Sorry for 0 oppdatering av utkledning i går. Men glemte igjen kamera i bilen til Malin.. Dagen i går var det grilldress tema, var mange fine farger og harry klær rundt om kring da ja! I dag har det vært punk is not dead, var igjen masse bra! Har hatt trafikkdag på skolen i dag også, så da er vi ferdig med det! Vi jentene har endelig klart å fikse oss russebil, i siste liten. Men som man sier, bedre sent enn aldri! Så de to siste dagene har gått med på å kjøre rundt og finne sponsorer, og jammen meg har vi ikke fått en del også! I dag har bilen vært på eu kontroll, og kom faen meg ikke gjennom.. Så da må den ned igjen dit på mandag og fikses, og uheldigvis har vi den da ikke før onsdag neste uke.. Menmen, helga skal da gå med på å fikse den så den er hvertfall litt penere enn den er nå! 
Jepp, slik gikk jeg rundt på cc! drit flaut, alle trodde sikkert jeg gikk sånn til vanlig.. 
Som dere ser så ble det ikke så mange bilder i dag, ettersom mesteparten av dagen gikk med på å skaffe sponsorer! 
I dag var tema hore og hallik. Var mange lettkledde jenter ute og gikk i dag ja. Med høyhæla sko, støvletter, hofte holdere, korsetter, pelsjakker og utrolig vakker sminke! Guttene derimot, var egentlig ganskje kjedelige.. det var jo jentene som hadde kledd seg ut som halliker som såg bra ut! Da er vi inne i Jallauka! For dere som ikke vet hva det er, så er det for de som skal være russ. Hver dag har et tema som man da må kle seg etter. Og i dag var det krigsdag! Det var mye bra ute å gikk da ja! Jeg fikset meg ikke noe før i går, så ble veldig på sparket egentlig.. Jeg som liksom hadde planlagt og begynne å fikse alt sammen tidlig i forrige uke! Jaja, kan ikke alltid gå etter planen. Jeg veit fortatt ikke hva jeg skal ha de andre dagene heller, så vi får sjå åssen detti går! 
Hmm, nå husker jeg faktisk ikke helt når det var. Jo, to uker siden? Da fikk Ingveig endelig fingern ut og bedte inn til bursdagsfeiring! Hu hadde bursdag 1. mars, men feira ikke før for to uker siden. Bedre sent enn aldri! Hadde en helt konge kveld i hvertfall, med skikkelig go'steming og utrolig gode geleshots! Yammi! 
Tenkte bare å vise dere antrekkene jeg hadde når vi var på tur i København. Jeg er klar over at det er blitt mye innlegg om denne turen og lite om alt mulig anna .. Men det er rett og slett fordi jeg ikke har noe å blogge om om dagen .. Håper det ikke gjør noe forde :)


Aner ikke hva jeg skal skrive om om dagen .. Det skjer absolutt ikke noe spennende i livet mitt, eller noe er det, men det skal holdes utenfor bloggen. Men utenom det er det absolutt ikke noe spesielt. Dagene går med på å være på skolen, se litt på tv, spise middag, sitte med lekser hvis jeg har det og se enda mer på tv.. Utrolig kjip hverdag! Jeg har jo ikke noe bil lenger heller.. så det er veldig vankelig å komme seg rundt, det er som om jeg er tilbake til tiden jeg hadde kjøretimer og måtte ta buss eller bli kjørt alle steder jeg skulle. D.R.I.T.T! Hater det, utrolig kjett. Gleder meg til bilen min er i orden igjen! 
Snart kommer russetia, begynner feiringa neste fredag! Gleder meg, woop woop, eneste som mangler er en russebil, noe vi desverre ikke har hatt råd til, buhu.. Men moro skal vi ha det forde!Kosa meg med bringebær i dag også, super godt! Men herregud så dyrt det er for en liten boks.. Gleder meg til sommer'n da alt slik blir litt billigere og du kan få norske bær, det er jo det som er best! 
Da skal jeg endelig sette meg ned og laste opp bilder fra dag tre i fra vi var i København! Det blir da altså søndagen, hvis jeg ikke husker helt feil. Vi sto først opp og spiste froksot og ordnet oss som vanlig, så gikk vi på et kjøpesenter som var like bortenfor hotellet. Gikk runden der og fikk shoppet med oss litt derfra også! Så gikk vi tilbake til hotellet, la fra oss posene og så gikk vi inn til byen. Var nydelig vær, så vi tenkte at vi skulle finne oss en bra sitteplass på en av resturantene langs brygga og sitte der i solen og for en gangs skyld spise en ordentlit middag. Selv om det bare ble pizza her også, haha! Vi spiste hvertfall ute. Var super koselig, og veldig godt. Deilig å kunne sitte ute i sola i shorts og tskjorte, og kose seg med god mat, cider og søstrene sine! 

Snik fotografering av søstern, haha 
Så var kofferten pakket og klar til hjemreise dagen etterpå! 
På mandag skulle klassen min på klassetur. Vi møtte på skolen kl ti og dro samlet oppover. Etter en litt lenger tur enn forventet kom vi frem, sjekket inn på rommene og bare slappet av resten av kvelden egentlig. Spiste mat og så på tv. La meg tidlig den kvelden pga alt som hadde skjedd, så var ganske sliten. Dagen etter våkna vi til rundt 10 cm snø.. Og det dala enda mer ned.. Så denne dagen skulle tilbringes inne.. Vi dro en tur på butikken, kjøpte shampoo og litt innkjøp av drikke til kvelden. Og kl seks dro hele gjengen på peppes for å spise deilig pizza. Var kjempe koselig og go stemning. Etter middagen var det en alkoholsamenkomst på rommet til noen i klasse. Der var det snakking, spilling av musikk, drikkeleker, dansing, paradise hotell og skikkelig koselig stemning! Onsdag var det vasking og leiligheten og avreise. Heldigvis gikk turen hjemover mye bedre enn turen oppover! Her har dere ett lite bildedryss. 
Mmm, mekking av taco på mandagen! 
Jeg og Malin så på fotballkamp, haha. Tror de andre lo litt for å si det sånn.. Uheldigvis tapte brann... 


hahah, mari nord fikk alltid bildekort på toppen, morosamt! 


Jepp, dere leste riktig.. jeg ser det fortsatt for meg. Sina og jeg står opp om morningen, fikser oss, pakker det siste som skal pakkes og spiser frokost. Det durer i mobilen, det er Mari fra klassa som sier at vi kan sitte på med Alvilde oppover på beitostølen fordi hun har plass til to stykker. Vi skal nemlig på klassetur. Jeg klarte ikke helt å bestemme meg for om jeg ville vi skulle kjøre selv eller sitte på. Vi bestemmer oss til slutt for å kjøre selv. Kvelden før hadde vi sitti til seint på kvelden og brent ny cd til turen, og gleda oss masse! Vi setter oss i bilen og setter inn cd'n. Kjører og fyller bensin, så kjører til skolen. Varsellampen for bremseanlegget lyser og jeg får pappa til å komme og se på det før vi drar. Vi finner ut at det ikke er noe spesielt, jeg setter meg inn i bilen og sier hadet. Det siste pappa sa til meg er at vi skulle kjøre forsiktig, fordi det var kommet en del snø. Starter bilen og setter snuta mot beito. 

Jeg får Sina til å sende en melding til Mari og be hun sende ut en melding til alle sammen at alle må kjøre forsiktig. Sina og jeg sitter og snakker og ler. Hører på musikk og koser oss. Sina synger etter sangen. Jeg ser på spidometere, 80 km/t. Fartsgrensa. Det er ubehagelig å kjøre i dette føre, det snør og veien er ujevn og slafsette.. Vi kommer mot en sving, Jeg følger med på veien og hører Sina sitter og synger. Vi er på vei mot autovernet, dette kommer til å gå galt, må få svingt unna. Ooh,  det gikk akkurat.. jeg havner i feil kjørebane.. Mister helt kontrollen over bilen, ser fremover og det kommer en bil rett mot meg. Jeg kan ikke frontkollidere, har ikke kontroll på bilen i det hele tatt. Svinger unna, mot høyre. Vi er nå på vei mot et skilt, kan ikke råke det heller.. Neste jeg ser er en skråning inn mot skogen, kort men bratt. Vi er på vei rett mot den. Tankene surrer rundt i hodet, dette kommer til å gå dårlig.. vi kommer til å dø.. Jeg hører Sina skriker. Ser skogen foran oss, Sina hyler, PANG! Alt blir svart, men kvikner fort til igjen, ser på Sina og spør om hun er OK. Hun svarer ja, prøver og åpne døra, det går ikke. Sina prøver sin, går ikke. Jeg krabber baki, døra går ikke opp, enda hvor mye jeg trykker og sparker i døra. Jeg ser Kjærsti og de andre komme utenfor, jeg banker på og skriker at jeg ikke får opp døra. Hun får den til slutt, krabber fort ut og ut på veien. Kroppen skjelver, kjempe masse.  En mørk dame sitter på bakken og ber, mannen tar bilder av bilen. Jeg er helt i sjokk, klarte ikke helt skjønne hva som hadde skjedd.. Jeg får samlet meg litt, og finner ut at vi må ringe en bergingsbil, mye styr att og fram, men får til slutt tak i noen som kommer å henter den. Jeg får beskjed hvor de kjører den, og at den antageligvis må på høggeri. Det stikker i magen, tårene presser på. Bilen min .. Vi setter oss inn i en av klassekameratene sin bil, og kjører videre. 
Turen oppover går med til samtaler i telefonen og svaring av meldinger. Det samme når vi er kommet fram. Dette er noe av det værste jeg har vært med på.. Heldigvis hadde vi sinnsykt flaks. Bilen kom opp skråningen, traff trærne 2-2,5m opp og datt rett ned i bakken. Hadde bilen vært breiere hadde det gått mye værre, og hvis vi hadde vært ti til tjue centimeter lenger til høyre, hadde Sina  blitt hardt skadet! Så jeg er så utrolig glad for at vi begge kom helt uskadd ut av det hele, er helt utrolig at vi faktisk gjorde det.. Jeg lærte virkelig av det her, og håper det ikke kommer til å skje igjen, Jeg kjørte på dette skilte jeg prøvde å svinge unna, men det husker jeg ikke, jeg husker ikke at vi merket at vi kom borti det en gang.. Alt er veldig svart for meg. Er bare små øyeblikk jeg husker. 

Jeg ser fortsatt for meg bilen som kommer i mot, skiltet, skråningen opp mot skogen og hører Sina skrike, det er noe jeg virkelig ikke unner noen å oppleve!  


Her ser dere buskene vi råkte når vi kjørte opp skråningen. Der hvor de slutter ved snøen, er ikke bakken, de står lenger ned, ca en meter til kanskje ned til bakken.. 
Image and video hosting by TinyPic
Jeg heter Silje Marie og er 19 år,bor på Toten. Er det noe du lurer på kan du kontakte meg på s_kyseth@hotmail.com.

Legg meg til som venn


ARKIV

· April 2012 · Mars 2012 · Februar 2012 · Januar 2012 · Desember 2011 · November 2011 · Oktober 2011 · September 2011 · August 2011 · Juli 2011 · Juni 2011 · Mai 2011 · April 2011 · Mars 2011 · Februar 2011 · Januar 2011 · Desember 2010 · November 2010 · Oktober 2010 · September 2010 · August 2010 · Juli 2010 · Juni 2010 · Mai 2010 · Mars 2010 · Februar 2010 · Januar 2010 · Desember 2009 · November 2009 · Oktober 2009


KATEGORIER

· Bøker · ferie · Forside · Hverdag · Mitt 2011 · Mote · Movies · Music · New in · om meg · Outfit · Party · Photo · Russetiden 2011&2012 · Shanty · spørsmål · Vila

LINKER

· Barbiegirl - Emilie Flatner · Cecilie M · imfancy · Lisa Elnæs · MEWKiD · Monika Solveig · Tine Linea

DESIGN

Designet er laget av Katrine.

hits