untatt når det er 20 minus grader i vannet , ikke noe digg med under 10 eller . men i dag var det skikkelig digg, det ble solnes i dag også, sammen med stine, tord og simen . var koselig. flytta oss sånn to eller tre ganger før vi fant ut hvor vi skulle ligge, men den siste plassen var best ! er ikke så veldig mye å si egentlig, lå bare å sola oss, snakka og bada. skulle egentlig ta turen tilbake i kveld, men det ble litt regn, for først gang siden vi kom, men sluttet nå.
kvelden går da med på å sitte å glo på tv eller film(er).

dsc0115

dsc0113 2

dsc0110

dsc0123

dsc0136

dsc0154

dsc0163

dsc0175 2

det var skikkelig koselig i går, dro inn til ett sted som onkel i hvert fall kaller lilleberget. koselig der egentlig. denne gangen var det jeg som var raskest utti, og ikke randi, men hun kom like etter. Når vi hadde vært der en stund, dro vi videre til ett sted å spise,  '' stedet du går inn når du går ut '' . var egentlig pizza vi skulle spise, men ble visst pølse og pomfri , og kylling, salat og pomfri. jeg var i hvert fall skikkelig mett, tror jeg randi blei også. 
når vi hadde vært der og spist og sliti oss ut på dansegulvet sammen med synne og mathias, så snudde vi nesa hjemover. randi & jeg lå foran på dekk nå også, skikkelig deilig.
Var jo skikkelig koselig å høre at gamle menn ville at vi skulle være igjen så de kunne befrukte oss for så å sende oss hjem igjen, vi fikk oss en god latter i hvert fall, og tomater i tryne ble vi..

dsc0841

dsc0846

dsc0908

dsc0864
veldig heldig med den ja ; )

dsc1012

dsc0017

dsc1015

dsc1031

dsc1022

dsc0086
god morgen, nå er jeg også oppe, tidlig og greier. en halv time siden min tante banket på døra og sa at om to timer skal vi ut på båttur, wihi, tenkte jeg da. båttur er helt herlig. jeg elsker det. så da var det bare å hoppe ut av senga så jeg er ordentlig opplagt til vi drar. og så jeg er sikker på at jeg rekker å fikse meg ferdig, uten å måtte stresse. stress er noe jeg så absolutt ikke orker noe av i dag. randi ligger fortsatt å sover, som sikkert ikke kommer som noe sjokk. men jeg tenkte hun skulle få sove, for vi hadde egentlig ikke noen planer om å stå opp tidlig i dag, for vi la oss litt seint, men så må vi vist det alikevel.
sola skinner ute, varmen stiger mer og mer på for hvert minutt som går, og bassenget begynner å fylle seg med vann. onkel kjøpte basseng til mathias i går, så nå skal det fylles og bades.
når vi er ute med båten, skulle vi kjøre ett stykke unna og spise pizza litt senere og bare kose oss sammen. vi blir 9 stykker i en båt, så vi må krysse fingrene for at vi ikka har lagt på oss av all den usunne spisinga at båten kommer til å synke. kamera skal være med, så dere får se dagen i bilder i kveld når vi kommer tilbake, noe som er uklart enda.
synne har funnet seg ei venninne å leke med, så nå er det jo selvfølgelig petshop de driver med, de diskuterer hvem som har mest, og alt mulig rart. men de koser seg, og det er vel det som teller, er det ikke ?
dsc0742

dsc0744

dsc0743

se hvor fin utsikten er oppe her,  jeg får så lyst til å flytte når jeg er her !det er randi & meg det. penger flyr fortere enn du aner gitt.. blir fort borte uten at du tenker over det. og det er utrolig kjedelig.. man skulle vært millionerer sånn som petter stordalen, da hadde alt vært bra. shoppa alt du ville og hatt alt du ville, nesten i hvert fall. men de sier jo at de som er rike og kan kjøpe hva  de vil, er kanskje ikke verdens lykkligste. ikke det at vi uten penger er det heller, men you get det point.
har i hvert fall vært en super dag i byæn med randi. gått att og fram i butikker og shoppa, prøvd klær, shoppa, prøvd klær, og prøvd å holde ut at beina værker som f.. værte var igjen kjempe herlig, vært utrolig heldige. litt kjedelig å gå inne på ett senter og inne på butikker når det er så fint vær, men det funka. lørdag er en shoppe dag, i hvert fall når man er borte sånn.
nå skal vi vel ligge å steike oss, så vi blir svidd, eller kanskje bare brune ? tror nok det blir til det, og senere slakker vi med film på sofaen under dyna, med ett glass m/ hjerte isbiter oppi drikke, som v ikke vet hva blir. sikkert brus eller noe på meg , mens randi er fornuftig og nøyer seg med vann.

img2468

img2472

img2477

img2478

hu er litt søt da, du er enig p... ? ; p du vet hvem jeg mener ; p


dsc0724

Svart skjørt, hvit singlett, sokker, bh, 'fersken' farget shorts - H&M
Svart shorts, to par øredobber, hårbån/strikk - Bikbok
The Eye - Platekompaniet
Solbriller - på gata, der det er billigst ; ) hvem trenger vel ekte ? ikke jeg, gidder virkelig ikke bruke flere tusen kroner på briller som jeg mister minst 10 ganger i bakken hver gang jeg bruker dem.i går farga vi håret til randi, eller stripa det lysere. prøvde i hvert fall. kan ikke si at vi lykktes sånn skikkelig egentlig, men det blei i hvert fall ikke stygt. randi blei jo pina når jeg skulle dra ut håret fra sånn teit gummi maske, som man må stappe alt håret oppi så det bare tugger seg når vi skal dra det ut igjen, hun var ganske så sår i hodebunnen på kvelden og dagen etter for å si det sånn. stakar, men hun skulle så absolutt gjøre det, og bedre blei det jo ikke når hun dreiv å skulle ta av den ''maska'' før hun hadde fått ut tuggene i fra håret og alt det der, så det gjorde det jo bare værre, alle kan ikke være like smarte vettu, men hun fikk det da ut til slutt, etter mye strev.
dsc0609

dsc0616


været har vært skikkelig bra i dag også, selv om det var litt mer skyer i dag, så har det vært varmt. vi dro til solnes rundt kl 12 og var der til halv 4, da kom onkel å hentet oss, etter å vært så uforskiktig i i trafikken og kjørt på en katt, så den døde. han må virkelig bli mer foriktig og ikke kjøre så fort, tok meg en lang alvorsprat med han på bilturen hjem for å si det sånn, neida. men trist da, for familien, og at katta dems aldri kommer tilbake, og må gå med den følelsen å lure på hva som har skjedd. kanskje de har ett barn som var så utorlig glad i den katten, så får hun/han aldri se den mer, huff. men nok om det. så kom  vi hjem, middag ganske fort, så var det ut igjen på solnes, sammen med Stine, som jeg ikke har vært med på sånn 100 år, litt å ta i, men er vel to år siden nå var det vel vi kom fram til, før så var vi liksom med hverandre hver gang jeg var her, men ting forandrer seg jo med tiden. var koslig å være med hun igjen da. blei en liten duppert på oss alle tre, og de andre gutta som var der. som var sånn skikkelig 'morsome' , trodde de i hvert fall.
blir nok ikke noe blogging før i morgen kveld eller noe, skal til byæn på shopping, woho ! : D

dsc0658

dsc0706

dsc0692

dsc0718

dsc0639i dag dro jeg og randi inn til byen rundt kl to, gikk litt rundt å kikka , fant ting som randi trengte, men ikke alt for mye, for shopping turen er ikke før på lørdag. været var jo helt nydelig, varmt og deilig. når vi var ferdig, tok vi fløien.
bergen er jo bare helt herlig, og vi bestemmte oss for at vi skulle klare å flytte hit om to år, noe vi har snakket litt om i det siste. det er jo så fint her, så det skal vi !
når vi kom på toppen er det første vi ser BERGEN, sjøen , byen, fjellene, alle husene og de mange 100 bilene, og båtene. turistene går omkring, i butikken for å kjøpe norske ting, 'elger' , kort, bøker, guide hefter osv osv. utrolig mange kinesere og japanesere, men de er jo så søte. vi skulle få ei dame til å ta bilde av oss, men kan ikke si at hun var den beste, kutta jo halve kroppen, og mer enn den, så jo bare hodet våres og resten den vakkre bakrunden. så vi spurte ei norsk dame litt senere, og da bl det bra. hadde kjøpt med oss moreller og baguetter, så satt å kosa oss med det.
hatt en helt herlig dag i hvert fall, og i morra skal vi ligge å sole oss og bade masse !

dsc0524

dsc0474

dsc0452

dsc0457

dsc0534

dsc0565

dsc0539

dsc0518

randi's andre outfit

dsc0571

dsc0576

nå skal vi se på film, så legge oss. også er det ut i sola smøra inn med babyolje !lite å skirve, så dere får bilder. vi var i hvert fall ute med båten, tok oss en liten dukkert, kaaaaldt.. men det var skikkelig koselig å være ute med båten, og å ligge foran på dekk.
dsc0273

dsc0339

fgt

dsc0344

dsc0429

dsc0394

igjen; været er herlig ! og nå skal vi ut med båten, endelig. om det blir noe bading , får vi se på, men randi skal nok utti en tur. men tenkte jeg bare skulle skrive ett kjapt innlegg før vi drar.
akk spist middag med jordbær til dessert, nydelig !
dsc0323
åh, det minner meg så om sommer, som endelig har kommet, også til Bergen !
god morgen søtiser. nå har jeg vørt oppe 2 timer mens randi har sovet, ser fortsatt veldig trøtt ut, haha. stemma er ikke helt fin heller hører vi, men det blir sikkert bedre etter hvert. været er helt herlig, jeg sto opp til skyfri himmel og ser ut som det fortsatt er det, og det er faktisk 27 varme grader her, deilig er det !  hva som skjer i da vet vi ikke enda, skal i hvert fall ned til bestemor en tur.
jeg så mitt 'nye' søskenbarn for første gang i går, så utrolig søt. får se om jeg skal være så snill og gi dere ett bilde senere.
men som sgat, været er helt herlig, og jeg sitter her i shorts og singlet og venter på at randi skal bli ferdig med å spise og komme seg på badet for så å bli ferdig der, noe som kan ta sin tid. men da får jeg bare sitte å kose meg på pc'n og sikkert litt ute i sola mens.
sitter å ser utover sjøen og fikk skikkelig lyst ut på båttur i dag, men da må jeg få med meg randi, noe jeg skal få til. men nå roper terrasen og det fine været på meg !
dsc0141

nå er vi endelig fremme etter en 7 og en halv times tur, med bil og tog. det gikk jo helt greit, men litt kjipt å sitte på toget når det var så fitn vær ute. toget var i rute og vi var på bergen stasjon kl 22.35 . var utrolig godt å få kommet ut i frisk luft. det regna ikke her, og det er bra. sola skinte fortsatt litt fram bak fjelltoppene. det var å stappe i seg litt mat når vi kom frem, så opp å blogge før vi finner senga. planene for i morra er litt uklare enda, vi tar det som det kommer. utrolig trøtt og sliten nå, så finner badet og så senga.

dsc0036

dsc0050

dsc0091

snø på fjellet gitt

dsc0118

dsc0138

hun få i hvert fall godt første inntrykk av Bergen da, når det er så fint vær her ! :- D
overskriften; det var ei sånn dame som var sånn skikkelig full, og da mener jeg skikkelig. hu var egentlig bare rar, han som går rundt å sjekker ting på toget hadde vist tatt bankkortet hennes eller noe , så hun ikke skulle få kjøpt noe mere drikke, tror det var noe sånn, men hun var skikkelig full i hvert fall, det som var pointet..
natta søte lesere < 3med alt for mye bagasje til å bare skulle være borte i 2 uker. nå er alt pakket og klart, randi har klipt meg og vi er klare for å reise. noe vi ar gledet oss til siden påsken, turen har bare blitt flyttet lengre og lengre frem, men er glad for at det blei nå, får vært der mye lenger, også for en gangs skyld, så er det meldt knall vær i bergen denne uka, og så langt jeg vet fremmover. det skal bli helt hærlig ! båtturer, shopping tur u by'n, møte med gammel venner som man ikke har sett på noen år, fløyen skal vi også lare å få tatt, håper jeg i hvert fall. jeg må virkelig gi randi ett godt inntrykk av byen hvis vi skal flytte dit om to år, som er planen. men om det blir noe av det er litt tidlig å si. jeg har alltid sagt at i Bergen, der skal jeg aldri bo! men jeg har byttet mening, jeg syns byen er utrolig fin og regn klarer jeg helt fint, bare jeg ikke er uhelig og kommer dit når det regner nesten hele året og bare noen få dager med sol, eller kanskje bare opphold. når vi sier Bergen, så sier jo alle ''der regner det jo hele tiden'', men det gjør faktisk ikke det. men oftere enn andre steder, det kan jeg gå med på.
bergenbynightmen denne turen skal i hvert fall bli helt super, sammen med randi ! og jeg skal gjøre så hun får så godt inntrykk av den, og motbevise at det bare regner der, så blir hun med meg om to år. wihi !
men nå må vi reise, hvis vi skal rekke toget. vi blogges !tror jeg skal begynne å blogge igjen nå, er ikke helt sikker. men store muligheter for det i hvert fall. det har igjen skjedd mye siden sist; blogglisten ble borte, så kom den tilbake igjen bare med mangle flere på listen, og at man kan velge mellom ''mest besøkte'' , ''mest aktive'' og ''tilfeldig utvalgte'' . det har også vært bloggcamp, noe som så og hørtes skikkelig gøy ut, noen som var der?
men skolen er ferdig og sommeren er på vei, eller har den kommet ? ikke merket noe spesielt på været enda, så er litt usikker.. sommer planene mine er å dra èn måned på språkreise i utlandet, biltur rundt i norge (bergen, trondheim og oslo i hvert fall) nedover på sørlandet , båttur og masse mer. bare kose seg med venner !
men nei, det der er ikke mine sommer planer, men skulle ønske det. jeg reiser bort i morgen sammen med bestevenninna mi, randi, vi reiser til den vakkre men regnfulle byen Bergen, være der i 2 uker, barnedåp er det også, så er det vel bare å slakke rundt på toten, bade og kose oss. sene kvelder ute med masse kos og moro. bryllup skal jeg også i, til søstera mi, kos blir det. mangler å finne kjole, men det skal vi klare å ordne. også skal jeg på hyttetur i nesten 2 uker. jeg skal klare å få en fin sommer uansett !
hva er dine planer for sommer ferien ?

har faktisk vært på noe i sommer alt, på lørdag var jeg på urbane totninger sammen med randi og sånn, var skikkelig gøy. noen ganger kom det da noen tårer for vi lo så mye, men husk; en god latter forlenger livet !
dsc0129

dsc0134dsc0138


noen bilder i fra vitnemålutdelingen, kommer kanskje flere senere :

dsc0019

dsc0010

dsc0126
heisann lesere ! nå vurderer jeg å begynne å blogge igjen, etter en liten pause, men jeg har veldig lyst til å vite om du leser bloggen min først, så kommenter under her om du leser den.
og gjerne om du leser eller bare ser på bilder :- )
dsc0126

var litt kult at det blei hjerte, helt tillfeldig !har dere noen spørsmål dere har lyst til å spørre , er det bare å spørre i kommentarfeltet under! : ) skal prøve å svare på det meste : )Image and video hosting by TinyPic
Jeg heter Silje Marie og er 19 år,bor på Toten. Er det noe du lurer på kan du kontakte meg på s_kyseth@hotmail.com.

Legg meg til som venn


ARKIV

· Mars 2012 · Februar 2012 · Januar 2012 · Desember 2011 · November 2011 · Oktober 2011 · September 2011 · August 2011 · Juli 2011 · Juni 2011 · Mai 2011 · April 2011 · Mars 2011 · Februar 2011 · Januar 2011 · Desember 2010 · November 2010 · Oktober 2010 · September 2010 · August 2010 · Juli 2010 · Juni 2010 · Mai 2010 · Mars 2010 · Februar 2010 · Januar 2010 · Desember 2009 · November 2009 · Oktober 2009 · September 2009


KATEGORIER

· Bøker · ferie · Forside · Hverdag · Mitt 2011 · Mote · Movies · Music · New in · om meg · Outfit · Party · Photo · Russetiden 2011&2012 · Shanty · spørsmål · Vila

LINKER

· Barbiegirl - Emilie Flatner · Cecilie M · imfancy · Lisa Elnæs · MEWKiD · Monika Solveig · Tine Linea

DESIGN

Designet er laget av Katrine.

hits