vi fikk beskjed for veldig lenge siden at 20 av våre 96(?) elever skulle bli trekt ut til å ta PISA undersøkelsen. det kom til å bli bare en helt random utrekkning, der de har lapper oppi en boks og bare trekker ut ett navn. jeg gikk å håpet på at det ikke kom til å bli meg, for hadde hørt at den var ganske viktig eller noe sånn der, er så lenge siden så husker ikke såå godt, men det var noe sånn, og at den var veldig stor osv osv. i første time i dag like før det ringte leste læreren opp 4 navn, og de skulle i andre time møte opp i A1, navnene som ble ropt opp var: Dina, Kjersti, Sondre R & Silje Marie.
vi begynte å lure på hva det var vi skulle, og det ble mye snakk om det i friminuttet og jeg hørte at det var om PISA undersøkelse. Jeg viste jo ikke om det var det, eller om noen bare trodde det. for jeg hadde hørt at den tok en hel dag, og da kunne det ikke være det vi skulle. så ringte det inn, og vi gikk inn å satte oss. det første jeg møter når jeg kommer inn, er en grønn tavle der det står med kvitt kritt ; PISA undersøkelsen - programmet for Internasjonal Student Assessment.
så da betydde det at jeg hadde blitt trekt ut til å bli med på den, jaja. det får da bare gå. vi får boller og saft og slik, og får lov til å ha med godteri, så noe positivt er det jo, hihi. vi fikk bare informasjon om når det var og hva som kom til å skje, og rektoren sa at vi egentlig var ganske heldige, for det var ikke mange som fikk være med på det her, så vi var tydeligvis heldige, jaja. det er hans ord men : p
Undersøkelsen er den 22. April, så da blir det å sitte på skolebenken hele dagen, med en liten pause

''PISA er et internasjonalt prosjekt i regi av OECD (Organisation for economic cooperation and development) som måler 15-åringers kompetanse i lesing, matematikk og naturfag. Prosjektansvarlig i Norge er Institutt for lærerutdanning og skoleutvikling (ILS) ved Universitetet i Oslo.

PISA-undersøkelsen gjennomføres hvert tredje år med ulik vekt på hvert av de tre hovedområdene. I Norge blir den neste PISA-undersøkelsen gjennomført i perioden 30. mars - 8. mai 2009. Hovedvekten vil ligge på lesing.''

Fikk også vite at det var en undersøkelse til, ERA, der var det 14 stykker som var trekt ut. og deriblant var jeg .. Den er mest om lesing, og slik. hvis jeg ikke husker feil, så skulle vi få noen spørsmål og slik, også skulle vi finne svare på nettet, de som retter skulle se hvordan vi ungdommen bruker nettet for å finne svar på ting osv osv. hvis jeg ikke husker helt skakt, så var det det som skulle gjøres på den : p

den skal jeg ha samme dag som PISA undersøkelsen, tror den varte halve dagen bare, og ikke en hel dag. så da skal de som bare kulle ha PISA, ha vanlig skole resten av dagen, mens vi andre skal sitte enda lenger med en ny undersøkelse.

pisa

Har du vært med på PISA undersøkelsen før ? eller skal du være med på den ?
ja, jeg fant ut at jeg ville utfordre noen alikevel jeg : p hihi, så da utfordrer jeg , hmm . da må jeg bare gå igjenom vennelisa mi..
sånn , jeg utfrodrer ;
så, kommenter det innlegget her med linken til utfordringa da, så jeg kan se : )Finn 4 forskjellige bilder av ting som begynner på yndlingsbokstaven din og skriv noe om det. skriv 4 negative og 4 positive ting om deg selv.
Så utfordrer du 4 andre.

men jeg har ikke noe yndlingsbokstav, så da spør vi mari søta om hun kan si en... Da ble det 'm' !

mennsomhaterkvin141235a
Menn som hater kvinner - en drit bra film, som jeg virkelig annbefaler dere å se ! skikkelig bra ! : )kossliggende
Musikk, noe jeg hører på hver eneste dag. uansett ! Dt går nok aldri en dag uten at jeg hører på musikk. det er noe du kan høre på for å komme i godt humør, det er noe du kan høre på uansett hva slags humør du er i . og det er noe som har noe for alle slags mennesker ! : )

dsc0008
Mari, fordi hu er utrolig søt og kjempe snill ! :') glad for at jeg blei kjent med hu ass ! < 3

chocchipmuffins
Muffins, fordi det er utrolig godt ! Også er jeg flink til å bake det også tenk :')

Negativ
  •  jeg sier/gjør ting  før jeg tenker meg om
  • jeg er rotete
  • kan av og til være lang sur
  • skravler alt for mye ( noen syns det er negativt, men det syns ikke jeg da (: hihi )
Positiv
  • er til å stole på, forteller du meg noe, blir det hos meg !
  • jeg er snill (veldig snill (a) )
  • for det meste blid
  • jeg vil si at jeg er en omtenksom person
dsc0247
jeg gidder ikke utfordre noen andre jeg :'pdet var skikkelig koselig egentlig. anne lise, randi og jeg skulle stå i kiosken på lørdag, kom opp dit kl 10, og var der til kvart over 6. var utrolig mange folk der, så det var ganske travelt bak kiosken, og vi gikk stadig tom for kaffe, vaffler og pølser. På søndag var det ikke så stress, da var vi 6 stykker ( meg, anne lise, ingveig, randi, line og silje kristine) så vi delte oss i 2 grupper, også jobba vi en halvtime hver, før vi bytta. Var litt godt, for da fikk vi sett litt mer enn det vi fikk på lørdag. Det blei knall vær til slutt, så det ble en bra dag ! : ) Er ikke så mye å skrive om egentlig, orker ikke begynne å fortelle om alt nå, så dere kan heller få se noen bilder : )

Lørdag

dsc0057
Tom Hilde
dsc0059
Roar Ljøkelsøy
dsc0097
dsc0119
dsc0092
dsc0138
dsc0113
dsc0288
dsc0352

Søndag

dsc0396
Bjørn Einar Romøren

dsc0419
dsc0470
dsc0502
dsc0580
dsc0589
dsc0623
dsc0744
dsc0747
dsc0788
dsc0677
dsc0614

siljemarie kysethhusk det folkens, kl 2 i natt må dere flytte kl 1 time fremover, så da ble den plutselig 3 : O hehe
husk det, så det ikke blir noe tullball når dere skal bort på noe eller lignende.ja, det er jeg nå. sorry ''språket'', jeg blir påvirka av kristian : p hehe
menne, jobba i hele dag, og nå er jeg døds sliten. begynte å kjenne det når det var igjen 1 time ca å jobbe. jeg var hjemme igjen rundt halv 9, da hadde vi vært nede på senteret siden kl halv 7, og kl 8 var det fyrverkeri : )
jeg orker ikke skrive så masse nå, er så trøtt og skal finne senga bare niklas drar. randi sover her i natt også, og niklas blei med hjem til meg. vi tre har bare søtti på data'n egentlig.
men i morgen skal jeg skrive mer, og legge ut bilder !  :) kos dere !
dsc0352
god natt , sov godt og drøm masse søte drømmer : )ja, nå har jeg og randi fikset oss til å dra opp i hoppbakken på raufoss. det er NM der i dag, og vi skal jobbe. drie å servere og stå i kiosken. gleder meg litt. håper det kommer til å være masse folk der!
har ikke tid til å skrive så mye, jeg kommer ikke hjem før i kveld en gang. så vi blogges !
jk
har du vært på NM før ? skal du  dit i dag ?nå har randi kommet hit, eller kom hit for halv 8 da. etter det har vi bare søtti på data'n også sett på norske talenter! åh, jeg digger det programmet. jeg syns lene husøy er så utrolig flink og så utrolig søt, brian var skikkelig gossin. jeg hadde ikke sett han før i dag, men det smilet hans og måten han var på var bare heit åh. hu som joika var egentlig bare kult å høre på, randi har fått helt dilla, så nå begynner jeg å bli litt lei alt. den gruppa som gikk videre er også kjempe flinke og fortjente å komme til finalen. men jeg syns også lene kunne ha kommet videre jeg da men. hu kan melde seg på x-factor : D

nå skal vi se på Shrek! så koselig. elsker den filmen egentlig. randi fikk plutselig lyst til å se den, og vi hadde den så da gikk jeg ned å fant den. skal se den, så får vi se hva som skjer etter det. jeg sier i hvert fall natta nå, for orker ikke skrive seinere i kveld. så nå skal vi krype inn i vår barnselige og søte barnekropp og bare kose oss med en 'gammel' barnefilm. i hvert fall en film som minner oss om barndommen , noe som bare er positivt, før vi hopper inn i pysjen og under dyna og gjør oss klar for en heø dag oppi hoppbakken i morgen(kommer innlegg om det i morgen tidlig)
dsc0032
har du sett Shrek før? liker du den eller liker du den ikke ?
hva gjør du i kveld ?  :)
siljemarie kysethjeg har vel egentlig ikke skrivi at kvelden kom til å bli kjedelig, men jeg trodde det. for jeg orker egentlig ikke å gå ut eller dra noen sted når det er så dårlig vær som det er nå.. for det begynte å snø igjen i dag, fader å! nå som snøen endelig hadde blitt litt borte på veiene og sånn. det var så godt å gå på asvalt igjen etter flere måneder med masse snø! det var også blitt varmere, så vi ikke trengte de varme store boblejakkene, men nå må vi finne de frem igjen. haff !
dsc0713
det bilde er i fra 18 mars, den perioden vi hadde veldig fint vær ! : ) noe det ikke er nå lenger. nå kommer det store kjærringer ned å legger seg på bakken og har sikkert tenkt til å bli der en stund .. noe som er utrolig kjipt. jeg er så lei snø nå, og nå vil jeg ha sommer! men først vil jeg ha vår, der blomstene begynner å spire og det begynner smått og komme litt farge. er så lei alt det hvite, utrolig kjedelig. vi trenger litt farge i hverdagen for å få opp humøret : )

men kvelden kommer ikke til å bli kjedelig, for randi kommer : D skal sove her, skal bli koselig! og jeg skal ikke sovne denne gangen :'p hehe
men, håper på at det blir en tidlig kveld, for skal opp tidlig i morra.. nå skal jeg finne frem dyne og ha på dyne trekk til hu kommer, så alt er klart : ) men først skal jeg spise rislunsjen min ! det er skikkelig godt, eller bare de som er fra tine, sånn som vi lager selv liker jeg ikke, hvorfor veit jeg egentlig ikke. bare liker det ikke.
dsc0015
jeg syns den med bringebær er best. hva syns du?
siljemarie kysethjeg føler at dere kjenner meg ganske godt nå, gjør dere ikke? litt i hvert all, men jeg føler ikke at jeg kjenner dere som leser bloggen min. noe jeg har veldig lyst til! så kommenter under her, og fortell litt om deg selv : ) hva du vil !
alt i fra topp til tå, jeg kjeder meg , og har lyst på noe spennede å lese ! : )
så kommenter under her, og la meg bli kjent med deg ! : )

dsc0408
jeg veit ikke hva jeg skal i dag, får ikke møtt kristian i dag, noe jeg egentlig hadde lyst til. jeg har ingen andre planer heller, så da ville jeg ha tilbringt dagen med han, men det får jeg ikke gjort. for han reiser på hyttetur og blir borte hele helgen : (  koselig for han da : ) men jeg veit ikke om jeg får snakket med han i hele helga, for han sier det ikke er dekning der, men jeg håper virkelig det er  det, for å ikke høre fra han på en hel helg blir utrolig trist : (
vi får krysse fingrene for at de har dekning der !
dsc0216
siljemarie kysethog  det er skikkelig godt. hadde nynorsk tentamen i dag, noe som var utrolig godt å være ferdig med egentlig . selv om det ikke er sånn kjempe stress, gruer meg mer til matte og engelsk egentlig da. men, den gikk vel sånn passe bra, veit ikke helt liksom : p jeg hadde ikke noe skrivesperre i dag da, skrev 4 sider. og er fornøyd med det : ) skrev ganske lite også, så hadde jeg skrevet med min vanlige skrift, hadde det blitt litt mer : p
tentamen

men da er vi ferdig med 1  av 4 tentamener, da mangler vi norsk bokmål, matte og engelsk : )
har dere hatt noen tentemener enda ? åssen gikk de ?
siljemarie kyseth
nå har jeg akkurat vært på butikken, kjøpt druer og pistasj nøtter til i morra. for som sagt , vi har nynorsk tentamen! jeg gruer meg egentlig ikke, men gleder meg heller ikke liksom. vet enda ikke om jeg skal bruke pc eller ikke. hvis jeg ikke gjør det, så slår jeg jo opp på flere ord, og får da sikkert flere rett, så det er jo det jeg burde : ) men vil skrive på pc, går mye forterer da.
nå skal jeg bare loke på pc'n de neste 3 kvarterene, eller jeg skal ned og fikse meg og sånn først også da, til jeg skal se på paradise hotel. jeg har begynt å like dte jeg, hadde jeg egentlig ikke trodd. for forje gang det gikk, så så jeg ikke på noen, for jeg syns det var så teit og slik, også skjønte jeg ingenting av det. men hadde jeg sett på det, hadde jeg sikkert skjønt det da : p
men skal bli godt å legge seg under dyna og sove når det er ferdig : ) dere kan få outfit bilde, ikke det at det er noe spennede, det der er det jeg hadde på dagen i dag, jeg bytta litt senere, for er buksa til mamma, og hu bruker den når hun kommer hjem, så måtte bytte før hu kom : p
dsc0012      dsc0013

jeg bakte jo brownies i går : D også hadde vi igjen, så jeg spiste det tidligere i dag, og nå : ) det er skikkelig godt ! : )
dsc0009
nå skal jeg ned å fikse meg til å hoppe i senga : ) god natt !
siljemarie kysethJeg fikk bare litt lyst til å skrive litt om den bestevenninna man kan finne, nemlig, Randi Skundberg !
dsc0639
du aner ikke hvor glad jeg er for at vi er blitt så gode venner. husker på barneskolen,vi snakka nesten ikke til hverandre. du har fortalt meg hvordan folk så på meg når vi gikk på barneskolen, og spesielt i 6.-7. klasse. jeg var vist skikkelig 'dum', og den rundbrenneren. og bare, ja. masse rart. jeg håper virkelig ikke jeg er sånn lenger.. men i hvert fall, vi var aldri med hverandre på barneskolen, knapt så vi ''kjente'' hverandre. vi begynte på ungdomsskolen, i begynnelsen der var jeg med mina, anna og katrine. det endret seg fort egentlig . jeg begynte å være med deg, renate , tonje, silje og kjersti. det tok vel ikke såå veldig lang tid før det var mest oss to. randi&silje ! og det er jeg utrolig glad for at skjedde. jeg følte litt at jeg stjelte deg i fra de andre, men tror det var ment to be med oss to jeg : ) hihi
har hatt så utrolig mange fine stunder med deg randi. vi har hatt våre krangle, men på disse snart 3 årene, har vi aldri hatt en sånn stor krangel som jeg har hatt med mange andre. vi ordner alltid opp, og en dag uten deg, er en dag uten mening. folk sier jeg har forandret deg sånn , men jeg veit ikke helt hva jeg syns selv. du forandra deg jo etter du begynte å være med meg. men det skjedde jo på ungdomsskolen, og det kan være det også. for de fleste, ikke alle, men de fleste forandrer seg jo da. men jeg har kanskje forandret deg litt, men håper da bare det er positivt.

jeg sitter ofte å ser på bilder av oss to, bilder i fra 8 klasse. jeg husker hva vi dreiv med på de bildene vi har tatt av hverandre, eller med hverandre! alt som jeg har gjort med deg, har vært det beste! alltid! og vi skal få så mange flere fine minner randi, håper jeg i hvert fall!
mobil bilder 010
vi hadde friminutt, og jeg hadde fått meg ny mobil, og akkurat da, var jo det sånn kjempe ''bra'' kvalitet på det, så satt å tok bilder i det fine været! : )
mobil bilder 013
converse skoen til randi, du brukte de hele tiden. hehe
dsc00989
var på bursdagen din, vi fant ut at vi skulle klatre opp dit. også når vi skulle ned igjen, turte vi ikke. vi ante ikke åssen vi skulle komme oss ned, vi syns det var utrolig høyt, selv om det ikke var det, var skikkelig gøy egentlig x)
miiiine
vi kom vel ut i fra doen, der vi tilbringte vledig mange friminutt om vinteren i 9.klasse. koselig var det ^^
bestevennen min
du var sur på meg for noe, jeg hadde vært dum og gjort ett eller anna, også skulle jeg prøve å få deg blid igjen, så jeg lå der og unnskyldte meg sikkert 100 ganger, og det hjalp. du blei bld på meg igjen til slutt : )
bestevenn
ake dagen i 9. klasse. glemmer aldri det. du hadde sniket med deg teppe til bestemora di, også klarte du, så flink som du er, å brenne hull i det : p haha. husker vi ble helt hysteriske når vi så det brant, og du skrek, skikkelig også! haha.
img0548
oslo tur med klubben : ) den tiden wesc var inn : p hehe . vi sto å så på en sånn mann , som bare snudde seg unna når i prøvde å ta bilde av han, kan si vi int hadde latterkrampe da : p
cimg1300
vi var å så på linn spilte fotball kamp på Vind stadio. vi hadde skikkelig latterkrampe av hu dama som sto å skreik til de på det andre laget. haha
img0058
kopi 2
var på lillehammer med klassen, på sånn trafikk ting. og etterpå på shopping i lillehammer : )
dsc00071
skoletur i begynnelsen av 10.klasse på beitostølen. der har jeg hatt noen turer med deg, og flere skal det bli : ) ikke lemge til heller faktisk. helga 17 april skal vi dit : D å jeg gleder meg såå sykt mye !
cimg0563
haha, en liten tur opp på hytta or å bade. også laga randi den der, skikkelig ssøt da : ) haha. husker ''spyttinga'' randi x'))
dsc0261
trevatn, var der i slutten av 9 klasse, teltet ditt var alt for lite til å sove i, og i det hele tatt være i, så vi tilbringte hele natten i teltet til sondre r, og når jeg sovna , var du bare slem og pytta ting i nesen og munnen på meg : p

det var de gamle minnene, føler at det vart ganske lang, men det er virkelig verdt det. hu er verdt det! vit det randi, at jeg vil alltid være her for deg, uansett hva! < 3
kan med hånden på hjerte si at du er og vil alltid være den bestevennen jeg noen gang har hatt og kommer til å få !
siljemarie kysethveronika har fiksa ny header til meg : ) tuusen takk ! : )
silje marie headeer

hva syns du ? : )
jeg syns i hvert fall at den blei ganske kul ! : Djeg kjeder meg jeg .. og jeg har skikkelig lyst på ny header. dreiv akk å tenke på at jeg skulle lage en. men egentlig så orker jeg ikke. så så jeg på nettby at veronika kunne lage : ) sa da spør jeg hu, og håper på at a vil lage til meg : )

jeg har ikke fått lest noe da,bare loker på pc'n jeg. jeg leste et innlegg av ei jente på 19 år, om når kjæresten hennes døde, det var skikkelig trist, og jeg fikk tårer i øynene : / var sterkt å lese.. og når hun fortalte om når de 2 skulle finne en bursdagsgave til a, så fant han frem to ringer og fridde til a. så utrolig søtt spør du meg! :')
dere finner innlegget her !
hva skal jeg skrive om a ? har ikke noe spesielt på hjerte egentlig.. jeg får ikke møtt kristian i dag, og dte er utrolig kjipt. har nesten ikke sett han denne uka, fikk sett han i 5 min i går bare.. også får jeg kanskje ikke sett han i helga heller, kanskje litt i morra, håper det. savner han nå : (
dsc0384 2 dsc0384

dsc0376 dsc0376 2
bildene ble tatt i går, nå tenkte jeg at jeg skulle hoppe i dusjen . og finne ut hva jeg skal ha på meg i dag, hvis jeg ikke bare har på slakke klær , de er alltid digg ! : )
siljemarie kysethdsc0007


pga den stygge grønne, ekklte og guffende rett i koppen er jeg blitt skikkelig kvalm. jeg liker den jo egentlig ikke, eller jeg viste ikke helt om jeg likte den eller ikke. så da tenkte jeg at jeg kunne jo smake. de første bitene går helt fint liksom, men når du har spist ca halve så kjenner du at det begynner å vokse i munnen. det er utrolig ekkelt. og ikke så veldig digg når du skal være så opplagt og drive å lese til nynorsk, bokmål og matte tentamen ..

jeg skulle egentlig til tannlegen halv 1 i dag, men jeg fikk melding av dem at den var avlyst, så da må jeg vente en hel måned til.. jaja, gjør egentlig ikke noe, for da slipper jeg å gå nedover. nå har jeg egentlig mest lyst til å legge meg under dyna og sove, er litt trøtt, tror jeg, men hvis jeg sovner nå så får jeg ikke sove i kveld, og da ligger jeg sånn lenge og sent, og da blir jeg bare skikkelig trøtt på fredag når vi skal ha tentamen , og det vil jeg ikke.
jeg håper det her kommer til å bli en bra blogg dag, men har egentlig ikke så mye å skrive om, så da blir det sikkert bare usaklige innlegg. og kommenter folkens, det er skikkelig koselig å få kommentarer ,det var en stund dere var skikkelg flinke til å kommentere, men så har dere blitt litt dårlige i det siste. jeg har også være litt dårlig til å kommentere, men jeg skal kommentere masse nå, så kanskje jeg får noe tilbake : D
siljemarie kysethjeg har drivi å ryddda i bildene på pc'n, og sletta en del, og flytta hit og dit. så nå er det ryddig, og lett og finne fram : ) og ikke alt for mange bilder i en mappe. så gikk jeg i papirkurven for jeg skulle finne igjen noen bilder, men det ga jeg fort opp, for der var det 4050 bilder .. så da hadde det tatt evigheter å finne de igjen.. så det droppa vi .

nå sitter jeg å ser på paradise hotel. det kom inn en ny gutt. og han valgte lene som partner, det betydde at mads måtte dra derfra. noe som var utrolig dumt. for som petter sa, han var den som fikk opp humøret når det var dårlig stemning. og han var rett og slett bare skikkelig kul !
28838531236722700060n400
hva syns du om at Mads måtte dra ?ja, jeg gjør det. når jeg leser andres blogger, og ser de har langt tykt hår, så savner jeg håret mitt enda mer. jeg var egentlig på vei til å spare så jeg fikk kjempe langt hår, eller sånn over puppene liksom. men det tar nå enda lenger tid, jeg savner å kunne rette det ut ordentlig, savner å sette det opp i hestehale, savner å sette det opp i en bustete topp på toppen av hodet, savner å børste ut tugger(faktisk), ja jeg savner egentlig ganske masse med håret mitt. men samtidig angrer jeg meg ikke for at jeg klipte meg kort. det er veldig mange som sier at jeg kler det, og ja, jeg syns det selv også. men jeg føler at det er så lite jeg kan gjøre med det nå.. det er mest derfor jeg savner det lange.
vi får se, kanksje jeg kjøper fake hår, så jeg kan ha langt inniblandt ! : )

dsc0082

snapshot200812051 snapshot200902201
det lange ! : D
dsc0354
snapshot20090325snapshot200903173
kort .. : ) hehe
hva syns du er finest ? hvis du har hatt langt og klipt det sånn kort, angrer du deg ? eller, savner du håret ditt ?
siljemarie kysethheisann, nå er jeg hjemme igjen : ) eller vært hjemme siden litt før 10, men når jeg kom hjem, spiste jeg litt mat også gikk jeg opp, og da sovna jeg gitt. litt deilig egentlig, lå til kl 12. også bare slakka jeg i senga til mamma stakk på jobb. sov litt til, og våkna sånn ca når lillesøstera mi kom hjem. så har jeg egentlig bare søtti på data'n, og sett på tv.
vi har fri i dag og i morra, eller fri og fri. vi har forbredelse til tentamen .. var på skolen i dag og hentet noen ark bare, så kunne vi dra hjem. er ganske sikkert på at veldig mange av oss gikk å la seg når vi kom hjem, og at ikke så veldig mange gidder å lese i det hele tatt på det heftet vi fikk. jeg har lest igjennom det, 1 gang, var ikke så veldig spennede akkurat .. og jeg gidder rett og slett ikke å sette meg ned å øve til nynorsk tentamen som vi har på fredag. det er å skrive stil, og vi kan bruke regelpermen og ordbok, så det er egentlig ikke noe stress. selv om det er veldig kjedelig med nynorsk, må slå opp annethvert ord i ordboka , men det skjer 2 ganger i året, så det får gå. men det er kjedelig, det skal jeg ikke legge skjul på.
de to dagene her kommer til å bli utrolig kjedelige.. jeg får ikke lov til å dra bort eller  få besøk, pga den dumme forbredelsen..
dere skal få outfit bilde, og må bare si det. jeg blir ikke fornøyd med bildene lenger .. men dere skal få, de som ser normale ut i hvert fall  :)
dsc0393 dsc0370 dsc0389
nå skal jeg vel bare sitte på data'n resten av dagen, jeg har skikkelig lyst ut, men får jo ikke lov, dum som hu er.. jaja. jeg får prøve å finne på noe fornuftig noe da, kan jo gjøre lekser så jeg ikke har noe neste uke, men er egentlig lite ladd for det..
siljemarie kysethja, nå skal jeg legge meg, så blir bare et kort innlegg. har vært dårlig til å blogge i dag syns jeg, men samtidig litt sånn godt : ) ta en liten pause, trenger ikke skrive 4-5 innlegg hver dag liksom. men nå skal jeg i hvert fall legge meg, skal til pappa i morra, så blir ikke noe blogging i hele morra.. men på onsdag, da blir det mye : ) tror jeg. for da har vi fri, elelr ''fri'' , har egentlig forbredelse til nynorsk tentamen på fredag, jeg små gruer meg litt sånn egentlig.. liker ikke nynorsk, men det  får da gå. må gjøre det ekstra bra på den, for den gjelder ekstra denne gangen. skal jeg klare å komme inn på helse og sosialfag, så må jeg stå på ig være flink jente ! : )
har ikke noe bilde jeg kan ha, så da får dere bare et random et : ) for syns det er så kjedelig når det ikke er noe bilde :'p
dsc0574
bilde av den søte hårete nesa til randi :') hihi.
randi, unnskyld, men det er søtt. så pliis, ikke bli sur på meg for det her : )

lillesster
bilder av meg og lillesøstera mi i fra i fjor, jeg er glad i hu jeg < 3 selv om a er veldig plagsom av og til, men sånn er vel alle småsøsken.

nå hopper jeg i den gode senga mi :- D siljemarie kysethhar ikke skjedd så mye i dag, søtti med lekser. kristian er her. han sitter å ser på hotel cæsar.
og han er sur nå, for han ikke får se hva jeg skriver.. menne, jeg er glad i deg forde da ! < 3 du skal vite det.
jeg og ingveig har funnet ut at vi ikke gidder å ha den deal'en vår lenger, det er rett og slett for vanskelig. for vi er ås avhengi av sukker hver dag, så da dreit vi i det  :) hehe. men jeg skal fortsatt prøve å tenke over hva jeg spiser da ..
 dsc0238 dsc0237 dsc0238
det der var ikke antrekket på skolen, da hadde jeg en anna svart lang strikke jakke/genser som egentlig ikke er så god, også begynner knappene og bli fucka. så da bytta vi, lenge siden jeg har brukt den der ; O
siljemarie kysethnå har vi akk spist taco , var kjempe godt ! jeg har egentlig bare søtti på data'n i dag, og gått å vært sur.. jeg har skikkelig uflaks i dag .. først det med egget, som jeg skrev om tidligere.. også i bukselomma på den buksa som det blei sølt på og sendt vaskemaskina, lå minnekortet mitt.. det som er ødelagt, men som jeg skulle prøve å fikse med noe sånn ting på pc'n som anders hadde vist meg, men det fikk jeg jo ikke gjort. for nå driver det å vaskes. tror jeg. jeg og mamma sjekka men fant ingenting. men jeg veit at det må være der liksom, såe. vi får se.
mens jeg har søtti opp, har mamma drivi å vaska og styra nede.. og litt oppe. jeg gruer meg til jeg flytter for meg selv egentlig, blir jo såå mye å gjøre da.

men nå skal vi se på film, så jeg har fått på meg tøffla mine og  t-skjorta jeg fikk av andreas i sommer. Urbane totninger. den er skikkelig kul da, men blitt litt rar i formen, så bruker den bare som slenge på t-skjorte : )
dsc0232  dsc0232

siljemarie kysethja, dagen i går var veldig bra : )  kristian kom å hentet meg hos randi rundt 4(?). ja, noe sånt. så stakk vi hjem til meg, bare chilla nede med disney channel. kl 8 stakk vi ned på expressen ig spiste pizza , så stakk vi til gjøvik for å se på ''menn som hatter kvinner'' . kjempe bra film ! vi rakk det sånn egentlig ikke da, for luka var stengt, men fikk kjøpt billetter til slutt, hu dama var sur da .. men vi kom oss da inn, fant plassen våres. den varte ganske lenge, men samtidig virka det ikke sånn, for den var så utrolig bra ! jeg skal ha den når den kommer ut på dvd veit jeg.
jeg var hjemme igjen kvart over 12, da var det rett opp i senga, men vart ikke noe soving før kl 4.. bah : ( litt kjedelig egentlig, for jeg var sånn skikkelig trøtt og ville sove, men det fikk jeg ikke gjort. men i hvert fall, hadde det kjempe koselig med Kristian i går ! : D < 3
dsc02238
siljemarie kysethja, er det mulig sier jeg bare. jeg skulle hjelpe lillesøstera mi med å blåse egg, eller blåse ut det som er inni egget, for hu skulle male på egg . så jeg begynte da, hadde blåst ett, knust 2 og dreiv å skulle blåse det 4. hun skulle holde egget mens jeg viste a åssen hu skulle bruke malinga(hu er ganske nybegynner på det der), og da klarte hun å velte den bollen der eggeplomma og slik lå, over meg ! så fikk masse på buksa, og en del i sofaen min -.- da vart jeg drit sur og kasta a ut i fra rommet mitt. faen's unge, sorry meg . hu gjorde det jo ikke med vilje, men det går jo an å være litt forsiktig da .. !
dsc0221
dsc0223
legger bare ut bilder jeg : )
26705787778446383957446313853654343294n
3
26705787780446383957446313853673750815n
2
4
5
brummrandi
6

syns det ble bra bilder jeg : ) hva syns du ?dsc0210

nei, alt er ikke bare bare. vi skal igjennom ting her i livet alle sammen . oppturer & nedturer. selvfølgelig er jo nedturene de dumme, men sånn er det bare .. men prøv å tenk positivt ! du kommer deg alltid opp igjen etter en nedtur : ) i det siste har jeg både hatt mange nedturer og mange oppturer . så det har vært veldig sånn opp og ned humør på meg, selv om kanskje ikke alle har merka det.. men, det blir nok bra igjen : )

det kommer innlegg i morra om dagen i dag, som eeegentlig har vært ganske bra ! : )ingveig kom til meg litt senere, når hu kom spiste jeg middag, også stakk vi nedover i raufossen for å møte kristian og snippen. blei med de for kristian skulle vise bilen sin, men fikk ikke solgt den. så stakk vi tilbake til raufoss møtte mari : ) så satt vi på mix bare, kristian kjøpte hannah montana kort til meg, for jeg ville ikke ha godteri :'p hehe . også kjøpte han kinderegg til alle sammen(som var på halvpris for de hadde gått ut på dato :'p ) så gikk jeg, mari og ingveig ut for å hente baggen til ingveig som var i bilen til kristian for hun skulle ta bussen til hundalen. også bestemte jeg og mari oss for å bli med, uten å si noe til kristian, satt bare på til breiskæll da, og det var ikke langt, sånn så vi skulle orke å gå tilbake liksom : p var jo egentlig ganske gøy, sorry kristian, men det var det, helt til vi fant ut hvor sur han faktisk blei .
senere kjørte han meg, mari og randi opp igjen til meg , så jeg skulle få pakket noen saker til jeg skulle til randi : )
når vi hadde gjort det, fulgte vi mari til en sånn fest. kl var halv 11 og jeg og randi begynte å få utrolig dårlig tid , for vi skulle være hjemme til kl 11, og det var ganske langt å gå, så vi ringte sånn alle for å prøve å få skyss, men ingen gadd . så kom det en sånn fyr dit vi var, også fikk vi skyss, så vi hadde flaks, heldigvis, vi rakk det akkurat da : D
men hadde ne fin dag i går i hvert fall : D

dsc0004
dsc0014
på bussen

dsc0018
dsc0019
dsc0021


også kom jeg til randi : )
bildedsc0017
hu er søt da : D


men nå skal jeg ut med randi å ta bilder av hu og brum(hesten hennes) hopper : D hihi
siljemarie kysethheisann, nå kommer det 2 eller 3 innlegg som egentlig skulle komme i går : p har bare veldig lyst til å skrive, så da skriver vi rett etter hverandre : p

vi var i hovde med skolen i går, var jo koselig det . men jeg sto ikke på snowboard, egentlig litt kjedelig menmen.. jeg dreiv å tok bilder for lærerene, så de kunne få bidler til å henge opp på skolen. vart tatt mange bra, og spesielt av de som hoppa på bigjumpet !
når kl var rundt 11 stakk jeg, ingveig og randi på ''butikken'' , der møtte vi niklas og kameratene hans, Alban og Simen. møtte også kristian < 3
Niklas, Alban g SImen blei med tilbake . de satt vel egentlig bare der mens jeg var oppi bakken og tok bilder, og randi og ingveig kjørte brett og ski . når kl var litt over 1 begynte folk å dra, for da stengte heisen. til slutt var det bare jeg, ingveig, randi, niklas, alban og simen som var igjen. vi var der til halv 3, da kom johan å henta oss. simen og alban tok av med kamera  i hvert fall, så det var veeelig mange usaklig bilder. hadde det i hvert fall kjempe gøy der da : D

dsc0113
dsc0132dsc0133dsc0828
dsc0207
dsc0261
dsc0262
dsc0328
lille tore : )
dsc0370
kriss : )
dsc0383
ingveig ; )
dsc0391
ræændy  : D
dsc0212
magnus hadde digge klær : D
dsc0194

dsc0303
daniel ; )dsc0687
æsj , eh alban , hva gjør du ? og ansiktsutrykket til simen ? ; s haha
dsc0801

var en kjempe fin da da : ) også var vi skikkelig heldig med været : D og det er bra !
hva står du på ? twin tip, slalom, telemark eller snowboard ? jeg står på snowboard for de som ikke skjønte det ; p
siljemarie kysethåja, en ting til , når vi var på platekompaniet ble plutselig kristian borte. og når han kom tilbake, hadde han med en bukett med roser til meg, han satte seg ned på kne og ga de til meg ! hvor søtt var ikke det ? :')
åh, jeg er blitt så glad i den gutten på så veldig kort tid. hadde jeg egentlig ikke trodd, men jeg har da blitt det, og det er jo bare positivt, og utrolig glad for at jeg kan kalle han kjæresten min ! utrolig glad for at jeg møtte han, og i dag var jeg veldig dum, jeg veit det kristian. vet du leser det her, så da skriver jeg her. jeg er utrolig lei meg for det jeg gjorde, var skikkelig dumt av meg og hadde ingen grunn til å gjøre det. det skal ikke skje igjen. du vet jeg vil være med deg mest mulig uansett. så det var utrolig dumt, og håper ikke at det kommer til å bli sånn her.. for jeg er utrolig glad i deg < 3
så igjen, unnskyld ! håper jeg kan gjøre det godt igjen Kristian..
nt roser

dsc0048

dsc0032
jeg er veldig glad i deg uansett kristian ! < 3 heisann, det har vært en kjempe fin dag egentlig : ) først skole, som var helt grei, forutenom at den ene læreren vår var helt rar i dag .. hmm, jaja. også i naturfag timen sovna jeg, det er ikke vanlig meg, så det sier vel egentlig bare hvor sliten og trøtt jeg er om dagen, og det gjør at humøret ikke er sånn helt på topp. men jeg sovna i hvert fall, også var ingveig på do, og plutselig kjenner jeg noen som stryker meg i nakken, og da trodde jeg liksom det var ingveig, så da bare ligger jeg der da, men når jeg setter meg opp så er det læreren min som driver å styker med pennen, det var flaut : O og jeg bare ; '' jeg sover ikke da ! har bare ikke noe å gjøre..'' hahaha !
etter skolen var det bare å sitte på data'n, snakka med mari også spurte jeg om hun hadde lyst til å være med meg, randi og ingveig på cc, og det ville a, så da tok hun bussen til raufoss, også møtte jeg a der rundt halv 5, så gikk vi å satte oss på mix og venta på ingveig og randi, og når de kom stakk vi til gjøvik/cc. møtte kristian og snippen der. også bare gikk vi rundt egentlig, randi kjøpte seg boblebukse, skikkelig kul faktisk ! hadde det koselig i hvert fall. vi dro hjem kl 8, randi, ingveig og kristian ble med hjem til meg, så baka vi muffins til i morra : D åh, gleder meg ! nam .
dsc0008 dsc0008
dsc0021
mari, meg, randi & ingveig

dsc0024
mari, snippen, meg , randi, ingveig & kato

mari
mari
snippenrandi
thumbs up lizzom

kristian og bjrnen
marimeg er ste
mari og meg : D syns bilde er søtt jeg ^^ selv om i følge begge to, så syns vi ikke at vi selv ser ut x)
ingveig baker
baaker
muffins
de ser ikke noe gode ut, jeg veit, alle som bare ser på dem syns de ser skikkelig vonde ut og vil ikke smake, men er du tøff nok å smaker, så har du smakt verdens beste sjokolademuffins : D
dsc0099

men nå skal jeg legge meg og gjøre meg klar til å åka til hovde med skolen i morra, skal bli kos ! : D
siljemarie kysethImage and video hosting by TinyPic
Jeg heter Silje Marie og er 19 år,bor på Toten. Er det noe du lurer på kan du kontakte meg på s_kyseth@hotmail.com.

Legg meg til som venn


ARKIV

· Mars 2012 · Februar 2012 · Januar 2012 · Desember 2011 · November 2011 · Oktober 2011 · September 2011 · August 2011 · Juli 2011 · Juni 2011 · Mai 2011 · April 2011 · Mars 2011 · Februar 2011 · Januar 2011 · Desember 2010 · November 2010 · Oktober 2010 · September 2010 · August 2010 · Juli 2010 · Juni 2010 · Mai 2010 · Mars 2010 · Februar 2010 · Januar 2010 · Desember 2009 · November 2009 · Oktober 2009 · September 2009


KATEGORIER

· Bøker · ferie · Forside · Hverdag · Mitt 2011 · Mote · Movies · Music · New in · om meg · Outfit · Party · Photo · Russetiden 2011&2012 · Shanty · spørsmål · Vila

LINKER

· Barbiegirl - Emilie Flatner · Cecilie M · imfancy · Lisa Elnæs · MEWKiD · Monika Solveig · Tine Linea

DESIGN

Designet er laget av Katrine.

hits