Etter noen timers sletting, bytting av navn/artister, nedlasting og innlegging av musikk på iPoden er jeg endelig ferdig. Ble sikkert slettet rundt 400-500 sanger. Syns det er ganske mange jeg, og det er sanger jeg aldri egentlig hører på. Så nå har jeg masse plass til ny musikk hvis jeg vil ha det, uten å trenge å drive og slette masse sanger.  Det er det eneste jeg har gjort i dag, bortsett fra å spise frokost. Våknet også alt for tidlig i dag til at det er søndag, når klokken var 08.30 våknet jeg, men sovnet heldigvis igjen, da klarte jeg å sove en time til (akkurat som at det var så mye), og klarte ikke å sovne igjen.

Jeg kom akkurat på at jeg har norsk lekser jeg skulle hatt gjort, som jeg vurderer å gjøre i dag så jeg slipper i morra. I dag har jeg jo ikke noe å gjøre uansett, så da kan vi slakke med lekser (som er så typisk søndager). Hvis jeg ikke ender opp med å se på film, noe jeg helt sikkert gjør
det tar litt tid mellom vært innlegg jeg skriver merker jeg, har rett og slett ikke noe blogglyst. har heller ikke noe å skrive om, og ikke tatt noen bilder, så da blir det lite med blogging.. Har skjedd mye siden sist. i forje uke fikk vi vite at vår kjære gymlærer Knut Børresen døde.. kondolerer masse til familie og kjente. jeg hadde han selv som gymlærer, men bare 3-5 ganger fordi han fikk hjerteinnfarkt og ble da borte fra jobb, torsdag forje uke fikk vi beskjed om at han hadde dødd den natta.. i dag fikk vi også beskjed om at Dani Rene Holen var død.. kondolerer også masse til familie og kjente der..

jeg fikk meg til slutt praksis plass, i barnehage denne gangen også, men det ble en anna enn, Grimåsskogen barnehage. trives veldig godt der etter bare to dager, så det her skal nok gå helt fint. Som innlegget under har vi jo hatt besøk fra Bergen, noe som var kjempe koselig! Har hatt sykt mye lekser, men jeg har klart å fått gjort alt og levert alt til riktig tid, men skal love dere at ting tar tid assa.. så nå har jeg blitt skikkelig skolelei.. skolen gjør meg så sliten at jeg ikke har noe energi til overs til andre ting, og det plager meg noe sykt. jeg vil ikke være kjedelig å sitte hjemme hele tiden. endten så har jeg så mye lekser at jeg må sitte med det, eller så er jeg så sliten at jeg ikke orker noen ting, og de dagene jeg ikke er sliten må jeg jo gjøre lekser når jeg først orker det.. og da er det ikke noe tid til overs. bare litt i helgene. men egentlig så vil jeg bare sove mest mulig så jeg kan være opplagt til jeg skal på skolen igjen .. haff, hjelp meg sier jeg bare!helga har vært helt super. begynte med at vi fikk besøk av verdens beste mennesker. Onkel Cato, tante Åse Marie, Mathias og Christina. Spiste en helt nydelig og deilig salat før det var tid for korslakget. Team Simone sin tur til å gå ut denne gangen, noe jeg ble sur for. jeg likte hu, og syns hun kunne vært med videre. utrolig kjedelig at alle jentene går ut først også. Lørdagen var vi på cc en liten tur, ble da litt shopping. men ikke mye. jeg trenger ny bukse, for mamma tok den ene min. så da skulle jeg få meg ny. vil ha den nå!! Søndag var en veldig koselig dag, først var det på med varme uteklær før man vendte nesa mot lena for litt aking og grilling hos noen venner av oss. var kjempe koselig, og alle unga koste seg masse! de voksne også. Etter masse utekos, dro alle sammen unntatt mamma på badeland. Kan i hvert fall si at Mathias er langt i fra redd vann, christina koste seg også masse i vannet. de var så søte da. alle var helt kjørt når vi kom hjem etter en lang og aktiv dag. men var verdt det, kjempe koselig! Når vi kom hjem lukta det god mat, Jannicke (søster'n) kom også innom en tur, og da ble det middag på hu også. Koste oss samme alle sammen før jeg fant senga.
når jeg kom hjem fra skolen i dag, var denne gjengen borte. og det blir lenge til neste gang.. skulle virkelig bodd nærmere hverandre. Jeg har i hvert fall hatt en super helg !gjett hva jeg har gjort i dag? er ganske sikker på at du ikke klarer å gjette det nemlig. tro det eller ei, men jeg har trent. hvis man i det hele tatt kan kalle det å trene. brukte så langt tid på å skifte gjorde vi også så tiden blr veldig kort. vi kom, satte oss på syklene og syklet i, hmm, 10 minutter kanskje? hvis det i det hele tatt var det. så gikk vi bare rundt å prøvde aparater hvor vi tok det veldig avslappende. så sto vi litt å prata, før vi gikk å sykla litt igjen. veldig fin trenings økt skal jeg ærlig innrømme. men det er da bedre enn ingenting. selv om det ikke ble mye trening, krysser jeg fingrene for at jeg ikke blir støl i morra. men kjenner jeg meg rett, så får jeg vel problemer med å gå ned trappa i morgen tidlig.
når jeg kom hjem sto middagen på bordet, da var det bare å hive i seg litt mat før man hoppet inn i den varme dusjen. mamma hadde til og med kjøpt dessert i dag, nå som jeg liksom skal trene og ikke spise så usunt. men det går jo ikke når hun plutselig har fått for seg at vi skal ha dessert.


nå skal jeg bare slappe av før Vampire Diaries begynner. også kom jeg på at jeg skal vist se på Ali Reza i dag. før det vurderer jeg sterkt å sette på varmeovnen min, vil ikke akkurat si at det er så veldig varmt på rommet mitt.. kanskje gjøre det så koselig at jeg tenner litt lys også!long time, no see. sitter på skolen å ha kommunikasjon og samhandling. vi har fått en kul oppgave der vi skal lage en digital fortelling om meg selv. skal da lage en liten film snutt/fotostory der jeg har bilder, musikk og tekst. problemet er bare at jeg får ikke begynt fordi jeg bruker jo skole pc'n og der har jeg 0 bilder. derfor må jeg vente til jeg kommer hjem å jobbe med den.. så da sitter jeg her da og hører på musikk og snakker med folk. er jo koselig det også. også sitter jeg å ser på anne lise lager sin fotostory. lurer på om det kan bli litt komplisert for meg, prøvd det før og da ble bare alt surr.. satser på at det blir bra denne gangen. er jeg snill, så får dere se filmen senere.

glemte vist å poste det innlegget her jeg.. men nå har jeg koslære og skal lage et foredrag til 8-klassinger om nærinsgstoffer osv. så skal virkelig kose meg, eller ikke.
Michael, søskenbarn


Christina, søskenbarn


Synne Elise, lillesøster


Jonathan, tantungen


Ihne Dureti, søskenbarn


Mathias, søskenbarn

Finnes det mer herlige barn sier jeg bare. Blir så glad av å se på sånne bilder, elsker de. Både bildene og barna på bilde. De betyr så utrolig mye for meg, alle sammen! Jeg ser de alt for sjeldent (unntatt lillesøstera mi da), noe som er utrolig kjipt. Skulle virkelig ønske at jeg bodde nærmere alle sammen, men er ikke så lett når de bor spredd rundt i hele Norge, nesten hvert fall. Nå er det ikke så alt for lenge til jeg skal bli tante for andre gang heller, da blir det enda en søt liten en som skal få en stor plass i hjerte mitt!Heisann sveisann. Man merker at det begynner å bli mildere ute, det begynner faktisk å bli varmt i huset. Tro det eller ei. Og det er også godt og ?varmt? på badet om morgenen. Selv om det godt kunne vært mye varmere enn det er der nå, men det er bedre enn 14 grader..

På skolen i dag var jeg ikke i form, helt slapp og orket nesten ingenting.. Kjente kroppen nesten bare svikta på alt jeg skulle gjøre, veldig ubehagelig spør du meg. Var skikkelig kvalm og hadde veldig vondt i hodet også. Men da var det og bare orka å gå ned til kantina å kjøpe seg en banan, drikke litt vann og spise litt mat så ble jeg ganske fort bedre igjen. Spis fem om dagen så blir du bra i magen. Nå har ikke jeg spist fem om dagen enda da, men jeg er jo godt på vei. 
Nå sitter jeg her sliten og helt utkjørt etter en lang skoledag, med gym og etter å hjulpet til med å bært på plass noe ved. vi hadde nemlig for lite, denne kulda koster svin assa. måtte jo kjøpe enda mere ved fordi vi må fyre ekstra nå som det er så kaldt, og da fant vi ut at vi hadde alt for lite ved. så flaks at det var noen som enda hadde igjen, hvis ikke veit jeg ikke helt hva vi måtte gjort. det er fortsatt igjen mye av vinteren og  det blir nok ikke såå mye varmere i nærmeste fremtid.
I dag var det 10 grader varmere, det er stor forskjell å gå i fra på over en natt må jeg si.
Nå er det snart andre del av Unni Lindels Krim - Orkestergraven. begynner om akkurat 30 minutter, gleder meg. den slutta så spennende sist.. følger dere med på den ? går på nrk
godt å komme inn i varmen og drikke en stoor kopp med kakao !jeg kjeder livet av meg, og skal gjøre noe med det. jeg skal fortsatt kjede meg litt, men bare ikke så mye at jeg dør. skal forflytte meg i fra sofaen på rommet mitt til sofaen nede i stua. skal gå bort til dvd'ene mine og finne episoder av skjærgårdsgoktoren og gå ned og sette de inn i dvd spilleren, for så å gå på kjøkkene og laget meg dipp og finne minigulerøtter. jeg skal nemlig kose meg nede alene i sofaen med ett gladd brus, usunn som jeg var, men det tar jeg igjen med at jeg spiser gulerøtter, MEN jeg spiser jo dipp også, og da ble det plutselig ikke såå sunt alikevel. det er helt og det er lov å kose seg.
Kulda har begynt å forsvinne, nå mener jeg ikke det at det ikke er kaldt ute, men det er ikke over 30 minus ute og det er da litt bedre. håper på at det blir enda varmere utover uka.. orker ikke denne kulda mer, er alt for kaldt for meg. jeg skulle bodd i syden, var det jeg skulle gjort . virkelig. da hadde jeg kost meg. Men nå skal jeg slakke og spise meg bittelitt feitere.


old pic nå da, litt i hvert fall

overskriften: når den serien gikk på tv'n var jeg mye mindre enn det jeg er nå. rundt på alder med jenta i serien. jeg fikk høre sikkert tusen ganger at jeg var så utrolig lik hun, alle som har sett henne og sett meg når jeg var mindre syns det. det er jo litt koselig, men spør du meg så syns ikke jeg at jeg ligner i det hele tatt. men nå ser jo jeg på meg selv på en annen måte enn det andre gjør selvfølgelig.I går var jeg som sagt i 80 årslag til bestefaren min. rart å tenke på at han er blitt så gammel allerede.. Han kan fortsatt ha igjen femten år, men også bare ett år.
Hadde det koselig i hvert fall, hele familien var samlet, det var god mat og god stemning hele kvelden. Vi har et lite sjarmtroll på snart to år som stjeler oppmerksomeheten litt , og var vel han som ble midtpunkte mye av kvelden.


Bestefar var såå glad for å få en kikkert. en ordentlig en, han har hytte og liker å være der. han er veldig nysgerrig av seg, så han pleier å sitte i vinduet å kikke i kikkerten for å se hvem som kommer i bilene sine flere tusen meter unna. nå kan han se enda lenger. så heldig han er


jonathan & pappa
likte å være midtpunkt i hvert fall, ville at alle skulle klappe for han også. går det an å bli søtere sier jeg bare
Det er så sykt kaldt ute at jeg dør snart. i går så var det - 32 grader ute om morningen når jeg skulle til skolen. det var for kaldt for bussen vi skulle ta til skolen også, for etter å kjørt noen hundre meter, så stoppet den. satt der i 5 -10 minutter før det kom en anna buss, så vi fikk byttet og kommet oss på skolen.
Nå sitter jeg her å ni fyrer i ovnen for at det skal holde seg sånn passe varmt her, og for at det kanskje blir litt varmere. Krysser fingrene for det i hvert fall. det jo så kalt ute at når man går ut blir håret hvitt med en gang, spytter du blir det til is nesten før det er rukket å kommet ut av munnen, du kan ikke puste med nesa for da fryser den seg sammen så det ikke går an å puste gjennom den i det hele tatt. Lårene dine blir stive som en jernstang etter bare noen få sekunder selv om du har på deg tre stilongser. Begynner å bli mektig lei den kulda nå, trodde det var global oppvarming på jorda våres jeg, men det merkes ikke i norge i hvert fall.
i dag skal jeg i bursdags til min kjære bestefar som fylte 80 år her om dagen, gammel man er han blitt, uheldigvis. Men han holder seg da fint til å være så gammel syns nå jeg da. Familien samles, det blir god mat, drikke og kanskje kaker og masse godt selskap. Skal nok klare å kose meg selv om det ikke er det morsomste jeg er på.
jeg sitter her skikkelig sulten å venter på at sture skal bli ferdig med vasking av gulv etter et hyggelig besøk av Jonathan ( bikkja ) som ha bodd her en uke. han sikler og er våt på beina etter en tur ute i den kalde lufta, så da blir det en del flekker her og der. bare han blir ferdig med det skal vi på mac'ern å spise tror jeg. egentlig skulle jeg ut med jentene mine på peppes også kino etterpå, men det ble det vist ikke noe av..
dagen startet ikke så veldig bra, og bedre blir den vel ikke. kanskje litt. vi får satse på a når jeg legger meg i kveld, så legger jeg meg med et smil om munnen og ikke tårer i øynene!
Godt nyttår folkens. jeg slenger meg på å sier det samme som mange andre millioner.rekker ikke skrive noe, skal ut med bikkja før jeg fikser meg til middagsbesøk på lena med verdens beste kalkun. nam!


sånn så jeg ut i går, hadde med kamera , men ingn bilder ble tatt ..Image and video hosting by TinyPic
Jeg heter Silje Marie og er 19 år,bor på Toten. Er det noe du lurer på kan du kontakte meg på s_kyseth@hotmail.com.

Legg meg til som venn


ARKIV

· Mars 2012 · Februar 2012 · Januar 2012 · Desember 2011 · November 2011 · Oktober 2011 · September 2011 · August 2011 · Juli 2011 · Juni 2011 · Mai 2011 · April 2011 · Mars 2011 · Februar 2011 · Januar 2011 · Desember 2010 · November 2010 · Oktober 2010 · September 2010 · August 2010 · Juli 2010 · Juni 2010 · Mai 2010 · Mars 2010 · Februar 2010 · Januar 2010 · Desember 2009 · November 2009 · Oktober 2009 · September 2009


KATEGORIER

· Bøker · ferie · Forside · Hverdag · Mitt 2011 · Mote · Movies · Music · New in · om meg · Outfit · Party · Photo · Russetiden 2011&2012 · Shanty · spørsmål · Vila

LINKER

· Barbiegirl - Emilie Flatner · Cecilie M · imfancy · Lisa Elnæs · MEWKiD · Monika Solveig · Tine Linea

DESIGN

Designet er laget av Katrine.

hits