Elsker disse reklamene! Verdens søteste og kuleste kuer da! Den beste er jo selvfølgelig den fra toten! "Litt si i bukse ræva, godhjerta, litt træg tæll å gå!" "det finns itte måken ta jinter på toten!" 

Hva syns du om disse reklamene fra TineMelk? 
må bare få sagt til alle dere søte mennesker der ute, tusen takk for masse støttende ord, dere aner ikke hvor mye det har å si for meg. personer som jeg aldri snakker med, kommer å sier gode ord til meg, og det er utrolig godt å vite at jeg har så mange gode mennesker rundt meg. så til alle dere, takk for at dere er den dere er! så vil jeg kommentere denne kommentaren jeg fikk på dette innlegget HER . 

Herrigud. Slutt å syt over bagateller og kom deg videre. Finnes faktisk folk her i verden som har virkelige problemer, som våkner om morgenen og ikke veit om det blir noe mat å spise eller rent vann å drikke. Folk som mister familie og venner i krig.

Du har det altfor bra til at det skal være nødvendig å sitte på en blogg og surve. Skjerp deg...

Denne bare leste jeg, så gikk den rett ut. jeg kunne virkelig ikke brydd meg mindre. men jeg skal kommentere den, fordi jeg blir helt oppgitt. jeg kan ha det kjempe vondt, og være kjempe lei meg, men det betyr ikke at jeg ikke veit at det er fælt for de som ikke har familie, mat på bordet eller ikke noe sted å bo! jeg er fult klar over det! men det er alikevel lov å være lei seg, og ha det vondt. du aner ikke hvordan ting er for meg i det hele tatt, så jeg tror du rett og slett bare skal drite i å skrive sånn. jeg tror jeg også veit hvem du er, og det gjør det bare enda mer latterlig, samtidig som du ikke tørr å vise hvem du er, sier litt om deg kanskje. alle har hver sin måte og få ut sinne og sorgen sin på, så gi meg den kommentaren der, var bare bortkastet tid for deg. 

dette er hva min dag skal gå med på. skal sette meg til å begynne med særemne, kan ikke akkurat si jeg gleder meg men .. det skal være ferdig neste uke, helst, og fremføringene begynner uka etter der, wææ! det er bare å sette igang, heldigvis er jeg ferdig med boka for lenge siden, så mangler bare å se filmen, og jobbe med oppgaven! Jeg håper bare jeg skal klare å konsentrere meg om det her ..  
Forrige helg var det som sagt firmafest, det var backe match fra dokka og gjøvik (cc og byen), vila på gjøvik (tror kanskje noen fra lillehammer også var der? hmm), vero moda, only og jack and jones på cc var også med! Var drit gøy, har ikke hatt det så gøy på kjempe lenge! Håper virkelig jeg fortsatt jobber der neste år og kan være med på en dundranes fest da også! 
bedre sent enn aldri, det er nemlig Irene som har hatt bildene siden forrige helgs julebord, derfor er det veldig sein oppdatering på dette, men som sagt, bedre sent enn aldri. 


Hadde aldri planer om å skrive om det her på bloggen, pga familie som leser, men jeg må bare få det ut på en eller anna måte, jeg har aldri vært veldig personlig på bloggen min, og jeg veit ikke om jeg noen gang kommer til å bli det heller, mye pga at jeg bor på et lite sted, men på en eller annen måte må jeg få ut noe.. (så family, ikke spør, virkelig!!!)
Hater virkelig å bo på dette lille stede her, ting sprer seg som sykdommer.. Folk ser eller hører en ting, så vet hele 'verden' det.. Og ikke bare det, men det er jo ikke sant sånn det kommer ut til de andre menneskene heller, alt er bare helt vridd på, snudd på hodet, gjort om til noe det ikke er det i det hele tatt. Det er slike små ting som kan ødelegge, og de ødelegger stort.. Akkurat nå har jeg ikke ord for hva jeg føler av sinne, sorg.. Får lyst til å bare pakke sakene mine og dra så langt bort jeg kan, bort fra alt og alle.. Bare glemme alt som har med denne plassen å gjøre, og komme meg unna. Unna alt dritt! Jeg er drit lei.. totusenogelleve var et kjempe fint år, men også et ord med mye vondt, håpet at totusenogtolv skulle bli helt annerledes, men det ser ikke slik ut, hvertfall ikke enda. 
Jeg har jo utvidning i det ene øret mitt, har bare 6 mm, men lurer sterkt på om jeg skal utvide til 8. Men det ser ut som det er så innmarri stor forskjell på dem, selv om det bare er to mm.. Og jeg veit ikke om jeg har så veldig lyst til å få det så stort, skullevært 7, så hadde jeg vært fornøyd! Haha! Var inne å kikket i sted, og fant noen jeg hadde veldig lyst på! Er jo snart bursdagen min også, så passer supert! Hihi Det er noe jeg virkelig lurer på! Fant denne videoen på facebook, ligger på dagbladet. Er et sykehjem som mishandler pasientene sine, de slår, lugger og dytter disse stakars gamle og hjelpesløse menneskene. Jeg fikk helt vondt inni meg når jeg så denne, og kan ikke forstå at det faktisk finnes slike mennesker. Som har så lite hjerte, eller ikke hjerte i det hele tatt! Bare det at de klarer å gjøre dette, og dra fra jobb uten dårlig samvittighet! Helt sykt spør du meg. Heldigvis er de blitt tatt, selv om dette skulle skjedd mye før! En av sykepleierne er til og med kona til en italiensk politiker! 

Får såå lyst til å dra å gjøre akkurat det samme med dem, som de gjorde mot disse stakars hjelpeløse menneskene.. Hva syns du om dette? 
I dag kom de endelig! Bestilte meg sko for litt over en uke siden, og nå kom de endelig! De ble mye dyrere enn jeg hadde planlagt, men hva gjør vel det når de er så kule! Gleder meg masse til å bruke dem! 


You cant buy happiness, but you can buy shoes, and that's kind of the same thing! 
Jeg har hatt den beste helga på lenge! Utrolig deilig at jeg har bare kunne slippe tankene, og bare ha det gøy hele kvelden. Det kom selvfølgelig sånne dumme små ting innimellom, men de ble glemt med en gang, så hadde vi det gøy igjen! Woho. (dette gjelder da altså lørdag, haha)

Fredag hadde jeg kjempe koselig besøk av Ingveig, lørdag hadde jeg fri, så bare slappet av hjemme,  før det bar ut på en dundranes fest, knakande god var'n å! Har ikke hatt det så morsomt når jeg har vært ute, på så lenge jeg kan huske.. ! Og i dag har jeg bare slappa av! For litt siden dro jeg ut med Ingveig for å få i oss litt ordentlig junk mat! Suuper koselig! Nå klarer jeg nesten ikke vente til helga igjen! Da skal vi nemlig på julebord, noe som også skal bli fantastiko! 


Nå skal jeg finne senga mi! gym i første time, blææ
Herregud for en kveld det var i går! Jeg hadde det super morsomt sammen med den søte gjengen! Festen med alle cc folka var jo også knall! Jeg og jentene dro på byen etterhvert, noe jeg egentlig angrer meg for, kunne spart meg fra å brukt hundre kr for å være inne der en time, så dra hjem. Hadde jo vært mye bedre å bare vært på cc festen hele kvelden i stede, men uansett, jeg hadde det knall bortsett fra noen småting, men utenom de var det jo utrolig morsomt! 
Bursdagsjinta! Se daa, hun må ha fått verdens beste bursdagsgave av kjæresten! Kanke vente til å se hun i hvit kjole! :D 

Snille gutta på san marino som kjørte oss hjem kl fem etter en veeeldig lang arbeidsdag! 
Elsker denne sangen, elsker hele dama! 
Nå drar jeg snart for å vorse med jentene på vila! Bortsett fra Sarah .. Men koselig skal det bli uansett, etter det går turen til spiseriet på cc-fest! Krysser fingra for at det blir en bra bra kveld! Skal ha convers til, for å gjøre det litt kult, og ikke veldig pynta. Kjolen har glidelås bak, derfor er den også litt kul, og bare ikke pynta! Orker heller ikke høye hæler i kveld! Ha en fin lørdag alle sammen!
 ARE THE ONES THAT HURT MOST
Venninna mi trenger hjelp til å finne ut hva hun skal ha på seg i morra på bursdagsfest! Kanskje dere vil være så snille og hjelpe henne? 


Antrekk 1,2 eller 3? Hun har ikke på seg strømpebukse som hun skal ha, og den skal være svart!
Ja, i går var det faktisk gledens dag! Var så mye bra som skjedde. Etter skolen var jeg på jobb ''intervju'', noe som gikk veldig bra! Med andre ord, har jeg altså fått meg en ny jobb. Jeg er nå blitt støttekontakt, og skal være det for ei jente på 10 år. Gleder meg kjempe masse, og håper vi kommer til å kose oss masse! Mens jeg sitter der og snakker med damen om hvordan det er å være støttekontakt får jeg en melding (jeg leste selvfølgelig ikke denne før jeg var ferdig!). På den meldinga sto det at jeg måtte overføre penger til søstera mi. Nå lurer dere sikkert på hvorfor, jo det skal jeg fortelle dere. I slutten av Mars tar jeg meg litt ferie og drar en tur til København med søstrene mine, på en skikkelig shoppingtur, weee! Gleder meg masse! 


OG, jeg fikk endelig, etter hundre masende mailer, flere måneders venting, igjen pengene mine for mine shortser som jeg returnerte fra motedronningen! Noen av dere husker jeg kanskje skrev et klageinnlegg på akkurat det der - som dere kan finne her. Og først NÅ, kom pengene inn på konto'n igjen! Så det tok sin tid for å si det sånn. Men så skal det sies at det passet supert å få de nå, ettersom jeg da kunne bruke de til å betale København turen! 

OG NÅ ER DET HELG, OG JEG HAR FRI! WOOPWOOP
Sitter i det hvite kjedelig klasserommet, med tett luft, kjeie elever med en engasjert lærer som snakker om masse tull jeg rettt og slett ikke får med meg. Noe med Nprge mellom 1814 & 1914. Rompa mi har det veldig vondt pga de vonde stolene som vi har her på skolen, harde som stein og rett og slett ubrukelige. Eller nei, det blir jo feil, de blir jo brukt hver dag, men de her alt for ubehagelige å sitte på! Tanken på at det er helg svirrer rundt i hodet, jeg har til og med fri hele helga så den skal virkelig nytes! I morgen er det også CC fest, noe som også gjør at timene går ekstra sakte! Fire timer på slutten av uka er veldig hardt, tro meg! Nå er det snart bare igjen en time. Haha, bare og bare, det er faktisk ganske lenge skal jeg si dere.. 

Hadde veiledningstime i stad på kjøreskolen, noe av det værste jeg har vært med på. Han kjørelæreren hadde jo selvsagt sagt ja til en lærling at han kunne sitte på akkurat når jeg skulle kjøre.. Og det ble jo meg, fordi han ikke orket å stå opp før! Omg! Lover dere, drit flaut! Jeg fikk jo bestemme selv om jeg syns det var greit om han var med eller ikke, men hva skal jeg si? Nei herregud, han får ikke lvo til å være med når jeg skal kjøre! Måtte jo selvsagt bare smile pent og si det gikk helt fint. Gutten var jo kjekk også vettu! 
Nå har jeg drivi i nesten hele dag etter middag og fikset på bloggen min, det er litt arbeid assa! Og jeg er enda ikke helt ferdig! Headeren min er forresten bare midlertidlig, kommer ny så snart den popper opp på mailen min! 
Hva syns dere? Jeg er veldig fornøyd, bare jeg blir helt ferdig!
I går når jeg skulle på jobb, sto jeg og ventet på bussen nesten tjue minutter, fordi den var alt for sein! Jeg holdt på å fryse ihjel, og var kjempe kald  når jeg kom inn på bussen. Når vi var fremme på gjøvik, begynte jeg å føle føttene mine igjen, men da skulle jeg jo ut igjen i kulda.. Dumme buss! Dumme kulde! Dumme vinter.. 
Jeg var rett og slett suuper kald, og jeg har fortsatt frosten i meg! Fryser hele tiden, uansett hvor varmt det er i rommet.. Så det beste er å bare legge seg med klær under dyna for å sove, for uten klær, fryser jeg til og med under der!  Har fått skilter på bilen nå, fikk de egentlig i går, men selvfølgelig var jo batteriet blitt ødelagt, så måtte kjøpe nytt.. Der føyk det en del penger også gitt! Men i dag hadde stefaren min fikset nytt, så har vært ute å prøve kjørt den, første gangen jeg kjører den, mens han har kjørt den kjempe masse, haha! Nå må jeg bare få ut fingern og skaffe meg den lappen! 

Elsker virkelig denne jakka jeg kjøpte på fretex! 
Lå og skulle prøve å lese litt naturfag, fikk lest ett avsnitt før jeg sovna, det sier litt om hvor spennende stoffet er! Men, det hjelper ikke, må fortsatt få lest litt til, så får bare bite tennene sammen, kanskje finne en kopp kaffe og sette seg i go stolen 
Nå er snøen lagt seg, og sikkert for godt en god stund. Kulde har desverre også kommet.. Men hallo, det er 9 januar og nå begynner det å kaldt, vintern blir så mye kortere når det ikke er så lenge kaldt! Og vi har jo faktisk ikke hatt ordentlig med snø før nå! Noe som er veldig rart ettersom vi bor i selveste snøhullet! 
Bilen er ned snødd, kanskje på tide å få gravd den fram og få på noen skilter, så den ikke er så kald stakar. 
I dag er det ikke like fint vær, bildene er fra i går, i dag snør det, noe som gjør at vi må frem med freseren, og bilen blir jo enda mer nedsnødd.. 

Var forresten hardt å stå opp for å dra på skolen i dag, hater vekkeklokke! Også hadde jeg mareritt,! 
I går når jeg kom på jobb, måtte jeg jo selvfølgelig finne noe jeg likte da vettu, prøvde det, og fant fort ut at dette måtte bli med meg hjem! 


Helt enkel stramtopp, 99,- hihi, 60 for meg! 

Og denne genseren, skal kjøpes i mørkeblå også! 

I går når jeg la meg, leste jeg endelig siste setning i boka, Saras Nøkkel. For en utrolig nydelig, gripende og spennende bok! Det er definitift den beste boka jeg har lest til nå (ikke det at jeg har lest sånn kjempe mange bøker men)!Hadde aldri trodd jeg i det hele tatt skulle lese en bok om krigen. Bokas handling er jo ikke bare krigen, men om Sara som var 10 år gammel når dette skjedde 16. Juli 1942. Vi følger henne gjennom mange dager, uker og måneder med et rent helvette som etterhvert snur seg og blir mye bedre. Vi følger samtidig Julia som bor i Paris nå i 2002, hvor hun skal finne mer ut om denne hendelsen, og kommer borti Sara og forelsker seg helt i hennes historie. Forfatteren skriver på en måte som gjør at du setter deg lett inn i situasjonen til personene. Det er en bok du ikke klarer å legge fra deg når du først har begynt å lese. Anbefales virkelig! 

// weheartit
Forsiden på nelly.com viser nå at det er masse fine vårnyheter ankommet fra Vila! Kikk innom da vel, er utrolig masse fint! Men dere finner enda flere nyheter i butikkene, da får du jo til og med varen med en gang i stede for å måtte vente en uke eller to! Så ta turen innom VILA! 
Sjukesen.. herregud så kjedelig det egentlig er å bare gå hjemme .. det er helt greit i ferier, fordi da kan du dra ut på ting osv, men når man er syk på man holde seg inne hele dagen og får ikke gjort noen ting. Selv om jeg merker det er litt kjedelig, er det egentlig ganske godt også, se bort i fra at man gjør ikke anna enn å ligge på sofaen og glo på tv, sitte på data'n og gå å kjedespise hele tiden.. Ettersom vi har en sånn søt liten hund som trenger å luftes innimellom måtte jeg jo en liten tur ut i kulda, så gikk jeg en tur i postkassa med det samme, og jammen meg lå det ikke noe der til meg! Noe som passet super bra nå når jeg er sjuk. 


Julegaven fra søstern og tantunga! Hihi, bare sånne små ting gleder en' mer enn man tror! Jeg merker faktisk at jeg begynner å bli bedre, føler meg ikke så slapp lenger, og hosten begynner å bli borte, den er her hvertfall i mye mindre grad enn den var, og jeg er ikke like tett lenger, deilig! Da blir det nok skolen på meg neste uke! 
I går var jeg på lillehammer sammen med mamma og lillesøs for å besøke bestefar, tross for at jeg er sjuk. Er hjemme fra skolen og dag, og skal være det resten av uka. Håper virkelig på at jeg blir bedre etter det! Det ble litt shopping på meg i går, ikke mye, men litt. 


Denne er kjøpt på fretex! Jeg så ei som hadde en type sånn her jakke her om dagen, som jeg syns var drit kul. Så da måtte jeg jo bare kjøpe den, og kostet bare 199 kr!  For ett kupp. 


Enda en pelsjakke, denne fra Sister Point, husker ikke helt hva butikken het, men den ligger i gågata på lillehammer! Enda ett kupp, bare 199 for denne også! 
Kjole fra Vero Moda! Bare 260 kr, er ikke ille det heller for en kjole! 


Og to luer fra Pieces og glitter! Måtte jo ha en som kunne passe til jenny skavlan jakka, og en til de to nye pelsjakkene, hoho! Nå har jeg tre pelsjakker faktisk, så tror ikke jeg trenger flere nå. Men jeg elsker dem alle sammen!  Men nå er det stopp på shopping for en liten stund, resten må gå til førekortet! Blir eventuelt bare ett skopar, haha! 
Dro en tur på CC sammen med Anne Lise. Kjempe koselig! Gikk bare å kikka rundt, var ikke så mange folk heller, og da er det så behagelig å bare gå å tusle rundt. jeg klarte å finne meg noe nytt, selvfølgelig. To nye overdeler, for bare 250 kr til sammen, er ikke så ille det! 
Sånn ser denne ut bak, foran er den helt enkel med to lommer! 
Klokken er blitt 9 og jeg er fortsatt like trøtt som jeg var når jeg våknet i dag. For en kveld sier jeg bare! Alikevel skal jeg ikke finne senga (dum som jeg er), men heller legge meg under pleddet, julebrus, popcorn og begynne å lese Saras nøkkel! Ha en super kveld alle sammen! 
Januar 

Julebord med jobben

Gikk på skøyter med BUA


Februar 

Feiret 18 års dagen min

Feiret Ingveig sin 18 års dag på hytta hennes (lurer på hvorfor vi gjorde det i februar når hu har bursdag i mars, haha, I don't remeber...)


Mars 

Arrangerte utedag for helse og sosialfag vg1 

Var i Oslo på nrk og barnemuseum eller noe sånt 

Feiret tantungen min Sebastian sin bursdag 

Var på mange fester, og byen for første gang 


April 

Hadde besøk fra bergen, her med søskenbarnet mitt Mathias 

Image and video hosting by TinyPic

Var ute på koselig tur med Shanty sammen med John Kenneth 

Strøyk på merkene på russebuksa sammen med Randi


Ble stukket av kveks/veps på hytta, noe som gjorde at handa mi hovna noe syyykt opp, og var sånn i noen dager, fant derfor ut at jeg er allergisk! Aaauu!

Tok ny tatovering, elsker den virkelig! 

Var på Harrytur til Sverige med søstern, Stian og John Kenneth, morsom tur! 

Festet! 


Mai 

Var på tusenfryd sammen med Randi, Linn og John Kenneth, uten russebukse noe som var utrolig godt! Kjørte russebilen innover også, kjempe FLAUT, men også veldig gøy! 

Festet! Var jo russetid, men her bare på vanlig fest med gode venner:)

Gjorde russekrav! her bestille mat på drive in med handlevogn! 

Var på russetreff på Lillehammer, gleder meg til mai allerede!


Juni 

Badet for første gang på fastland, første og eneste gangen tror jeg, haha!

Smakte på sushi for første gang, likte det ikke noe særlig. Hvertfall ikke akkurat den jeg spiste. 

Gikk i tog for barnehagebarna sammen med BUA, hvor vi var utkledd som pirater 


Juli 

Festet 

Feiret Mia sin bursdag! 

var i Tyrkia med bestevennen min, kjørte vannscooter, drit artig!

Fortsatt Tyrkia 

Tok to nye tatoveringer, den der, og en stjerne i øret


August 

Klipte meg kort, altså barbert rundt hele. Her feiret vi Randi sin bursdag! 

Feirer bestevennen randi ( i midten) 

Ser ut som august var en veldig kjedelig måned, haha!
September 

Jeg var hårmodell for Anette (som står der helt til høyre, lærling) Kjempe gøy!

Festet, haha


Oktober 

Feiret lillesøster sin 10 årsdag, pluss stefaren min sin 50 årsdag! Dette året tror jeg det blir en dundranes fest (for mamma og stefaren min)

Var på Jenter og ledelse kurs - spennende, gøy og lærerikt 

Høstferie, og klart for fest!

Fortsatt ferie, og fortsatt festing!


November 

Var i barnedåp for søskenbarnet mitt Malene! 

Var i trondheim på besøk hos onkelen min! På lændet .. 


Desember 

Var på julebord med jentene mine hos Malin! 

Bakte pepperkaker og laget marsinpan med unga!

Var på enda ett julebord sammen med familien til Randi! Og masse diverse bedrifter

Var på turnforestilling hvor søstera mi deltok 

Feiret nyttårsaften med herlige jenter!

Tok ny tatovering, gleder meg til å bli ferdig!
Godt nyttår alle sammen! Håper dere hadde en helt knall dag i går! Det hadde jeg og gleder meg allerede til neste år, hihi! 
bildene er tatt fra tuva sin blogg.
Hoho! 
Det her er alle bildene som ble tatt i går faktisk, haha. Hadde ikke med meg kamera på festen vi var på, og heldigvis for det! Men det tyder bare på at jeg hadde en super kveld! Håper dere får ett fint år i 2012! 
Image and video hosting by TinyPic
Jeg heter Silje Marie og er 19 år,bor på Toten. Er det noe du lurer på kan du kontakte meg på s_kyseth@hotmail.com.

Legg meg til som venn


ARKIV

· Mars 2012 · Februar 2012 · Januar 2012 · Desember 2011 · November 2011 · Oktober 2011 · September 2011 · August 2011 · Juli 2011 · Juni 2011 · Mai 2011 · April 2011 · Mars 2011 · Februar 2011 · Januar 2011 · Desember 2010 · November 2010 · Oktober 2010 · September 2010 · August 2010 · Juli 2010 · Juni 2010 · Mai 2010 · Mars 2010 · Februar 2010 · Januar 2010 · Desember 2009 · November 2009 · Oktober 2009 · September 2009


KATEGORIER

· Bøker · ferie · Forside · Hverdag · Mitt 2011 · Mote · Movies · Music · New in · om meg · Outfit · Party · Photo · Russetiden 2011&2012 · Shanty · spørsmål · Vila

LINKER

· Barbiegirl - Emilie Flatner · Cecilie M · imfancy · Lisa Elnæs · MEWKiD · Monika Solveig · Tine Linea

DESIGN

Designet er laget av Katrine.

hits