i går, var en super dag!
Men herregud så slitne vi var når vi var ferdig. vi ankom i oslo halv to og etter det var det å gå og gå og gå, og stå og stå i flere timer. var sykt digg å komme på toget og kunne rette ut beina og av med skoa. men enda diggere var det å komme hjem å legge meg i senga. Tror jeg aldri har vært så sliten i beina før.
vi var ført i karl johan på shopping hvor jeg nesten ikke fant meg noen ting, deprimerende assa. men jeg sparte jo penger da, så da kan jeg shoppe litt her å. etter å ha gått i 5 timer ut og inn i butikker så gikk vi til oslo spektrum for¨å stå i en lang kø. vi så ganske så svart på det når vi sto der, trodde vi måtte stå lenge ute for køa var sykt lang, men snikte oss litt inn og køa gikk forbausende fort. og når vi først var kommet inn, sto vi der faen meg i over fire timer.. kjenner beina verker litt enda..


Konserten var utrolig bra egentlig. jeg koste meg hvert fall, kunne selvfølgelig kost meg mer, for vi klarte jo selfølgelig og skille lag, var umulig å klare å holde seg sammen nesten. folk dytta og trøkka seg framover, så selv om vi holdt hender klarte vi og skilles. vi planla hvor vi skulle møtes når det var ferdig, så gikk helt supert. som sagt, konserten var bra forde. fl\olk hylte og skreik når ne-yo kom på scena, han sto der å lekte deilig mens alle fjortis jentene ropte "I LOVE YOU NE-YO". Som jeg leste på kristina sin blogg, så klarte Sandra Lyng Haugen å vise hvor dårlig hun faktisk er, Karpe Diem synger som vanlig bra og tar kaka, random folk fra NewYork som jeg aldri har hørt om sto å sang gangster musikk mens folk sto med henda i været og digga det mer enn jeg digger taco.
Jeg døør, så natta! Hatt en super fin dag da, og ja, dere gjetta riktig. var i oslo

veldig oppfinnsom på overskriften, men jeg er super trøtt og beina verker mere enn ja.. kanskje ikke så rart etter å ha gått og stått siden kl halv to på dagen til kl tolv på natta? Nei! så nå legger vi oss, god nattEr så ladd for å legge meg til å sove for og lade opp til i morra!
Jeg skal nemlig ha en helt sykt digg dag i morra sammen med bestejentene mine! Fått verdens beste bursdagsgave av randisøta mi så vi skal dra å kose oss sammen alle tre i morra, for ingveig skal jo selvfølgelig også være med. så vi skal rett og slett kose oss sammen alle tre sammen! 
Noen som klarer å gjette hva vi skal? kan gi dere noen hint, skal til en by. som vi kan ta toget til. skal bruke alt for masse penger og bli alt for slitne i beina. skal spise en deilig middag etter høy musikk før vi tar toget hjem på natta.magen min er så alt for sulten. og jeg har sykt vondt i magen etter den utrolig store latterkula vi har hatt. og nå skal vist Ingveig absolutt spise kylling og ris selv om hu ikke liker ris. hun skal tilogmed lage den, men da blir den antageligvis ikke spist. for skal jeg være ærlig, så er hun ikke såå god til å lage mat, men hysj ikke si det til a!

Det er pga av at Ingveig skal bo her i helga at jeg ikke er helt sikker på om jeg overlever. hu er så teit. hihi. og driver med bare tull, og kommer bare med sånne å-herregud-jeg-er-så-utrolig-blond-og-dum kommentarer.

Hu kommer sikkert til å drepe meg nå også ettersom jeg legger ut det bilde her. så burde løpe og gjemme meg. Nå har hu gått ned for å lage mat, og da burde jeg stikke ned også, så det faktisk kan bli noe mat på oss!har sykt dårlig tid nå, så det her kommer til å gå fort. så jeg beklager skrivefeil og alt sånn der hvis det skjer. I dag skal vi ha den standen våres på skolen. det ble desverre ingen bilder der  dere skulle gjette hva det gjaldt, ettersom det ikke ble sånn vi hadde tenkt. men tror jeg rett, så over lever dere lett. hoho, det rima.


ops, blits i et helt mørkt rom er ikke særlig digg.
10-9-8 .. nå må jeg virkelig løpe skal jeg rekke bussen. Ønske meg og egentlig hele gruppa mi lykke til i dag! Syns forresten overskriften min ble saklig i dag .. egm, jjaok ?herregud nå har jeg det travelt, må skrive i full hast nå. JEG skal nemlig ned å se på staffet for jenter. OL altå. For bare noen dager siden var jeg i avisa der jeg sa at jeg ikke fulgte med på OL fordi jeg syns sånn var kjedelig, men hva er det jeg skal nå? haha. Så faktisk på i går og, og det var oooh. Petter lå så langt bak, men enda klarte han å få sølv. Og i dag skal jeg være skikkelig engasjert, akkurat som mamma var forje uke. Jeg sitter oppe på rommet mitt, og plutselig hører jeg hu skriver skikkelig nede. Og da hadde hun skriki pga noe OL greier, haha.


Blir kort oppsumering fra de siste dagene.
Som sagt har vi hatt et opplegg på skolen som vi har drevet med hver dag, og hele torsdagen. Ting ble ikke helt som de skulle der, men vi fikk det da bra til alikevel!vanlig skoledag for oss på helse&sosial

I går var jeg hos pappa, og der feria jeg bursdagen min. Spiste deilig kyllingsuppe til mat, og god brownies etterpå. I dag har det vært utplassering og fering av bursdag her hjemme hos mamma. Der vi ble servert Taco, og selvfølgelig brownies og is! Hoho, jeg blir feit!

dypt konsentrert i å pakke opp gaver og klare å finne ut hva det er og onkel er søtShit, nå har det begynt. jeg må virkelig forte meg. men nå klarer jeg nok egentlig ikke stikke herfra på en liten stund.. små ting som oppholder meg..Nå er jeg tilbake fra en ikke så veldig kjedelig trafikalt grunnkurs. Det er første gangen vi har vært der å ikke kjedet livet av oss, var veldig flinke til å være stille også tenk. Noe som kommer overaskende. Denne gangen kom ingen av oss inn med en stor hamburgertalerken heller så det stinka hamburger der resten av kvelden. Så denne gangen var egentlig alt så mye bedre enn de tre andre. Det er bare det at det var vel sånn det egentlig skulle vært fra begynnelsen av?
Nå har vi bare igjen mørkekjøring som jeg skal på om to uker. Og woho, der fyker enda 1050 kr.. Dyrt å skal ha førekort assa. Kanskje jeg bare skal finne meg en gutt som kan kjøre meg alle steder jeg vil? og når jeg vil. Syns det var en god idè jeg!
glem alt det der klusset med sylindere, firkanter, bokser, rutere, hjerter osv .. er bare litt for mye inn i matematikken skjønner dere..Denne uka har vi tverrfagelig opplegg i yrkesfagene og vi har i oppgave og lage en stand (eller åssen det skrives).
Vi er en gruppe på fem jenter og vi jobber veldig bra sammen så det her er egentlig bare veldig koselig. I morra starter vi for fult med bilder og alt ting. Dere skal få se bilder også gjette hva vi har om! hoho.
Skal også feire bursdagen min hos pappa i morra, så da blir det koselig med familie, mat, kaker(brownies som jeg skal baka, så flink som jeg er), brus og sikkert litt godteri.Fy fader så kaldt det er!
det er ikke tull en gang, jeg er isklad. Burde egentlig sitte her med super undertøy, stor varm genser, joggebukse og varme og deilige ullsokker. Helst skjerf, lue og votter også, men i stede sitter jeg her med ankelkorte tynne sokker, trang olabukse og t-skjorte. bare så det skal virke som om jeg ikke er heelt dum, så har jeg faktisk teppe over meg, og en lommevarmer ved siden av hvis det blir heelt krise!


Så søt snusmumrikken nese ..

De har dobla prisen på strømmen nå. Det er ikke bra, for da kan ikke jeg bruke varme ovnene min like mye pga at det blir så sykt dyrt. Fikk stor nok strøm regning sist, så skal være snill å ikke bruke så mye strøm. Noe som minner meg på at jeg egentlig ikke burde sitte her på pc'n ettersom jeg bruker strøm da.. nå skal jeg ikke bli sånn en helt syk strømsparer her, men kan jo tenke på litt hvor mye strøm jeg bruker.
  • Sitter på pc'n
  • ser på tv
  • lader kamera/mobil/iPod
  • varmeovn
  • lys som står på alt for mye
  • føner/retter/krepper/krøller hår
  • koker meg vann til kakao/caffe latte ting
det er det meste jeg bruker strøm på, og ettersom jeg har liten tro på at det blir så særlig mye varmere i nærmeste fremtid skal jeg prøve å kutte ned litt på bruket mitt av strøm. Det er nemlig sånn at prisen er dobbelt så høy fordi det er så kaldt ute, og selvfølgelig bruker folk mer strøm da for å få det varmt hos sg. De er uheldigvis ikke helt stutte i hue at de skjønner såpass, selv om vi virkelig skulle ønske de hadde en IQ på 0!

Liker den toppen, syns den er såå søt. Gleder meg til å bruke den til sommer'n, hihiHerregud for et vær det er ute!
Det snøger sånn skikkelig mye. og det er noe jeg ikke liker i det hele tatt. jeg er nødt til å ta beina fatt å gå nedover straks, og kan ikke akkurat si at jeg gleder meg til det i det været her. jeg smågruer meg kan man si ..Hvis bare randi svarer meg så stikker vi nedover på CC, hvis hu ikke svarer stikker jeg alene så får hu bare komme etter. I kveld skal jeg kose meg med jentene mine, noe som er så alt for lenge siden. Har jo aldri tid til å være med hverandre alle tre lenger, så endelig i kveld skal vi det. Skal spise lasagne til middag, mmm! jeg gleder meg, det er jo såå godt.de gjør så søte ting for meg. I går så ringte AnneLise og sang bursdags sang til meg! Så koselig! Og i dag når jeg kom opp, hadde hun laga et skikkelig søtt kort til meg, ntåå!På skolen i dag hadde vi prøve, føler den gikk gankse bra faktisk. Hadde prøve i helsefremmende, 3 kapitler. Herregud det var mye å lese på! Men takket været for at læreren vår i matte var syk i dag, fikk vi øvd i matte timen fordi vikaren sa at vi sikkert klarte oss selv og han hadde det veldig travelt fordi han reiste nemlig til sør-armerika (?) akkurat i dag! Så da hadde han nesten ikke tid til å være hos oss, men tror ingen av oss hadde noe i mot det i det hele tatt! Flaks for de 80 minuttene der så tror jeg prøva gikk ganske så bra.

Jeg var så kul at jeg stakk ned på cc etter skolen, noe snart alle gjør. Jeg er så lei cc jeg, men alikevel tror jeg at jeg skal dit på en liten shoppingstur i morra. hoho! Men i dag skulle jeg ned å bytte gaven jeg gikk av mamma og dem i går. Fikk nemlig boblebukse og jakke, men det var jo alt for lite, så da måtte jeg ned å kjøpe nytt. og heldig som jeg var så fikk jeg med et par briller å! Wohoo. mamma'n min er super snill! Ble skikkelig glad for gaven. Og enda hun hadde nekta meg hvitboblebukse, fikk je det læll. Hu er nå så søt da!

Se hva jeg fant på kamera mitt etter at kamera hadde løggi igjen i klasserommet i friminuttet som varte på hele ti minutter a!

De er nå litt søte å da!
Vil igjen takke kjempe masse for alle gratulasjoner jeg har fått. Syns det er så koselig. Nå sitter jeg er iskald på føttene og vondt i skuldrene og ryggen, spør meg ikke hvorfor. men er nok bare sliten. Venter på at mamma kommer hjem så jeg kan åpne litt  gaver. hihi, det er alltid gøy. Har sett det står en stor rosa firkantet pakke nede, lurer på hva det kan være! Skulle ikke forundre meg om det er en liten ting som mamma bare har tatt i en stor ask, så typisk hun. Men det gjør jo ingenting om det er en liten ting. Blir glad for alt uansett jeg!
Har hatt en koselig dag, hvor det startet med at jeg var i barnehagen. Under lunsjen så sang barna bursdagssang for meg. Etter det dro jeg på CC for å møte Randi, ingveig var der også. men hun dro når jeg kom. men bare det at hun var der for å gi meg en klem er kjempe koselig! Er så glad i de to jentene der. Så gikk vi egentlig bare rundt på CC og ute der og så på de som triksa osv. var ganske så kaldt så orka ikke stå ute hele tiden. Og nå skal jeg ned å åpne pakker og kose meg.

kommer flere bilder senere, hvis jeg får tak i noenI dag, den attende februar totusenogti fyller jeg sytten år! Har fått masse gratulasjoner som jeg takker masse på. Skal svare alle dere på facebook når jeg kommer hjem. For nå må jeg løpe, skal nemlig på CC for å se på Rail Jam greier. Blir kult. Nå har jeg pakka meg inn med varme klær, prøvd i hvert fall.1-2-3, nå må jeg virkelig løpe skal jeg rekke å finne frem alt jeg trenger og rekke bussen!fordi jeg har det her skjerfet på meg. Føler meg skikkelig slem, fordi vi tok skjerfet til den personen som eier det. men kjenner personen godt da, så satser på at han ikke blir sur på meg .. Han får det jo igjen!Nå har vi kostlære. Men i dag lager ikke gruppa mi mat, og da har vi teori, noe som egentlig er ganske så kjedelig. Jeg vil være ferdig på skolen nå! Sliten. også har jeg skikkelig lyst på pølse, sjokolade, caffe latte, godteri, muffins, burs, brownies og masse masse mer.. Åh, man legger på seg av sånn. Kan ikke sitte her å gomse i meg masse  usunt, men det er jo så utrolig digg da! Åh. Tror jeg tar meg en tur ned på mix etter skolen i dag jeg, huff, blir flau jegSitter på skolen å jobber med noe i kommunikasjon og samhandlig hvor vi skal lage en kolasj med bilder av de forskjellige kompetanseområdene. Og jeg syns det bare er såå morsomt. Egentlig så går det for det meste i noe helt annet enn det det egentlig skal, sitter her å spiser lakris som Ingvild har, Astri ler nesten konstant, Anne Lise sier ''ta bilde nå, ta bilde nå, nå, nå, nå'' og ser på hva man kan gå på folkehøgskolen. Musikk går det i hele tiden, krangler om hvem som skal spille av en sang og alt ting. Mens jeg sitter her å er usosial og blogger.

Skrev egentlig det her i forje time på skolen, altså for to klokke timer + ti minutter siden.


 


 
Slik ser jeg ut i dagI dag har vært en kjei dag. Merker nå at jeg er ganske så sliten og trøtt og vil egentlig bare gå å legge meg under dyna, lukke øynene og drømme verdens søteste drømmer.


Først var det opp tidlig i dagtidlig, noe jeg ikke egentlig orka, sov en halvtime lenger noe som gjorde at jeg måtte gå med lue på skolen i dag. Som ikke er noe digg egentlig, alt håret forsvinner oppi lua, folk skal dra den av deg all the time, noe som da gjør at du klikker og bli skikkelig flaut fordi håret ditt ligger alle veier.
Når skolen var ferdig skulle vi ta bussen ned til stasjonen, vi var smarte å gikk på bussplassen før den vi egentlig pleier, og flaks var det. Fikk plass heldigvis, etter å ha skriki til folk at de må flytte seg lenger bakover i bussen så flere kom på, og man kan virkelig si at den bussen var så overfylt som det går an å få den. Den stoppa da på hvert busstopp i tilfelle det var noen som skulle av, noe som da gjorde at vi kom senere ned på CC enn vanlig, og som igjen da førte til at jeg måtte stresse meg for å bytte no klær og kjøpe nytt før vi skulle ta bussen til Raufoss.

Når vi kom til Raufoss, var vi på Gyda å kjøpte oss hamburgertallerken, noe jeg virkelig angrer meg på. Det er super godt, er ikke det, men man blir jo så utrolig mett agitt. Magen bare blåste opp og jeg følte meg som en stor flodhest. Så satt vi der da, i et trangt og utrolig varmt rom og hørte på masse om rundkjøringer, risiko osv osv.

Viste du at i 2009 var det hele 12 000 personer som ble skadet? Og rundt 200-300 døde, og 100 av dem var mellom 15-25 (?). Det er virkelig helt sykt. Syns folk skal være flinkere i trafikken og tenke litt mer når de er ute å kjører, og følge bedre med!
 
Endelig! I julegave fikk jeg nemlig [mag] abonnement av søstera mi, kjæresten og tantungen min, men de jeg har ikke fått de to første utgavene. Jeg sa i fra til søstera mi, og nå har hun da fått fiksa det! Så nå kan jeg da sitte å vente på å få et blad hver måned i 9 måneder til. woho, det liker vi!


Jeg må løpe, skal spise fastelavensboller! Ettersom vi ikke fikk spist det i går.Først vil jeg bare gratulere alle mødre med morsdagen! Men først og frems min mor - hvis du leser dette så vil jeg bare si at jeg er super glad i deg, mamma.

Det har vært en koselig dag for oss fire og tre totninger fra Lena i dag! Vi har vært på torsætra og akt og spist deilig middag. Været har vært supert og vi har kost oss på morsdagen/ Valentines Day/fastelavenssøndag. Ja, det er alle de tre i dag. Og spør du meg, så syns jeg det er skikkelig dumt at morsdagen og valentings dagen er på samme dag. Tenk hvor mange som ikke får dratt ut på en romantisk date da, eller kost seg med mamma'n sin.
Men jeg har i hvert fall hatt en kjempe fin dag uansett. Er helt utslitt noe alle her er tror jeg.. Skal bli godt å legge seg under dyna om noen timer kjenner jeg.Mamma'n min!Obs! Jeg brude gjøre norsken min når jeg tenker meg om.. Den skal leveres på tirsdag, og jeg har ikke begynt. Men det blir vel til at jeg gjør den i morra.
Egentlig burde jeg gå til ei venninne av meg.. Liker ikke når det skjer så mye tull jeg.. får helt vondt inni meg. SÅ da tror jeg at jeg gjør det, stikker dit og holder hun med selskap!Har hatt en koselig dag i dag. Startet med at Anne Lise kom en tur, selv om over halvparten av tiden gikk til at hun så på at jeg fikset meg og bytta klær sikkert seksten ganger. Først skulle jeg jo ha helt vanlige klær til å ha hvis vi skulle ut å gå eller noe, nedi raufossen eller bare ut et sted for å komme oss ut, men det skjedde jo aldri da, så egentlig kunne jeg bare gått i pysj. For når jeg endelig hadde funnet klær, gikk det en time, så måtte jeg begynne å finne nye klær igjen...

Fordi jeg skulle nemlig ut å spise med denne søte jenta, Camilla.


Var kjempe koselig, og god mat. Eneste minuset var at jeg brant meg på tommelen og ettersom jeg ikke hadde noe kran med kaldt vann i måtte jeg stappe fingeren oppi brusen min. Wtf! Ei jente på snart sytten år stapper fingeren sin oppi brusen sin, æsj! Men det var det kaldeste jeg fant og det gjorde vondt.. så vi skylder på det! Etter vi hadde spist en deilig pepperbiff stakk vi opp til meg og så på film og spise potetgull! Var veldig koselig i hvert fall.

Så selvfølgelig, mens vi sitter å ser på en trist film og tårene begynner å renne og nesene våres snuffser, så kommer mamma inn på rommet å sier at lillesøstera mi er blitt sjuk og ligger å kaster opp! Det første jeg klarer å si er : fy faen!
Da blir jo jeg sjuk og, og det er noe jeg så absolutt ikke vil! Jeg orker ikke ligge hjemme og spy, det er så utrolig udigg og smaken i munne etter du har spydd og mens du spyr, æææsj! Jeg vil så flytte ut å bo et anna sted til alle her er friske igjen.. for nå blir sikkert mamma og sture syke også, og da skal det mye til for at jeg ikke blir det.. Kryss fingra for meg a!Først må jeg bare si at jeg føler at matteprøva mi gikk ganske bra!
Men alltid når jeg føler at prøver går bra, så går de helt ræva! Så får bare krysse fingrene for at den gikk bra. Dagen eller har vært ganske så boring.

Etter skolen stakk jeg på cc først med anne lise, også når ingveig og randi kom ble jeg med dem, selv om jeg gikk mest med ingveig. Anne Lise jobba i dag, så hun kjøpte seg middag på burger king, den nye hamburgeren dems med nacho, og guud den var drit god! Anbefales! Etter det gikk vi bare rundt å kikka. Kjøpte meg en topp og en film. Og den filmen ble kjøpt pga en ting, haha! Må le litt av meg selv, blir flau på mine vegne(veiene? aner ikke åssen det skrives jeg.. ) Nå kan dere lure på hva det er nå, hoho.

En jakke jeg har sikkla etter lenge var på halv pris av halv pris, så den kosta 150 kr. de hadde den på Hamar også til samme pris når jeg var der, og angra meg skikkelig for at jeg ikke kjøpte den, men jeg kjøpte den jo ikke nå heller! Må virkelig være noe galt med meg tror jeg!

   
Slik så jeg ut i dag!
Som sagt så var vi på vinteraktivitetsdag i går. Det var BUA (barn- og ungdomsarbeidere) som arrangerte det for oss. Var mye bedre enn forventet. De hadde laget til aktiviteter for oss så vi ikke var å mye i ro, og bra var det. Jeg frøys ikke ett sekund pga det og det var super godt. Morsome aktiviteter hadde de også. Var jo super heldig med været og fikk skyfri himmel med solskinn hele dagen! Var selvfølgelig litt kaldere, men som sagt så frøys ikke jeg, og tror ikke at det var så mange andre som gjorde det. Foruten om de som kom i tynnetøysko selvfølgelig.


(bilde til overskriften, var kommentaren jeg fikk når jeg tok opp iste'n og viste den til anne lise)Enda en dag ute i praksis er ferdig og burde egentlig skrive logg nå med en gang. Selv om det står LOGG! på hånda mi, kommer jeg garantert til å glemme å skrive det i kveld, og må sitte å smigskrive i timen på skolen i morra. Og kjenner jeg meg selv rett, blir loggen mindre bra da. I lunsjen i dag spiste jeg YT og en appelsin og det var akkurat passe lunsj for meg. Ble veldig mett av den YT'n og den ga meg faktisk litt energi. Smart energi før aktivitet. Nå skulle ikke jeg være i så veldig stor aktivitet men godt var det uansett.

Pga denne er jeg fortsatt mett og orker ikke særlig med middag enda. Derfor spør vi heller om å få litt penger så jeg kan kjøpe meg en pølse eller noe i pausa til det skikkelig morsome trafikale grunnkurset jeg skal på senere i dag. Jeg gleder meg skikkelig, det er jo såå gøy da! Så blir skikkelig koselig!Bare forter meg å poster ett innlegg før jeg drar. Skal til pappa og være der til i morra. I morrs skal jeg på praksisplass så på trafikalt grunnkurs. Og guud som jeg gleder meg! Derfor blogger jeg om denne fine dagen i morra!


Har vært på vinteraktivitetsdag! Som har vært super koselig.Jeg er så sikker på at jeg kommer til å legge på meg minst de kilo hvis det skal  fortsette sånn her. Kommer sikkert til å legge på meg bare ved tanken også etterhvert. Jeg er sykt sulten om dagen og må ha noe å spise på hele tiden. Har aldri spist så mye som jeg har gjort de to siste dagene, og jeg blir gal. Jeg hater å måtte spise mye mat, for jeg syns ikke det er såå godt at det gjør noe, men jeg bare må. Klarer ikke si nei til noen ting nesten. Jeg begynner sikkert å tenke på mat hele tiden også.


Syns ikke det der passer helt meg, har aldri tenkt mye på mat, og da skal jeg ikke begynne å gjøre det nå heller! (Måtte bare ta et bilde, og da smilte jeg jo som vanlig.. passer seg ikke så bra, men hallo? det var jo liksom litt for å bare få lagt ut et til bilde så dere får se enda mer av meg!)men spør meg ikke hvorfor, selv om jeg har jo mine grunner da. Også er jeg bare helt utslitt..
Kjenner at om dagen er det små ting som irriterer meg noe inn i helvette, sorry språket, men ja. Sitter her med digert skjerf som varmer mere enn sydensola, men som vanlig, fryser beina mine. De ligger der å roper på de deilige ullsokkene til mamma. Kroppen min er helt kjørt etter uka som har vært og denne uka blir ikke særlig bedre. I helga skal det virkelig slappes av i hvert fall kjenner jeg.


Ser ganske så mørk på det meste akkurat nå.... men vi starter den med et smil om munnen fordeNå er jeg kommet hjem fra et koselig besøk på Hamar. Hadde det skikkelig koselig. Så på film og sex and the city i går kveld og koste oss med godteri og popcorn. I dag har vi bare slakket inne i senga, mens andre har vært ute i finværet på skiturer og aking i akebakken. Nå skal jeg gjøre leksa mi som skal leveres i morra, hvis jeg fåt til, men jeg må egentlig. Så har ikke så mye valg.. Ble ikke store innlegget, men fikk da sagt det jeg skulle si.


Noen som klarer å gjette åssen film vi så på?


Jeg har nå plassert meg i senga til søstern. Det skal bare være slakking hos oss i kveld. Vært på shopping på Maxisenteret på hamar, og jeg klarte å ta med meg noe hjem i dag også. Ny sko! Noe som er skikkelig digg! Har hatt lyst på nye sko lenge, og nå fant jeg meg noen jeg likte skikkelig godt. Ble helt lei meg når jeg gikk på dinsko, for der hadde de sykt mange fine sko med hæl, litt fest sko og litt hverdagssko. Super mange fine i hvert fall. Som sagt så skal det bare slakkes i kveld og kose oss med taco, godteri, film/tv og popcorn. Mmmm..

Overskrifta er virkelig helt random..Først vil jeg bare gratulere Tone med dagen! Nå er hun 20 og virkelig klar for by'n. I kveld skal det nok feires skikkelig tenker jeg. 
Random bilder fra i går..

Har ikke så veldig mye mer å si enn at det skal bli sp suuoer godt med helg nå! har vært ei kjei uke egentlig. Og neste uke blir nok ikke så veldig mye bedre..

Mandag - to innleveringer, kjedelig og lang skoledag..

Tirsdag - trafikalt grunnkurs

Onsdag - vinteraktivitesdag på skolen, men det er jo egentlig bare koselig

Torsdag - utplassering og trafikalt grunnkurs

Fredag - matteprøve

Så derfor skal denne helga virkelig nytes! Den begynner med at Randi, Ingveig og jeg stikker til søster'n for å feire Tone! Morgen dagen bringer en liten tur på CC med Randu før jeg setter meg på bussen til Hamar hvor jeg skal besøke andre søstera mi Jannicke. Og søndag blir det slakking og buss hjem til Toten igjen


Slik så siljemor ut i dag da, hihi. Hmm, lurer på om jeg skal begynne å skrive hva jeg hører på. Hva syns du om det?
Det ble ikke noe Haiti konsert på meg i går, fordi ingen ble med meg.. Tenkte jeg skulle smiske litt med Roy for å få noen bilder fra i går, så kan dere få en innblikk i hvordan det var. Hmm, kanskje Gisle tok med sitt kamera også, så da har kanskje han noen også. Vi krysser fingrene for det! Så da bedrev jeg tiden med å sitte å glo på pc og tv skjermen, noe som ble utrolig kjedelig til slutt. Jeg er for litt under en time siden kommet hjem etter en lang dag på skolebenken. Det var først skole som jeg virkelig syns var super gøy! Så en time etterpå satt jeg på en ny stol i et trangt og varmt rom i andre etasje i et bygg midt i Raufoss sentrum. Der jeg fikk vite de korte ?navna? på de forskjellige tingene som står på et førekort, A1,C,B, M146, DE osv. Det ble litt fliring og knising og masse snakking og lytting. For dere som ikke skjønner det, så har jeg vært på mitt første kveld på trafikalt grunnkurs. Og woho så morsomt jeg syns det var, men jeg er da i gang og kan om fire uker begynne og øvelse kjøre. Hvis jeg tør selvfølgelig. Syns det virker skikkelig skummelt, men jeg har lært meg å starte bilen og jeg er jo på litt god vei da. Nå er det CSI som står på lista før jeg hopper til køys for å drømme søte drømmer!
 God dag og tittentei! Jeg sitter her å fryser som f fordi det er så utrolig kaldt ute igjen og da er det jo logisk at det blir kaldere inne i huset også når man ikke har noen til å være hjemme å fyre hele dagen. Jeg fikk til slutt ork å gå å sette på vifte ovnen min så nå begynner det å bli litt varmere inne på rommet mitt i hvert fall. Har fått gjort norsk leksene mine som skal leveres innen i kveld, eller som skulle levers innen i kveld, noe jeg nå har gjort. Så da trenger jeg ikke tenke mer på det. Og godt er det!


I kveld skal jeg kanskje på konsert for Haiti. Inntektene går uavkortet til SOS Barnebyer på Haiti. Syns mamma burde støtte denne saken og gi meg 150 kr til å komme inn. Hvis vi i det hele tatt får tak i billetter. Noe som ikke er sikkert, ettersom vi ikke har forhåndsbestilt. Men her krysser vi fingrene. Artister som for eksempel Gaute Ormåsen, Nora Foss Al-Jabri, Ingvild og Trond Nagell Dahl, Trøste og Bære, Nabolaget og mange mange flere kommer for så spille for de stakras barna.


Får helt vondt inni meg av å se det her..
Image and video hosting by TinyPic
Jeg heter Silje Marie og er 19 år,bor på Toten. Er det noe du lurer på kan du kontakte meg på s_kyseth@hotmail.com.

Legg meg til som venn


ARKIV

· Mars 2012 · Februar 2012 · Januar 2012 · Desember 2011 · November 2011 · Oktober 2011 · September 2011 · August 2011 · Juli 2011 · Juni 2011 · Mai 2011 · April 2011 · Mars 2011 · Februar 2011 · Januar 2011 · Desember 2010 · November 2010 · Oktober 2010 · September 2010 · August 2010 · Juli 2010 · Juni 2010 · Mai 2010 · Mars 2010 · Februar 2010 · Januar 2010 · Desember 2009 · November 2009 · Oktober 2009 · September 2009


KATEGORIER

· Bøker · ferie · Forside · Hverdag · Mitt 2011 · Mote · Movies · Music · New in · om meg · Outfit · Party · Photo · Russetiden 2011&2012 · Shanty · spørsmål · Vila

LINKER

· Barbiegirl - Emilie Flatner · Cecilie M · imfancy · Lisa Elnæs · MEWKiD · Monika Solveig · Tine Linea

DESIGN

Designet er laget av Katrine.

hits