I går var jeg ute på en kjempe koselig tur på Stenberg. Sammen med John Kennth, og Shanty! Var utroolig fint vær, så var kjempe godt å gå en tur. Heldigvis var det ingen andre ute å gikk på samme plass, så Shanty kunne gå løs og boltre seg så mye han ville! Han overrasket meg over at han var så flink å gå uten bånd og ikke stakk av, men hadde det kommet folk hadde saken vært noe annet, haha! Men koselig var det, og han fikk løpt av seg litt energi.
Tok med Shanty ut i vannet så han fikk badet litt, hihi! Tror han ble litt kald, og la seg oppå magen til John Kenneth, og han lå der en stund!Var kjempe koselig, og det beste av alt er at Shanty koste seg også kjempe masse! Nydelige gutten min!
Så kom fredagen, og vi hadde planlagt en Sverige tur! Vi skulle da dra kl 08.00 om morra'n, noe som ikke ble noe av.. Ettersom John Kenneth liksom følte seg i så dårlig form.. Når han våkna kl 10 angret han seg for at vi ikke dro.. Wee.. Når linn våknet halv 12 ca fant vi ut at vi dro alikevel, og fortet og fikset oss, fikk med oss Stian, og dro til Sverige på Harrytur! Og herregud for en morsom og koselig tur! Igjen!

Kom ganske sent hjem, og da var det egentlig bare å sette seg ned og slappe av. Mamma og dem hadde kommet hjem, så snakket litt med dem før jeg fant senga. Lørdag var det opp tidlig, fordi jeg skulle på jobb til kl 10. Det var oppe til kl 16, og jeg jobbet da 10-16 alene, og det var stress! Masse folk som ikke hadde fått kjøpt seg noe nytt på noen dager, som gikk helt amok, neida. Men mye folk var det! Så hadde litt å gjøre, men da gikk tiden bare fort.

Når jeg kom hjem, slappet jeg av litt, før jeg fikset meg før jeg ble hentet av Linn. Stakk opp til hu, fikset oss ferdig, hentet drikke, og dro ned til John Kenneth. Der satt vi en liten stund, så kom Sina, satt en liten stund til før vi tok turen til Ingvild, som ble veldig kort.. Noe som var synd, men måtte bli sånn denne gangen.. Så var det hjem til John Kenneth igjen, satt der resten av kvelden, utenom en liten tur hvor vi gikk bort på fredriks, av alle steder, men der kom vi ikke inn gitt.. Kl ble to, og vi var rett og slett døds slitne, så ble ikke noe nash den gangen heller. Vi sa natta, og gikk å la oss alle sammen! Men alt i alt, var det enda en koselig kveld!
Haha! Så søt!
Denne påsken har vært veldig koselig i grunn! Gjort masse gøy, og vært med masse go'e folk! Og ikke minst, vært alene hjemme! Selv om det har vært over en ukes ferie, føler jeg ikke helt at jeg har hatt ferie. Har jo nesten ikke søtti ned på rompa og faktisk slappa ordentlig av. Har vært noe hele tiden som jeg har vært ute på, men det har uansett vært veldig koselig. Og utrolig delig å slippe å tenke på noe skole. Men nå er vi i gang igjen, og det er mye som skal gjøres..

Ferien begynte med en koselig kveld med jentene mine! Det var spilling av alias, som tok sin tid så vi bestemte oss for å slutte før vi var kommet halvveis. Så ble det litt drikke leker før det bar til byen. Noe nash ble det ikke på oss denne gangen heller, hvor alle var helt utslitt.Har mange bilder fra denne kvelden, men egentlig ingen som trenger å legges ut! Så da får bildene gå til fantasien deres!

Så på søndagen var det stryking av merker på russebuksa, som det står om i innlegget under, og på mandag ble det en tur til Hamar, med Randi, Søstern (Linn) og John Kenneth. Var kjempe koselig, og tror ikke at jeg hadde ledd så mye på lenge! Ble jo litt shopping, men flink som jeg var ble det bare en shorts, et kjede og en utrolig kul jumpsuit som jeg har hatt lyst på lenge! Passer perfekt til sommer'n og til Tyrkia!


På kvelden var vi hos Linn og tok oss en skål og koste oss! Før turen gikk til hytta oppi Etnedal'n på tirsdag. Kan si at det ikke var en av mine beste dager for å si det sånn, ganske så bleik og sliten.. Men go mat fikk vi da uansett servert, så var det natta, og våknet opp til en veldig trøtt silje som bare ville sove mer. Og ikke ha sovet mer enn 3 timer på to døgn er ikke så veldig godt, og kan si man blir veldig trøtt.. Kunne sovet to døgn i strekk etter det tror jeg! Halve onsdagen gikk nemlig med til å sove, og fortsatt var jeg like trøtt!

Så med min flaks så klarte jeg å bli brent av en humle. Og det skulle ikke være bare bare skjønner du..Det lille der, utviklet seg nemlig mer og mer, og til slutt var hele handa mi sikker tredobbelt så stor!Den ble også værre enn den er på det nederste bilde til høyre. Bildet neders til venstre er bare tatt to-tre timer før det siste bilde! Utover kvelden ble den bare større og større, og det begynte å gå utover hele handa, og utover i fingrene, og oppover armen! Vi dro derfor til legevakta, og der fikk jeg bare noen allergi tabeletter som jeg skulle ta. Dagen etter var den like ille, men utover dagen begynte heldigvis hevelsen å gå ned, og det presset ikke så mye lenger, så det var litt mer behagelig igjen! Håper jeg aldri blir brent av humle mer! Har fortsatt vondt i senene/beinene som er under der jeg ble stukket, utrolig irriterende..
til russebuksa selvølgelig! På fredag starter russetiden og i påskeferien startet jeg og randi med å stryke på merkene! Det tok sin tid for å si det sånn. Tror vi satt i fra kl 4-5 til kl 9! Og når vi var ferdige, hadde ryddet bort og slik, så laget vi oss taco og så på film! Sovna på sofaen gjorde vi også, så når vi våknet sto det jo taco til frokost på bordet til oss også.

Sånn ble resultatet. klarte å faile litt bak med å få stjerner bak begge knærne, men det får bare gå haha!
Endelig er det ferie igjen, det er sju uker siden vinterferien, og disse ukene har gått overraskende fort! Tiden flyr virkelig i denne tiden, og nå er det bare to måneder ca til vi er ferdig på skolen! Snart er det også Mai, og russetiden står for tur, så er det plutselig bare en måned igjen til sommerferie!Jeg sitter på skolen, vitende om at siste skoledag før påske skal bli en koselig dag. Synn jeg ikke tok med meg kamera mitt.. Vi skal nemlig drive med påske aktiviteter og lage oss påskelønsj, koooselig! Skal bli utrolig godt med en uke fri kjenner jeg! Lade opp til en tung skoletid fremmover! Nå skal vi male påskeegg osv, så må løpe!GOD PÅSKE!
I går var jeg så heldig og fikk med meg Sina ut! Ikke det at hu kanskje rakk å komme så veldig mye steder utenom til Raufoss men det var da super koselig forde! Vi var hjemme hos Linn og koste oss, Randi kom også, noe som var super duper bra! Så når kl ble 12, dro vi ut på byen, som ble en veldig kort tur, før vi dro tilbake til Raufoss og drev på til litt for tidlig på morran..

Nå åker jeg straks avgårde på bursdagmiddag for ei venninne! Derfor vil jeg da samtidig gratulere Camilla søta med 18 års dagen i dag! Så GRATULERER MASSE IGJEN MED DAGEN, CAMILLA! <3Nå reiser vi straks av gårde på bursdag til en gutt som heter Oliver. Mamma er enda ikke kommet hjem, så hu kommer nok litt for seint. Menmen, det er jo nesten vanlig det. Må nesten løpe nå. Ha en fortreffelig lørdag!

 

Heihei. Stund siden sist nå. Denne uken har vi drevet med prøveeksamen, er ikke ferdig, mangler selve fremmføringen som skjer på mandag kl 12.30. GRUER MEG! Kan ikke si at det her har vært det letteste jeg har vært med på, og kjenner jeg gruer meg veldig til ordentlig eksamen nå, med tanke på at da har vi bare to dager, og ikke en hel uke som vi nesten har hatt på oss nå, selv om vi bare har hatt tre dager og jobbe på skolen. Så har vi jo hatt de andre dagene hvor vi kunne jobbet med det, men det er det ingen som har gjort uansett. Alikevel har vi hatt en ekstra dag, og vi fant ikke ut ordentlig hvordan det skulle bli før en time før vi sluttet i dag.


I dag er det 1. april, noe som betyr at mange tusen mennesker blir lurt. Jeg klarte og lure mamma og pappa i dag, men kjenner jeg fikk litt dårlig samvittighet ettersom det var en litt slem spøk.

Til pappa sendte jeg meld og sa at jeg lå på sykehuset fordi jeg hadde brukket beinet mitt, han ringte og lurte på hvordan jeg hadde klart det osv, før jeg brast ut i latter og han skjønte han hadde gått 5 på! Så ringte jeg mamma og fortalte det samme, hu hørtes skikkelig bekymra ut og lurte på om jeg ville hun skulle komme, og da begynte vi bare å le.. og hun skjønte hun også at hun hadde gått 5 på.. Begge sa at hevnen er søt, så kjenner jeg gruer meg litt til hva som kan komme. Og dette kommer antagelig ikke i dag. Hihi, men virker som hu er blid igjen nå, så satse på at dette går veldig fint!
Image and video hosting by TinyPic
Jeg heter Silje Marie og er 19 år,bor på Toten. Er det noe du lurer på kan du kontakte meg på s_kyseth@hotmail.com.

Legg meg til som venn


ARKIV

· Mars 2012 · Februar 2012 · Januar 2012 · Desember 2011 · November 2011 · Oktober 2011 · September 2011 · August 2011 · Juli 2011 · Juni 2011 · Mai 2011 · April 2011 · Mars 2011 · Februar 2011 · Januar 2011 · Desember 2010 · November 2010 · Oktober 2010 · September 2010 · August 2010 · Juli 2010 · Juni 2010 · Mai 2010 · Mars 2010 · Februar 2010 · Januar 2010 · Desember 2009 · November 2009 · Oktober 2009 · September 2009


KATEGORIER

· Bøker · ferie · Forside · Hverdag · Mitt 2011 · Mote · Movies · Music · New in · om meg · Outfit · Party · Photo · Russetiden 2011&2012 · Shanty · spørsmål · Vila

LINKER

· Barbiegirl - Emilie Flatner · Cecilie M · imfancy · Lisa Elnæs · MEWKiD · Monika Solveig · Tine Linea

DESIGN

Designet er laget av Katrine.

hits