Da skal jeg endelig sette meg ned og laste opp bilder fra dag tre i fra vi var i København! Det blir da altså søndagen, hvis jeg ikke husker helt feil. Vi sto først opp og spiste froksot og ordnet oss som vanlig, så gikk vi på et kjøpesenter som var like bortenfor hotellet. Gikk runden der og fikk shoppet med oss litt derfra også! Så gikk vi tilbake til hotellet, la fra oss posene og så gikk vi inn til byen. Var nydelig vær, så vi tenkte at vi skulle finne oss en bra sitteplass på en av resturantene langs brygga og sitte der i solen og for en gangs skyld spise en ordentlit middag. Selv om det bare ble pizza her også, haha! Vi spiste hvertfall ute. Var super koselig, og veldig godt. Deilig å kunne sitte ute i sola i shorts og tskjorte, og kose seg med god mat, cider og søstrene sine! 





























Snik fotografering av søstern, haha 












Så var kofferten pakket og klar til hjemreise dagen etterpå! 




På mandag skulle klassen min på klassetur. Vi møtte på skolen kl ti og dro samlet oppover. Etter en litt lenger tur enn forventet kom vi frem, sjekket inn på rommene og bare slappet av resten av kvelden egentlig. Spiste mat og så på tv. La meg tidlig den kvelden pga alt som hadde skjedd, så var ganske sliten. Dagen etter våkna vi til rundt 10 cm snø.. Og det dala enda mer ned.. Så denne dagen skulle tilbringes inne.. Vi dro en tur på butikken, kjøpte shampoo og litt innkjøp av drikke til kvelden. Og kl seks dro hele gjengen på peppes for å spise deilig pizza. Var kjempe koselig og go stemning. Etter middagen var det en alkoholsamenkomst på rommet til noen i klasse. Der var det snakking, spilling av musikk, drikkeleker, dansing, paradise hotell og skikkelig koselig stemning! Onsdag var det vasking og leiligheten og avreise. Heldigvis gikk turen hjemover mye bedre enn turen oppover! Her har dere ett lite bildedryss. 




Mmm, mekking av taco på mandagen! 




Jeg og Malin så på fotballkamp, haha. Tror de andre lo litt for å si det sånn.. Uheldigvis tapte brann... 


















hahah, mari nord fikk alltid bildekort på toppen, morosamt! 










Da var det blitt lørdag. Og vi var oppe kl halv 9 etter elleve-tolv timer med søvn klare for en ny dag med shopping! og tro meg, shopping ble det jammen meg denne dagen også! Dusjet og ordnet oss før vi stakk og spiste frokost, så bar det ut til kjøpesenteret. Husker ikke helt navnet på det akkurat nå, men stort var det! Etter mange timer med handling der drar vi (igjen) tilbake til hotellet stappmette.. Det ble med andre ord ikke noe ordentlig middag denne kvelden heller. Satt heller på rommet og koste oss med cider og rusbrus, og etter hvert bestilte vi rett og slett pizza opp på rommet! 




leker superstjerne på badet med vind i håret mens hu synger, haha








innkjøpene til linn, liss og jannicke! denne dagen!










Se så sosiale vi er! Sånn satt vi ganske mye av tiden på kvelden! haha 




Pizza folka var ikke så flinke til å skjære passe store stykker, de var jo giiiga! 


og liss viste sine skills med å spå! Fikk en god latter hvertfall! :)




Har sinnsykt mange bilder jeg vil dere. Lyst til å vise dere alt jeg så, alt vi gjorde og hvor fint vi hadde det. Men det er blitt tatt mer enn femhundre bilder, så det blir litt mye! Så skal prøve å plukke ut noen. Jeg deler det opp for dag for dag til dere. Så det ikke blir så mye på en gang! 
Vi kom frem fredag morning, utrolig trøtte alle sammen. Men det var bare å sette fra seg koffertene på hotellet og gå opp i byen. Hvor vi da befant oss til kl seks på kvelden.  Vi gikk egentlig bare i byen og kikka i butikker, shoppa, stoppa på noen kafeer og spiste og drakk noe godt før vi gikk videre til neste butikk. Når vi kom tilbake på hotellet var vi så trøtte og slitne, stappa i oss godis, og ble rett og slett så mette at vi ikke orket mat. I stede for å dra og spise noe ordentlig, la vi oss heller til å sove! Tror alle sine øyne var lukket kl ni på kvelden! 


Kunne det ikke bare vært like billig alle andre steder..




Omg, se hvem som går bak oss! Tror ikke jeg snakket om noe annet fra jeg faktisk så at det var han til vi var fremme på hotellet! Han ble også nevnt en del ganger i løpet av helgen. Hadde jo tross alt sett en KJENDIS! Haha, jeg ler av meg selv.. 
















Syklister OVER ALT! 












Hihi, fikk gave fra storesøs! Lillesøster's karameller! Hihi,gave fra storesøs til alle sine lillesøstre! Kooselig! 
Storkoste oss første dagen hvertfall, tross for at vi var trøtte og slitne etter en veldig tidlig morning og lang dag. men hva gjør ikke kvelden bedre med å få noe godt drikke på kvelden før man legger seg for å lade opp til enda en fantastisk dag?  




For litt over en uke siden var jeg hjemme igjen fra tyrkia! Jeg hadde det kjempe fint og koste meg masse. var der sammen med Randi, og foreldrene hennes. Hadde knall vær og oppimot 40 grader i skyggen nesten hver dag, så kan vel ærlig innrømme at jeg ble litt lei varmen di siste dagene. Vi lå på stranda og kosa oss hver dag, og på kveldene var vi ute å spiste, og tusla litt rundt. Så alt i alt, hadde vi en super tur! 


Sitter å venter på bussen til flyplassen, bleike og kalde, haha! 














badet i ferskvann som var bare 17 grader! Blir det samme som i norge, men gjett om det var deilig å virkelig få avkjølt seg! 


Randi og jeg hadde fikset overraskelse til John som hadde bursdag! De kom syngenes og plystrenes nedover stranda med denne digre vannmeling drinken til han! 


Og på kvelden kom di med bløtkake og sang til han på hotellet! 


Randi og jeg kjørte jetski, noe som var drit gøy! Annbefales! 


Så var vi på delfinshow, skikkelig fine skapninger! 




Reidun, ei kjempe koselig jente vi møtte nedi der! Så etter 15 dager, bar turen hjemover igjen. Turen gikk veldig fint, jeg sov nesten hele tiden, så tiden gikk veldig fort. Utrolig godt å komme hjem og sove i sin egen seng igjen i hvertfall! 




304966-1-1311126402581.jpg
nå er vi fremme på gardermoen! Snart sjekke oss inn før vi får oss til mat! Også inn på flyet til tyrkia! Gleder oss masse! Prøve å få blogget litt til dere når jeg er der! Ha to fortreffelige regnværs dager i norge!




Så kom fredagen, og vi hadde planlagt en Sverige tur! Vi skulle da dra kl 08.00 om morra'n, noe som ikke ble noe av.. Ettersom John Kenneth liksom følte seg i så dårlig form.. Når han våkna kl 10 angret han seg for at vi ikke dro.. Wee.. Når linn våknet halv 12 ca fant vi ut at vi dro alikevel, og fortet og fikset oss, fikk med oss Stian, og dro til Sverige på Harrytur! Og herregud for en morsom og koselig tur! Igjen!









Kom ganske sent hjem, og da var det egentlig bare å sette seg ned og slappe av. Mamma og dem hadde kommet hjem, så snakket litt med dem før jeg fant senga. Lørdag var det opp tidlig, fordi jeg skulle på jobb til kl 10. Det var oppe til kl 16, og jeg jobbet da 10-16 alene, og det var stress! Masse folk som ikke hadde fått kjøpt seg noe nytt på noen dager, som gikk helt amok, neida. Men mye folk var det! Så hadde litt å gjøre, men da gikk tiden bare fort.

Når jeg kom hjem, slappet jeg av litt, før jeg fikset meg før jeg ble hentet av Linn. Stakk opp til hu, fikset oss ferdig, hentet drikke, og dro ned til John Kenneth. Der satt vi en liten stund, så kom Sina, satt en liten stund til før vi tok turen til Ingvild, som ble veldig kort.. Noe som var synd, men måtte bli sånn denne gangen.. Så var det hjem til John Kenneth igjen, satt der resten av kvelden, utenom en liten tur hvor vi gikk bort på fredriks, av alle steder, men der kom vi ikke inn gitt.. Kl ble to, og vi var rett og slett døds slitne, så ble ikke noe nash den gangen heller. Vi sa natta, og gikk å la oss alle sammen! Men alt i alt, var det enda en koselig kveld!












Haha! Så søt!




Denne påsken har vært veldig koselig i grunn! Gjort masse gøy, og vært med masse go'e folk! Og ikke minst, vært alene hjemme! Selv om det har vært over en ukes ferie, føler jeg ikke helt at jeg har hatt ferie. Har jo nesten ikke søtti ned på rompa og faktisk slappa ordentlig av. Har vært noe hele tiden som jeg har vært ute på, men det har uansett vært veldig koselig. Og utrolig delig å slippe å tenke på noe skole. Men nå er vi i gang igjen, og det er mye som skal gjøres..

Ferien begynte med en koselig kveld med jentene mine! Det var spilling av alias, som tok sin tid så vi bestemte oss for å slutte før vi var kommet halvveis. Så ble det litt drikke leker før det bar til byen. Noe nash ble det ikke på oss denne gangen heller, hvor alle var helt utslitt.Har mange bilder fra denne kvelden, men egentlig ingen som trenger å legges ut! Så da får bildene gå til fantasien deres!

Så på søndagen var det stryking av merker på russebuksa, som det står om i innlegget under, og på mandag ble det en tur til Hamar, med Randi, Søstern (Linn) og John Kenneth. Var kjempe koselig, og tror ikke at jeg hadde ledd så mye på lenge! Ble jo litt shopping, men flink som jeg var ble det bare en shorts, et kjede og en utrolig kul jumpsuit som jeg har hatt lyst på lenge! Passer perfekt til sommer'n og til Tyrkia!










På kvelden var vi hos Linn og tok oss en skål og koste oss! Før turen gikk til hytta oppi Etnedal'n på tirsdag. Kan si at det ikke var en av mine beste dager for å si det sånn, ganske så bleik og sliten.. Men go mat fikk vi da uansett servert, så var det natta, og våknet opp til en veldig trøtt silje som bare ville sove mer. Og ikke ha sovet mer enn 3 timer på to døgn er ikke så veldig godt, og kan si man blir veldig trøtt.. Kunne sovet to døgn i strekk etter det tror jeg! Halve onsdagen gikk nemlig med til å sove, og fortsatt var jeg like trøtt!





Så med min flaks så klarte jeg å bli brent av en humle. Og det skulle ikke være bare bare skjønner du..



Det lille der, utviklet seg nemlig mer og mer, og til slutt var hele handa mi sikker tredobbelt så stor!



Den ble også værre enn den er på det nederste bilde til høyre. Bildet neders til venstre er bare tatt to-tre timer før det siste bilde! Utover kvelden ble den bare større og større, og det begynte å gå utover hele handa, og utover i fingrene, og oppover armen! Vi dro derfor til legevakta, og der fikk jeg bare noen allergi tabeletter som jeg skulle ta. Dagen etter var den like ille, men utover dagen begynte heldigvis hevelsen å gå ned, og det presset ikke så mye lenger, så det var litt mer behagelig igjen! Håper jeg aldri blir brent av humle mer! Har fortsatt vondt i senene/beinene som er under der jeg ble stukket, utrolig irriterende..




Image and video hosting by TinyPic
Jeg heter Silje Marie og er 19 år,bor på Toten. Er det noe du lurer på kan du kontakte meg på s_kyseth@hotmail.com.

Legg meg til som venn


ARKIV

· April 2012 · Mars 2012 · Februar 2012 · Januar 2012 · Desember 2011 · November 2011 · Oktober 2011 · September 2011 · August 2011 · Juli 2011 · Juni 2011 · Mai 2011 · April 2011 · Mars 2011 · Februar 2011 · Januar 2011 · Desember 2010 · November 2010 · Oktober 2010 · September 2010 · August 2010 · Juli 2010 · Juni 2010 · Mai 2010 · Mars 2010 · Februar 2010 · Januar 2010 · Desember 2009 · November 2009 · Oktober 2009


KATEGORIER

· Bøker · ferie · Forside · Hverdag · Mitt 2011 · Mote · Movies · Music · New in · om meg · Outfit · Party · Photo · Russetiden 2011&2012 · Shanty · spørsmål · Vila

LINKER

· Barbiegirl - Emilie Flatner · Cecilie M · imfancy · Lisa Elnæs · MEWKiD · Monika Solveig · Tine Linea

DESIGN

Designet er laget av Katrine.

hits