Hva skal man finne på a? Er ikke stort å finne på når man har vært borte fra skolen, da må jeg holde meg inne resten av dagen også, og forundrer meg ikke om jeg må gjøre det hele helgen også.. Jeg blir så rastlaus når jeg ikke har noe å gjøre og når jeg bare kan sitte her.. Orker ikke å sitte på data'n i hele dag, orker heller ikke å sitte å se på tv/film i hele dag. men det er ikke stort annet å finne på når man bare kan sitte inne ..
Fikk plutselig veldig lyst på is gjorde jeg å, åh : ( Noe annet enn den isen vi har i fryseren selvfølgelig!I går var jeg som sagt i Oslo med hele Helse og Sosial, vi var på to forskjellig musem og det var faktisk ikke så værst. Var litt gøy på teknisk museum når vi kunne gå litt for oss selv mens vi ventet på at de andre skulle bli ferdig. Var nede på vitensenteret og der var det jo mye arti vi kunne gjøre!

Når vi var ferdig med det var det å dra inn til by'n på shopping. Jeg og Anne Lise var igjen og skulle ta toget hjem senere. Vi gikk først på gina tricot før vi gikk for å spise mat, vi spiste på Burger King, og det er den værste maten jeg har smakt i fra Burger King! Var ikke noe godt i det hele tatt.. Til og med brusen var vondt..
Planen var å møte Malin, men det ble desverre ikke sånn.. Ting er ikke lett når man ikke har penger på kortet eller man ikke har mulighet til å ringe.. Men da skal vi fikse en ordentlig tur til sommer'n, det måå vi bare!

Jeg kjøpte meg littegranne denne gangen, forje gang kjøpte jeg nesten ingenting, men nå ble det litt forskjellig. Fikk tak i en kjole jeg har har skikkelig lyst på lenge, ble kjempe glad når jeg fant den og prøvde den og den var bare helt perfekt. Gleder meg til å bruke den! Kjøpte også litt annet småtteri, godt med litt fornyinger i klesskapet, selv om det ikke ble så mye. Det jeg egentlig skulle kjøpe meg, kjøpte jeg ikke. Så da blir det vel en CC tur på meg om ikke så alt for lenge..

Jeg hadde uansett en super fin dag! Hadde helt perfekt shoppings vær, ikke for varmt, og ikke for kaldt. Perfect.Sitter her og skal pugge og lese om bevegelsesapparatet (skjelettet) og immunforsvaret. Kjeder livet av meg rett og slett og holder på og sovne. Det er så kjedelig og jeg får det aldri inn i hodet, som vanlig .. Uekte ledd, ekte ledd, knokler, beinvev, muskler, normalfloraen, infeksjoner you name it! Er lei og kjenner jeg virkelig gleder meg til denne skole uka er ferdig. Funnet ut at vi har igjen bare rundt syv skole dager, er jo igjen 3 eller 4 uker til ferien, men skal bare være på skolen 7 dager og det er utrolig digg å tenke på!


I morra skal helse og sosial på Oslo tur. Det blir sikkert veldig koselig. Først skal vi på noe museumer osv tror jeg før vi får gå i by'n noen timer. Jeg skal være igjen litt lenger, kanskje Anne Lise også. Må ha nok tid til å shoppe når man først er der også skal jeg møte søte Malin. Åh, gleder meg masse til å se hun igjen. Er virkelig alt for lenge siden nå!

Se så søt hun er da. Savner den helga du var her!I går var det så utrolig nydelig vær! Helt herlig. Skulle virkelig tro det var sommeren. Gradestokken viste nesten 30 grader noen steder, og noen steder over. Deilig! Sommeren er virkelig på vei nå, og jeg gleder meg som en liten unge på julaften.

Jeg dro sammen med søstern for å hente en bil på Hamar
, hun skal kanskje kjøpe ny så skulle prøve kjøre en i går til i dag. Ganske så fin egentlig. En Audi a3, hvis det sier noen noe. Endelig har hun funnet seg en bil jeg syns er fin, men det skal understrekes at jeg bare syns den er litt fin. Neida, den er jo fin den der. Og sååå mye bedre enn de andre hun har prøvd!

Vi hentet bilen, fylte benisin for andre gang den dagen og dro for å kjøpe oss mat. Jeg insiterte på at vi skulle sitte ute å spise, ettersom det var så fin vær. Og det beste hun kom med da, var å sitte ute på Mac Donalds, noe jeg ikke ville. Jeg ville sitte på gresset nede ved vannet og kose meg skikkelig. Få skikkelig sommer følelse, noe jeg også gjorde.

Det ble til at vi kjøpte med oss mat og gikk ned til Korgen for å spise maten, der var det mange andre som grillet, skatet, spilte vollyball og bare lå i sola og kosa seg med folk man hadde det koselig med. Syns det var veldig koselig å sitte sånn med søstern, er ikke ofte man får med seg hun på sånn. Men jeg tror jammen meg hun likte det, så vi ble enige om at vi skulle ta oss en tur dit en annen gang også!
Vi bare satt og spiste usunn mat, snakket om random ting, lo av usaklige ting, så utover Mjøsa, sleika sola og hørte på noen afrikanere spille på trommene sine.


Så var det tid for å dra hjem og sitte i en bil en time i det fine været... Når vi var kommet til Gjøvik måtte vi fylle bensin igjen, tredje gangen. Jeg begynner å bli ganske dreven på å fylle bensin, for det er alltid jeg som må gjøre det selvfølgelig.

Se da, savner virkelig sommeren!Ja, da var også 18. mai ferdig for meg. Jeg er helt kjørt, skikkelig trøtt, men klarer sikkert ikke få sove nå ettersom jeg sov noen timer i stad. Dumme meg!

Men dagen i går: Startet med at jeg faktisk våknet av meg selv klokka kvart over 8, da lå jeg bare litt før jeg sto opp. Jeg skulle dusje og ha på meg finstasen før kl kvart på ti, så da måtte jeg opp tidlig. Det var tungt å stå opp etter en slitsom natt, og det merkes veldig. Simen sov hos meg snill som han var, var godt og ha han der den natta i hvert fall, men han fikk sove til jeg var ferdig og skulle nedover til Raufoss'n for å se på barnetoget. Den 16. hadde han vasket bilen sin så jeg kunne sette meg inni med bunad, men det kunne jeg ikke alikevel dagen etter. Da var den like møkkete som dagen før, så han måtte nedover å vaske den før han møtte meg igjen.


Så var det barnetog, lillesøstera mi gikk i det så måtte nesten ned å se på. Husker jeg syntes det var så utrolig flaut å gå i toget, spesielt når vi begynte å bli litt eldre, sånn 5. klasse og oppover. Mens ungene nå ser ut som de syns det er veldig gøy, eller ikke. Tror nok det er ganske delte meninger om det der. Men koselig er det uansett! Når det var ferdig var vi en tur på rådhuset og drakk kaffe og spiste kake før jeg dro med Linn til Gjøvik for å se på russetoget.

Jeg ble skuffa. Syns russetogene var mye bedre før, da var det mye mer liv i dem enn det var i de her i hvert fall. Syns det var veldig kjedelig i grunn .. Så neste år håper jeg virkelig det blir bedre. Når det var ferdig dro vi tilbake til Raufoss, jeg møtte Simen og ble med han. Var oppom meg for å få på gutten slips, og gjett om han ble fin! Etter litt kjøring att og fram parkerte vi bilen og gikk hver for seg for å se på borgertoget på Raufoss, og dette var ikke noe bedre! Så vi gidder ikke gå nærmere inn på det.Når det var ferdig dro jeg og Simen opp til pappa for å spise middag. Var veldig koselig, og nå har han hilst på hele familien nesten, stakars gutt måtte sitte igjen alene med nye folk. Men han overlevde. Vi spiste oss gode og mette på grillmat og dessert før vi dro hjem for å få av oss bunad og dress! Så utrolig godt! Vi var begge veldig slitne etter en slitsom natt med lite søvn, jeg hadde jo holdt han våken hele natta fordi jeg var så urolig, så han hadde vist ikke fått så veldig mye mere søvn enn det jeg hadde fått, så derfor sovnet vi i noen timer før vi var nødt til å dra å hente en smule sur Randi. Tihi.Så ble klokka halv 12 og det var fyrverkeri. Syns vel dette var veldig bra i grunn, var mange fine og det varte lenge. Noen påstår at det var ett hjerte der, og det irriterer meg noe inn i granskauen at jeg ikke fikk med meg det.. så da er det skjerpings neste år for å klare å få med seg det!
Men jeg hadde i bunn og grunn en super 17. mai. Nå skal jeg sove!God morgen. Nå sitter jeg i norsk timen og hører på forskjellige dikt. Det er så utrolig gøy må jeg si, men det er bedre enn å sitte å gjøre masse andre ting. edit: nå har jeg engelsk, men det er ikke så særlig mye bedre egentlig.

I dag er jeg stuptrøtt.. Det ble sent i går, og sendt natt til 17. så det har ikke blitt så mye søvn kan man si, var jo opp tidlig på mandagsmorningen for å få på seg finstasen også. Kommer innlegg senere om hvordan jeg hadde det og bilder har jeg også.

På søndag skulle vi ha en koselig natt til 17. mai, men det endte vist litt annderledes enn planlagt og kom hjem over 2 timer senere enn planglagt.
Men det er da grunnen til lite søvn den natta, også i går var det jo nasjonaldagen som alle vet, og da kan man ikke ligge å dra seg til langt uttpå dagen, og jeg måtte jo få med meg fyrverkeriet som var kl halv 12 på kvelden, og da ble det sent før jeg fikk lagt meg. Så i kveld blir det å legge seg tiiidlig!
Nå skal jeg være en flink and dirty skolepike og følge med i timen, og bare sitte å vente på at langeviseren skal flytte seg nærmere og nærmere tiertallet og lilleviseren på elleve.På fredag hadde jeg en helt super kveld med søte jenter. Jeg feiret en veeeldig sein bursdag. Men hva gjør vel det? Jo, ingenting. Vi hadde det kjempe gøy, blottet rompa si på facebook, spørre om å låne doen, svelge ekkle ingredienser, blotte ut om privatlivet, unnskyldinger til random folk og smerter i magen etter alt for mye latter. Vi spiste deilig taco når Ingveig endelig kom, 1 hel time senere. Skal si det romla i magen til mange da ja. Men selv om noen ikke klarer å finne ut hva man skal ha på seg og kommer forseint pga det, så smakte maten kjempe godet forde.


Mens vi satt å koste oss nede med masse latter og godter, satt godgutten stakars oppe på pc'n og så på tv. Når man klarer å ødelegge bilen sin og er for lat til å gidde å spørre kompiser om å bli med ut, så da får han bare ha det så godt. Neida, men han fikk komme ned å sitte sammen med oss andre til slutt.

Jeg har blitt syk og satt hele kvelden med pottatett nese. Når alle sammen hadde dratt, tok jeg og simen oss en tur ned på Statoil så jeg fikk kjøpt meg nesespray(nesedråper som simen sier, hihi). Og da ble alt så mye bedre, var så befriende å kunne puste gjennom nesen igjen.
Simen har  enda ikke fått fiksa bilen sin, så den står da her på gardsplassen og venter da. Han kommer senere for å prøve å fikse den med litt hjelp fra Sture, snill som han er. I kveld vet jeg ikke helt hva jeg skal enda, får se hva det blir til.

Syns virkelig det er drit tøft med blåruter baki.. *kremt*.

Jeg har fått ny tv i dag. 40 tommer. Nå blir det så mye bedre å sitte å se på film osv på rommet med enda større tv. Her går vi fra en 28 tommer (?) til 40, det liker vi virkelig i hvert fall. Det er gamle mamma og dem sin, så såå ny er den jo ikke. Men for meg. Så nå skal jeg tilbringe hele dagen min her i sofa'n og glo på tv og film hele dagen, mens Simen står ute i regnet og mekker på bil og fikser gjerdet, tihi.Ha, hva skal man skrive da. Det er russetid og tid for å gå å være redd for å bli kliss blaut når du venter på bussen, går til/fra bussen osv. Noe det var mange som ble i dag. Både av vann, brus, og sikkert masse anna æsjerier. Er sikkert veldig digg å sitte å være helt seig av brus når du sitter på bussen hjem. Klærne dine er helt seige og stinker søtsaker. Noe som tiltrekker seg masse ekkle dyr. Glad det ikke var meg sier jeg bare!

Nå sitter jeg bare å slapper av og lader opp til å sitte å se på go gutten spille fotball kamp mot raufoss. Hmm, lurer på hvem jeg kommer til å heie på. Kjæresten min sitt lag, eller hjemstedet mitt sitt lag, hmm.

Jeg vil gratulerer min bestevenninne med kjæreste også. Endelig etter over ett år har hun fått gutten hun er så utrolig glad i. Ntåå! Er så utrolig glad på hennes vegne.

Randi og Eirik, nttååå. Er ikke de søte så vet nå ikke jegFor et nydelig vær det er ute nå. Helt herlig. Sola skinner og skyene forsvinner. Det blåser litt surt, men det går helt fint. r så deilig at snøen er borte, at vi er ferdige med vår rakingen og at varmegradene begynner å komme. Er så utorig lei 30 minus grader og en meter med snø.
Ser virkelig frem til sommeren.Jeg har derfor vært i skapet til mamma og funnet en søt sommer topp. Det eneste som mangler nå er å ha fri i fra skolen, bare kunne stå opp om morningen og gå ut i badetøy og hoppe uti bassenget! Mmmm

I dag skal jeg forhåpentligvis til Dokka for å møte kjæresten min. Det er også gatebil der i dag, så da skal jeg vel være med dit en tur. Håper bare jeg finner meg skyss så jeg kommer meg dit. Alt for lenge siden jeg har sett han nå .. Endten så skulle folk sove på Dokka fra i går til i dag, eller så må de mekke litt på bilen sin først. Slakke folk er! Vi får bare krysse fingra for at Tone kjeder seg så mye, at hun har lyst til å kjøre meg dit. Snill som hun er så gjør hun det, sier vi.Over to månder siden sist, and I'm back. Jeg aner ikke hvor mye jeg kommer til å blogge, kanskje hver dag, en gang i uken, en gang hver andre uke...  Jeg vet ikke enda, det spørs helt på hvor mye tid jeg har. Er litt på skolen, jeg har venner jeg må ha tid til, familie og masse andre ting som skjer. Det har skjedd mye siden sist, både bra ting og mindre bra ting.

Jeg har være på bursdag hos bestejenta Ingveig
. Var på Verona og spiste deilig pizza før vi dro opp til henne og så på film og koste oss med godter og kake.Jeg har farget håret blondt igjen, eller bleika det.


Jeg har blitt tante for andre gang. den 28.mars kom nydelige Sebastian til verden, endelig. Etter ni måneder med venting var det gøy å se han. Han var mye mindre enn det Jonathan var, så var skikkelig rart. Alt var bare så lite, og hver gang du skulle ta tak i han er du redd for at du skal knekke noe. Men som sagt, så er han helt nydelig og så utrolig søt!

<-- Sebastian & Jonathan -->


Jeg har vært på Beitostølen med mine to beste jenter.
Det var skikkelig koselig, og var super heldig med været. Eller ikke, når jeg tenker meg om så snøget det utrolig mye den første kvelden, men når vi var i bakken var det helt supert! Vi møtte også noen gutter som vi var med på lørdag kveld og på søndag. Var skikkelig koselig, og vi hadde det veldig gøy!
Helse og sosial har vært med på Gründercamp, noe som var noe helt annet enn det jeg hadde trodd. Det var virkelig ikke det morsomte jeg hadde vært med på, men det gikk da helt greit. Alt er jo bedre enn vanlig skole. Min gruppe gikk videre og var en av de fire beste, mens gruppa til Anne Lise vant, og var med i konkurransen om å få dra til Brussel, men gikk desverre ikke videre. Dumme Hedemark!! Gruppen til Anne Lise laget en film som senere kommer på Youtube, jeg skal da linke den her på bloggen.


Jeg har vært på Kløfta og hilst på søskenbarna mine. De var på besøk der i påsken, så da måtte jeg jo ta meg en tur så jeg fikk sett verdens beste og søteste søskenbarn.
Har også vært i bursdager og diverse med familie, noe som pleier å være ganske kjedelig, men så blir det til slutt ganske så koselig alikevel. Spesielt når man er rundt gode søsken og tantebarn!


Det har også skjedd noe veldig trist. I påskeferien ble Olav, bestefaren til søstera mi, tatt i fra oss. Vi var da i en veldig fin begravelse i Lærdal.Hvil i fred, Olav Voldum

Vi har jo også feiret natt til 1. Mai. Var koselig å være med jentene mine igjen. Er blitt lite av det den siste tiden, ettersom jeg har drevet med andre ting. Virkelig skjerpings på den siden der, venner er så utrolig viktig. Og man kan ikke glemme dem uansett hva!Da tror jeg at jeg har fått med meg det meste, det har jo selvfølgelig skjedd masse mer, men det er ikke alt som trenger å komme på bloggen. Jeg har tatt lite bilder denne perioden i forhold til det jeg pleier, derfor er det også ikke blitt noe blogging. En blogg uten bilder er kjedelig fra min side.
Også, en siste ting; jeg har fått meg kjæreste, som jeg er så utrolig glad i. Det er han som er grunnen til at det har blitt mindre blogging på meg og mindre hening med venner. Shame on you! Neida, hihi.

Som dere sikkert ser har jeg hatt to herlige måneder. Har kost meg masse. Nå er nedtellingen til sommerferien begynt også. Og det er ikke mange ukene igjen. Det er også mange fridager, så da blir det enda bedre. Det er mai, og russen er ute å går og kjører og spurter vann. Kan ikke si at det er så veldig morsomt å bli spruta ned, men det er jo bare sånn det er i denne tiden.

Om bare litt over en uke er det 17. mai
og tid for is spising og pølse gomsing. Det er ikke lenge til det er trekning av eksamen heller.. Begynner å kjenne det på meg at jeg gruer meg, håper virkelig jeg slipper det stresset der.. Men med min flaks, så kommer jeg vel opp i det det går an å komme opp i ..Image and video hosting by TinyPic
Jeg heter Silje Marie og er 19 år,bor på Toten. Er det noe du lurer på kan du kontakte meg på s_kyseth@hotmail.com.

Legg meg til som venn


ARKIV

· Mars 2012 · Februar 2012 · Januar 2012 · Desember 2011 · November 2011 · Oktober 2011 · September 2011 · August 2011 · Juli 2011 · Juni 2011 · Mai 2011 · April 2011 · Mars 2011 · Februar 2011 · Januar 2011 · Desember 2010 · November 2010 · Oktober 2010 · September 2010 · August 2010 · Juli 2010 · Juni 2010 · Mai 2010 · Mars 2010 · Februar 2010 · Januar 2010 · Desember 2009 · November 2009 · Oktober 2009 · September 2009


KATEGORIER

· Bøker · ferie · Forside · Hverdag · Mitt 2011 · Mote · Movies · Music · New in · om meg · Outfit · Party · Photo · Russetiden 2011&2012 · Shanty · spørsmål · Vila

LINKER

· Barbiegirl - Emilie Flatner · Cecilie M · imfancy · Lisa Elnæs · MEWKiD · Monika Solveig · Tine Linea

DESIGN

Designet er laget av Katrine.

hits