vært på gjøvik i dag , tok toget å møtte ingveig der. gikk opp i byen for å se om det var noen kafè som var åpen, men det var det ikke, så da dro vi på cc. gikk rundt å kikka på klær og slik også gikk vi på 'Krutt' for å drikke kakao og spise bolle. var koselig ! vi rakk akkurat toget hjem, men fikk ikke kjøpt billet før vi kom på roget, og da blei det ekstra dyrt, betalte 68 kr for meg og ingveig, og til vanlig betaler vi 28..
kom hjem, også måtte vi gå opp igjen, var kaldt, men gikk fint.
dsc0008
1
2
3
8
middagen våres : p kjempe digg

outfit i dag ! : D
91011

nå skal vi ut å gjøre ett eller anna : p
siljemariejeg orker egentlig ikke å legge ut noe antreks bilde alikevel, for det var ikke noe spess. bare svart bukse , svarte hettejakke og brun singlet. men jeg har vært på shopping på hamar i dag. var koselig ! er så trøtt og sliten, og har utrolig vondt i hodet, så orker ikke skrive masse nå ..
1
2
digg mat :' )
3
5
4

så kommer dagens innkjøp : D
6
den ser ikke sånn super fin ut, men drit kul på ! kommer bilde i morgen
7
bikini for dere som ikke skjønte det :'p  jeg fikk den jeg hadde lyst på : ) men det var en anna en der som jeg og fikk skikkelig lyst på , men om jeg skal ha den, så må noen være en engel å kjøpe den til meg ! for nå er jeg blakk : (

9
mye finere på : )
8
ENDELIG fikk jeg tak i sånne briller. jeg lette i hele fjor, men fikk ikke tak i, men nå fikk jeg. og JEG VIL HA FLER !

nå skal jeg sove, god natt ! : ) å , jeg har brukt alt for mye penger egentlig ..
siljemariebilder fra kvelden med søstera mi !
1
2
dsc0079
dsc0156
dsc0202
dsc0255
dsc0098
 der er noen bilder, tok mange flere da : )

tidligere på dagen, passet jeg lillesøstera mi og venninna hennes. så snill som jeg er , tok jeg de med på kino for å se på ''bolt'' . fin film da, bare at jeg hadde sovet så lite den natta at jeg sovna :'p
etter kino'n, dro vi på cc og spise mat på burger king, eller de spiste jeg orka ikke. også gikk vi rundt der, kjøpte oss os og egentlig bare kosa oss : )
når jeg kom til linn, spiste vi pizza i fra expressen blir aldri lei den pizza'n, den er bare digg !
kos var det i hvert fall : )

siljemarie
jeg og randi reiser til hamar snart. bare linn blir ferdig, bah ! hu burker lang tid. hu kjører oss dit så vi slipper å ta buss og betale masse penger, men hun skal til hamar selv da, så er ikke noe stress.
ingveig skulle egentlig være med å, men ser ikke ut som om hun kan bli med.. fikk ikke lov alikevel eller noe sånn.. men vi får se. ikke såå lenge til vi drar så.. dere skulle egentlig få antreks bilde, men jeg rakk ikke før linn kom å hentet meg, så da får dere se senere :- )
vi skal på shopping da, så vet dere det ! : D
blogget ikke noe i går, var opptatt hele dagen, og når jeg kom ned å satte meg ved data'n, orka jeg bare ikke skrive. så kan pørve å få skrevet om dagen i går, litt senere i kveld.
 hva skal dere i dag ?
dsc0051
et bilde i fra i går, kommer flere senere !
siljemarie
ja, den gjorde det gitt. vi sitter å ser på film også plutselig bare sier jeg ; å faen !  og randi snur seg og ser det renner masse blod ut av nesa mi, og begge bryter ut i totalt latter ! egentlig bare hysterist morro. og det bare rant og rant , tok liksom aldri slutt. så gikk randi å hentet litt papir til meg da. så vi fikk tørket nesa mi og bordet.
1
2
3
6
ja, jeg veit. det der, er egentlig bare ekkelt.. : /

nå skal vi se filmen ferdig også håper jeg vi kan sove etter det : p
siljemarieheisann, ja det er det som skjer i kveld. randi sover her :- D
det som skjer med meg og hun i ferier , er at vi tilbringer alt for lite tid sammen ! sånn i sommer ferien, og den varer i 2 måneder altså, 2 måneder , og da på 2 måneder klarte vi å være sammen sånn ca 1 uke til sammen. det er jo alt for lite.. så nå skal vi kose oss og se på film og drikke pepsi max og cider, det er digg og spise kokosboller, plopp og melkesjokolade, hjelp vi er sunne !   : p
skal se ''shrooms'' (skrekk ta no slag) & ''Mer ståhai'' hihi ! skal bli kos og bare slakke med den beste jenta.

dsc0035
cider er nam da !
dsc0044dsc0048
hu der er bare den beste du kan finne ! < 3 utrolig glad i deg :')
dsc0058
dsc0036dsc0037
dsc0005
dsc0052
God Natt !
siljemarieheisann, nå er jeg kommet hjem fra en koselig liten vissit på hytta til ingveig og dem på skumsjøen. kom jo litt seint dit i går, eller rundt 7 (?) tror jeg. mamma kjørte meg opp. når vi kom spiste ingveig mat, også stakk vi ut for å finne på noe, ta bilder og slik. også fant vi ut at vi kunne jo møte kristian og snippen. så da kom de å hentet oss der etter 3 kvarter sikkert eller no, så det var gost å komme inn i varm bil, for vi var iskalde. vi kjørte litt rundt, og når vi kom ned ved stadioen der, så klarte jo selvfølgelig Kristian å sette seg fast. og det kjørte sikkert sånn rundt 10 biler forbi uten å stoppe, men til slutt så bare tuta han masse og blinka med lysa, så da snudde han ene folket og fikk dratt oss laus. så bare kjørte vi rundt, her og der, også  stakk vi bort på festen til august. der var det noen som begynte å sloss med en gang vi kom, så det var jo koselig. var der en liten stund, før kristian kjørte oss opp igjen : )
1
2
3
4
6
ingveig og stesøstera hennes jennie :- ) hun var også med oss : )
5
8

når vi kom tilbake til hytta satt og lå vi bare å snakka. koselig det å, også når vi liksom legger oss, og sier natta, da kommer vi på masse vi må fortelle. også blir vi liggende der p bare snakke i mørke da , hehe!
våknet rundt 9 i dagtidlig da, syns det er tidlig jeg, men den søte søstera til ingveig bråka så, så da våknet jeg. gjorde ingenting da. sto opp halv 11, satte oss til å spise en ''frokost'' , ett glass appelsin juice og en litago yogurt.
så satt vi bare å tok bilder, før vi kledde på oss for å møte mamma som kom å hentet meg.
1
2
hvor søt er ikke hun ? : D det er hun minste, josefine
5
det er elise :- )
3
4
ELDORADO som gjelder liksom :'p hea
6
var heldig med det bildet da :- ) liker det litt egentlig
7
hadde det kjempe koselig i hvert fall, selv om det ikke var så lenge :- )
Hva gjorde du i går/natt?
siljemarieja, jeg skal faktisk på hytte tur, er ikke langt unna akkurat. 10-15 minutter bare : p opp til skumsjøen. skal til ingveig, de som har hytte der. jennie er også der, så nå skal det blit tatt bilder! : D
mye bedre å være 3 enn to når man skal ta bilder .
men jeg må forte meg , må pakke saker og slik før jeg blir hentet. og håper virkelig jeg finner noen som kan kjøre meg hjem i morra tidlig, hvis ikke veit jeg ikke åssen jeg kommer meg hjem..
dsc0081
syns det egentlig er litt fint :') pleier aldri å bli fornøyd med øye bilder men
siljemarietror jeg, kan godt hende jeg går å bytter . jeg blir jo aldri fornøyd med det jeg har på meg, alltid noe som er 'galt'. jeg har mange dager der jeg kan gå å bytte klær sånn 10 ganger før jeg er fornøyd, selv om jeg kanskje ikke er fornøyd forde, men så har jeg ikke mer tid, så da må jeg bare gå med det. det er egentlig veldig irriterende. hehe.
dsc0011  dsc0019  dsc0011
tights, svart single strikke jakke
er du ofte sånn ? at du aldri blir fornøyd med det du har på deg ?
siljemarieheisann. bare et kjedelig innlegg fordi det ikke skjer en driit.. utrolig kjedelig dag i dag. bare søtti foran data'n og sett på tv så har egentlig rimlig vondt i hodet nå ..
vært usunn å spist påskeegg i lillakarton og popcorn. selv om jeg har faktisk hørt at man ikke legger på seg av popcorn. noen som vet om det er sant ?
dsc0023
NAM ! < 3

dsc0018dsc0012
egentlig bare forni jeg er rastlaus, og tror jeg har tatt sånn 100 bilder som bare blir mongo ..
siljemarie < 3Jeg har helt glemt å legge ut det, det sa jeg at jeg skulle legge ut i helga, men det ble helt glemt, skjedde mye mer enn jeg hadde trodd. så jeg beklager, men her kommer den ! : D

dsc0240

siljemarieja, det gjorde det da jeg leste brevet jeg fikk av thomas i dag. vi har ''kranglet'' en del i det siste, og blei egentlig , eller nesten enige om at vi ikke skulle være venner lenger. at det kanskje var best at vi ikke snakket sammen lenger.
han hadde kjøpt bursdags gave til meg, så han kom med den i dag. og da hadde han med en ekstra konvolutt, det det lå at lang brev. jeg skal ikke si hva det sto i brevet, for det er noe ikke alle trenger å vite. men , jeg fikk tårer i øynene, det kan jeg si. var skikkelig koselig, og det viser vel egentlig hvor mye han egentlig bryr seg.  dsc0009

dsc0013

dsc0011

En tåre triller nedover mitt kinn ..
Jeg tenker på samtalene våre.
Du er så snill mot meg
Jeg prøver så godt jeg kan..
Men det er så vanskelig.
Jeg skjønner at du prøver å forstå meg,
du har litt av en oppgave foran deg.
Jeg klarer bare ikke,
klarer ikke å åpne meg.
Beklager!
Jeg vil så gjerne.
Men jeg er redd
Redd for å bli såra igjen.
Du må bare gi meg litt tid,
da skal du se at alt ordner seg.
Bare litt mer tid.
Jeg er glad i deg!

siljemarieheader
hva syns du ?så derfor har jeg ikke skrevet noe før nå .. og nå er jeg så trøtt at jeg ikke orker å skrive noe egentlig. sorry. skal skrive mer i morra, hvis dte er noe som skjer liksom.
for det er kjedelig å skrive et innlegg når det ikke er noe å snakke om liksom.

så dere kan jo gi meg idèer om hva jeg kan blogge om : D

dsc0024 3
egentlig bare for at det der er utrolig digg : D
dsc0078
OG, JEG VIL HA DEN! VÆR EN ENGEL Å KJØP DEN TIL MEG A ! (A)
siljemarieheisann. nå er jeg våken, eller våknet for sånn ca 44 minutter siden akkurat nå. ingveig sover enda, syns hun kan våkne snart, kjedelig å sitte her alene, men hun skal få skjønnhetssøvnen sin ; )
dsc0021 
tar ikke bilde så stort, for da blir a sikkert bare sur : p

men, det blei jo tatt en del bilder i går da, dreiv i 3-4 timer med å bare ta bilder. også skulle vi se igjennom dem, og 400 bilder kan jo ta sin tid ! men det var veldig mange bra bilder, mange flere enn jeg hadde trodd. til og med de som var sånn kødd vart ganske bra.
 1
2
3
jakka jeg kjøpte meg : )
5
6
4
det var meg, så kommer ingveig  :D

1
2
3
4
5
6
vi vart i hvert fall skikkelig fornøy : ) det der er jo bare noen få bilder. skal ta flere i dag  :D

men nå skal vi se på film ; Kil Buljo , haha ''her kommer jompa!''
siljemarieheisann.  glemt å skrive tidligere i dag, beklager.
men, jeg sto opp litt før 10. ryddet rommet mitt og slik. og fikset meg. også dro jeg på cc med mamma først, og skulle møte ingveig når hun var fredig på jobb, kl 3.  var koselig!
orker ikke skrive så langt innlegg nå, for nå skal jeg og ingveig ned å finne klær, for vi skal ta masse bilder : D så det kommer nok noen bilder fra kvelden ; )
dsc0110
vi skal også spise oss feite på godteri : D som egentlig er litt digg, er jo ikke såå ofte vi gjør det *kremt kremt*DAGENS KJØP ;

Sko - 499


Jakke - 299

Jakken får dere se på meg seinere :- ) nå skal vi ta bilder! : D
siljemarie   dsc0062      jaja
Blå tunika , svart sinlget under og et svart belte , og brun strømebukse.
for de som lurer, jeg har ikke gått med det her i hele dag, bruker ikke å gå sånn, var bare når bestefar og slik var her : )siljemariedsc0001 2

de vart velykket i hvert fall :- ) var sånn ferdig pakke greie, det er jo like greit. og kjempe godt!
før du begynner finner du frem alt du trenger, å setter på ovnen på så mye grader det står du skal sette den på. denne gangen var det 175 grader1. finn 1 egg, 1 dl vann og 100g smeltet margarin


2. så rører du alt det sammen i en bolle


3. så heller du i posens innhold


4. og rører det sammen


5. til alt er godt blandet ( hvis du gjør det for hånd, kommer det til å bli noen klomper, men hvis du bruker mixser så, blir det nok ikke det, jeg gjør det for hånd)


6. så tar du alt over i en form og setter den midt i ovnen


7. og etter 25-30 min ser den slik ut :- D

den blei kjempe god : ) har ingen bilder av når den er delt opp, for glemte helt av det. men håper det går bra :- )
har du laget brownies før ? syns du det er godt ?
siljemarieja, folkens! nå er det vinter ferie på dette stede i norsge + noen andre steder. jeg syns det er utrolig dumt at ikke alle har ferie samtidig. er så dumt når du har venner andre steder i landet som du ville ha truffet, men når du eller den personen skal beslke deg/den så skal du/den på skolen liksom, og det er kjipern. så, ALLE SKULLE HATT FERIER SAMTIDIG SPØR DU MEG!
men nok om det, i dag skal jeg i hvert fall ''feire'' bursdagen min. er bare bestefar og dama hans som kommer, men det er da noe. så nå skal jeg vaske litt og bake brownie. nam! håper jeg det blir i hvert fall : p
kanskje jeg skal ta bilde av sånn man
lager det. vil dere det ? hadde vært litt kult :- ) så også at annais hadde gjort det, og syns det var ganske kult. så vi får se.

fikk bursdags gave av lillesøstera mi i dag tidlig. masse tegninger, en sjokolade og en krone hun hadde laget selv. åh jeg er glad i hu jeg < 3
dsc0012
Sjokoladen :- )
krona :- )
dsc0006
ntå ^^

Har du vinter ferie denne uka ? den uka som har vært ? eller neste uke ?
siljemariepic001l
er mitt nikon D60 speilrefleks kamera som jeg fikk av min kjøre mor, min stefar og min plagsomme men søte lille søster : D gjett om jeg blei glad a! slapp jeg å bruke konfirmasjons pengene mine på det .

da blir det i hvert fall mer spennende innlegg på bloggen min igjen : D skal bli tatt masse bilder, lover :- )

nå skal jeg legge meg, den norsken min går det dårlig med, sliter utrolig masse. for mamma sa at jeg måtte vaske dassen når jeg kom hjem i morra, og bake brownie etter det. for bestefar og may britt kommer på kvelden, og da får jo ikke jeg suttet med norsken sånn som jeg hadde tenkt. så for å si det mild, JEG SLITER!

Men nok om det, nå skal jeg legge meg, skikkelig trøtt er jeg nå.. så skal bli gost å få lagt seg i senga si igjen :- ) god natt alle sammen som er oppe å leser det her nå.
har du speilrefleks? hvis ikke, ønsker du deg det?
siljemarie
heisann, nå er jeg hjemme. eller ikke hjemme, er hos søstera mi liss. passer tantugen sammen med andre søstera mi, linn! Koselig det, hadde tatt med meg minne pennen min for å få gjort noe på den norsk oppgaven som skal leveres i morra, men tror dere jeg har fått til det? ehh. nei! jeg får ikke til å gjøre noen ting når det er folk rundt meg, får det bare ikke til. så da blir det seint for meg i kveld, men skal jobbe med den i hele morra, så vi krysser fingra for at det går bra.

dsc02059   dsc02062
2 av de 4 bildene som blei tatt når vi var hos ingveig x) pga ingen av oss hadde kamera, bare med mobilen, og det er bare så alt for dårlig : p

jeg har da som sagt tidligere at jeg har vært hos pappa. feiret bursdagen min der på dagen min. sammen med pappa, anne britt, linn, jannicke, liss, jørgen, jonathan, bestemor, bestefar, tante og onkel. kjempe koselig. jeg hadde også fått lys på kaka mi, så de sang, også blåste jeg ut 16 lys. var litt koselig å gjøre det igjen. for det var liksom bare sånn man gjorde når man var små. men gaver fikk jeg ; veske og minnekort til jeg får meg nytt kamera, kari traa stilongs, kari traa flis genser, gossip girl sessong 1 ( :D ), singlet, skjerf og et smykke. +200 kr, og noe new york greier. er fornøyd. for de som syns det var dårlig eller lite, det der var bare fra pappa sin side, er fortsatt mange jeg mangler å få gaver av! : D noe jeg er glad for, for jeg elsker gaver. er skikkelig koselig syns jeg, samme hva jeg får. for det er tanken som teller, sant? : )
dsc02094

dsc02098
Jonathan og min storesøster Linn : )

Nå skal jeg prøve å få jobbet med den norsken min, skrive maange sider om dialekter, joho det her skal virkelig bli en trivelig kveld. skulle egentlig hatt påskeegg i lilla kartong, så hadde det nok gått mye bedre :- ))
Tusen takk for gratulasjoner både her, nettby og på meldinger :- )
siljemarieJa, i dag har jeg bursdag : ) fått masse gratulasjoner på skolen og på mobilen i dag! : )

Kjempe koselig!

 

Sitter på skolen, men tenkte jeg bare skulle skrive det her, så dere fikk det med dere ; )

Kl 09.20(?) blei jeg 16 år. Hurra for meg!

Skal feire den hos pappa i kveld, med kaker, muffins og vafler, nam! Jeg dreiv å bakte kaken og muffinsene i går, det er så koselig syns jeg!

 

Men nå kommer læreren å skal glo på hva jeg driver med, så, gratuler med da. Så har jeg noe koselig å komme hjem til i morra! < 3
siljemarie
nskeliste

SIKKERT NOE MER JEG ØNSKER MEG OGSÅ , SOM JEG IKKE KOMMER PÅ x)
Iphone veit jeg at jeg ikke får, men lov til å ønske seg det forde (a)
onsdag! så håper virkelig på å få mange gratulasjoner på dagen min : )


jeg reiser til pappa i morra, feire bursdagen min på dagen min der, så håper det blir masse bra gaver, men det er tanken som teller, ikke sant? i hvert fall, ettersom jeg drar til pappa, blir det jo ikke noe blogging på meg før på torsdag igjen, men kommenter og gratuler meg forde a ! så svarer jeg alle i mitt innlegg på torsdag. send meg også brev eller gjestebok innlegg på nettby ; xxdumlexx (skal lage meg ny bare jeg får meg kamera, er så teit navn x)) hadde vært kjempe koselig! og skal prøve å svare alle sammen! : ) men ikke før på torsdag.

en dag denne uka, skal jeg prøve å få lagt ut en spørsmåls runde, veit ikke helt når ende, men prøve i løpe av uka!

ikke så mye å si nå egentlig, legge meg nå, opp tidlig å dusje, også skal jeg til tannlegen i morra. ønske meg lykke til, håper på null hull! :)
siljemarie
er det noen som vil være en engel å gjøre det? så jeg kan få et litt attet design, er så lei av bare å ha hvis bakrund.

skriv endten som kommentar eller send det til meg på ; s_kyseth@hotmail.comhelse og sosail på videregående på gjøvik på 1. valget. design og håndverk på gjøvik 2. valget og 3. valget er jeg veldig usikker på, men tok media og kommunikasjon.
håper jeg kommer inn! : )

da fikk dere vite det. er noen som har spurt om det, så her fikk dere svarte : )
jeg skal snart ha spørsmåls runde tror jeg, men helst ikke spør etter noe før den kommer. i dag skal jeg prøve å få gjort noe lekser, kanskje klubben hvis joyo skulle dit, så aøt for lemge siden jeg har sett han og snakket med han. savner den tiden vi alltid hang sammen egentlig, eller mye sammen i hvert fall. i sommer så var vi nesten med han og de andre som skata hele tiden, men når skolen begynte, var vi ikke med hverandre i det hele tatt nesten, og nesten ikke snakket sammen. så vi får se om det blir en klubb tur :)
cimg1630

hvis du skal søke på videregående nå, hva søker du ?
siljemariekonkuranse på http://elisabethks.blogg.no/  :D
du kan vinne en stor pakke med ansiktsmaske, hudkrem, sminke, en topp, øredobber og mye mer . syns det er en kjempe bra premie , hun er også en kjempe flink blogger selv om hun ikke har skrevet så mye enda.

34100521234719810104n400heisann. sorry for lite blogging nå. men jeg har rett og slett bare ikke orka. så da blir det en liten oppdatering, håper dere gidder å lese selv om det ikke er noen bilder..
fredag ; som sagt så dro jeg til ingveig. møtte hun og stefaren hennes på butikken. der kjøpte vi masse godt, alt man trenger til taco, paprika potetgull, påskeegg i lilla kartong og baconchips(bare for å få randi til å spise noe usunt) , vir trodde det var 'fyll boksen for 49 kr'' på mix, så vi dro dit for å kjøpe godteri og leie film, men det var jo ikke sånn ting der, så da vart det litt dyrere. vi leide 'juno' , egentlig litt bra :) det var jo fredag den 13, så ville egentlig se skrekk film, men ingveig ville ikke så da ble det ikke det, gjør ikke noe da. men sendte meld til thomas, så han kom med noen til oss. ås da så vi 'ghost ship' , eller. jennie, søtera til ingveig, så den, jeg, ingveig og randi var mest på badet for å farge øyenbryn :'p thomas hentet randi og meg litt over 12. hadde det kjempe koselig da! : D må gjentas oftere.
vi så på ''norske talenter'' da : D og hun ene som hadde mistet mamma'n sin for 2 1/2 år siden avr skikkelig flink til å synge, og hadde en skikkelig fin tekst som hun hadde skrevet selv.
jeg var også på tv, som jeg har skrevet i et innlegg for leenge siden, var jo jeg på norske talenter med venninna mi, men hun gikk ikke videre. men de filmet jo folk som sto i kø, og da var et klipp av en som står å sjonglerer med ''stokker'' med ild på som vi står bak. så jeg har vært på tv : p skeikkelig kjendis nå ass! kan se om jeg får lagt ut et klipp eller blildet ; )

her er hun som er så flink tiø å synge : D


lørdag; dro jeg på cc med randi, tok sin tid å komme seg dit men : p thomas kom å hentet meg halv 1, så stakk vi innom anders for at de skulle spise froskost, tok jo sin tid. men kom oss i veien kl 1, opp å hente randi også var vi på vei til gjøvik. gikk først for å finne bikini til randi, hun fant bikino overdel, men ikke underdel, var ingen fine. så da gikk vi på H&M og kjøpte vanlig truse, jippi! :p
så var det bare å gå rundt å se om vi fant noe da, jeg kjøpte meg en strikke jakke ta no slag på vero moda, kommer bilde senere, og en vanlig svart hette jakke fra H&M. kl 3 kom ingveig, vi gikk å kjøpte oss litt mat på burger king, også bare jeg og randi da. så gikk vi på rundkiosken så ingveig fikk kjøpt seg mat der. jeg kjøpte mat til randi, å da fant jeg ut at jeg var blakk : p så ingveig var så snill å betalte bussen for meg imens :)
randi, så blond og 'dum' som hun er, klarte hun å legge igjen posen sin med bikinioverdelen på rundkiosken, så da vart det ikke noe ny på a da:p
på kvelden passa jeg lillesøstera mi, så film og slik : )

i dag skulle vi egentlig på baddeland, men ettersom jeg er balkk og randi ikke har bikini, blei ikke det noe av. ingvei spiller kamp i dag, så vi krysser fingrene for at de vinner : D s

kjer ikke noe spesielt i dag, bare slappe av. tror vi skulle bestille oss mat i dag, det skjer ikke ofte, så blir digg : D 
 dsc0019
hva har du gjort i helgen ? har du noen gang glemt igjen posene dine noen steder ?
siljemarieheisann. nå er jeg hos linn og jannicke, i dag kan jeg vel si at jeg er hos jannicke ; p har har snakket om tyren hennes og kost oss med frustrerte fruer og taco! :D utrolog godt å se henne, og ikke minst være med henne.
fikk bursdagsgave av henne også, en billabong toalettmappe, og et par rosa utrolig kule solbriller! : D
nå skal jeg snart opp til ingveig, tror ikke jeg gidder å fikse meg noe her egentlig, så da gjør jeg det når jeg kommer opp dit :)
orker ikke skrive så masse nå, er så vondt tastatur(veldig bra grunn til å ikke gidde å skrive noe), så da blei det bare et kort ett, men blogger mer når jeg kommer hjem:)
er foresten Norske talenter i dag, gleder meg. jeg har jo vært der, eller stått i kø der, så blir gøy å se hvem om de vi snakket med gikk videre:) vet at i hvert fall en gjorde det, og han er litt snål ; p kan fortelle mer om han senere.
men, nå drar vi.

skal du se på norske talenter?
siljemaireutrolig dum til tider, ja. endten så vil den ikke legge ut innlegg, eller laste opp bilder, eller så vil den ikke la meg kommentere andres blogger! det irriterer meg, når jeg liksom først skal være flink å kommentere, nei da går det ikke! er det mulig, de må skjerpe seg.

men, har bare suttet hjemme i dag, være flink og støvsuget da. men ellers bare søtti på data'n og sett på tv : p
nå skal jeg legge meg, snart i hvert fall. har norsk stil i morra. gruer meg egentlig ikke, liker å skrive norsk. bare det er bokmål og ikke nynorsk, de andre hadde engelsk i dag, veit ikke helt når jeg skal ha den, men gleder meg ikke til den for å si det sånn .
skal til søstera mi i morra da, jannicke, som har vært borte alt for lenge nå. så da skal jeg til hu å få høre alt om turen i Australia, hun har vært der siden 1 januar, så har nok masse å fortelle :)


bare et bildet av jannicke , digger det! : )

nå skal jeg sove og gjøre meg klar til skole i morra. skal også til ingveig på kvelden, randi også : ) kan prøve å få inn et blogg innlegg da : )

hva slags språk liker du best å skrive stil på ? bokmål, nynorsk eller engelsk ?
siljemarie
ingveig


sondre


bilde som han utlendingen tok : p


sondre&ingveig


ingveigder er noen bilder, vi er ikke normale i hvert fall : p ujje han over her med grønn hjelm i hvert fall. det er martin, og han ved siden av er jan richard : pImage and video hosting by TinyPic
Jeg heter Silje Marie og er 19 år,bor på Toten. Er det noe du lurer på kan du kontakte meg på s_kyseth@hotmail.com.

Legg meg til som venn


ARKIV

· Mars 2012 · Februar 2012 · Januar 2012 · Desember 2011 · November 2011 · Oktober 2011 · September 2011 · August 2011 · Juli 2011 · Juni 2011 · Mai 2011 · April 2011 · Mars 2011 · Februar 2011 · Januar 2011 · Desember 2010 · November 2010 · Oktober 2010 · September 2010 · August 2010 · Juli 2010 · Juni 2010 · Mai 2010 · Mars 2010 · Februar 2010 · Januar 2010 · Desember 2009 · November 2009 · Oktober 2009 · September 2009


KATEGORIER

· Bøker · ferie · Forside · Hverdag · Mitt 2011 · Mote · Movies · Music · New in · om meg · Outfit · Party · Photo · Russetiden 2011&2012 · Shanty · spørsmål · Vila

LINKER

· Barbiegirl - Emilie Flatner · Cecilie M · imfancy · Lisa Elnæs · MEWKiD · Monika Solveig · Tine Linea

DESIGN

Designet er laget av Katrine.

hits