! Håper du fortsatt er like hel og positiv som du har vært de siste dagene:-)
12.04.2012, 13:29
minverdenemilie
hva faen skjedde? :O
12.04.2012, 21:31 URL: http://minverdenemilie.blogg.no/
siljemarie ♥
minverdenemilie: det står hva som skjedde :)
12.04.2012, 21:36 URL: http://siljemariekyseth.blogg.no/
Marte Johanne Nordgaard
Huff, fikk helt tårer i øya av å lese dette... Jeg er utrolig glad for at det gikk bra med deg og Sina! Bilen er en "død" ting som mamma pleier å si... Dette kunne skjedd hvem som helst vettu, Silje.

God helg, klem fra meg :)
13.04.2012, 23:05


Legg igjen en kommentar:

Navn:
Husk meg?
E-post:

Bloggadresse:

Kommentar:


Dette designet er laget av http://katrineaastorp.blogg.no

Image and video hosting by TinyPic
Jeg heter Silje Marie og er 19 år,bor på Toten. Er det noe du lurer på kan du kontakte meg på s_kyseth@hotmail.com.

Legg meg til som venn


ARKIV

· April 2012 · Mars 2012 · Februar 2012 · Januar 2012 · Desember 2011 · November 2011 · Oktober 2011 · September 2011 · August 2011 · Juli 2011 · Juni 2011 · Mai 2011 · April 2011 · Mars 2011 · Februar 2011 · Januar 2011 · Desember 2010 · November 2010 · Oktober 2010 · September 2010 · August 2010 · Juli 2010 · Juni 2010 · Mai 2010 · Mars 2010 · Februar 2010 · Januar 2010 · Desember 2009 · November 2009 · Oktober 2009


KATEGORIER

· Bøker · ferie · Forside · Hverdag · Mitt 2011 · Mote · Movies · Music · New in · om meg · Outfit · Party · Photo · Russetiden 2011&2012 · Shanty · spørsmål · Vila

LINKER

· Barbiegirl - Emilie Flatner · Cecilie M · imfancy · Lisa Elnæs · MEWKiD · Monika Solveig · Tine Linea

DESIGN


Designet er laget av Katrine.

hits