heisann. ja hva skal man finne på i dag ? er ikke mye som skjer, eller det er det sikkert. men ikke som jeg kommer på at jeg vil . hehe. Randi skal i hvert fall sove over da, eller jeg hos . er ikke helt bestemt enda. men skal i hvert fall være med hu: D Hva vi skal gjøre, var en anna ting. men det finner vi ut av : )
Jeg har fikset meg og er klar til å finne på noe i hvert fall.


 

 


bare noen bilder av meg and my girls < 3 tatt i de kjedelige timene våres på skolen .. ; p
Hva skal du i dag?
Kisses


 

Ps. vart sånn at randi skal sove til meg : D ah, det er digg, utrolig lenge siden hun har vært her nå! tror forje gangen hun var her var på lillejulaften, så det er aaalt for lenge siden.
 
er meg! jeg er skikkelig trøtt etter en bil tur sammen med thomas. og ingveig da. skulle egentlig til ingveig eller meg eller noe sånt no, men sånn vart det vist ikke : p kjørte til lena og den veien til gjøvik. dro for å hilse på steffen, også måtte vi stikke å kjøpe mat til han, så da gjorde vi det, etter det var det på statoil å hente seg kakao : D drakk 2 eller 3 kopper. men det er skikkelig nam da! etter vi hadde vært med maten til steffen, kjørte vi litt rundt. havna oppi øverby eller noe sånt. skulle se på noe hus, og joggu er dom fine ama! : D Også skulle vi så absolutt til eiktunet, for der var det vist så skummelt i følge ingveig, men det var jo bare 2 gamle hus, kjempe skummelt ass! hahahaha .
Men etter det , kjørte thomas oss hjem, og jeg kjente at jeg begynte å bli drit trøtt, men har jeg fått lagt meg? NEIDA! det klarer man ikke, for opphengt i data'n. men nå skal bare thomas sende meg bildene, så jeg får lagt inn de, også skal jeg legge meg. skal bli deilig. Komme under varm og god dyne.

Men særiøst  folkens, kan dere kommentere ? Er mye kosligere å få kommentarer.  Også husk å delta på konkurransen min, den er fortsatt ; ) http://siljemariekyseth.blogg.no/1232729197_konkuranse.html premien er armbånd.

jeg sitter fortsatt å venter på bilder, gad han bruker lang tid.  jeg venter fortsatt. jeg skriver det her sånn hvert 10. minutt for dere som lurer ; ) det første jeg skreiv skreiv jeg sånn halv 1, og nå er kl halv 2 snart.
Natta pepps!
er de to ordene som kan fortelle oss hvordan tantungen og katta er ; )
 nå er jeg hos søstera mi . dro hit etter skolen, maren hentet meg :) Så slapp jeg å gå, det var godt. tung sek og ryggen og skuldrene verker.
nå har vi bestilt pizza  på expressen og skal bare kose oss med det! kjempe nam egentlig : )
Lillegutt har våknet nå, altså min tantunge Jonathan. han er bare såå shønn. Har logget å kost med puser, joggu er han feit. skikkelig fat cat liksom. Og ligner skikkelig på ordinære pusur.
Veit ikke helt hva jeg skal i kveld, sikkert ikke så mye, være med randi i hvert fall. men veit ikke hva vi skal gjøre. men det finner vi ut av, kanskje ingveig skal være med osgå ; )
Men nå kommer maten om få minutter!
Blogges!Heisann .
når jeg kom hjem fra skolen i dag, så var jeg skikkelig sliten , gikk å satte meg i stolen og sovna vel nesten med en gang. så nå spørs det da, om jeg får sove nå. men, når mamma kom hjem spiste vi pølser, ikke så veldig digg. kjenner jeg blir kvalm og at pølsene stikker opp av halsen og bare æsj.
når kl er 10 over får jeg melding av ingveig om vi skal finne på noe , og jeg sa at det kunne vi men hva, også sa a at vi kunne stikke å se på max manus. da var klokka kvart over 5. jeg sa at det kunne vi sikkert, og jeg sjekka når den gikk, og da gikk den kvart på 6. hu ringte og da sa jeg at vi ikke rakk det, men mor hennes kunne kjøre, så da var det bare å gasse på å komme seg til gjøvik. og vi rakk det også vi veit du : D
men, når filmen nesten var ferdig, finner vi ut at vi ikke har penger til buss eller tog hjem! dumme som vi er så hadde jo ikke vi tenkt på det vettu. men anders var på gjøvik, og de skulle hjem da, så da fikk vi heldigvis skyss hjem!

Hadde norsk fremføring i dag, gikk da helt greit. også har jeg fått igjen sf prøva og nam prøva , gikk 5+ og 4 . ganske fornøyd egentlig : D og hadde ikke øvd på naturfag prøva. så den gikk overaskende bra! :)
Nå skal jeg legge meg , prøve i hvert fall. har desverre ingen bilder, finner ikke igjen kamera mitt : O

Kiss3239151233155461555

kjempe fin premie her også : D

2951321232919339668
Her er det også kjempe fin premie : D kom igjen, DELTA! : D
3184241232912236248heisann , jeg er med i en konkuranse på http://janekarette.blogg.no.

Det du skal gjøre er å legge ut det bilde som hun hadde på det innlegget, og fortelle om konkuransen hennes.
premien du kan vinne er gavekort på BikBok på 500 kr : D

3253681232898039232

kjempe fin premie syns nå jeg ; )
og bloggen hennes er skikkelig bra, søt jente oggså :') (sier ikke det her for å smiske; p )
Konkuransen er jo kjempe lett, og kjempe fin premie : D
Så kom igjen å delta, hun lager også da flere konkuranser med fine premier : )


jeg har nå hatt på meg tights, ræggsokker og telenor genseren min, og skal bare kose meg i kveld. kanskje se på film og sikkert se på alt som skjer på tv norge. tror jeg skal få som vane å begynne å se på super onsdag : D mye bra som går da !
blogges! : )Heisann. sorry for at jeg er så dårlig til å blogge, men har ikke så mye å blogge om, og har ikke suttet så mye på data'n i det siste. også finner jeg ikke igjen kamera mitt, og innlegg uten bilder syns jeg er kjedelig .. : p
men jeg har masse masse lekser som jeg må få unnagjort før jeg begynner å få blogget ordenting igjen liksom..
men i går satt jeg vel med lekser hele kvelden, når jeg kom hjem satt jeg litt på pc'en også spiste jeg mat. og kl halv 5, gikk jeg ned på statoil for å hente meg kakao : D namnam, også når jeg kom hjem begynte jeg med lekser. flink som jeg er fikk jeg gjort masse! mer enn jeg hadde trodd i hvert fall.
gjorde det samme i dag egentlig, bare at det blei ikke så mye lekser i dag. hadde ikke igjen så mye, og orka ikke sitte med lekser for neste uke. men var nede på statoil i dag også ; p lurer litt på om det kommer til å bli en vane, i hvert fall de dagene jeg har innstilt meg på å få gjort alle leksene jeg har. det er utrolig digg å gå nedover dit egentlig, for da våkner jeg . jeg er alltid drit sliten når jeg kommer hjem fra skolen og vil egentlig bare sette meg ned å slappe av hele dagen, eller sove. men det kan jeg jo ikke, så før dere begynner med lekser etter å ha spist og slappet av litt, ta å gå dere en tur, så våkner dere litt ; )
og når jeg kommer inn døra hjemme da, er det rett på badet og ha på seg tights, kitty sokker , ræggsokker og telenor genser : D den genseren er skikkelig god, elsker den allerede, fikk den av linn for hu brukte den ikke lenger , og den er bare blitt ey must på meg nesten : p hehe. skikkelig digg i hvert fall : D

dsc01941  dsc01944
På vei til skolen i dag ; p heheheh
men nå skal jeg se på CSI ! Vi blogges!ja, kom igjen da! delta på konkuransen, kommer til å bli flere konkuranser hvis folk deltar.

I dag har jeg bare løggi rett ut å daffa'n og søtti fremfor data'n. skulle egentlig ha fått gjort noe lekser i dag, men det har det vist ikke blitt noe av.
har ikke mye å skrive, bare DELTA PÅ KONKURRANSEN FOLKENS!Hei !
Bare si i fra at det er bare lov til å delta 1 gang på konkurransen. Og den avsluttes i slutten av neste uka , eller begynneslen av uke 6.


I går satt jeg med norsk oppgaven
min til kl 6. utrolig godt å bli ferdig. det skjedde ikke strot, var utrolig sliten så satt bare å så på tv. når kl var kvart over 9 stakk ejg på klubben , var der til kl 10 så kom linn å hentet meg også stakk vi å leide 2 filmer : Step up to the streets & another gay movie..
Den homse filmen var egentlig skikkelig artig : p og han ene i filmen , han var bare drit kul! Også var det alt for mange kjekke der : (
Og den danse filmen var kjempe bra, drit kule danser og sånn! Også var det jo noen kjekke der også. jeg liker ikke når det er kjekke gutter på film.. : (
Vi bestilte oss pizza på expressen og kjøpte oss godis. koste oss skikkelig og var utrolig usunne! ikke bra ikke bra.
Når jeg våknet i dag, fikset jeg meg og stakk på cc for å møte mamma, stefaen min og lillesøster. Greit nok! Kjøpte meg en strikkejakke. og 2 singletter. kommer bilde senere. kamera er på lading.
Nå skal vi spise baktpotet, namnam! det er skikkelig digg!
kissesHeisann! Nå er det tid for konkuranse : D
i Kunst og Håndverken skal vi lage en hustavle, der skal det stå noe som har en mening liksom. Et sitat liksom. det kan være noe i fra en sang tekst, en bok eller hva du vil. men det skal være noe som har en mening.
Sånn som : ''don't stop beliving '' osv.
også skal jeg ha bilde av Ingveig og Randi(tror jeg)

Det du skal gjøre er :
Du skal skrive en ting til meg som jeg skal ha på den tavla, noe som passer til bildet med to av mine bestevenner!
eller, det trenger ikke være noe som passer. men noe jeg kan ha på hustavlen. Og til dere som har laget selv som går på samme skole som meg , ikke skriv det dere selv skrev!
Det blir trekt tilfeldig vinner!

Du kan vinnne:
Du kan vinne gavekrt på H&M til 100 kr. eller et sølvarmbånd med hjerte på. Det er litt stort/tykt. er ikke helt sikker på hva det blir.

Så , kom igjen!  : D er det mange som deltar , blir det flere konkuranser! Såå kom igjen ; )
Det kommer bilde av smykke senere i kveld, eller i morra. tom for strøm på kamera.Hei! Konkuransen skulle egentlig legges ut, men så har jeg søtti med norsk oppgaven i hele dag for å prøve å bli ferdig, men det vart jeg ikke. så da blir jeg sittendes med den også. men skal prøve å få lagt den ut, men lover ingenting . nå er jeg døds sliten etter å søtti med den oppgaven, søtti på rompa foran data'n sia jeg kom hjem fra skolen og til nå , så nå værker rompa, øya og hodet. så skal bli godt å legge seg tidlig i kveld. tidligere enn vanlig med andre ord : p for begynner å bli litt små seint nå .. men greit nok : )
Vi blogges!Heisann . nå er det evigheter siden jeg har blogga , eller 4-5 dager da . men det er lenge nok : p har ikke blogga siden fredag det var juleball .
kan jo fortelle litt om det , det var kjempe koselig , syns jeg da ! Er sikkert ikke alle som syns det var like artig , men jeg syns det var greit . var greit nok i hvert fall : ) er egentlig ikke så mye å si om det , bare at det var gøy : ) og mange fine kjoler . også 1 ting , gutta er bare SÅ kjekke i dress! : D

dsc0072  dsc0207

dsc0068

dsc0179

dsc0181

dsc0185

dsc0188

dsc0292

Sånn så jeg ut : )
dsc0206

dsc0212

på lørdag satt jeg bare på dataen hele dagen , på kvelden var jeg på kino med randi og ingveig . jeg hadde ikke spist hele dagen , så kjøpte meg baguette på rundkiosken , den var serr drit god : D
vi så på ''Død Snø'' mest usaklig skrekk filmen jeg har sett! Den var sånn skremmenes på begynnelsen , men litt utover blei den bare utrolig usaklig . Jeg og ingveig fikk jo totalt latterkrampe mitt inni filmen , noe som egentlig var litt gøy men også ganske flaut . ''her er jompa!'' hahahahahah  : p jaja , vi har utrolig dårlig humor , men det må jo til det også!

På søndag , var jeg barnevakt for tantungen min , kjempe koselig . og han er bare såå søt : D
mandag og tirsdag skjedde det ikke så mye . skole , data og lekser ..

nå skal jeg pugge til prøve , også kommer bestefar på middag litt senere , og enda senere kommer pappa å henter meg , også skal vi på kino : ) se på død snø faktisk , hahah : p men pappa ville se den , og har ikke vært på kino med han før , ikke som jeg kan huske i hvert fall , så det her blir koselig : )

Vi blogges! bare sier i fra , det er konkurranse på vei! ; Dfor my little sister. japp, i dag skal lillesøstera mi på Disney on Ice i Oslo spektrum, og gjett om a gleder seg : D
det skjønner jeg , hadde nok jeg gjort osgå om jeg var 7 år og digger disney figurene! Har selv vært på disney on ice når jeg var mindre, men jegvar vist så syk at jeg spøy og slik, også sov jeg , så det var nok ikke så koselig for meg , som det kommer til å bli for henne.

cimg3545

snapshot200901163

nå har jeg akkurat vvært på badet å fikset meg til siste skole dag denne uka, skal bli digg  med ferie selv om jeg har hatt fri i 3 dager, men er ikke så veldig digg å hoste så mye at det kjennes ut som bringa mi skal knekke og knuses og alt det der. jeg er ikke frisk igjen for de som tror det, men jeg vil og SKAL på ball i kveld, og da må jeg nesten på skolen. så da får vi ta med parasett, ibux og repsil så går det sikkert fint.

Mamma, så snill som hun er, kjører oss i dag. Blir nok lite blogging på meg i dag, for etter skolen skal jeg til Linn, være der til jeg skal til frisøren halv 5 , og etter det skal jeg hjem å fikse meg til ball : D og gjett om jeg gleder meg , men jeg kan prøve å få inn et innlegg før jeg stikker på ball da, vi får se hva jeg rekker ; )

Nå er det skolebenken som venter , så vi blogges!
Heisann ! har ikke blogga tidligere i dag for jeg har ikke hatt tid. når jeg våknet gikk jeg ned så på tv litte granne før jeg gikk opp å tenke jeg skulle begynne å jobbe med det vi egentlig skulle jobbe med i dag, fordypnings oppgave i norsk - forfatterskap. men det vart ikke gjort så mye gitt. laget forsiden det var alt. så det blir mye jobbing på meg i helga og til uka. oppgaven skal leveres torsdag eller fredag neste uke. fant også ut at vi har innlevering i RLE i morra som jeg ikke har gjort, men spør om jeg kan få frist til mandag. noe jeg sikkert får ettersom jeg har vært syk. fant også ut at vi har naturfag prøve på mandag :O så da har jeg masse jeg må gjøre i helga, pugge til prøve og gjøre RLE leskene for 3 eller 4 uker tilbake .. bah .

men i morra er det nyttårsball : D og jeg hadde bare kjøpt meg kjole , så da måtte jeg på shopping i dag selv om jeg er syk. men fikk da tak i det jeg skulle : D kjempe fornøyd med skoene i hvert fall! har vært skikkelig heldig med kjøpte i år. var halv pris på skoene også , så betaøte bare 200 kr for de tror jeg . også fikk jeg kjøpt de i en størelse mindre enn jeg bruker til vanlig , og da blei jeg kjempe glad. kanskje føttene mine har krympet ? : D det hadde vært skikkelig kult hvis de hadde det, for liker ikke ha store bein : p bruker 39 til vanlig , syns det er litt stort jeg : p

cimg3542
øredobber og en ny maskara . øredobbene er i sølv og gull . 1 par av hver liksom .

cimg3538
øyevipper fra H&M , negler fra H&M , øredobber fra Glitter og kjede fra Glitter .
det her er til ballet ; )

cimg3535
skoene er fra Euro sko tror jeg . syns de er skikkelig fine : Dnå tenkte jeg jeg sjulle legge meg , er egentlig litt trøtt og begynner å kjenne at jeg får vondt i hodet igjen , så da finner jeg sengen så er jeg opplagt til i morra ; )

Vi blogges!


 
laget meg en ny header igjen : p hehe , blir ganske fort lei de jeg har så . også syns jeg den ejg hadde var så stor og slik , så da laget jeg meg ny : )

header januar 09
bilde er litt uklart , for forstørret bilde , og da blir det slik ..
men , hva syns du ? : )jeg er syk, noe som ikke digg. sitter å ser på tv og propper inn på med rød repsil, parasett og ibux. Hoser som bare det , slim i halsen som ikke kommer opp og alt går rundt. infulensa har man da med andre ord fått. Det er egentlig litt slitsomt, det stikker i bringa når man hoster og det er rett og slett ikke digg. Håper bare på at jeg får dratt på ballet på fredag. det SKAL jeg. uansett. men da må jeg vel på skolen på fredag. har fri i morra, så det er jo litt godt .
har ikke skjedd så mye, var på skolen på mandag, men begynte å få veldig vondt i halsen og slik, og på tirsdag holdt jeg meg da hjemme. Dagen går med på å gå rundt å se i skapene på kjøkkenet, sitte på dataen og se på tv. utrolig kjedelig med andre ord. vil ut jeg , eller være med noen , kjedelig å gå hjemme hele dagen.
nå skal jeg snart ned å se i skapene på kjøkkenet igjen, og se på home and away !
tror jeg er tilbake til å blogge igjen : ) kanskje ikke så mye som før med en gang, men i hvert fall hver dag : )

mrh  snapshot20090112
blogges!
heisann , sorry for lite blogging , men tror jeg tar en liten pause , har så mye lekser som jeg må få gjort og slik , så tror jeg venter litt med å skrive her .. men som dere kjenner meg kan jeg fort komme tilbake fortere enn forventet : )Heisann . nå er jeg tilbake : ) fikk egentlig nett igjen i over i går, men i går hadde jeg besøk hele dagen så da gadd jeg ikke når han hadde dratt, for var utrolig trøtt, så bare sovnet med en gang : p og når de akkurat hadde fikset det orka jeg bare ikke å sette meg til å skrive . vært utrolig trøtt denne uka, alt for trøtt egentlig . sovnet i hver eneste time nesten . i hvert fall sovnet litt hver dag. og det er ikke bra! Så skal bli godt med helg nå, bare slappe av, og få sovet lenge og legge meg TIDLIG på søndag. Det er egentlig digg å legge seg tidlig, for da er du skikkelig opplagt neste dag.
Har ikke så mye å si sånn egentlig , vet ikke helt hva jeg skal i dag , se om jeg drar en tur på klubben. men det spørs om jeg orker , gidder ikke sitte hjemme egentlig så vi får se. Har ikke noe antrekk's bilder nå, eller har for en dag for noen dager siden, men det gidder jeg ikke legge ut :'p kamera mitt gikk tom for strøm og har ikke orka å sett det på lading , så da har det ikke blitt noe bilder , menmen.
nå er jeg sånn derre skikkelig trøtt, så vurderer å sove litt, men vet egentlig ikke om jeg vil : p får se. men ,
Blogges søtinger!lite blogging på meg , sitter på klubben nå , så orker ikke skrive noe som har  skjedd.
nettet mitt er helt klikk, fått noe virus greier tror jeg . så blir ikke så mye blogging før det er fikset . sorry .. menne , jeg kommer tilbake ; )
Keep up the good work! ;)Ny header , IGJEN : p hehe

blogg header2
Hva syns du ?Heisann . Har ikke blitt noe blogging før i dag, pga nettet har jo vært helt klikk, tror jeg har fått virus på dataen, så det må fikset, er så utrolig irriterendes at det kommer opp ett sånn vindu med error ting.
Når jeg var ferdig på skolen, stakk jeg på Monas, det er en frisørsallong , for å møte linn, stakk en liten tur på senteret, egentlig bare så hun fik kjøp seg hårfarge også stakk vi på butikken å kjøpte brød og den nye rett i koppen :D Jeg digger den maten , rett i koppen. så enkelt da, og jeg blir mett. Vi møtte Maren på senteret, lenge siden jeg har sett a , så det var digg! så kjørte vi hjem til meg og spiste middag. så gikk vi opp , og hun sovnet : p
mens jeg satt på dataen å prøvde å få nett, noe som ikke funka. når hun våknet satkk vi hjem til hu, farga håret og begynte å se på film, men det vart det ikke noe av, for vi stakk til liss og dem i stede før de stakk på kino.
Nå har en spom heter Christoffer fikset nettet mitt, så da vart det innlegg i dag å : D men nå skal jeg legge meg til å la øynene mine bare konsentrere seg om bokstaver, ord og setninger.

antrekk8  cimg3483  antrekk88 
Singlett fra Only , tynn genser fra H&M , bukse fra bik bok , kitty sokker :D

cimg3493
Ser oransje ut da : O

cimg3496
Linn : D
Kisses!Heisann . siste innlegget før jeg legger meg . eller , har egentlig lagt meg da, men fikk ikke sove. og det pga at jeg er så dum og legger meg til å sove på dagen .. så nå blir jeg sikkert like trøtt i morra og sovner, og får ikke sove på kvelden også fortsetter det og fortsetter det. i hvert fall denne uka .. Blir forhåpentligvis bedre etter helga.

dsc01841   rdg

Jeg liker å blogge, men er så kjedelig når jeg ikke får kommentarer, så kommenter da folkens!

God natt og sov godt kidz : D
Vi blogges!Heisann . skulle egentlig lese i stad , iskaldt på rommet mitt, så kaldt at jeg nesten kunne hakket tenner, så derfor la jeg meg på sofaen med det gode teppe mitt som jeg fikk av mine søte bestefar i julegave , fant frem den rosa lille boka å bladde frem til side 74 og begynte å lese, når jeg bok til side 77 havnet boka på gulvet, øynene mine hadde vist sånn helt plutselig lokket seg, og jeg sovnet. Noe som ikke er bra i det hele tatt, det var skikkelig godt , men ikke lurt! For da får ikke jeg sove i kveld, og da blir jeg trøtt i morgen også ,. hadde liksom planer om å legge meg litt tidlig så jeg ikke skulle bli så trøtt, men den planen går vist ikke .. Tror jeg , men mindre jeg blir skikkelig trøtt igjen til i kveld da. Noe jeg håper!

cimg3472

Tror kanskje jeg skal se ''i am legend'' i kveld også : D med mamma og stefaren min. jeg sa at de bare måtte se den, og da skal de kanskje se den i kveld, hvis mamma går med på den.
Mens jeg sitter oppe her å ''leser'' , så driver de nede å tar bort julepynten, jula08 er da over .. noe som er litt trist, ikke være oppe sent om kveldene og sove lenge om morran, men det går seg vel til igjen, men det er ikke noe digg. kunne godt ha hatt noen uker fri til. Men er jo bare 7 uker ellerno til vinter ferien da ,så dette klarer vi : D
Nå skal øynene mine ned igjen i boka, og uten og sovne denne gangen .
Kisses!
Og , kan dere kommentere ? jeg liker å skrive blogg, men er ikke noe gøy når man ikke får kommentarer ..Heisann . nå er blogg.no tilbake i funksjon. var jo nede i går pga overbelastning, så jeg fikk ikke lagt ut innlegget mitt. Men vi hadde jo besøk da, spiste god middag og verdens beste karamel pudding : p fra Kiwi x) Men det er den eneste som jeg syns er god. Var vås siste julemiddag denne julen, så da er det et helt år til neste gang.
Fikk besøk litt senere , så på film og sånn. ''I am Legend'' , den var drit bra, særiøst. og med Will Smith i hovedrollen så blir det bare , yeah! Den var skikkelig bra, så den annbefales på det sterkeste, liker du action og litt sånn så du skvetter så er den noe for deg ; )

antrekk9  silje9  antrekk99
Strikke jakke fra Vero Moda , Bukse fra bik bok , singlett fra only

I dag var det skole i dag igjen da . kjedelig som vanlig, masse lekser som må gjøres. og 3 bøker som må leses til neste uke, så skjønner ikke åssen jeg skal få til det her. Blir vel at jeg tilbringer hele dagen eller kvelden med å lime fast øynene i bøker hver dag denne uka, og helga og litt neste uke , skal jeg rekke med det her. Utrolig stressendes med at det er første uka etter en ekstra lang juleferie. Har jo igjen lekser fra uka eller 2 uker før juleferien, så det hoper seg opp for meg og kommer til å gå rett vest! Må lese 2 norske og 1 engelsk , så det her er virkelig jippiii liksom.
dsc01835


Nå er det lesing som gjelder . kisses!Heisann . et lite innlegg før jeg finner senga, hvis det kommer ut. for blogg.no er litt sånn derre klikk nå, pga at det er alt for mange som har laget seg blogg her i jula , ås de er litt overbelasted.  Som sagt så hadde vi jo middags gjester, spiste god mat. Siste julemiddagen våres denne jula.. Senere fikk jeg besøk, så på ''I am Legend'' . den var særisøt drit bra, og will Smith bare , oyeah. Han eier da. Men , den va shiit bra i hvert fall  :D Nå sitter jeg å fikser penalet mitt, for som dere alle vet. så begynner skolen igjen i morra. bah. jeg hadde masse lekser jeg egentlig skulle ha gjort også, som ikke har blitt gjort. så da blir det ekstra mye på meg denne uka .. må på bibloteket å finne meg en engelsk bok som jeg må ha lest ut i løpet av denne uka, skjønner ikke at jeg skal klare det, både en engleks og en norsk en. jaja. Skolen er ikke noe jeg gleder meg til i det hele tatt, blir godt å se alle folka og sånn igjen da, men forutenom det , så er det drit kjedelig der og alt for mye lekser.
Men nå skal jeg finne senga.
simle

Kisses!Heisann . Nå har jeg ryddet i garderoben min , og joggu vart det ryddig og fint der nå . trenger ikke lete lenger. Nå ligger alt sortet og fint. Blir bare et kort innlegg, får middags gjester snart , spise god mat.

klr4
FØR


klr4 2
ETTER

  antrekk2 antrekk3 antrekk
Bluse fra Vero Moda , Tights fra vero moda

Kisses! : )Heisann og hoppsann. Ja, jeg sa at jeg gikk å la meg i går, når kl var 3, men sånn vart det ikke gitt. tida gikk og gikk. og når jeg først fikk lagt meg , var kl blitt 5. menmen, fikk da sove lenger enn jeg trodde da. våknet av meg selv 11-halv 12. og da tenkte jeg at jeg fikk stå opp så mamma ikke blei noe sur for at jeg sov så lenge. 
I dag skjer det ikke så mye, eller skjer ikke noe gøy.. må rydde i garderoben min, for jeg er så slask og bare krøller klæra mine og slenger di inn. så nå klarer jeg nesten ikke å finne igjen de toppene og buksene jeg skal ha. Så der må det ryddes i dag! Vi får middagsgjester i dag også, nabo'n. eller venner som bor nederst i gata. Blir sikkert koselig, bare at det er kjedelig og jeg pleier å havne oppe på rommet mitt med øynene knyttet til pc'en og/eller tv'n. Det er ikke bra, jeg må skjerpe meg!
Også skal jeg snakke med noen som noe som skjedde på en fest i går. Skikkelig koselig at de kommer til meg for å snakke om det :') Så da går det vel med ett par timer eller mer på å sitte å snakke om det.. Men det får gå : )

cimg3363   cimg3355
Det er ikke antrekket mitt i dag , eller er det akk nå, men skal fikse meg etter jeg har fikset garderoben : )

Kisses!
heisann , bare et lite innlegg før jeg legger meg . Jeg sitter da oppe enda, burde ha lagt meg for en stund siden, for blir vekt i litt tidlig ettersom jeg skal på skolen igjen på mandag. bah. det blir ikke noe gøy veit je. masse lekser og opp tidlig og bare blææ.. jeg kjeder meg skikkelig, sitter her med dataen på fanget og aner rett og slett ikke hvor jeg skal gjøre av meg. ser på verdens dårligste muikk kanal også, city.. den suger. er det mulig å klare å bare spille dårlig musikk ? eller, de har faktisk blitt bedre da, eller så er det bare det at de spiller de samme sangene opp og opp igjen, så til slutt så er de bra liksom, eller ''bra''. Skulle hatt voice, det er det som er bra. Spiller jo bare bra musikk da, eller nesten, spiller i hvert fall ny musikk i hvert fall da!

the20voice


også har jeg funnet ut at jeg liker ikke visse folk i fylla, greit de kan være morsomme, men de kan faen meg være noen drittsekker også. jeg blir frustrert jeg.. De snakker så mye dritt og gjør så mye dritt. tenker ikke over hva man sier og gjør. og fader å det kan såre! Noe er jo greit liksom ,men herre. men de får bare drive på : )

Nå tror jeg jeg skal legge meg, kl er jo blitt 3 allerede så er vel på tide å hoppe i senga .

silje1
Kisses!
bloggheeader
vet ikke åssen det ser ut med denne headeren, for det er noe som er klikk her, så jeg får ikke sett bildene mine..Heisann . nå er jeg kommet hjem fra shopping. Var kjempe koselig, selv om det vart litt stress på slutten for å rekke å gå igjennom de butikkene vi ikke hadde vært i . vi manglet å se på bianco, H&M , bik bok , og catwalk når vi hadde igjen en halv time, men men , vi fikk det da til. jeg fikk ikke sett på bianco og catwalk da men. vi får dra tilbake ne annen dag : ) Frode og anne lise kjørte oss nedover, dro på jobben til ingveig for å hente hu, så gikk vi på cc. dikk opp på sporten med en gang så randi fkk seg jakke. 3000 kr å greier , jaja. den var kul da :D Når vi hadde gjort det , spist vi bagett. nam. Koste oss, jeg i hvert fall!
ingveig1  randi1

sillje og randi


Det gikk med veldig mye tid på å prøve klær å vente på de som prøvde klær denne gangen.  Første gangen vi har brult så lang tid på det tror jeg . eller, det er vel mest vanlig at vi venter på randi, og ikke at hun venter på oss. hahaha! Men fikk da kjøpt noe :) 
 
bukse   hrspray  topp

jakke3  jakke 3  jakke
Bukse fra BikBok 499 ,-  singlett fra Only 79,50 ,-  Strikkejakke fra Vero Moda 249,50 ,-  Hårspray fra H&M 59,50 ,-

randi2     silje


Thomas kom å hentet oss kl 6, så kjørte vi å hentet linn hos ei venninne . Så bar det hjem, endelig . utrolig sliten i beina og ryggen verker. Men hadde det kjempe koselig! Begynner å bli en stund siden nå så, og lenge siden jeg har sett ingveig, så det var godt :)

randi og ingveig

ingveig2  randi

ingveig og randi


Nå skal jeg bare chille på sofaen med en film : ) Blir digg.
batery
Bare fordi det er godt ; )
Hva har dere gjort i dag ?
Kisses!Image and video hosting by TinyPic
Jeg heter Silje Marie og er 19 år,bor på Toten. Er det noe du lurer på kan du kontakte meg på s_kyseth@hotmail.com.

Legg meg til som venn


ARKIV

· Mars 2012 · Februar 2012 · Januar 2012 · Desember 2011 · November 2011 · Oktober 2011 · September 2011 · August 2011 · Juli 2011 · Juni 2011 · Mai 2011 · April 2011 · Mars 2011 · Februar 2011 · Januar 2011 · Desember 2010 · November 2010 · Oktober 2010 · September 2010 · August 2010 · Juli 2010 · Juni 2010 · Mai 2010 · Mars 2010 · Februar 2010 · Januar 2010 · Desember 2009 · November 2009 · Oktober 2009 · September 2009


KATEGORIER

· Bøker · ferie · Forside · Hverdag · Mitt 2011 · Mote · Movies · Music · New in · om meg · Outfit · Party · Photo · Russetiden 2011&2012 · Shanty · spørsmål · Vila

LINKER

· Barbiegirl - Emilie Flatner · Cecilie M · imfancy · Lisa Elnæs · MEWKiD · Monika Solveig · Tine Linea

DESIGN

Designet er laget av Katrine.

hits