Det tok litt tid før jeg fikk begynt med leksene, for Shanty kom opp på rommet, og han var jo i helt fyr og flamme, så fikk ikke gjort så mye før han roet seg ned, noe som tok sin tid... Men nå er leksene gjort, og jeg kan slappe av i helga!


Han klarer ikke være rolig!


Så romantisk han er å kysser med øynene åpne, haha


Han fikk ikke sjokolade! Det er jo ikke bra for hunder, han fikk heller en hundegobit! På det første bilde sleiker han seg rundt munn, var heldig med bilde, hoho!


Se på han da, er det rart jeg smelter innvendig?
Nå har jeg vært skikkelig flink og støvsuget andre etasje, vasket badet oppe og ryddet rommet mitt. Good girl! Skal fortsette med å være flink ved å begynne med litt lekser. Engelsk lekser.. woho! Men da er jeg ferdig med det, og kan ta meg fri i helgen, uten om at jeg skal på jobb på lørdag da.
Hellu cupcakes! Hatt en fin dag dag? Det har jeg. Var først på skolen, hvor vi så på Harry Potter, kooselig. Så hadde jeg kjøretime, som gikk ganske greit. Hvis man ser bort i fra at jeg klarte å kvele bilen i rundkjøringa med biler bak meg, flaauuut! Så har jeg vært på jobb. Jobbet for det meste alene, men jeg hadde det skikkelig koselig. Var rolig, men alikevel litt å gjøre, ettersom vi har gjort om butikken. Nå blir den så fin atte! Men nå er jeg sliten, og har egentlig mest lyst til å legge meg, men så er det jo homework som må gjøres.. Heldigvis har vi fått utsettelse på engelsken, så jeg trenger ikke gjøre den enda. Men i samfunnsfag er det tre kapittler som må leses og kunnes til i morra. Jeh klarer sikkert lese to sider før jeg sovner! Yej me!
Ops, ble  vist to like bilder der, hun er bare wannabe meg! Jeg sover hos søstern i dag, og her skjer det mindre kan du se! Lurer på om jeg skal poppe meg litt popcorn og be hu sette på en film! Yeah! I morra er det fremføring, og jeg kan virkelig ikke si jeg gleder meg ....
Som sagt, så var jeg på julebord i går. Det var kjempe koselig! Masse koselige folk, og deilig mat, Tror ikke at det var noen som dro derfra sultne hvert fall. Ble ikke tatt så veldig mange bilder med kamera mitt, men det ble da noen.

Var på julebord med jobben i går, var kjempe koselig! Kommer bilder senere.
Noen som vet hvor jeg får tak i slik neglelakk? Syntes den var drit råå!

Heihei! Håper dere har hatt en fin dag så langt! Nå skal jeg begynne å rydde rommet mitt, også skal jeg støvsuge etterpå. Så blir det vel middag før jeg skal sette meg ned å kose meg med leksene mine! Åh som jeg gleder meg. I går skrev jeg en av verdens dårligste artikkler (som var norsk lekse), hvis den i det hele tatt kan kalles en artikkel. Kan vel ikke skryte på meg noe bra karakter der akkurat. Ha en fin dag videre å kos dere med dagens plan!

Ha en fin dag alle sammen, nå står skolebenken for tur noen dager fremover igjen.. Åh, som jeg hater mandager!


// weheartit

Fikk skikkelig lyst til å dra til Paris når jeg så det bilde her. Vil også til London, New York, Tyrkia, Hawaii, Egypt og masse masse andre steder. Jeg vil ut å reise, se verden! Hadde jeg bare hatt penger..
I dag kommer Laila, Lucky, Heidi, Kjetil og Dexter på besøk til oss. Laila og Lucky er da foreldrene til Shanty, og de tre andre er foreldrene til broren tl Shanty, og da broren til Shanty. Blir koselig å se de igjen. Utenom det blir det vel bare å slappe av. Lyst til å se en film, men har jo sett alle jeg har, så får se hva jeg gjør. Ha en fin dag!Kjøpte meg nye sko i dag, syntes de var kjempe kule. Også var de jo i fra Vila! Hva syns du om dem?
Juli


Var på koselig shopping tur med Randi på hamar!Var i bergen hos Bestemor!


Var i Kristiansand! Hadde en kjempe fin tur!

Så har jeg faktisk ingen bilder før vi kommer til oktober..

Oktober


Vi fikk Shanty gutten!


Kosa meg med Camilla!


Var i London med søstrene mine!

Desember


Var servitør/ryddehjelp sammen med Randi i julebord for stallfolk!


Fikk objekt pluss masse masse mer i julegave!


Gikk på skøyter!
Feiret nyttårsaften med mine to beste jenter!
Fikk beskjed om at jeg skulle legge ut bilder fra året 2010, og ja jeg kan jo gjøre det. Jeg kan være ærlig å si det at jeg syns ikke 2010 var et innholdsrikt år, men det skal 2011 bli! Håper jeg vært fall! Men det blir jo bare slik jeg gjør det til selv. Jeg håper dere har hatt et helt supert år, også håper jeg 2011 blir enda bedre. Her får dere hvert fall en liten kikk på året som har gått.

JanuarHadde besøk av søskenbarna fra Bergen


Feiret bestefar's 80års dag!

Februar


Var på første og siste besøket i hybelen søstern hadde på hamar ( nå har hun flytta til en anna en, som jeg enda ikke har vært i)


Tok masse brille fine bilder av meg og camilla søtis!


Var på vinteraktivitetes dag på skolen

Også feiret vi morsdagen med aking og gøy, og god middag! Og jeg hadde bursdag! Som ikke ble feiret før i mai eller noe sånt.

Mars


Var på Ne-yo konsert med Randi og Ingveig!


Feiret Ingveig sin bursdag!


Ble blondine igjen, wee!Var på beitostølen med jentene mine

April


Var i begravelse.

Mai


Feiret 17. mai


Feiret bursdagen min med bestejentene!


Var på oslotur med helse og sosial, som ble en shoppings tur med anne lise på slutten ettersom vi ble igjen, koselig!


Var på roadtrip til hamar med søstern, hvor vi endelig kunne nyte den første varmen med mac'ern mat nede ved Mjøsa!

Juni


Var i barnedåp til tantungen min, Sebastian!


Var oppe i muntlig eksamen i engelsk, som ingen av oss likte!


Var på avslutning med den beste klassa: HS1C!


Hadde koselige dager hjemme med gode sommer retter


Bada!

Resten kommer litt senere!
Som sikkert mange av dere vet, digger jeg dama Rihanna! Stilen, utseende og ikke minst sangene hennes! Så her kommer noen av hennes nyeste som jeg liker veldig godt.

 

Her er i hvert fall noen. De to siste har jeg ikke hørt før, men likte de ganske godt. Også elsker jeg også Love The Way You Lie part 1. Den første sangen, Man Down, er skikkelig bra! Har helt dilla. Det her er jo bare hennes nyeste sanger, liker mange av de andre sangene hennes også, som feks: Te Amo, Rude Boy, Disturbia, Shut up and drive, Take A Bow, Russian Roulette, Fire Bomb og maaange mange flere! Dama er jo bare helt rå!

Hva syns du om Rihanna?

I går var det mange som feiret at 2010 var over, og nå kommer et enda bedre år: nemlig 2011! Noe jeg virkelig håper på det blir. Dette året her skal bli så innholdsrikt (håper jeg). Men over til gårdsdagen. Hadde det kjempe koselig med vennene mine. Først på dagen var jeg på CC en kjapp tur for å streve etter å finne sko, noe jeg til slutt gjorde. Så bar det hjem for å stæsje seg opp litt. Før jeg dro ut med vennene mine spiste jeg middag med Onkel, tante og søskenbarna mine, ettersom de er kommet på besøk i fra Bergen for å feire starten på det nye året med oss.

På kvelden dro jeg da ut med venner og vi stor koste oss!GODT NYTT ÅR, ALLE SAMMEN! Håper dere fått ett helt fantastisk år


Kjole / Vero Moda Sko / Bianco
Image and video hosting by TinyPic
Jeg heter Silje Marie og er 19 år,bor på Toten. Er det noe du lurer på kan du kontakte meg på s_kyseth@hotmail.com.

Legg meg til som venn


ARKIV

· Mars 2012 · Februar 2012 · Januar 2012 · Desember 2011 · November 2011 · Oktober 2011 · September 2011 · August 2011 · Juli 2011 · Juni 2011 · Mai 2011 · April 2011 · Mars 2011 · Februar 2011 · Januar 2011 · Desember 2010 · November 2010 · Oktober 2010 · September 2010 · August 2010 · Juli 2010 · Juni 2010 · Mai 2010 · Mars 2010 · Februar 2010 · Januar 2010 · Desember 2009 · November 2009 · Oktober 2009 · September 2009


KATEGORIER

· Bøker · ferie · Forside · Hverdag · Mitt 2011 · Mote · Movies · Music · New in · om meg · Outfit · Party · Photo · Russetiden 2011&2012 · Shanty · spørsmål · Vila

LINKER

· Barbiegirl - Emilie Flatner · Cecilie M · imfancy · Lisa Elnæs · MEWKiD · Monika Solveig · Tine Linea

DESIGN

Designet er laget av Katrine.

hits