overskriften oversatt til norsk - hunderfossen her kommer vi! holdt på å le meg i hjel når jeg skulle se hva det ble oversatt til fra norsk til engelsk! Dogs fall liksom, yeeey! 
Men ja, nå drar jeg straks på hunderfossen sammen med lillesøster, randi og ida! Gleder meg masse, skal kose oss kjempe! Aldri vært der selv på vinteren heller, så blir gøygøy!Gleder meg til å fortelle ida og lillesøs hva vi skal bruke dagen på, hihi. det er nemlig en overraskelese, og de har venta en uke på å få vite det. gjett om lillesøs har mast og spurt mye! hihihi
Har du vært på dogs fall på vinteren før?  
Vært oppe siden halv ni i dagtidlig, så har hatt kjempe god til. Jeg skal jo ikke ta bussen som går til Gjøvik før 11.25, så har hatt super god tid. hadde jeg bare brukt denne tida godt, kunne rommet mitt vært ryddig, og jeg hadde sluppet og drevet med det i morra.. menmen, da har jeg jo noe å gjøre da å! Kan ikke akkurat si jeg gleder meg! 
Nå skal jeg straks gå ned til bussen, og dra på jobb. Jobber til åtte i kveld, så blir det bare avslapping resten av kvelden! Og for dere som ikke har skjønt det, så har jeg vinterferie! DEILIG! Skal bli en innholdsrik uke, håper jeg! 


I dag har jeg storkost meg! Har vært nydelig vær her på toten, og fant fort ut at jeg ikke kunne bruke hele dagen på å ligge på sofaen. Når Randi endelig våknet, fikk jeg med meg hu ut på aking på Øverby. Pakket saker, tok med meg lillesøs og shanty og dro av gårde. Var kjempe koselig, og utrolig godt å komme seg ut litt! Når jeg kom hjem sto middagen på bordet. Etter det tok jeg meg et herlig bad for å bare slappe av, utrolig deilig. Nå skal jeg slappe av med tv'n, før jeg finner senga og gjør meg klar for jobb i morra! Hadde en helt knall dag i går! Starta med taco med jentene, gaveoppakning, så snudde vi flaska, og etterhvert fikk vi selskap av tre stk mannekjøtt! Kvelden var virkelig helt super, og noe jeg ikke kommer til å glemme! 
Tusen takk for at dere gjorde dagen min perfekt! love you all  
endelig har jeg bursdag! wohoo, har gledet meg så sykt til denne dagen. jeg blir nitten, en ganske kjedelig alder å bli.. men hva har vel det å si? jeg har bursdag, og det er miin dag, hihi. jeg elsker rett og slett å ha bursdag, syntes det er så koselig! så i kveld skal det feires med go'folk! klarer nesten ikke vente til kl slår 19! 


I morgen har jeg bursdag! woho, elsker å ha bursdag, hihi. men den skal jo feires, og hadde jeg kunne hatt på meg noe av det her, hadde jegvirkelig hatt det perfekte bursdags antrekket! love all of it! 


det går jo igjen i svart, sølv og rødt. men det er fordi jeg syns det er veldig søtt noe av det, og da må det rockes opp med litt rocka farger, og nagler osv! 
Gratulerer med morsdagen alle mødre, og spesielt til mamma! Nå skal vi på sillongen og spise deilig mat, mmm! Ha en super dag alle sammen! Som overskrifen sier, så har jeg to slitsomme uker foran meg! Vi er allerede på tredje dag på den første uka, og jeg er ikke halveis med særemne en gang! Help me liksom.. Vi har også sykt mye å gjøre i elevbedriften, så jeg vil tro mye av uka etter disse to ukene, altså uke 8, og vinterfeiren blir brukt til det.. Bah, skal vireklig bli godt med ferie! 
Heldigvis skjer det noe gøy begge helgene! Og om en og en halv uke har jeg bursdag, woho, gleder meg skikkelig! Elsker bursdag, tihi. men nå må jeg jobbe med særemne! Ha en fin dag søtinger! 
Kom over denne videoen for noen uker siden, bare helt glemt å poste den. Det er helt fælt å tenke på at det faktisk er så lite som skal til, det er bare få sekunder som har noe å si om hele livet ditt kommer til å endre seg.. 
 
Herregud, for en dag sier jeg bare! Skal bli godt å finne senga kjenner jeg! Dagen begynte med at jeg satte meg på skolebenken for å ha skrivedag i norsk. Får utdelt oppgavene, og jeg tror jeg dauer når jeg ser alle sammen. Det var ingen, absolutt ingen av de fem oppgavene vi kunne velge mellom som var noen jeg kunne tenke meg å skrive. For det første skjønte jeg ikke novella vi skulle tolke, tegneserien vi kunne skrive om gikk jo ikke an å lese, det var et ork å skrive artikkel eller essay, og jeg er så absolutt ikke flink til å analysere, men selvfølgelig, det jeg vet jeg ikke kan, det velger jeg. Det endte derfor opp med en analyse, hoh, blir spennende å se åssen den gikk! 
Når jeg var ferdig med dette var det å sette seg på bussen for å ta turen til cc for litt farging av hår, så etter å sitti på ræva i flere timer, skulle jeg fadern meg sitte fire timer til på ræva, men denne gangen i frisørstol. Det ble mye arbeid, og litt stress for frisøren stakars, haha, men resultatet ble veldig bra, fornøyd! Så nå er altså den mørke stygge undercuten borte. Jeg måtte løpe til bussen, eller nei, den rakk jeg forresten ikke, måtte løpe til toget, og den rakk jeg akkurat. Fikk satt meg ned på ræva for tredje gang denne dagen og toget begynte å gå. Så kommer konduktøren, jeg sier jeg skal til raufoss, og leverer studentkortet beviset mitt; "50 kroner!" sier han, FEMTI KRONER?!?!?! HVA FAEN? tenker jeg.. er det mulig, her sitter jeg, student, og som alle vet, studenter er fattige, og må betale hele femti kroner for å komme seg til raufoss, som er en tur på ikke ti minutter en gang! Jenta bak meg var også student, og hu skulle til oslo, og betalte bare 49 kr mer enn meg, altså 99 kr for å komme seg fra gjøvik til oslo, det er ganske mange minutters forskjell! Det er helt sykt at de skal ha så skyhøye priser for å ta et jævla tog, jeg blir irritert! Egentlig koster det vel 30 kr for meg, men pga at jeg ikke rakk å bestille billett først, måtte jeg betale 20kr ekstra, tragisk spør du meg! Kjenner jeg blir skikkelig provosert!
Når jeg kommer hjem blir det ikke noe særlig bedre, da er det bare å sette seg på ræva igjen og begynne med særemne, fy fader det skal bli så godt å bli ferdig! Omg!
Dette her føler jeg ble et skikkelig usaklig innleg, og sikkert ingen som gidder ta bryet å lese det en gang, noe jeg skjønner veldig godt. Nå skal jeg prøve å få gjort litt mer på særemne, før jeg endelig kan finne senga! Dagen i morra, vil også gå med på særemne, woho, livet er herlig! Nå kjeder jeg meg utrolig mye, og det som skjer da, er jo at jeg driver å titter rundt på nettet. Til slutt klarer jeg å rote meg borti nettbutikkene med de alt for masse klærne, som til slutt gjør at jeg sitter å sikler etter noe nytt. Er så masse fint å finne alle steder nå, og jeg har så lyst på alt sammen! men desverre er jeg ikke rik, og er heller ikke gift med en rik man, så jeg får heller bare holde meg til det jeg har, og heller spare penger .. 


Det ger er sikkert bare en tiende del av det jeg fant jeg hadde lyst på! er jo også såå mange fine kjoler som jeg skulle ønske jeg bare kunne bestille hjem til meg .. 
Har særiøst forelsket meg i denne gutten og hans musikk. Sangene hans er herlige! Alle sangene er egentlig ganske like, det er lett å skjønne at det er han som synger hvis du hører en sang av han som du ikke har hørt før. Første sangen jeg tror jeg hørte var The A Team, hørte bare sangen, men tenkte ikke noe mere på det. Så hadde noen postet en sang av han på facebook, så hørte jeg på den, og jeg smeltet helt. Elsker virkelig mange av sangene hans. Spesielt lego hause.  

Gleder meg til å høre på resten av sangene, har ikke hørt så mye på de andre sangene hans, ikke flere ganger hvertfall, men det er noe jeg absolutt kommer til å gjøre!


Hva syns du om musikken hans? 
Image and video hosting by TinyPic
Jeg heter Silje Marie og er 19 år,bor på Toten. Er det noe du lurer på kan du kontakte meg på s_kyseth@hotmail.com.

Legg meg til som venn


ARKIV

· Mars 2012 · Februar 2012 · Januar 2012 · Desember 2011 · November 2011 · Oktober 2011 · September 2011 · August 2011 · Juli 2011 · Juni 2011 · Mai 2011 · April 2011 · Mars 2011 · Februar 2011 · Januar 2011 · Desember 2010 · November 2010 · Oktober 2010 · September 2010 · August 2010 · Juli 2010 · Juni 2010 · Mai 2010 · Mars 2010 · Februar 2010 · Januar 2010 · Desember 2009 · November 2009 · Oktober 2009 · September 2009


KATEGORIER

· Bøker · ferie · Forside · Hverdag · Mitt 2011 · Mote · Movies · Music · New in · om meg · Outfit · Party · Photo · Russetiden 2011&2012 · Shanty · spørsmål · Vila

LINKER

· Barbiegirl - Emilie Flatner · Cecilie M · imfancy · Lisa Elnæs · MEWKiD · Monika Solveig · Tine Linea

DESIGN

Designet er laget av Katrine.

hits