Da var det blitt lørdag. Og vi var oppe kl halv 9 etter elleve-tolv timer med søvn klare for en ny dag med shopping! og tro meg, shopping ble det jammen meg denne dagen også! Dusjet og ordnet oss før vi stakk og spiste frokost, så bar det ut til kjøpesenteret. Husker ikke helt navnet på det akkurat nå, men stort var det! Etter mange timer med handling der drar vi (igjen) tilbake til hotellet stappmette.. Det ble med andre ord ikke noe ordentlig middag denne kvelden heller. Satt heller på rommet og koste oss med cider og rusbrus, og etter hvert bestilte vi rett og slett pizza opp på rommet! 
leker superstjerne på badet med vind i håret mens hu synger, haha
innkjøpene til linn, liss og jannicke! denne dagen!


Se så sosiale vi er! Sånn satt vi ganske mye av tiden på kvelden! haha 
Pizza folka var ikke så flinke til å skjære passe store stykker, de var jo giiiga! 


og liss viste sine skills med å spå! Fikk en god latter hvertfall! :)
Brrr, årets første bad er unnagjort! Et av russekravene er å bade før 1. April, så da måtte vi jo rett og slett bare finne fram bikinien som ligger bakerst i skapet og ta seg et forfriskende bad! Var suuper kaldt, og det blåste skikkelig ute.. men når jeg kom opp igjen, fikk jeg jo nesten lyst utti igjen, haha! Bestemte meg for å holde meg på land, så jeg slipper og bli sjuk. Etter at vi hadde fått tørket av oss og kledd på oss litt klær, var alle keen på litt mc'ern mat, så da bar det rett gjennom drive in'n.  
Kaaaaldt! Nå skal jeg bare slappe av resten av dagen, rydde litt på rommet, og tror kanskje det er på tide at jeg pakker ut av kofferten etter Danmarks turen! Skal prøve og få blogget om dag 2 i fra turen i løpet av dagen også! 
I wanna be drunk when I wake up. On the right side of the wrong bed. And every excuse I made up. Tell you the truth I hate. What didn't kill me, it never made me stronger at all. Love will scar your makeup lip sticks to me,so now I'll maybe lean back there. I'm sat here, wishing I was sober, I know i'll never hold you like I used to. But our house gets cold when you cut the heating. Without you to hold i'll be freezing, can't rely on my heart to beat it. Cause you take part of it every evening, Take words out of my mouth just from breathing. Replace with phrases like 'when you leaving me? Should I, Should I. Maybe I'll get drunk, again. I'll be drunk, again, to feel a little love. I wanna hold your heart in both hands, now I'll watch you fizzle at the bottom of a coke can. And i've got no plans for the weekend, so should we speak then? Keep it between friends? Though I know you'll never love me, like you used to. There maybe other people like us,. Will see the flicker of the clipper when they light our,. Flames just create us, burns dont heal like before. You dont hold me anymore. On cold days Coldplay's out like the band's name. I know i cant heal things with a handshake. You know i can change, as I began saying. You cut me wide open like a landscape. Open bottles of beer but never champagne. To applaud you with the sound that my hands make. Should I? Should I? Maybe I'll get drunk, again. I'll be drunk, again. To feel a little loveI'm here again. All by myself. You know I'll never change. All by myself. I'm just drunk, again,I'll be drunk, again, to feel a little love!

Har sinnsykt mange bilder jeg vil dere. Lyst til å vise dere alt jeg så, alt vi gjorde og hvor fint vi hadde det. Men det er blitt tatt mer enn femhundre bilder, så det blir litt mye! Så skal prøve å plukke ut noen. Jeg deler det opp for dag for dag til dere. Så det ikke blir så mye på en gang! 
Vi kom frem fredag morning, utrolig trøtte alle sammen. Men det var bare å sette fra seg koffertene på hotellet og gå opp i byen. Hvor vi da befant oss til kl seks på kvelden.  Vi gikk egentlig bare i byen og kikka i butikker, shoppa, stoppa på noen kafeer og spiste og drakk noe godt før vi gikk videre til neste butikk. Når vi kom tilbake på hotellet var vi så trøtte og slitne, stappa i oss godis, og ble rett og slett så mette at vi ikke orket mat. I stede for å dra og spise noe ordentlig, la vi oss heller til å sove! Tror alle sine øyne var lukket kl ni på kvelden! 


Kunne det ikke bare vært like billig alle andre steder..
Omg, se hvem som går bak oss! Tror ikke jeg snakket om noe annet fra jeg faktisk så at det var han til vi var fremme på hotellet! Han ble også nevnt en del ganger i løpet av helgen. Hadde jo tross alt sett en KJENDIS! Haha, jeg ler av meg selv.. 
Syklister OVER ALT! 
Hihi, fikk gave fra storesøs! Lillesøster's karameller! Hihi,gave fra storesøs til alle sine lillesøstre! Kooselig! 
Storkoste oss første dagen hvertfall, tross for at vi var trøtte og slitne etter en veldig tidlig morning og lang dag. men hva gjør ikke kvelden bedre med å få noe godt drikke på kvelden før man legger seg for å lade opp til enda en fantastisk dag?  
Heihei, alle sammen! Lite blogging fra meg om dagen, er nemlig på København tur med storesøstrene mine! Stor koser oss med vonde bein! Er nemlig blitt super mye gå'ing på oss. I går tror jeg alle sammen kom inn på rommet kl halv 7 på kvelden med gnagsår, hurra for bra sko! Neida, men vi hadde tross alt vært på reisefot siden kl fire om natta'n. Flyet landet kl kvart på ni, fremme på hotellet ca halv elleve, da var det bare å sette fra seg koffertene og dra inn til byen. Men som sagt, vi stor koser oss! Følg med på bloggen, kommer bildedryss fra turen så fort vi er hjemme igjen. Ha en super fin lørdagskveld! Husk og still klokka!
or not! Første jeg vil si er bare, trøtt.. Jeg er så utrolig trøtt og sliten, enda jeg ikke har gjort noe spesielt i helga. Har bare tatt det helt med ro og bare slappet av.. Enda så klarer jeg knapt å holde øya åpne.. Sier kanskje litt om hvor mye jeg gjør i uka! Dagen i dag har jeg brukt sammen med Ida, søstern og tanungen. Har vært på bowling og knust dem alle ned i bakken! Neida, jeg vant bare med noen få poeng, så jeg knuste de ikke så mye. Var kjempe koselig uansett, jeg er ikke så stor fan av bowling, men gøy var det! Nå får jeg vel nesten finne frem gymboka og pugge litt sider.. hvis jeg klarer å holde øya åpne! 

Planen var å sove en stund når jeg kom hjem fra skolen. Har fri i morra, så da har det ikke noe å si om jeg ikke hadde fått sovet i kveld, haha! Skal bli deilig å kunne sove så lenge jeg vil og slippe å ha ringeklokka på ringing! herlig følelse! Men jo, sove etter skolen ble det ingenting av, har ikke en gang tatt en liten lur! Måtte fikse søstern, håret hennes, ettersom hu skulle pynte seg til hu fikk besøk.. Så var det ut og ta bilder, opp igjen å redigere og blogge om det.. så ble jeg bare sittendes og se på tv. 


Nå sitter jeg egentlig bare og venter på at Randi skal svare meg .. Skal nemlig opp til hu i kveld på kose kveld. Med mat og noe godt å spise på etterpå mens vi ser på the Voice! Gleder meg masse! Bare hu svarer meg i dag så.. 
Er så sinnsyk flink til å steike hamburgere, skulle jobba på burger king! Var shempe godt! Nå ligger jeg bare på sofaen og slakker og ser på verdens dummeste program, noen som klarer å gjette? Jeg ser virkelig på det bare på trass, for at jeg skal kunne skjønne hva folk snakker om på skolen i morra.. Herregud sier jeg bare. Gleder meg til å finne senga, men gleder meg ikke til å stå opp på skolen i morra. Gleder meg masse til helg! 


Fikk dere lyst på hamburger nå? 
Jepp, dere leste riktig. Jeg klarte å overtale hu til å lage seg en blogg, haha! Må følge søsters fotspor vettu, så nå sitter jeg og lærer henne opp i hvordan hun lager innlegg osv.. Er når det skjer sånn at jeg angrer meg for at jeg foreslo det.. neida, er bare litt  slitsomt med masse spørsmål når jeg driver med andre ting selv.. 
Dere må nesten sjekke ut bloggen hennes så hu blir glad: fregnesynne.blogg.no . hihi! Hatt en kjempe fin dag på skolen, nå skal jeg lage middag til meg og lillesøs, hamburger. Er så utroolig sunne når mamma er borte! haha. Kl 5 drar jeg til gjøvik for å jobbe fra seks til åtte! Ha en super ettermiddag og kveld søtinger! 
Igjen; super fint vær! Etter middag tok jeg med meg Shanty ut på en liten tur. Og pga at snøen driver å smelter, er det selvfølgelig bløtt i ytters på veien og i grøftene, noe som da resulterer til at han blir kjempe møkketet.. som da betyr at han må dusjes, noe som ikke er særlig gøy. han liker det ikke så godt selv heller, men når vi først har begynt står han i hvertfall rolig så jeg klarer å gjøre noe! Og han er bare såå søt når han er ferdig, når han driver og ruller og krøller seg inn i hankle. Hihi. 


Ja jenter, i dag er det deres tur til å gjøre noe ekstra for gutten deres. På valentines day er det som regel guttene som gjør noe for oss, nå er det våres tur. Inviterer gutten din over på en ekstra god biff middag og sengekos etterpå! 

Vis at dere setter pris på gutten deres dere å! Skal ikke bare være omvendt! Så alle sammen: HAPPY STEAK AND BLOWJOB DAY! 
Om en halvtime begynner en serie på NRK1 som heter Valdres teens, vi følger fem ungdommers liv i et år. En av dem er Isabelle. Gleder meg masse til å følge med, ettersom jeg veit hvem hun her. Blir jo gøy når man ''kjenner'' noen som er med i en slik serie. Jeg leser også bloggen hennes, og ved å følge med på serien, er det en veldig fin måte å bli bedre kjent med hun, og se hvordan hun er som person. 

I midten ser dere Isabelle, dere kan lese bloggen hennes her.  Anbefaler alle å se på, hvertfall for dere som er i denne aldersgruppa. Syntes også det er kult at de har valgt valdres, og ikke feks oslo, eller andre storbyer. 
Nå skal jeg vel som alle andre se på Paradise også, søren å.. ødelegger søvnen min..  
Herlig vær i dag! Er så deilig at sola skinner og du ser snøen bare renner bort. Gleder meg masse til våren kommer for fult! Tok med meg Shanty ut i stad for å få tatt noen bilder av han, det blåste så fælt, så han klarte jo ikke holde øynene ordentlig oppe, men utenom det ble bildene veldig fine! Til helga tror jeg at jeg skal ta han i dusjen, børste han og gjøre han ekstra fin før jeg tar noen nye! Har så mye å si hvordan han ser ut, lille jålebukken, hihi! 

Elsker fine gutten min. Men det skal sies at jeg ikke elsker han hele tiden, elsker han ikke når han knurrer og er sint, elsker han når han leker og bare har det gøy, elsker han ikke når han gneldrer og bjeffer som en anna galing når det kommer folk, elsker han når han er kjempe glad for å se meg når jeg kommer inn døra, elsker han ikke når han tisser på gulvet mitt på rommet (!!!) & jeg elsker han når han bare vil ligge på fanget og kose! 
Siden sist så har jeg jo fått inn litt nytt i skapet. Noe av det er bursdagsgave, og noe er kjøpt selv. når jeg kom inn igjen etter og vært og tatt bilder, så fant jeg ut at det er noe jeg hadde glemt, men det får jeg vise dere senere, ettersom jeg er så lat og ikke orket å finne det fram og gå ut igjen. Det blåser nemlig veeeldig ute, så var ikke så lett som jeg hadde håpet på.. 
Disse er blitt brukt, derfor ser de ikke såå fine ut.. 


Klarer nesten ikke vente til jeg skal bli merket for livet med en slik en! Åååh, elsk!
Jeg har laget facebook side til bloggen min, kjempe koselig hvis dere stikker inn å liker siden! Da gjør dere meg super glad, hhi! Trykk på bilde for å komme til siden Helga har vært kjempe avslappende, utrolig deilig. Jobbet ti til fire på lørdag (super digg), nesten det første som møtte meg på jobb, var bursdagsgave fra Jenny, hihi! Etter jobb ble jeg hentet av Mats og Svein, dro på russerevy for lenarussen, kjempe gøy! Gleder meg masse til å se på gjøvikrussen sin neste uke. Utenom det, har jeg bare slappet av. Var på kino i dag med Randi og Ida, så på Pus med støvler, kjempe gøy! Spiste oss mette på sjokolade, popporn, baconchips og brus, men måtte selvfølgelig toppe det hele med en tur på mc'ern! Herlig dag! 
Værtet er endelig tilbake, eller det har vel aldri vært borte, bare det bra været, men i helga har det vært skinnende sol hele tiden (utenom når jeg var på jobb, noe som passet meg supert!)
 


Love it, from new york some place! (gaven fra superdupersøte jenny) Weeehii! Nå står en hard uke foran meg, så får se hvor mye blogging det blir denne uka. Det blir nok ikke så innholdsrike dager.. og regner med at dere ikke har så veldig lyst til å høre på all klaginga over hvor fælt jeg har det på skolen... 
Klokka slår halv seks, og jeg kommer på at det er gratis konsert på Gjøvik for krefttak mot kreft aksjon, og tenkte vi skulle dra dit for å støtte en god sak. Setter oss i bilen 1,5 timer etterpå (ja, veit, super treig, faktisk Ingveig, ikke det at det var noe nytt, men dere skjønner hva jeg mener..), så da måtte vi finne på noe annet å gjøre.. Veldig kjipt å ikke få med seg Kurt Nilsen og Marion Ravn, men vi får ta det igjen en gang seinere! Vi fant derfor ut at vi skulle dra på CC for å kjøpe oss noe godt, utenfor møter vi en narkoman som står å selger Innlandet blad, samme type som de selger i Oslo, bare at det er for Innlandet. Han spurte om vi ville kjøpe, vi måtte desverre si nei, fordi ingen av oss hadde penger. Vi går inn på matbutikken, begge fikk kjempe dårlig samvittighet, det går jo til en god sak å kjøpe slike blad. Så når vi kom ut igjen, gikk jeg bort og kjøpte, og gjett om han ble gald! herregud, jeg ble så rørt, av å se hvordan han reagerte når han så vi kom tilbake for å kjøpe av han. Greit nok at pengene blir som regel brukt til alkohol eller narkotika, men de må i hvertfall jobbe for å få disse pengene, så da fikk vi støttet en god sak alikevel! Overskriften er litt av et sitat fra en rusavhengi - "Den første utfordringen er jo å stå opp om morgenen." Syntes det er bra de har et sted de kan gå til hvertfall, så de kan få litt hjelp. 
Bladet koster 50,- og halvparten går til de som går og selger det! Åh, endelig er jeg ferdig med særemne! Utrolig deilig, forsvant en diger sekk fra skuldrene mine nå! Jeg er ganske fornøyd egentlig, selv om jeg veit jeg kunne gjort mer, og fått bedre enn jeg fikk, men jeg er fornøyd uansett. Er rett og slett drit lei alt med analyse av bok og film, handling osv.. Men jeg må bare bite sammen tenna, for vi driver jo ikke med noe anna i norsken.. 

MEr ikke så spennende timeplan fremover heller.. Det som skjer er skole, lekser, skole, lekser, jobb, skole, skole, lekser, jobb, skole, lekser, lekser ... Yej, ser virkelig frem til det skal bli ferie igjen! 
hadde en knall dag med herlige folk i går. Dagen begynte med at jeg dro på jobb for å ha en koselig dag med min kjære medarbeider Solveig, og alle de koselige kundene. Dagen gikk sånn passe fort, hadde sykt vondt i hodet, så tanken på at man skulle på vors senere, fristet ikke så veldig akkurat da.. Men det endret seg fort. Dro rett opp til Sina, fiksa oss, fiksa musikken så spratt vi flaska! Etter en liten tur kom gutta, så Randi litt senere. Hadde en helt super kveld, morosamt! Nå skal jeg lese litt mer på særemne, tror jeg har fremføring i morra.. skal jammen meg bli godt å bli ferdig med det drittet der! Huff.. Håper alle har hatt en fin helg, det har hvert fall jeg! 
Ja, deg vil vi gratulere!
Alle i ring omkring deg vi står,
og se, nå vil vi marsjere,
bukke, nikke, neie, snu oss omkring,
danse for deg med hopp og sprett og spring,
ønske deg av hjertet alle gode ting!
Si meg så, hva vil du mere? (Gratulere!)

Jenta mi har bursdag i dag, og fyller 19 år, hurra meg rundt for deg! Kjempe glad i deg vennen min ♥ vi har hatt utrolig mange fine stunder sammen, og flere skal vi få! Gleder meg allerede! 


bursdagen din i fjor, hihi 
Superuberdupergedigerttilmånenogtilbakeigjengangertusen glad i deg! 
Jente mi har bursdag i dag, så da dro jeg til Gjøvik for å spise en deilig lunsj med hu i byen. Var kjempe koselig, ser hu jo nesten ikke lenger, så når vi først ses, er det alltid super koselig! 
deilig rekesmørbrød! 

herlig vær ute i dag også! begynner virkelig å få en skikkelig vårfølelse! uheldigvis fant vi ikke et sted hvor vi kunne sitte ute i sola.. men det får vi ta igjen en annen gang! 
magen begynner å rumle, så tror jeg skal gå og lage meg litt mat, finne noe fint no å se på tv og kose meg resten av kvelden!  
Hunderfossen i går var moro, koselig, og veeldig kaldt! Når man er 18 & 19 år, tenker man at man kan å kle seg, men neida, både randi og jeg tenkte at det var så fint vær når vi dro, at vi presterte å ta på oss convers, kom til hunderfossen, hadde vært inne 30 min, og vi begynner og klage på at vi er så kalde på beina, haha! jaja, da vet vi det til neste gang hvertfall!Men utenom det var det veldig koselig, jentene kjørte snørafting, var inne i snøiglo, vi grilla pølser, var inne i slottet, og så på hekse og trollforestilling. Når vi dro hjem, stakk vi innom mc'rn og kjøpe litt mat, så fort den ble borte, ble det plutselig helt stille i baksetet, jentene var helt utslitte stakars, så de sov på resten av turen hjem. Men det vil vel bare si at turen var vellykket! 


Randi har skills! 


Tror jammen mei jeg skal bruke en slik i stede for bil hvis jeg gifter meg på vinteren! 
 

Mens nå, er det mest denne sparken jeg bruker! 
Bilen som ble brukt under innspillingen av trolljegerne! 


To trøtte jenter på tur hjem! 


her ser dere hvordan vi er kledd i forhold til når vi dro og når vi dro hjem, kan trygt si at gradene sank litt ja! 
Image and video hosting by TinyPic
Jeg heter Silje Marie og er 19 år,bor på Toten. Er det noe du lurer på kan du kontakte meg på s_kyseth@hotmail.com.

Legg meg til som venn


ARKIV

· Mars 2012 · Februar 2012 · Januar 2012 · Desember 2011 · November 2011 · Oktober 2011 · September 2011 · August 2011 · Juli 2011 · Juni 2011 · Mai 2011 · April 2011 · Mars 2011 · Februar 2011 · Januar 2011 · Desember 2010 · November 2010 · Oktober 2010 · September 2010 · August 2010 · Juli 2010 · Juni 2010 · Mai 2010 · Mars 2010 · Februar 2010 · Januar 2010 · Desember 2009 · November 2009 · Oktober 2009 · September 2009


KATEGORIER

· Bøker · ferie · Forside · Hverdag · Mitt 2011 · Mote · Movies · Music · New in · om meg · Outfit · Party · Photo · Russetiden 2011&2012 · Shanty · spørsmål · Vila

LINKER

· Barbiegirl - Emilie Flatner · Cecilie M · imfancy · Lisa Elnæs · MEWKiD · Monika Solveig · Tine Linea

DESIGN

Designet er laget av Katrine.

hits