Hurra for deg som fyller ditt år, ja deg vil jeg GRATULERE! Jenta mi har bursdag i dag, fyller hele 20 år! Wææ, halvveis til førti er hun jammen meg blitt. Rart hvor gammel man høres ut når man sier det på den måten. Men gammel eller ei, søt er hu! Denne søte rødtoppen møtte jeg når jeg begynte på barn og ungdom for nå to år siden. Og etter det har vi vært som søstre, hihi! Er utrolig glad i denne jenta, har opplevd mindre enn jeg kunne ønske, men det er jo bare fordi vi er langt i fra og oppleve og gjøre spennende og sprø ting! Nå er vi jo jammen meg blitt samboere også! 
Ville bare bruke denne siste muligheten på selveste dagen til og gratulere den beste jenta med sine 20 år! GRATULERER MASSE MASSE MED DAGEN, LOVE YOU!

 
For noen måneder siden fikk jeg vite om instagram, jeg søkte det opp på telefonen, men fant det ikke. Det kom bare opp ett annet alternativ. Jeg lastet det ned, og prøvde det ut, men skjønte ingenting. For noen uker siden skulle jeg bare se om det var noe andre spennende app'er jeg kunne laste ned, og da sto den der, instagram. Jeg  ble super glad, lastet den ned og ble hekta med en gang! Det er jo en utrolig fin måte å dele dine bilder på, og dagen din! Samtidig som det er en fin måte å følge med på andre sin hverdag, og selvfølgelig å gå insiprasjon! 

følg meg @ ssiljemarieAner ikke hva jeg skal skrive om om dagen .. Det skjer absolutt ikke noe spennende i livet mitt, eller noe er det, men det skal holdes utenfor bloggen. Men utenom det er det absolutt ikke noe spesielt. Dagene går med på å være på skolen, se litt på tv, spise middag, sitte med lekser hvis jeg har det og se enda mer på tv.. Utrolig kjip hverdag! Jeg har jo ikke noe bil lenger heller.. så det er veldig vankelig å komme seg rundt, det er som om jeg er tilbake til tiden jeg hadde kjøretimer og måtte ta buss eller bli kjørt alle steder jeg skulle. D.R.I.T.T! Hater det, utrolig kjett. Gleder meg til bilen min er i orden igjen! 
Snart kommer russetia, begynner feiringa neste fredag! Gleder meg, woop woop, eneste som mangler er en russebil, noe vi desverre ikke har hatt råd til, buhu.. Men moro skal vi ha det forde!Kosa meg med bringebær i dag også, super godt! Men herregud så dyrt det er for en liten boks.. Gleder meg til sommer'n da alt slik blir litt billigere og du kan få norske bær, det er jo det som er best! 
Jepp, dere leste riktig.. jeg ser det fortsatt for meg. Sina og jeg står opp om morningen, fikser oss, pakker det siste som skal pakkes og spiser frokost. Det durer i mobilen, det er Mari fra klassa som sier at vi kan sitte på med Alvilde oppover på beitostølen fordi hun har plass til to stykker. Vi skal nemlig på klassetur. Jeg klarte ikke helt å bestemme meg for om jeg ville vi skulle kjøre selv eller sitte på. Vi bestemmer oss til slutt for å kjøre selv. Kvelden før hadde vi sitti til seint på kvelden og brent ny cd til turen, og gleda oss masse! Vi setter oss i bilen og setter inn cd'n. Kjører og fyller bensin, så kjører til skolen. Varsellampen for bremseanlegget lyser og jeg får pappa til å komme og se på det før vi drar. Vi finner ut at det ikke er noe spesielt, jeg setter meg inn i bilen og sier hadet. Det siste pappa sa til meg er at vi skulle kjøre forsiktig, fordi det var kommet en del snø. Starter bilen og setter snuta mot beito. 

Jeg får Sina til å sende en melding til Mari og be hun sende ut en melding til alle sammen at alle må kjøre forsiktig. Sina og jeg sitter og snakker og ler. Hører på musikk og koser oss. Sina synger etter sangen. Jeg ser på spidometere, 80 km/t. Fartsgrensa. Det er ubehagelig å kjøre i dette føre, det snør og veien er ujevn og slafsette.. Vi kommer mot en sving, Jeg følger med på veien og hører Sina sitter og synger. Vi er på vei mot autovernet, dette kommer til å gå galt, må få svingt unna. Ooh,  det gikk akkurat.. jeg havner i feil kjørebane.. Mister helt kontrollen over bilen, ser fremover og det kommer en bil rett mot meg. Jeg kan ikke frontkollidere, har ikke kontroll på bilen i det hele tatt. Svinger unna, mot høyre. Vi er nå på vei mot et skilt, kan ikke råke det heller.. Neste jeg ser er en skråning inn mot skogen, kort men bratt. Vi er på vei rett mot den. Tankene surrer rundt i hodet, dette kommer til å gå dårlig.. vi kommer til å dø.. Jeg hører Sina skriker. Ser skogen foran oss, Sina hyler, PANG! Alt blir svart, men kvikner fort til igjen, ser på Sina og spør om hun er OK. Hun svarer ja, prøver og åpne døra, det går ikke. Sina prøver sin, går ikke. Jeg krabber baki, døra går ikke opp, enda hvor mye jeg trykker og sparker i døra. Jeg ser Kjærsti og de andre komme utenfor, jeg banker på og skriker at jeg ikke får opp døra. Hun får den til slutt, krabber fort ut og ut på veien. Kroppen skjelver, kjempe masse.  En mørk dame sitter på bakken og ber, mannen tar bilder av bilen. Jeg er helt i sjokk, klarte ikke helt skjønne hva som hadde skjedd.. Jeg får samlet meg litt, og finner ut at vi må ringe en bergingsbil, mye styr att og fram, men får til slutt tak i noen som kommer å henter den. Jeg får beskjed hvor de kjører den, og at den antageligvis må på høggeri. Det stikker i magen, tårene presser på. Bilen min .. Vi setter oss inn i en av klassekameratene sin bil, og kjører videre. 
Turen oppover går med til samtaler i telefonen og svaring av meldinger. Det samme når vi er kommet fram. Dette er noe av det værste jeg har vært med på.. Heldigvis hadde vi sinnsykt flaks. Bilen kom opp skråningen, traff trærne 2-2,5m opp og datt rett ned i bakken. Hadde bilen vært breiere hadde det gått mye værre, og hvis vi hadde vært ti til tjue centimeter lenger til høyre, hadde Sina  blitt hardt skadet! Så jeg er så utrolig glad for at vi begge kom helt uskadd ut av det hele, er helt utrolig at vi faktisk gjorde det.. Jeg lærte virkelig av det her, og håper det ikke kommer til å skje igjen, Jeg kjørte på dette skilte jeg prøvde å svinge unna, men det husker jeg ikke, jeg husker ikke at vi merket at vi kom borti det en gang.. Alt er veldig svart for meg. Er bare små øyeblikk jeg husker. 

Jeg ser fortsatt for meg bilen som kommer i mot, skiltet, skråningen opp mot skogen og hører Sina skrike, det er noe jeg virkelig ikke unner noen å oppleve!  


Her ser dere buskene vi råkte når vi kjørte opp skråningen. Der hvor de slutter ved snøen, er ikke bakken, de står lenger ned, ca en meter til kanskje ned til bakken.. 
Heihei, alle sammen! Lite blogging fra meg om dagen, er nemlig på København tur med storesøstrene mine! Stor koser oss med vonde bein! Er nemlig blitt super mye gå'ing på oss. I går tror jeg alle sammen kom inn på rommet kl halv 7 på kvelden med gnagsår, hurra for bra sko! Neida, men vi hadde tross alt vært på reisefot siden kl fire om natta'n. Flyet landet kl kvart på ni, fremme på hotellet ca halv elleve, da var det bare å sette fra seg koffertene og dra inn til byen. Men som sagt, vi stor koser oss! Følg med på bloggen, kommer bildedryss fra turen så fort vi er hjemme igjen. Ha en super fin lørdagskveld! Husk og still klokka!
or not! Første jeg vil si er bare, trøtt.. Jeg er så utrolig trøtt og sliten, enda jeg ikke har gjort noe spesielt i helga. Har bare tatt det helt med ro og bare slappet av.. Enda så klarer jeg knapt å holde øya åpne.. Sier kanskje litt om hvor mye jeg gjør i uka! Dagen i dag har jeg brukt sammen med Ida, søstern og tanungen. Har vært på bowling og knust dem alle ned i bakken! Neida, jeg vant bare med noen få poeng, så jeg knuste de ikke så mye. Var kjempe koselig uansett, jeg er ikke så stor fan av bowling, men gøy var det! Nå får jeg vel nesten finne frem gymboka og pugge litt sider.. hvis jeg klarer å holde øya åpne! 
Planen var å sove en stund når jeg kom hjem fra skolen. Har fri i morra, så da har det ikke noe å si om jeg ikke hadde fått sovet i kveld, haha! Skal bli deilig å kunne sove så lenge jeg vil og slippe å ha ringeklokka på ringing! herlig følelse! Men jo, sove etter skolen ble det ingenting av, har ikke en gang tatt en liten lur! Måtte fikse søstern, håret hennes, ettersom hu skulle pynte seg til hu fikk besøk.. Så var det ut og ta bilder, opp igjen å redigere og blogge om det.. så ble jeg bare sittendes og se på tv. 


Nå sitter jeg egentlig bare og venter på at Randi skal svare meg .. Skal nemlig opp til hu i kveld på kose kveld. Med mat og noe godt å spise på etterpå mens vi ser på the Voice! Gleder meg masse! Bare hu svarer meg i dag så.. Er så sinnsyk flink til å steike hamburgere, skulle jobba på burger king! Var shempe godt! Nå ligger jeg bare på sofaen og slakker og ser på verdens dummeste program, noen som klarer å gjette? Jeg ser virkelig på det bare på trass, for at jeg skal kunne skjønne hva folk snakker om på skolen i morra.. Herregud sier jeg bare. Gleder meg til å finne senga, men gleder meg ikke til å stå opp på skolen i morra. Gleder meg masse til helg! 


Fikk dere lyst på hamburger nå? 
Jepp, dere leste riktig. Jeg klarte å overtale hu til å lage seg en blogg, haha! Må følge søsters fotspor vettu, så nå sitter jeg og lærer henne opp i hvordan hun lager innlegg osv.. Er når det skjer sånn at jeg angrer meg for at jeg foreslo det.. neida, er bare litt  slitsomt med masse spørsmål når jeg driver med andre ting selv.. 
Dere må nesten sjekke ut bloggen hennes så hu blir glad: fregnesynne.blogg.no . hihi! 
Ja jenter, i dag er det deres tur til å gjøre noe ekstra for gutten deres. På valentines day er det som regel guttene som gjør noe for oss, nå er det våres tur. Inviterer gutten din over på en ekstra god biff middag og sengekos etterpå! 

Vis at dere setter pris på gutten deres dere å! Skal ikke bare være omvendt! Så alle sammen: HAPPY STEAK AND BLOWJOB DAY! 
Om en halvtime begynner en serie på NRK1 som heter Valdres teens, vi følger fem ungdommers liv i et år. En av dem er Isabelle. Gleder meg masse til å følge med, ettersom jeg veit hvem hun her. Blir jo gøy når man ''kjenner'' noen som er med i en slik serie. Jeg leser også bloggen hennes, og ved å følge med på serien, er det en veldig fin måte å bli bedre kjent med hun, og se hvordan hun er som person. 

I midten ser dere Isabelle, dere kan lese bloggen hennes her.  Anbefaler alle å se på, hvertfall for dere som er i denne aldersgruppa. Syntes også det er kult at de har valgt valdres, og ikke feks oslo, eller andre storbyer. 
Nå skal jeg vel som alle andre se på Paradise også, søren å.. ødelegger søvnen min..  
Jeg har laget facebook side til bloggen min, kjempe koselig hvis dere stikker inn å liker siden! Da gjør dere meg super glad, hhi! Trykk på bilde for å komme til siden Helga har vært kjempe avslappende, utrolig deilig. Jobbet ti til fire på lørdag (super digg), nesten det første som møtte meg på jobb, var bursdagsgave fra Jenny, hihi! Etter jobb ble jeg hentet av Mats og Svein, dro på russerevy for lenarussen, kjempe gøy! Gleder meg masse til å se på gjøvikrussen sin neste uke. Utenom det, har jeg bare slappet av. Var på kino i dag med Randi og Ida, så på Pus med støvler, kjempe gøy! Spiste oss mette på sjokolade, popporn, baconchips og brus, men måtte selvfølgelig toppe det hele med en tur på mc'ern! Herlig dag! 
Værtet er endelig tilbake, eller det har vel aldri vært borte, bare det bra været, men i helga har det vært skinnende sol hele tiden (utenom når jeg var på jobb, noe som passet meg supert!)
 


Love it, from new york some place! (gaven fra superdupersøte jenny) Weeehii! Nå står en hard uke foran meg, så får se hvor mye blogging det blir denne uka. Det blir nok ikke så innholdsrike dager.. og regner med at dere ikke har så veldig lyst til å høre på all klaginga over hvor fælt jeg har det på skolen... 
Klokka slår halv seks, og jeg kommer på at det er gratis konsert på Gjøvik for krefttak mot kreft aksjon, og tenkte vi skulle dra dit for å støtte en god sak. Setter oss i bilen 1,5 timer etterpå (ja, veit, super treig, faktisk Ingveig, ikke det at det var noe nytt, men dere skjønner hva jeg mener..), så da måtte vi finne på noe annet å gjøre.. Veldig kjipt å ikke få med seg Kurt Nilsen og Marion Ravn, men vi får ta det igjen en gang seinere! Vi fant derfor ut at vi skulle dra på CC for å kjøpe oss noe godt, utenfor møter vi en narkoman som står å selger Innlandet blad, samme type som de selger i Oslo, bare at det er for Innlandet. Han spurte om vi ville kjøpe, vi måtte desverre si nei, fordi ingen av oss hadde penger. Vi går inn på matbutikken, begge fikk kjempe dårlig samvittighet, det går jo til en god sak å kjøpe slike blad. Så når vi kom ut igjen, gikk jeg bort og kjøpte, og gjett om han ble gald! herregud, jeg ble så rørt, av å se hvordan han reagerte når han så vi kom tilbake for å kjøpe av han. Greit nok at pengene blir som regel brukt til alkohol eller narkotika, men de må i hvertfall jobbe for å få disse pengene, så da fikk vi støttet en god sak alikevel! Overskriften er litt av et sitat fra en rusavhengi - "Den første utfordringen er jo å stå opp om morgenen." Syntes det er bra de har et sted de kan gå til hvertfall, så de kan få litt hjelp. 
Bladet koster 50,- og halvparten går til de som går og selger det! 
Åh, endelig er jeg ferdig med særemne! Utrolig deilig, forsvant en diger sekk fra skuldrene mine nå! Jeg er ganske fornøyd egentlig, selv om jeg veit jeg kunne gjort mer, og fått bedre enn jeg fikk, men jeg er fornøyd uansett. Er rett og slett drit lei alt med analyse av bok og film, handling osv.. Men jeg må bare bite sammen tenna, for vi driver jo ikke med noe anna i norsken.. 

MEr ikke så spennende timeplan fremover heller.. Det som skjer er skole, lekser, skole, lekser, jobb, skole, skole, lekser, jobb, skole, lekser, lekser ... Yej, ser virkelig frem til det skal bli ferie igjen! 
Ja, deg vil vi gratulere!
Alle i ring omkring deg vi står,
og se, nå vil vi marsjere,
bukke, nikke, neie, snu oss omkring,
danse for deg med hopp og sprett og spring,
ønske deg av hjertet alle gode ting!
Si meg så, hva vil du mere? (Gratulere!)

Jenta mi har bursdag i dag, og fyller 19 år, hurra meg rundt for deg! Kjempe glad i deg vennen min ♥ vi har hatt utrolig mange fine stunder sammen, og flere skal vi få! Gleder meg allerede! 


bursdagen din i fjor, hihi 
Superuberdupergedigerttilmånenogtilbakeigjengangertusen glad i deg! 
Hunderfossen i går var moro, koselig, og veeldig kaldt! Når man er 18 & 19 år, tenker man at man kan å kle seg, men neida, både randi og jeg tenkte at det var så fint vær når vi dro, at vi presterte å ta på oss convers, kom til hunderfossen, hadde vært inne 30 min, og vi begynner og klage på at vi er så kalde på beina, haha! jaja, da vet vi det til neste gang hvertfall!Men utenom det var det veldig koselig, jentene kjørte snørafting, var inne i snøiglo, vi grilla pølser, var inne i slottet, og så på hekse og trollforestilling. Når vi dro hjem, stakk vi innom mc'rn og kjøpe litt mat, så fort den ble borte, ble det plutselig helt stille i baksetet, jentene var helt utslitte stakars, så de sov på resten av turen hjem. Men det vil vel bare si at turen var vellykket! 


Randi har skills! 


Tror jammen mei jeg skal bruke en slik i stede for bil hvis jeg gifter meg på vinteren! 
 

Mens nå, er det mest denne sparken jeg bruker! 
Bilen som ble brukt under innspillingen av trolljegerne! 


To trøtte jenter på tur hjem! 


her ser dere hvordan vi er kledd i forhold til når vi dro og når vi dro hjem, kan trygt si at gradene sank litt ja! 
overskriften oversatt til norsk - hunderfossen her kommer vi! holdt på å le meg i hjel når jeg skulle se hva det ble oversatt til fra norsk til engelsk! Dogs fall liksom, yeeey! 
Men ja, nå drar jeg straks på hunderfossen sammen med lillesøster, randi og ida! Gleder meg masse, skal kose oss kjempe! Aldri vært der selv på vinteren heller, så blir gøygøy!Gleder meg til å fortelle ida og lillesøs hva vi skal bruke dagen på, hihi. det er nemlig en overraskelese, og de har venta en uke på å få vite det. gjett om lillesøs har mast og spurt mye! hihihi
Har du vært på dogs fall på vinteren før?  
Vært oppe siden halv ni i dagtidlig, så har hatt kjempe god til. Jeg skal jo ikke ta bussen som går til Gjøvik før 11.25, så har hatt super god tid. hadde jeg bare brukt denne tida godt, kunne rommet mitt vært ryddig, og jeg hadde sluppet og drevet med det i morra.. menmen, da har jeg jo noe å gjøre da å! Kan ikke akkurat si jeg gleder meg! 
Nå skal jeg straks gå ned til bussen, og dra på jobb. Jobber til åtte i kveld, så blir det bare avslapping resten av kvelden! Og for dere som ikke har skjønt det, så har jeg vinterferie! DEILIG! Skal bli en innholdsrik uke, håper jeg! 


I dag har jeg storkost meg! Har vært nydelig vær her på toten, og fant fort ut at jeg ikke kunne bruke hele dagen på å ligge på sofaen. Når Randi endelig våknet, fikk jeg med meg hu ut på aking på Øverby. Pakket saker, tok med meg lillesøs og shanty og dro av gårde. Var kjempe koselig, og utrolig godt å komme seg ut litt! Når jeg kom hjem sto middagen på bordet. Etter det tok jeg meg et herlig bad for å bare slappe av, utrolig deilig. Nå skal jeg slappe av med tv'n, før jeg finner senga og gjør meg klar for jobb i morra! Gratulerer med morsdagen alle mødre, og spesielt til mamma! Nå skal vi på sillongen og spise deilig mat, mmm! Ha en super dag alle sammen! Som overskrifen sier, så har jeg to slitsomme uker foran meg! Vi er allerede på tredje dag på den første uka, og jeg er ikke halveis med særemne en gang! Help me liksom.. Vi har også sykt mye å gjøre i elevbedriften, så jeg vil tro mye av uka etter disse to ukene, altså uke 8, og vinterfeiren blir brukt til det.. Bah, skal vireklig bli godt med ferie! 
Heldigvis skjer det noe gøy begge helgene! Og om en og en halv uke har jeg bursdag, woho, gleder meg skikkelig! Elsker bursdag, tihi. men nå må jeg jobbe med særemne! Ha en fin dag søtinger! 
Kom over denne videoen for noen uker siden, bare helt glemt å poste den. Det er helt fælt å tenke på at det faktisk er så lite som skal til, det er bare få sekunder som har noe å si om hele livet ditt kommer til å endre seg.. 
 
Herregud, for en dag sier jeg bare! Skal bli godt å finne senga kjenner jeg! Dagen begynte med at jeg satte meg på skolebenken for å ha skrivedag i norsk. Får utdelt oppgavene, og jeg tror jeg dauer når jeg ser alle sammen. Det var ingen, absolutt ingen av de fem oppgavene vi kunne velge mellom som var noen jeg kunne tenke meg å skrive. For det første skjønte jeg ikke novella vi skulle tolke, tegneserien vi kunne skrive om gikk jo ikke an å lese, det var et ork å skrive artikkel eller essay, og jeg er så absolutt ikke flink til å analysere, men selvfølgelig, det jeg vet jeg ikke kan, det velger jeg. Det endte derfor opp med en analyse, hoh, blir spennende å se åssen den gikk! 
Når jeg var ferdig med dette var det å sette seg på bussen for å ta turen til cc for litt farging av hår, så etter å sitti på ræva i flere timer, skulle jeg fadern meg sitte fire timer til på ræva, men denne gangen i frisørstol. Det ble mye arbeid, og litt stress for frisøren stakars, haha, men resultatet ble veldig bra, fornøyd! Så nå er altså den mørke stygge undercuten borte. Jeg måtte løpe til bussen, eller nei, den rakk jeg forresten ikke, måtte løpe til toget, og den rakk jeg akkurat. Fikk satt meg ned på ræva for tredje gang denne dagen og toget begynte å gå. Så kommer konduktøren, jeg sier jeg skal til raufoss, og leverer studentkortet beviset mitt; "50 kroner!" sier han, FEMTI KRONER?!?!?! HVA FAEN? tenker jeg.. er det mulig, her sitter jeg, student, og som alle vet, studenter er fattige, og må betale hele femti kroner for å komme seg til raufoss, som er en tur på ikke ti minutter en gang! Jenta bak meg var også student, og hu skulle til oslo, og betalte bare 49 kr mer enn meg, altså 99 kr for å komme seg fra gjøvik til oslo, det er ganske mange minutters forskjell! Det er helt sykt at de skal ha så skyhøye priser for å ta et jævla tog, jeg blir irritert! Egentlig koster det vel 30 kr for meg, men pga at jeg ikke rakk å bestille billett først, måtte jeg betale 20kr ekstra, tragisk spør du meg! Kjenner jeg blir skikkelig provosert!
Når jeg kommer hjem blir det ikke noe særlig bedre, da er det bare å sette seg på ræva igjen og begynne med særemne, fy fader det skal bli så godt å bli ferdig! Omg!
Dette her føler jeg ble et skikkelig usaklig innleg, og sikkert ingen som gidder ta bryet å lese det en gang, noe jeg skjønner veldig godt. Nå skal jeg prøve å få gjort litt mer på særemne, før jeg endelig kan finne senga! Dagen i morra, vil også gå med på særemne, woho, livet er herlig! Elsker disse reklamene! Verdens søteste og kuleste kuer da! Den beste er jo selvfølgelig den fra toten! "Litt si i bukse ræva, godhjerta, litt træg tæll å gå!" "det finns itte måken ta jinter på toten!" 

Hva syns du om disse reklamene fra TineMelk? 
må bare få sagt til alle dere søte mennesker der ute, tusen takk for masse støttende ord, dere aner ikke hvor mye det har å si for meg. personer som jeg aldri snakker med, kommer å sier gode ord til meg, og det er utrolig godt å vite at jeg har så mange gode mennesker rundt meg. så til alle dere, takk for at dere er den dere er! så vil jeg kommentere denne kommentaren jeg fikk på dette innlegget HER . 

Herrigud. Slutt å syt over bagateller og kom deg videre. Finnes faktisk folk her i verden som har virkelige problemer, som våkner om morgenen og ikke veit om det blir noe mat å spise eller rent vann å drikke. Folk som mister familie og venner i krig.

Du har det altfor bra til at det skal være nødvendig å sitte på en blogg og surve. Skjerp deg...

Denne bare leste jeg, så gikk den rett ut. jeg kunne virkelig ikke brydd meg mindre. men jeg skal kommentere den, fordi jeg blir helt oppgitt. jeg kan ha det kjempe vondt, og være kjempe lei meg, men det betyr ikke at jeg ikke veit at det er fælt for de som ikke har familie, mat på bordet eller ikke noe sted å bo! jeg er fult klar over det! men det er alikevel lov å være lei seg, og ha det vondt. du aner ikke hvordan ting er for meg i det hele tatt, så jeg tror du rett og slett bare skal drite i å skrive sånn. jeg tror jeg også veit hvem du er, og det gjør det bare enda mer latterlig, samtidig som du ikke tørr å vise hvem du er, sier litt om deg kanskje. alle har hver sin måte og få ut sinne og sorgen sin på, så gi meg den kommentaren der, var bare bortkastet tid for deg. 

dette er hva min dag skal gå med på. skal sette meg til å begynne med særemne, kan ikke akkurat si jeg gleder meg men .. det skal være ferdig neste uke, helst, og fremføringene begynner uka etter der, wææ! det er bare å sette igang, heldigvis er jeg ferdig med boka for lenge siden, så mangler bare å se filmen, og jobbe med oppgaven! Jeg håper bare jeg skal klare å konsentrere meg om det her ..  
Image and video hosting by TinyPic
Jeg heter Silje Marie og er 19 år,bor på Toten. Er det noe du lurer på kan du kontakte meg på s_kyseth@hotmail.com.

Legg meg til som venn


ARKIV

· Oktober 2012 · Juni 2012 · Mai 2012 · April 2012 · Mars 2012 · Februar 2012 · Januar 2012 · Desember 2011 · November 2011 · Oktober 2011 · September 2011 · August 2011 · Juli 2011 · Juni 2011 · Mai 2011 · April 2011 · Mars 2011 · Februar 2011 · Januar 2011 · Desember 2010 · November 2010 · Oktober 2010 · September 2010 · August 2010 · Juli 2010 · Juni 2010 · Mai 2010 · Mars 2010 · Februar 2010 · Januar 2010


KATEGORIER

· Bøker · ferie · Forside · Hverdag · Mitt 2011 · Mote · Movies · Music · New in · om meg · Outfit · Party · Photo · Russetiden 2011&2012 · Shanty · spørsmål · Vila

LINKER

· Barbiegirl - Emilie Flatner · Cecilie M · imfancy · Lisa Elnæs · MEWKiD · Monika Solveig · Tine Linea

DESIGN

Designet er laget av Katrine.

hits