har du noen gang opplevd at alt er bra og med bare ett lite blunk så er alt ett helvette, det har jeg. mange ganger, og det skjer igjen. pga en jævla teit spøk noen venner begynte med i fjor eller noe. det ødelegger så sjukt mye. og jeg sitter igjen med å ha det fælt av en liten ting som bare skulle være morsomt. det var det,morsomt, i begynnelsen, men når den begynner å ødelegge for meg og gjøre ting fælt, så er det alt annet enn morsomt. det utvikler seg til rykter, og rykter spres, fort. rykter endres på og blir sånn de absolutt ikke er. og det er noe jeg ikke unner noen, å ha ett rykte på seg som ikke er sant. det ødelegger, det gjør det.
det som er så merkelig, er at sånne ting skjer bare når ting er helt på topp og alt er bra, når ting endelig har ordnet seg etter ting som skjedde tidligere, når alt har blitt bra igjen etter en liten eller stor nedtur, da kommer det faen meg en ny en , unnskyld språket, men faen. tårene presser seg fram og renner nedover kinnene. du tenker på da de begynte å si tingene, og tenker over sånn det har utviklett seg, det har rett og slett blitt ett helvette med det. og folk som ikke klarer å holde kjeft gjør jo om det til rykter som ikke er sanne i det hele tatt..
hva er det som egentlig gjør ting verdt å leve ? for meg er det folkene jeg er glad i, eller de som er glad i meg. venner og familie er de som betyr mest. søstrene mine , randi & ingveig , mamma og pappa , mine 2 onkler i trondheim og bergen , tantungen min , og mine 4 søskenbarn, det er de som virkelig holder meg oppe. og selvfølgelig de andre vennene mine og de andre i familien, men det er de som virkelig er der for meg.
når man først sitter her å  tenker på ting, så kommer pappa opp i tankene mine. kontakten mellom meg og han har blitt mindre etter at han bygget seg ny hytte og er nesten aldri hos han lenger eller snakker med han .
før så var det fine ferier hver sommer og bare kos. nå er det nesten ingenting. det er utrolig trist, for jeg vil jo ikke miste kontakten helt, men det er ikke alltid like lett. jeg veit jeg kan dra opp til han når jeg vil, men det er ikke alltid like lett når det er ting som gjør at du ikke har sånn  veldig lyst til å dra.
men tenk da, pga en hytte så mister man kontakten med faren sin, man skulle nesten tror at han brydde seg mer om den enn meg, noe jeg veit han ikke gjør, men noen ganger kan man lure.. jeg veit at pappa'n min er utrolig glad i meg, og jeg er jo det i han også. men som man sier, ting forandrer seg virkelig ..

den siste perioden har vært helt super, jeg har følt meg fri til å gjør det jeg vil, jeg og mamma har vært venner, jeg har fått tilbake kontakten med folk jeg ikke har snakka med på lenge, jeg har fått nye venner og jeg har fått kommet meg ut på ting , i stede for å bare sitte hjemme og tenke på alt og ingenting.. det gjør ting så mye bedre !

det ene minuttet er alt bra og du sitter å planlegger dagen som kommer etterpå, med koselige ting du skal, kanskje ut med venner å bare kose deg, men det andre minuttet så er alt helt på bånd og du vil helst sitte hjemme å bare gråte ut alt vannet du har i kroppen, få ut all den sorgen så den kanskje forsvinner helt og ikke kommer tilbake på veldig lenge, men det går ikke. man må ta ting som det kommer, selv om det er bra eller dårlig. det er sånn livet er, det er sånn livet alltid har vært, og det er sånn livet alltid kommer til å være. det kommer ikke til å forandre seg på den fronten. aldri .. !

hodetpinen begynner å presse på, toppen min og puta mi er gjennom våt og ansiktet mitt kjennes ut som en stor elv, jeg vil helst bare synke langt ned i jorda og bare forsvinne.. helst over lengre tid eller for alltid, men det blir nok bare til min sony ericsson telefon begynner å ringe kl 07.00 i morgen tidlig ..

1241475138733

livet har både oppturer og nedturer, nå er jeg på vei ned på en nedtur ..jeg har vært skikkelig dårlig til å blogge i det siste, jeg føler bare ikke for å gjøre det. og har så lite å fortelle dere, så da velger jeg å ta en liten pause. det begynner å bli slutten av skoleåret også, og dte er mye å tenke på, så jeg tror det her lønner seg. er det noe veldig spesielt som skjer, så kan de hende jeg skriver ett innlegg, men det blir bare ikke sånn mye blogging i hvert fall. eller ingenting. veit ikke hvor lenge det kommer til å vare, men tror det blir noen uker.
nå på onsdagen som kommer, får vi vite hva vi kommer opp i i skriflig, gruer meg litt, men samtidig skal det bli godt å bli så fort ferdig med det.
dsc0821
jeg syns det er koselig med kommentarer forde da ! :)
siljemarie kysethpage

det er helt digg nå, kjennes nesten ut som sommer'n, noe som tyder på at den er ikke så alt for lang unna. har lengtet etter dette, å gå rundt hjemme i bikini, bare ligge å sole seg på terrasen og spise is . deilig er det!
bare tt kjapt innlegg, for jeg skal ut å møte folk, er ikke hjemme før 12 i kveld, kos dere i dag med det hærlige været, hvis dere ikke er så uheldig å ha drit vær.Image and video hosting by TinyPic
Jeg heter Silje Marie og er 19 år,bor på Toten. Er det noe du lurer på kan du kontakte meg på s_kyseth@hotmail.com.

Legg meg til som venn


ARKIV

· Mars 2012 · Februar 2012 · Januar 2012 · Desember 2011 · November 2011 · Oktober 2011 · September 2011 · August 2011 · Juli 2011 · Juni 2011 · Mai 2011 · April 2011 · Mars 2011 · Februar 2011 · Januar 2011 · Desember 2010 · November 2010 · Oktober 2010 · September 2010 · August 2010 · Juli 2010 · Juni 2010 · Mai 2010 · Mars 2010 · Februar 2010 · Januar 2010 · Desember 2009 · November 2009 · Oktober 2009 · September 2009


KATEGORIER

· Bøker · ferie · Forside · Hverdag · Mitt 2011 · Mote · Movies · Music · New in · om meg · Outfit · Party · Photo · Russetiden 2011&2012 · Shanty · spørsmål · Vila

LINKER

· Barbiegirl - Emilie Flatner · Cecilie M · imfancy · Lisa Elnæs · MEWKiD · Monika Solveig · Tine Linea

DESIGN

Designet er laget av Katrine.

hits