idag har det vørt veldig mye anto vold ting. først på skolen i 3 og 4 time var vi på sånn ''forstilling'' eller hva jeg skal kalle det, folk snakka og det var ett lite skuespill og diverse. alt om anti vold. senere på dagen, nærmere bestemt halv 7, var det fakkel tog. syns det er bra at ungdomsrådet gjør så mye for å klare å stoppe volden, de prøver i hvert fall, så får man se om det hjelper.
etter det dreiv jeg å ingveig å bare gikk frem og tilbake i raufossæn før vi stakk opp til linn, når kl  nærmet seg halv 10 kjørte hun meg hjem, og ingveig ble henta. paradise var ganske bra i dag syns jeg, er så mye som skjer nå! hehe.
jeg er ikke i blogg humør akkurat nå, trøtt så vil egentlig bare legge meg.. veldig kjedelig innlegg da men.

dsc0538

dsc0547

dsc0608

jeg syns jeg fikk litt dårlig med kommentarer på innlegge om bombetrusselen og alt det der jeg skrev om. kommenter litt a, da blir jeg skikkelig glad, er alltid koselig !jeg er serr redd jeg nå, liker ikke når det tordner så mye som det gjrode for 2 minutter siden. serr, aldri hørt noe så fælt før! skummelt er det rett og slett.

dagen i dag har vært helt fin, vært på bursdag hos kjæresten til søster'n. var koselig det, family'n samlet liksom. maren kom å hentet meg , råna litt i raufoss'n før hun kjørte meg hjem. nå har jeg sett på drama paradise. det er skikkelig drama der nå, og jeg nyter det, det er bare så gøy. litt før det var ferdig begynte det å tordne så hele huset rista, og det varte lenge. det er skikkelig skumelt.
(det innlegge her skulle egentlig postet i går kveld, men så tok mamam ut internettet.. )

når jeg kom hjem fant jeg en pakke til meg på kjøkkenbenken, endelig er den her. er onkel som har sendt meg den, han bruker den i jobben sin, så jeg må levere den ganske fort, det betyr at jeg må se den ganske snart. det er en film, for de som lurte. det er en veldig føl film har jeg hørt, er om kvinner som blir utsatt for forksjellige ting innen vold og kriminalitet. kommer tilbakemelding når jeg har sett den.
dsc0508

dsc0510
har du sett filmen ? hvis ja, hva syns du om den ?heisann, det er sånn veldig lenge siden jeg har skrevet nå, nesten en uke siden. og jeg bleklager veldig. det har skjedd litt siden sist, topp lista på blogg.no har vært litt sånn att og fram. og nå er Ida Wulff tilbake på 1. plassen ogJulia Nyland Ørsahl har trappet opp på 2, og Ulrikke Lund ned på 3. Legene har bestemt seg for å prøve på nytt med Regine Stokke, så hun kan leve lenger og ha ett fint liv(håper vi på),  noe som er utrolig bra. jeg leste om det på dagbladet.no og jeg blei skikkelig glad. syns så synd på hu jenta, 17 år og kanskje ikke kan oppleve å bli 18 pga dumme leger som ikke vil prøve mere, men de har byttet mening og skal gi 17 åringen en til sjangse! wee
herrover har det ikke skjedd sånn kjempe masse egentlig . orker ikke begynne en sånn veldig detaljert oppdatering. var på korta med sondre, andreas og sondre på fredag, på lørdag var jeg med randi hele dagen, skikkelig digg egentlig ! og på søndag var jeg bare hjemme å kjeda meg, bestefar kom en tur ,koselig lenge siden jeg har sett han.
dsc0274e

dsc0319

dsc0548

natt til lørdag, fikk jeg melding; vesle jenta kom kl 00.16 25.april. alt bra. er 3610 g og 50 cm lang.
den var i fra min onkel i Bergen, jeg fikk da ett nytt søskenbarn. skikkelig søt ! gleder meg masse til å se henne.

tenkte jeg skulle legge ut noen av mine outfot, men jeg hadde vist bare tat en dag, og det er i fra fredagen. men dere kan da få av det.
24 april
jeg skal bli bedre til å blogge nå. skal snart ha en konkuranse også, bare randi får opp farta med å finne en premie. noen som har noen bra idè ?jeg er kommet hjem fra en skole dag bassert på pisa og era undersøkelsen, det gikk helt fint, var helt greit å ha den. de var ikke sånn jeg hadde trodd, på en positiv måte da. fikk skyss hjem fra skolen i dag, av Gaute, så snill som han er! woho ! var litt godt, slippe å gå i denne varmen hjem, og når du er fremme er du gjennom våt av svett. æsj, så var godt å slippe. Første jeg gjorde var å gå opp å henta pc,mp3,teppe og solbriller så var det ut å legge seg i sola. det er helt digg vær. godt med masse sol nå, når vi har hatt så mye kulde. så det her er bare godt ! jeg blir nok liggende her til skyene kommer, som jeg kan se litt lenger bort, syns de kunne holde seg borte jeg. men kommer de, så kanskje jeg stikker ned å tar meg sol. har ikke noen spesielle planer i dag, så blir vel bare å slakke'n hjemme. hvis jeg ikke fnner på noe å gjøre.
dsc0445dsc0429

dsc0436

Q: er det fint vær hos deg ?21 april

mitt andre outfit, skifta før jeg stakk på kino. jeg aner ikke hvorfor, men gjorde det da. var en tur på cc først, gikk rundt å så på pysjamaser til baby'r. til jonathan. etter det stakk vi på kino'n. må si jeg syns den var veldig bra til å være en norsk skrekk film. nå er det paradise hotel og lekser, så blogges ! vet jeg er slakk på bloggingen om dagen, og det er lite kommetarer som kommer inn, så da blir det egentlig til at jeg ikke føler for å blogge..på meg i dag må jeg si. jeg fant rett og slett ikke på noe spennede gitt.. bare skole i dag, hadde ''tentamen'' i de to første timene, engelsk, det var på en måte fortsetelse på den vanlige engelsk tentamenen. Det gikk vel helt greit tror jeg. suttet med lekser faktisk, sf, men kom på at jeg burde gjøre rle for det skal leveres i morra, så jeg får sette meg ned med det, før jeg drar på kino. skal se skjult. siste dagen den går i morra, så må få sett den, hehe.
har ikke noe å blogge om egentlig, så vi får ta det igjen senere, når jeg begynner å fylle dagene med noe spennede.
skjult21 apretter skolen i dag stakk jeg opp til liss. vi spiste deilig kylling salat og koste oss foran tv'n og data'n. jeg og linn gikk tur med jonathan, vi gikk hele 7 km, eller litt over. jeg er stolt over meg selv nå ass ! vært skikkelig sprek må jeg si. var veldig koselig da. hatt en kjempe fin dag.
dsc02325

dsc02321

dsc02323jeg sitter å ser på paradise, og weee ! Mats er tilbake. åh, det er så utrolig bra ! nå skal jeg kose meg med sjokolade melk og paradise hotel. kos dere !
14831541238010473231n400
hva syns du om at mats kom tilbake ?i helga var jeg på beitostølen med Randi. og far hennes, mor hennes og mormora hennes. det var skikkelig koselig, som det alltid er. vi kom dit på fredag litt etter kl 7 tror jeg, eller litt før, husker ikke helt. da var det å legge på senga og vente på at randi hadde fiksa seg. når hun var ferdig , og jeg var ferdig stakk vi på peppes og spiste pizza. så stakk vi tilbake og så på film.
Lørdag var det å stå opp, spise frokost også rett opp i bakken. var overskyet i begynelsen, men etter hvert vart det nydelig vær, sola skinte og det var varm og godt. det var NM der i helga, i sånn trikse ting, folk med snowboard og twin tip. var skikkelig kult, selv om vi ikke gadd å se på så lenge, vart litt kalde i rompa, snøen var så balut, så når jeg kom tilbake kunne jeg vri opp votta mine. gutta som var der hadde jo bare så rå stil, digger det. store fagrerike klær! woho .
På kvelden gikk vi bare opp og ned i sentrum egentlig, spiste godteri. møtte to stykker, som vi blei med; Eirik og Vebjørn.  var også på peppes og spiste da og, satt ute. var skikkelig deilig rett og slett.  når vi satt utenfor spar, var det noen gutter som kom forbi, de skulle på fest, og lurte på om vi også kom, men dte blei det ikke noe av gitt. møtte også på en svenske, skikkelig koselig han da, vi fulgte han til festen han skulle på , snille som vi var, hehe!
På søndag sto vi opp litt seinere enn planlagt, men kom oss da en liten tur opp i bakken forde, ikke lenge, men lenge nok. var fint vær da også, men var så bløtt å kjøre så vi orka ikke mer. da var det tilbake til hytta å pakke, så bar veien hjemover. hadde i hvert fall en helt suuper helg !
dsc0141

dsc01455

dscf5076

dscf5075

dscf5078

dscf5149

dscf5159

dsc0263

dsc0210

dsc0218

dsc0206

dsc0246

dscf5103

dscf5110

dscf5141

dscf5143

dsc0385

dsc0356

dsc0371
Der ser dere litt av våres helg :) var ikke alltid vi hadde med kamera så. men hadde det skikkelig koselig som sagt ! Gleder meg allerede til neste år!ja, nå reiser jeg straks på hyttetur sammen med randi ! guud jeg gleder meg, er lenge siden nå så. som noen gjettet, skal jeg på beitostølen , veit ikke om det kommer til å bli noe blogging før jeg er hjemme, men det finner dere ut.
ha en fin helg , det skal i hvert fall jeg ! Bare pakke di siste sakene nå, så går turen oppover mot fjellet, eller ''fjellet''. skal bli kos veit jeg, det er alltid like koselig så!jeg reiser bort i morra, og gjett om jeg gleder meg, klarer nesten ikke vente. noen som veit hvor jeg skal? kan gi noen hint om hva jeg har pakket; boblebuske, lue, votter, superundertøy, vanlig klær til kvelden, snowboard(alt som hører til) og solbriller . hvor skal jeg?
jeg har ikke helt ferdig med å pakke, mangler litt men det tar vi etter paradise.  kanskje jeg rekker å blogge før jeg drar i morra, men tror ikke det. vi får se.
dsc0082
alle klærne ble bare slengt på gulvet før vi pakket det nedi baggen
dsc0083
da er nesten alt klart, som sagt; jeg gleder meg sykt til å tilbringe en helg sammen med bestevenninna mi på (?) !kan dere være så snille å si hva dere vil jeg skal blogge om ? så bloggen kan bli noe litt annet enn bare hva som skjer i hverdagen min, leste på annais sin blogg at det er litt uinteresant, noe jeg egentlig er enig i. selv om jeg syns noen ganger det er greit.
dsc0066
''hmm, hva skal jeg skrive om? HLEP MEG!''etter skolen i dag kom søstera mi å henta meg, vi stakk opp til bestemor og bestefar for å bytte hjul på bilen hans. når vi var ferdig med det stakk vi ned på senteret, hu skulle på apoteket, når kl var blitt kvart over tre stakk jeg med bussen til gjøvik. skulle møte mamma på cc, kjøpe litt div.
koselig var det, mamma var så åpen med lommeboka si så , hehe !
dsc0023

dsc0031


dsc0029

dsc0035
søt hello kitty mappe i fra H&M
dsc0039
solbriller og søte isøredobber i fra Bik Bok
dsc0036
også når det var halv pris på påsekegg, så måtte vi kjøpe det også, hiihi. men fy a ! jeg har vært alt for usunn denne uka. første jeg spurte bestemor om når jeg kom dit var om hun hadde noe sjokolade, huff. jeg må skjerpe meg !
men nå skal jeg se på paradise ! :)
hva syns du ?
har du gjort noe spesielt i dag ?oohh, engelsk overskrift, jeg er flink ! kanskje jeg skal begynne å ha overskriftene mine i engelsk, trenger jo selvfølgelig ikke ha det hele tiden, for da blir det jo bare kjedelig. men noen ganger funker jo, liker egentlig det litt jeg. det spørs jo litt da, men ganske ofte er det fint . hva syns du om det?
Men tilbake til den fine engelske overskriften min, ja, kan ikke folk bare kjøre mer forsiktig i trafikken. de tenker jo ikke på menneskene og dyrene som går langs veien. vi mennesker har jo fortau vi skal gå på, men dyrene skjønner jo ikke at de skal bruke det til å gå der liksom. det blir stadg påkjørt dyr langs veien. både små og store. det er vel mest trist med de som er husdyr, sånn som katter & huner, mens ekorn & rever og slik er det liksom ikke så farlig med, det er bare ikke like trist.
hver dag fra kl 10.45 til 11.15 går vi tur på skolen, og vi går da langs veien, på fortauet. der vi skal krysse veien er det fotgjengeroverfelt, men det blir aldri brukt av oss når vi går tur. så vi går da over veien ett stykke før den. når vi er et stykke før der vi pleier å gå over ser vi det står en gjeng samlet og ser nedi grøfta, vi lurte jo selvfølgelig på hva det var, så når vi kom dit så så vi nedi grøfta vi også. og vet du hva vi så ? en svart/grå katt som bare lå der, helt livløs. den var da blirr påkjørt av en person som ikke klarer å følge med og være litt forsiktig.
tenk på familien som eide den katten da, og når de finner ut at katten er påkjørt. de har kanskje en sønn eller datter som er veldig glad i denne katten, og går lenge å roper og leiter etter den, men uten hell. senere får de vite at den er påkjørt av en uansvarlig sjåfør. jeg syns det er skikkelig fælt, og syns folk kan begynne å være litt mer forsiktig ! jeg veit det er morsomt med litt ekstra fart, men det er ikke alltid like kult for alle andre!
dsc00057
hva syns du om folk i trafikken?header

hva syns du ?
sorry for lite blogging, i morra er jeg back !også, ville jeg bare si atte, jeg er kjempe glad i kjæresten min Kristian. det har vært mye tull i det siste, men vi har klart å ordne opp og det er jeg utrolig glad for ! jeg er veldig glad i den gutten, og det håper jeg han vet (hjerte)
han er sånn kjempe søt mot meg hele tiden, han har kjøpt roser til meg, har de enda, men nå er de tørre, men de skal jeg ha leenge. han kjøpte også skinnjakke til meg på 1 måneders dagen, så utrolig snilt av han ! savner han sånn max mye nå, har ikke sett han på 1 uke, og kommer ikke til å se han før om 3-4 dager eller noe sånn. utrolig kjipt !
men, godt å snakke med han på telefonen, og høre stemma hans da . nå skal jeg legge meg til å drømme søte drømmer !
egentlig så har jeg ikke noe å fortelle om nå, har ikke så mye på hjerte egentlig. så da kan dere heller, få se noen bilder som ble tatt. jeg liker svart/hvitt bilder jeg, gjør dere ?

untitled 6

untitled 7

untitled 44

untitled 37

untitled 10

untitled 18

untitled 31

untitled 15

untitled 46
takk til oda som redigerte det siste bilde til meg : )

skal opp litt tidligere i morra, kanskje til byæn. prøve å blogge før vi reiser da !woho, sola fins faktisk her i bergen også. etter jeg kom har den ikke vist seg i det hele tatt, kanskje i 3 sekunder også forsvinner den. men når vi kom så regnet det jo selvfølgelig, det er jo standar her i bergen. når det har vært opphold har jeg tenkt at jeg skulle være så sprek å gå opp til onkel og hjem igjen, men hver eneste gang så har det begynt å regne. det er utrolig irriterende, akkurat som om den gjlr det med vilje, hoho. men nå skinner sola og det er godt og varmt, det blåser litt men det er bare godt ! det er absolutt ikke noe snø her, så må ærlig innrømme at jeg er litt misunnelig. hjemme er det masse snø, noe jeg er utrolig lei nå. og begynner i hvert fall å lengte etter våren og null snø når man ser hvordan det er her. det var vist meldt veldig fin vær hjemme til uka, så da kan det hende noe av det smelter. får bare håpe at det ikke begynner å regne seinere, sånn som det gjor de i fjor, da blei det masse snø på 17 mai ! på syttende mai, hallo ? det skal ikke snø så seint på året, så nærme sommeren, det er helt fælt. håper den blir mye bedre i år !


nå har vi spist kjempe god middag, mamma's hjemmelagde kjøttkaker, makaroni stuing, poteter og brun saus ! nam ! hadde også dessert, is med sjokolade saus og sånn varme bær, kjempe godt det også.
den som spiste mest is i dag var nok mathias, hans syns den var kjempe godt så det ut om, spiste i hvert fall masse, hihi.
dsc0228jeg har sånn skikkelig lyst på nytt design. jeg er så lei mitt ! når jeg er innom andre sine blogger og ser på designet dems, så blir jeg skikkelig misunnelig. jeg har skikkelig lyst på nytt design, men jeg får ikke til, og det irriterer meg noe inn i.... ! åh, er det noen som har lyst til å hjelpe meg kanskje ? da blir jeg veeldig glad i hvert fall !i dag spiser jeg faktisk frokost, veit ikke hvorfor, er ikke sulten eller noen ting, så tror egentlig det er kjedespising, noe som ikke er bra. jeg spiser vanligvis ikke frokost for jeg syns ikke det er noe godt med mat om morran, veit at frokost er det viktigste måltidet, men det var synd for jeg syns det rett og slett ikke er noe godt, men i dag så laget jeg meg det, eller, den er vel blitt til lunsj, for kl er jo halv 2 så. nå sitter jeg å spiser mat og ser på ''katten i hatten'' på TVnorge. sett den sånn1000 ganger før, men bare på norsk, og nå går den på engelsk.
dsc0219
Syns du det er godt med frokost ?dsc0073   dsc0074  dsc0076

dsc0078


dsc0081
jeg sto på badet å sminket meg når bestemor kommer inn, hun forteller at når hun blei sammen med bestefar, fikk du en ring av han, av ekte gull med ekte diamant i. hun viste meg den, og sa at hun ville at jeg skulle ha den, hvis jeg hadde lyst til det. så klart jeg hadde det, og det er ikke for at alt på den var ekte, men fordi den går da i genrasjoner, og det er koselig å ha noe som bestemor hadde når hun var ung, som hun fikk av bestefar. og, den er også utrolig fin! jeg blei skikkelig rørt.ja, hodet mitt verker sånn inn et vist stelle. det er skikkelig vondt. har vært sånn siden vi var på sartor senteret. først nå tok jeg paracet og ibux. så nå er det å gomse innpå med tabletter, potetgull og brus, mens man ser på film :)
dsc0071
kos dere!dsc0758  dsc0760  dsc0761
blå singlet Vero Moda, Hvit singlett H&M, Bukse Ingveig sin, Skinnjakke Cubus, Vans en eller anna sko butikk i Oslo, skjerf b.young

vi var på Sartor Senteret i dag, blei ikke byen. litt kjedelig egentlig, for jeg liker å være i byen. men var greit å være der også, var litt surt ute så . var bare meg, mamma og bestemor, koselig da ! Etter å ha gått i noen butikker satte vi oss ned på ''Baker Brun'', spise en baguette hver, eller bestemor en brødskive, jeg tok et glass med kakao, de har særiøst den beste kakao'n som fins! den er driit god. spiste også en skillingsbolle. måtte jo være litt usunn også da
.jeg hadde fått 200 kr når jeg kom hit, ikke så mye, så var ikke mye jeg fikk kjøpt meg. men fikk litt av mamma også, snill som hun er : )
dsc0768
bukse fra cubus, sånn slakke bukse, kommer bilde senere : ) blå hettejakke fra Only, skjerf fra Kaphal, maskara , og stjerne kjede fra kaphal.
dsc0769
syns det kjede var litt kult jeg : )
hva syns du ?ja, nå er det påske, i hvert fall hos bestemor. masse kyllinger, høner og haner rundt om kring. er ikke sånn veldig mye gult som jeg hadde trodd da, men det er nok . er ikke fint med for mye heller .
dsc0757

dsc0751

dsc0748

dsc0756

dsc0746

dsc0749

dsc0748

nå skal vi til by'n, eller tror ikke det blei byen da, for det var nesten ingen som ville være med, så tror vi bare skal på ett eller anna kjøpesenter.. men vi blogges senere i dag  :)til å lese og kommentere andre sine blogger. og jeg aner ikke hvorfor. har liksom bare blitt sånn. og jeg lover at jeg skal bli bedre til å kommentere ! og lese. jeg kommenterer jo ikke når jeg ikke leser da så , hehe!
blir bare et lite innlegg før jeg legger meg nå, tenkte jeg skulle begynne å slette og redigere bilder i fra ''photoshoten'' hos randi, så kan dere få noen bilder i morra !
negative02724a1
randi hadde lagt ut det bilde, syns det var skikkelig søtt jeg. er hu for noen år siden! søta <3jeg blei utfordret av oda : )

Skriv 10 ting som ingen vet om deg.
Også legger du ut 1 bilde som er et av dine beste minner, og forteller litt om det : )
Legg også ut et bilde du liker, og fortell hvorfor. Også et bilde du IKKE liker, og hvorfor du ikke liker det ! : )
Også utfordrer du 5 til !

som ingen vet om meg  blir litt vanskelig men
1. jeg har aldri drukket alkohol, bare smakt
2. jeg liker så absolutt ikke naturfag læreren min, han er bare dum
3. jeg fikk utrolig dårlig snitt til jul
4. jeg er veldig glad i appelsiner, kan spise til jeg får vondt i magen
5. jeg drikker alltid 1 til 2 glass sjokolademelk hver dag
6. jeg har egentlig ganske dårlig selvtillit
7. jeg orker aldri å trene, jeg vil, men klarer aldri å komme igang
8. jeg liker ikke frokost midt i uka, kanskje noen ganger i helga, men det er sjeldent
9. jeg er veldig glad i unger, og er dte jeg skal begynne å jobbe med, eller innen noe med barn
10. jeg er både A-mennske og B-menneske

mckds
sommer 08, hele den sommeræn var digg! var for det meste på heksus, noe som er skikkelig koselig. akkurat på det bilde her, var vi ute med båten til thomas, sammen med stefaren hans, andreas og anne lise. og thomas og meg da. vi dro over til andre siden, stefaren til thomas spanderte is på oss. kjempe koselig !

jonathanjone
jonathan, blei kjent med han i fjor engang. liker bilde fordi jeg blei skikkelig fornøyd med redigeringa. syns det blei skikkelig kult liksom : D

3
liker ikke bilde, for det er ikke noe fint å skinne seg. eller noen kler det. men jeg husker at jeg blei skikkelig sur for at kristian skinna seg, for det var noe jeg absolutt ikke hadde lyst til ...
jeg utfordrer ingen andre, for det har jeg gjort før : )ja, da var vi fremme : ) som de fleste gjetter, så er jeg i Bergen. men de fleste som gjettet er de som jeg kjenner da : p og som har sett det andre steder at jeg skal dit. hehe
turen virket ikke sånn kjempe lang egentlig. vi dro kvart over 12 og var fremme halv 8. da med ett stopp. stoppet like før lærdalstunnelen for å spise. møtte faren til sture der, så han spanderte mat på oss. når vi hadde kommet oss ut av den lange lærdalstunnelen, som for de som ikke viste det er 25 km lang eller 2,5 mil for de som heller foretrekker det. også som mange syns er så kult, har den blått lys noen steder. min mening er at det er da ikke så kult, ikke noe spesielt med det liksom, men folk for ha sine meninger, mens jeg har mine : ) men, når vi kom oss ut av den, så sovnet jeg, og da sov jeg nesten hele veien til bestemor. egentlig litt godt, for da går turen mye fortere.
dsc0705

dsc0706

dsc0720

dsc0727

dsc0735

i morgen håper jeg vi kan dra en tur inn til byen, sture sa at det var eneste dagen det avr meldt bra vær, og da er det best å dra inn til by'n da. er ikke noe digg å gå der når det pøs regner, eller regner i det hele tatt..jeg er ikke helt klar enda, må fikse meg og alt  det der først. men jeg har gjort det jeg skal, mye av det i hvert fall. mangler å pakke filmer, pc'n og sminka mi.
jeg finner ikke igjen mp3'n min ! det er krise, jeg må ha musikk når jeg skal sitte i bilen i 6-7 timer : o
 jeg må begynne å lete enda mer, og hvis jeg ikke finner den, får vi bare ta lillesøster sin.
rekker ikke blogge mer nå, blogger når jeg kommer frem : )

dsc0284
noen som kan gjette hvor jeg skal ?'' Silje Marie er ei som liker leve seg sikkelig inn i fjortiss livet. Hu lager blogg som alle andre fjortisser, og tar tusen bilder av seg selv hver dag : ) og hun vil vite alt om alt, og noen ganger så blir nyskjærrigheten så grådig at hu skaller i ett vindu på ekspressen ''

her er den beste :
''Silje MArie er ei sikkelig nysgjerrig jente. noen ganger så blir snysgjerrigheten så grådig at hu skaller i vinduet på ekspressen.  det at hun finner noen rare folk som hun kan peke på å le av, er altid like morsomt, spesielt hvis hun sitter inne å ser ut. hun liker å mobbe folk spesielt de som spiser frokosten sin midt på natta, og holde dem oppe enda lenger enn det de trenger -_-  ''


hiih, han er kul da : D
img1279
også min om han da ;
''det var en gang en gutt som het jr(junior), han fikk navnet fordi han var så liten, noe han fortsatt er. han tror han er så gangstah å går med caps. sykkler på bmx og rånar rundt med den på raufoss, et av norges kuleste steder. han liker å juge på seg at han er sprek, noe han ikke er. han er en liten latsabb, men klarer aldri å innrømme det. han spiser frokost midt på natta, noe som er svært usunt !
det er masse mer jeg kunne ha fortalt om på min lille fortelling, men han er så lat at han kommer ikke til å orke å lese alt sammen : (
''
dsc0020

det bilde der er i fra den kvelden på expressen der jeg skalla i vinduet x) heheoda, nå kommer utfordringen : p hehehe

skriv 10 ting som ingen vet om deg.
også legger du ut 1 bilde som er et av dine beste minner, og forteller litt om det : )
legg også ut et bilde du liker, og fortell hvorfor. også et bilde du IKKE liker, og hvorfor du ikke liker det ! : )
også utfordrer du 5 til !

jeg er ikke utfordret, så du kan utfordre meg hvis du har lyst til det : )


jeg fikk ikke vært med kristian på kino i dag, buhu! det hadde vært så koselig. for jeg skal liksom reise bort, og være bort til mandag, og får da ikke sett han på 1 uka. + at jeg nesten ikke har vært med han i det siste.. såe, men fikk sett han litt i dag, i 3 minutter. alt for lite.
men jeg blei med storesøstera mi opp til andre storesøstera mi for å si hadet og bare for å hilse ! koselig det, men veldig kort. så var det hjem. spise litt mat, prøve bunad, se på ''en god nummer to'' og bare slappe av. nå ser jeg på kl og den er 21.20, det vil si at paradise hotel begynner snart. tror jeg, for det går nå i påsken også, eller ?

nå vet jeg ikke lenger hva jeg skal skrive, vurderer å lage en påskekonkuranse, høres det gøy ut ? : )
syns du jeg skal ha konkuranse ? i så fall, hva slags ? noen bra idè'er ?
og en ting til, si noe bra musikk til meg ! så jeg kan få lastet ned i kveld, eller om noen kan sende meg noe : D

nå blir sikkert randi og ingveig sure på meg, men det får de bare bli : ) hihi
nå begynte paradise hotel, så det betyr at det går i påsken også !


ops, nå holdt jeg på å glemme en ting, de jeg utfordrer er :
http://kristinelikerfarger.blogg.no/
http://majawentzel.blogg.no/
http://annmariolsen.blogg.no/
http://emilieflatner.blogg.no/
http://retardedmuffin.blogg.no/

så kom igjen , ta utfordringen da : Dheisann : ) tenkte jeg bare skulle skrive for jeg har ikke noe annet å gjøre, selv om jeg burde rydde litt. ta av sengetrekk og slik. også må jeg sminke meg ! Det kan jeg ikke glemme. eller det gjør jeg ikke heller da. må bare passe på så jeg rekker det. jeg kan gå ut uten sminke altså, så ikke tro det at jeg er sånn at jeg absolutt ikke kan vise meg ute uten sminke, for det kan jeg. men jeg har liksom blitt så vandt til det. men om sommer'n , da er det gost å gå uten. slippe å tenke på det på kvelden at du må vaske av deg sminka, slippe å tenke på at den renner når du bader og gnir deg i øya etterpå forr å få bort vannet. det er bare skikkelig godt å gå uten egentlig !

jeg tror det blir kino på meg. virker som om jeg fikk lov, så da stikker jeg dit med kristian etterpå : ) og når jeg kommer hjem, er det sikkert litt mer pakking hvis jeg kommer på noe jeg har glemt.
vi spiste påskeegg i går, det glemte jeg helt å si. det var godt da, kjempe godt ! hihi
nå fikk jeg akk meld av linn, lurte på om jeg skulle være med på senteret en tur, så da må jeg ned å fikse meg fort, så jeg kan bli med hu en liten tur før jeg reiser i morra også ! : )
dsc0648

dsc0645

dsc0651
Image and video hosting by TinyPic
Jeg heter Silje Marie og er 19 år,bor på Toten. Er det noe du lurer på kan du kontakte meg på s_kyseth@hotmail.com.

Legg meg til som venn


ARKIV

· Mars 2012 · Februar 2012 · Januar 2012 · Desember 2011 · November 2011 · Oktober 2011 · September 2011 · August 2011 · Juli 2011 · Juni 2011 · Mai 2011 · April 2011 · Mars 2011 · Februar 2011 · Januar 2011 · Desember 2010 · November 2010 · Oktober 2010 · September 2010 · August 2010 · Juli 2010 · Juni 2010 · Mai 2010 · Mars 2010 · Februar 2010 · Januar 2010 · Desember 2009 · November 2009 · Oktober 2009 · September 2009


KATEGORIER

· Bøker · ferie · Forside · Hverdag · Mitt 2011 · Mote · Movies · Music · New in · om meg · Outfit · Party · Photo · Russetiden 2011&2012 · Shanty · spørsmål · Vila

LINKER

· Barbiegirl - Emilie Flatner · Cecilie M · imfancy · Lisa Elnæs · MEWKiD · Monika Solveig · Tine Linea

DESIGN

Designet er laget av Katrine.

hits