Syntes de kjolene her er utrolig fine! Har også funnet meg en annen favoritt som er svart, lurer veldig på om jeg skal kjøpe den! Sett på den alt for lenge nå, så egentlig burde jeg jo bare kjøpe den.. Men så burde jeg spare penger...
Wee, vi har begynt med eksamen.. Ikke at det er så veldig mye å være så veldig glad for egentlig, men det går nok fint. Det er eksamen i yrkesfag, så det er gruppe eksamen, så en induviduell høring etterpå. Det er vel dette som er værst. Temaet er kosthold og helse, noe som egentlig er helt greit. Bare at jeg er sykt lei det, ettersom vi hadde veeeldig mye om det i fjor, og er ikke så lenge siden vi hadde en fremføring om det. Men da kan vi jo litt fra før, så det er jo kjekt. I morra er siste forberedelses dag, og vi får vite når på onsdag vi kommer opp. Er veldig spent, og små gruer meg til onsdagen, men krysser fingra for at dette går bra!
I går var Randi og Ingveig hos meg! Vi spiste taco og koste oss kjempe masse. Så to filmer også, som kan diskuteres om hvor bra de var. Kan vel si jeg små angrer meg for at jeg kjøpte dem, og ikke leide dem. Men samme det, de passer fint inn i film''samlinga'' mi (haha). I dag skal jeg nok bare slappe av, og se på Vampire Diaries.

Har fått kjøpt meg litt nytt, men nå skal det ikke brukes mer, prøve hvertfall!


Det er de to filmene vi så! Også vampire diaries.


Topper / bikbok - skjørt / gina


H&M

Nå skal jeg ned til Shanty som bjeffer noe syyykt.. Og se på Vampire Diaries! ha en super dag alle sammen!


Ha en super dag alle sammen, i det ''fine'' været.. Tommel opp for sprut regn! ..
Natt til 17. mai var konge! Hadde det skikkelig gøy, og ble en fin avslutning på russefeiringen den natta! Selveste 17. mai var faktisk formen ganske bra, det ble russetog på Gjøvik og Raufoss, selv om det kom litt regn, og ikke alle var helt i form, men det er jo slik det skal være.

Etter russetoget på Raufoss bar det opp til Liss og Jørgen for å spise middag, så sovnet jeg litt på sofaen, etter en natt med lite søvn, og lange russetog hvor det ble mye hopping og gåing. Etter det dro jeg opp til Linn å var der til fyrverkeriet kl halv 12. Og endelig kunne jeg finne senga og sove godt, og tenke på at jeg hadde fri dagen etter! Noe som var utrolig deilig!


NÅ GLEDER JEG MEG EGENTLIG BARE SYYYKT TIL NESTE ÅR! DA SKAL DET FEIRES MED ALLE GO JINTEN MINE! Og alle andre selvfølgelig.
Hei igjen. Lenge siden sist igjen. For ca sånn litt siden, husker ikke når, forje uke? Eller kanskje uka før der? I hvertfall, jeg har vært på tusenfryd. Var slik telenor dag, så fikk gratis inngang ettersom søstern jobber i telenor. Var kjempe koselig, var søstern, Randi, John Kenneth & meg. Kjørte russebilen innover, og kan si jeg og randi hadde det rimlig gøy på hovedveien når vi sto i laaang kø! Haha!Slik gikk jeg kledd. Sykt deilig å gå uten russebukse når det var så bra vær! Glad jeg ikke hadde den på å, ettersom det var så mange små unger der.
Den skuffa...Gleder meg til jeg skal dit igjen, om det blir noe av i år, det vet jeg ikke men. Liker du deg på tusenfryd?
I helgen var jeg på Landstreffet på Lillehammer, og det var syykt! Men helt ærlig, var det ikke sånn som jeg trodde, ble små skuffa, tror jeg hadde litt for store forventinger. Men det var alikvel helt konge, og hadde en suuper helg! Synstes fredagen var best, hvor det var best artister osv, men lørdagen var alikevel bra den å! Fredag ble det tidlig kveld på oss, når musikken stoppa kl 3 dro vi ned til bestefar for å legge oss med en gang.

På dagen på lørdag fikset vi oss og dro en liten tur ned til byen. før vi gikk opp igjen for å duppe av litt, spise middag og fikse oss. Så bar det opp på treffet igjen. Hadde det kjempe gøy, men fikk ikke med meg noen av artistene, ettersom jeg ikke syntes det var sånn kjempe bra. Kl halv 9 om morran fant vi ut at vi burde dra til bestefar og sove litt, før vi dro hjemover fire timer senere.
Fikk gjort et russekrav også: kline med en medruss av samme kjønn
Gleder meg masse til neste år! Kanskje turen kanskje går til kongeparken i steden for, det så myee råere t!
På mandag gjorde vi russekravet som er å passe på elgen på borgegården gjennom en hel natt. Gøy var  det, men var ganske så sliten og kald på tirsdag! Gjorde også kravet 24 timer (86 400 sekunder) uten å sove.Tirsdag morgen når de åpnet for oss på skolen var det rett på sofaen under soveposen til Mats å sove! Når jeg våknet var kantina stapp full med folk, og de glodde og lo.. Huff, haha! Men morro var det!


Satt og spilte Alias, kooselig.

Satt også under pulten en skoletime på tirsdag. Når jeg la meg ned, sovna jeg også, haha! Bra skoledagen nesten var over!
I dag har vi vært ute og tuta og kjørt. Gjort noen russekrav, så nå blir det litt dingeldangel i lua, hvis jeg gidder å gå i innkjøp av diverse ting.Det var Camilla, Randi, Mia, Gard og jeg som var ute, og JK kjørte. Var en kjempe artig tur, men det skal bli godt å finne senga!


- Krabbe fra H&M til vinmonopolet fastbundet med en medruss. Dette er egentlig et stykke når du skal krabbe, kan si vi hadde småvondt i knærne etterpå, haha!- kjøpe en Happy Meal mens man kjører handlevogn gjennom Drive-in'n på McDonald's


- Ha radarkontrol med hårføner og refleks i 30 sonen

Andre krav som også ble gjort i dag:

  • Bomme en røyk av en medruss som røyker og knekke den foran han/henne
  • Få sex tips fra moren til en medruss (denne må gjøres en gang til, ettersom jeg spurte faren)
  • Putte en femmer på rumpesprekken til en med rørlegger-sprek eller i kløften til noen som har utrigning
  • Kjøre fem runder i en rundkjøring (her ble vi også filmet, så hvem vet, kanskje vi kommer på nyhetene i morra, hoho)

Så alt i alt ble det sju russekrav som var i boks i dag! I morgen skal vi sitte i et tre en time før skolen starter!
Da har russetiden starten, og til nå har den vært knall!


Var døping på fredagen, så gikk turen opp til skistua på Gjøvik, hvor det var fest! Var kjempe gøy! Lørdagen dro jeg og Camilla ned på senteret en tur, mens vi var der måtte jeg på Nille for å kjøpe meg strømebukse som jeg kunne ha under russebuksa, det gnagde skikkelig mellom beina, noe som var utrolig ubehagelig og vondt.. Men med tights eller strømpebukse under funka det veldig bra! Så tok vi turen til Gjøvik for å dra på tivoli, møtte Randi på raufoss først, også Sina på Gjøvik. Var kjempe koselig. Tok karusellene som var der, før vi gikk en liten tur på CC hvor jeg fikk kjøpt litt ny sminke. Så gikk turen til Raufoss for å kjøpe oss litt mat, så var det på'n igjen etter litt fiksing av sminke og hår!
Denne kvelden var det fest på Øverby, ikke så langt unna der vi var dagen før. Det var masse folk, høy musikk, og good stemning! Så hadde enda en knall kveld! I dag har jeg bare slappet av og tatt det med ro. Til uka skal det vel gjøres litt russeknuter, og kanskje vi tar turen til Tusenfryd på onsdag.
Image and video hosting by TinyPic
Jeg heter Silje Marie og er 19 år,bor på Toten. Er det noe du lurer på kan du kontakte meg på s_kyseth@hotmail.com.

Legg meg til som venn


ARKIV

· Mars 2012 · Februar 2012 · Januar 2012 · Desember 2011 · November 2011 · Oktober 2011 · September 2011 · August 2011 · Juli 2011 · Juni 2011 · Mai 2011 · April 2011 · Mars 2011 · Februar 2011 · Januar 2011 · Desember 2010 · November 2010 · Oktober 2010 · September 2010 · August 2010 · Juli 2010 · Juni 2010 · Mai 2010 · Mars 2010 · Februar 2010 · Januar 2010 · Desember 2009 · November 2009 · Oktober 2009 · September 2009


KATEGORIER

· Bøker · ferie · Forside · Hverdag · Mitt 2011 · Mote · Movies · Music · New in · om meg · Outfit · Party · Photo · Russetiden 2011&2012 · Shanty · spørsmål · Vila

LINKER

· Barbiegirl - Emilie Flatner · Cecilie M · imfancy · Lisa Elnæs · MEWKiD · Monika Solveig · Tine Linea

DESIGN

Designet er laget av Katrine.

hits