I dag har vi vært på en veldig trivelig tur til Norges hovedstad Oslo. Denne turen var sammen med klassen min, HS2BUA. Vi hadde en koselig buss til og fra, med synging, solo og litt allsang. Det første som sto på planen vår var at vi skulle besøke Barnekunstmuseet, hvor vi egentlig bare satt og hørte om bilder som barn hadde laget, og gikk rundt og kikket, før det til slutt ble litt synging her også. Når vi var ferdige der, gikk vi videre til Nrk, hvor vi skulle på opplevelses greiene som er der, jeg har vært der før, så skal ærlig innrømme at det ble ltt for kjedelig. Det virket sånn på mange av de andre også, så derfor fikk vi dra litt før.

Da gikk endelig turen til karl johan. Malin, Ingvild og Anna skulle ha cheeseburger, så da gikk vi neders i karl johan fordi de absolutt skulle på Burger King. De er nå litt søte da! Så gikk vi oppover og ikke innom sa alt for mange butikker faktisk, ble vel bare tre butikker vi var ordentlig innom før vi gikk ned på aker brygge for å spise litt igjen, og da ble det McDonalds! Mens de andre satt og spise og begynte å gå til bussen, fant jeg igjen en kompis som jeg tok meg en prat med når jeg først er der, før jeg gikk til bussen og vi var på vei hjem etter en koselig dag. Vi var utrolig heldige med været, var knall vær hele dagen! Supert!


Anna fikk endelig prøvd seg som værdame, som hun hadde snakket om siden vi dro fra skolen!


Var innom MONKI, og måtte selvfølgelig ta bilde i de kule prøverommene! Det var desverre ikke noe av de fine tingene som ble med meg hjem denne gangen. Kanskje neste gang? Det blir nemlig en ny klassetur i juni, nest siste skoledag, men da er det bare kose og shoppings dag, det skal bli godt!Dette var antrekket jeg hadde på meg mens vi gikk i byen, toppen og grå hettejakke er ny, som ble kjøpt i oslo, fordi det jeg hadde på meg (som kommer under), var ubehagelig å ha på med skinnjakka, og ble for kaldt uten skinnjakka, så da måtte jeg rett og slett finne noe annet jeg kunne ha på meg. sorry også for bilder uten fjes, men det blåser helt forferdelig mye her, så håret kom bare i veien, og jeg er utrolig sliten etter en lang dag i oslo som det kommer innlegg om straks.


Slik så jeg da ut før vi kom til byen.
På lørdag etter jobb møtte jeg Ingveig, vi satte oss på bussen opp til Sina, hvor hun sto og ventet på oss. Det var rett på badet, fikse sminken før det ringte på døra og Malin kom inn. Da var det bare å få fikset seg ferdig og komme seg opp i stua hvor en bra kveld skulle starte. Vi fant frem alt vi skulle ha, potetgull, drikke, sugerør, musikk og våres gode humør! En god kveld var allerede i gang. Vi storkoste oss med litt snakking, bilder og fant til slutt ut at vi måtte nesten begynne med noen leker. Siden Sina ikke hadde kortstokk (hallo?? hvem er det som ikke har en kortstokk hjemme hos seg? jaja, ikke hu i hvert fall), så derfor måtte Malin og Ingveig ta turen til naboen for å spørre om vi kunne låne, noe vi heldigvis fikk. Det ble litt mer leking, før vi fant ut at vi skulle ta turen til bøverbru, noe som ikke ble en så vellykket tur, ettersom vi ikke kom oss inn på festen, men det betyr ikke at kvelden skulle ta slutt, da kjørte vi heller til Raufoss, og dro på en fest der, var der en liten stund før vi endelig havnet på byen! Da var det dansing på dansing i litt under to timer, som vi da håper hjalp oss på og forbrenne en del kallorier som vi hadde fått i oss i løpet av kvelden. Kl ble to og vi måtte  forlate stede.. Noe som betydde at vi måtte stå ute å vente på skyss hjem.. og den ventinga tok sin tid, men etter en time ble vi endelig hentet og kom oss hjem i den varme og gode senga! Så alt i alt hadde jeg/vi en super kveld med supre jenter!

 


og har ikke vært det på sånn 4 uker.. Så kan ærlig innrømme at jeg begynner å bli ganske så lei. Jeg har gått små forkjølet hele vinteren, og de siste ukene har formen vært ganske så dårlig.. Begynte med kraftig hoste som varte ganske så lenge, men som har trappet seg ned de siste ukene, men det er fortsatt litt igjen ..

Er konstant tett i nesen nesten, hodepine ratt som det er, og i det siste har jeg begynt å kaldsvette innimellom, spesielt på kvelden. Jeg fryser også veldig mye og ofte der hvor det egentlig er ganske så varmt.. Men i morgen skal jeg til legen og ta litt prøver, så får vi bare håpe at det ikke er noe ille greier, men bare midlertidig og vanlig forskjølelse.

som kan hende utvikler seg til en tur på byen? Hmm.. Stikker i hvert fall til Randi nå for å se film og slik, også får man se hva som skjer når klokken tikker nærmere 12.
Hva skal du bruke lørdags kvelden til?
I dag har vi hatt aktivitetsdag for vg1 helse og sosial fag på Gjøvik, vi var på et sted som heter bergsjordet. Er skikkelig fint og drive og ake osv her, stor og god plass. Denne dagen har vi drevet og planlagt lenge, og spør du meg, så syns jeg den gikk veldig bra! Så  ut som de fleste koste seg i hvert fall! Noe vi på barn og ungdom også gjorde.

Her er noen bilder fra dagen (men ikke bilder av vg1 elevene)


Nå, etter mye att og fram og nøling om jeg skal gjøre det eller ikke, har jeg endelig gjort det! Jeg har som dere ser tatt undercut (eller sidecut som mange kaller det), foreløplig digger jeg det! har gjort det siden første gangen jeg så det, men har bare ikke turt og gjøre det, men også mye fordi alle har det. Ja, alle har det enda, men det er ikke såå mange som går rundt og tar det nå, derfor bestemte jeg meg for at nå gjør jeg det. Jeg får også skjult det, så da går det veldig greit! Den er veldig høyt oppe, tror jeg skal spare så den ikke blir slik, men det kommer til å ta laang tid, så vi får se.Hva syns du? Og hva syns du om undercut?
I dag har jeg vært på CC med randi, måtte få tak i en singlet som jeg kunne ha under det jeg skal ha på meg i morgen, og endelig fant jeg slik jeg trengte! Så da var det i boks. Kjøpte meg også ny bukse, halv pris på verdesn beste bukser på BikBok, så der fikk vi et godt kjøp!


Image and video hosting by TinyPic
Jeg heter Silje Marie og er 19 år,bor på Toten. Er det noe du lurer på kan du kontakte meg på s_kyseth@hotmail.com.

Legg meg til som venn


ARKIV

· Mars 2012 · Februar 2012 · Januar 2012 · Desember 2011 · November 2011 · Oktober 2011 · September 2011 · August 2011 · Juli 2011 · Juni 2011 · Mai 2011 · April 2011 · Mars 2011 · Februar 2011 · Januar 2011 · Desember 2010 · November 2010 · Oktober 2010 · September 2010 · August 2010 · Juli 2010 · Juni 2010 · Mai 2010 · Mars 2010 · Februar 2010 · Januar 2010 · Desember 2009 · November 2009 · Oktober 2009 · September 2009


KATEGORIER

· Bøker · ferie · Forside · Hverdag · Mitt 2011 · Mote · Movies · Music · New in · om meg · Outfit · Party · Photo · Russetiden 2011&2012 · Shanty · spørsmål · Vila

LINKER

· Barbiegirl - Emilie Flatner · Cecilie M · imfancy · Lisa Elnæs · MEWKiD · Monika Solveig · Tine Linea

DESIGN

Designet er laget av Katrine.

hits