I dag har vært en veldig koselig dag egentlig. Begynte med at jeg bare slappet av hjemme, kosa meg med bikkja. Så litt utpå dagen kom Simen. Han, Synne og jeg dro til Gjøvik for å gjøre noen ærender, før vi dro hjem igjen og bare satt å slappa av og så på tv.
I morra skal jeg faktisk orke og rydde i garderoben min, det er så rotete der at det er umulig å finne klær der, så det blir alltid til at jeg tar det første jeg finner.. Så resten av dagen skal bare brukes til å slappe av, er meldt fint vær igjen i morra, så det skal bli godt!

Jippii for mobilkamera! + at det er tatt i et mørkt romVi har Jonathan på besøk igjen, hvis noen av dere husker han. Jonathan hunden, og ikke tantungen min. Han er skikkelig søt, og skal være her til søndag.


I dag har jeg bare suttet hjemme hele dagen pga at det er dritt vær ute. Regnet skikkelig masse, men nå ser det ut som det har rotet seg ned litt. I går var jeg som sagt på CC, fikk da kjøpt inn til nytt stæsj da også. Skal nedover å levere cardigan'n jeg kjøpte meg, og kjøpe meg en skjorte i stede. Når vi var ferdig på CC, dro vi tilbake til Raufoss, der leide vi en film, som var helt grei. Ikke den beste filmen jeg har sett, men ikke den dårligste heller. Jeg og Ingveig bestilte oss også pizza på expressen, denne gangen ble det noe annet enn peperoni og ananas, og jommen meg var den drit god! Mmmm.
Nå sitter jeg bare å venter på at Simen skal komme, så skal vi nedover for å levere filmen vi lånte i går, hente biletter til Urbane totninger, og kanskje da en tur på CC for å bytte og kjøpe nytt.Nå skal jeg ganske så straks begynne å støvsuge 2. etasje. Når det er gjort skal jeg finne meg en liten matbit før jeg tar turen til CC for å finne meg en bikiniunderdel til overdelen jeg kjøpte meg på lørdag. Jeg skal være med Ingveig i dag, og forhåpentligvis Randi. Kanskje bestille oss en pizza på Expressen også kose oss hjemme hos en av oss. Blir koselig å være med dem igjen.

Sånn ser jeg da ut i dag. Vært å rota litt i mamma's klesskap, hihi.Neei, det tordner skikkelig ute.. Det liker jeg ikke, jeg er ikke redd eller noen ting. Men liker det bare ikke! Også skal jeg sove nå, og klarer garantert ikke det med det der bråket utenfor husets fire vegger. Tidligere lynet det også, og bare i går, så var det jo såå fint vær. Så ca sånn her ut:

Nå skal jeg sove, prøve hvertfall. Natta bloggen.
I dag har jeg foresten vært nede hos Gry Hege og fått super god smoothie, og i morre er det slush som står for turen! hihi. Også har jeg bada med kjæresten min i fin været som var tidligere i dag.Sorry for lite blogging, men jeg har rett og slett ikke hatt tid. I helgen har vi hatt besøk i fra Bergen, igjen kjempe hyggelig! Det var onkel, tante og to av mine søskenbarn som var på besøk. De to barna er virkelig de mest herlige som fins.
Fredag husker jeg egentlig ikke hva jeg gjorde, jeg var på jobb på kvelden, og når jegk om hjem så var de kommet frem etter en lang kjøretur. Vi satt å snakka hele kvelden, før vi fant sengen.
Lørdag sto jeg opp veldig tidlig, og dagen startet med at Mathias var så uheldig å datt utti bassenget, men det gikk heldigvis veldig bra. Etter noen timer dro tante, mamma og jeg på CC for å fikse litt småting før onkel og tante skulle i bryllup, og da ble det da litt nytt på meg, bikini overdel, sminke, veske og noe smykker. Resten av dagen koste jeg meg bare med søskenbarna.

søndag var det helt fantastiks vær, og jeg fikk virkelig farge. Syns det var veldig deilig med basseng i hagen da, bare hoppe utti for å kjøle seg ned litt. Christina og Mathias bada også masse, og de er jo bare såå søte. Simen kom litt uttpå dagen også, vi grilla og koste oss før jeg måtte stresse i vei på jobb igjen.Jeg har hatt en helt super helg! Nå er huset helt tomt, og ingen unger som løper rundt, egentlig veldig kjedelig. Nå er det nok en stund til jeg får sett de igjen, og jeg kommer til å savne dem masse.Nå er jeg ferdig med alt husarbeidet som jeg skulle gjøre i dag. Har støvsuget hele huset, vasket begge badene og tørket støv på rommet mitt, og lillesøster på sitt. Jeg har også brettet klesvasken, og hengt det andre på tørk. Nå gjenstår det bare å hoppe i dusjen og fikse seg til senere i dag. Det er nemlig nattåpnet i Gjøvik i dag, de vil si da på CC og i by'n. Blir sikkert kjempe koselig, masse folk og maasse tilbud! Jeg skal tilbringe dagen min med mamma, lillesøster, Sture, kjæresten og Randipus. Så jeg skal nok ha det skikkelig koselig. Satse på at det blir noe nytt i klesskapet mitt. Hmm, kanskje jeg skal sette i gang å rydde der også, for det trengs virkelig!

Hvis du bor herover: skal du på nattåpnet?Først vil jeg bare si at jeg håper alle har hatt en fin sankthans aften! Det har i hvert fall jeg. På dagen badet jeg og lillesøster i bassenget, til Simen kom. Da var det å gå på badet og fikse seg, før det var tid for grilling.

Slik så jeg da ut til slutt. Syns det var skikkelig godt å gå med kjole igjen, får så sommerfølelse av det.

Lillesøster ville også pynte seg litt, søt som hu er!
Etter vi hadde spist oss alt for mette, og slappet av litt, tok vi turen opp til Trevatn. Der satt faren til Simen og dama og grilla. Vi fant da frem til dem etter en laang gå tur i skauen! Men det var jo litt koselig også da. Jeg gjorde det jo tross alt med den beste gutten i hele verden. Vi satt der en god stund og snakket om alt og ingenting, og koste oss i sola før vi dro hjemover igjen.Hadde en kjempe koselig dag med kjæresten min og familie! ♥ Har dere hatt det koselig? Hva har dere gjort?Da var jeg kommet hjem fra kamp, og et kort koselig besøk hos søster og søte tantungen Sebastian. Han var så blid i dag, så herlig unge!
Trevann/Solvoll (som da er det laget jeg dro for å se på, som kjæresten min spiller på) tapte, igjen.. Kom vel egentlig ikke som et sjokk. men de som de spilte mot, gjorde ikke annet enn å klage på alt mulig rart. Skikkelig klyser var de også! Lurer på hvor mange ganger Annelise kommenterte det.. Var i hvert fall mange ganger. Var herlig vær, men ble litt kaldt på slutten.
Men ikke misforstå meg, jeg har ikke noe i mot hadelendinger. Nærmere bestemt, de fra Lunner..

Når kampen var ferdig, dro vi innom Liss en liten tur, for å levere barnesete osv. Og nå sitter jeg hjemme i sofa'n klar for Varg Veum! Syntes det er veldig bra, også er det jo bare et pluss at han er så kjekk!Været har desverre ikke blitt noe bedre.. Skulle ønske det var slik som det var i går, men det er det da ikke. Temperaturen er fortsatt veldig høt, og kan gå i shorts og singlet. Annelise kom innom en kjapp tur, men måtte dra igjen for å spise middag. Senere i kveld skal vi kanskje opp til Solvoll å se på fotball kamp. Vi drar da for å se på et fotballag som vi veit på forhånd kommer til å tape. Men koselig skal det vel bli uansett.


Det var en liten periode der jeg fikk litt kommentarer, men nå har det blitt mindre.
  • Så derfor lurte jeg på om det er noe spesielt dere vil jeg skal blogge om? Er det jeg blogger om tørt og kjedelig? Er det noe dere vil ha mer av? Eller noe dere vil ha mindre av?
Først og fremst blogger jeg for min egen del, men også for dere som leser. Derfor vil jeg at bloggen skal bli enda bedre, så dere liker den enda bedre. Jeg tvinger ingen til å lese bloggen min, absolutt ikke. Ikke er det mulig heller, men hadde vært veldig koselig med tilbakemelding så jeg vet hva dere syntes.I går var det knall vær igjen, og tid for å ligge ute å sleike sola. Randi kom, så vi lå ute i sola og kosa oss, og når det ble for varmt, tok vi en deilig dukkert i bassenget. Etter hvert fant begge seg en bok, og satt og leste. Var veldig koselig. Etter noen timer ute i varmen forflytta vi oss inn på badet for å fikse oss til kino. Vi så på Sex and the city 2. Må virkelig si at den filmen var bra! Skal ha den med en gang den kommer ut på dvd. Vurderer å begynne å se på seriene også.
På kvelden kom Simen til meg, jeg var i litt dårlig humør, men han klarte fort å gjøre meg blid igjen.I dag veit jeg ikke hva jeg skal, det er ikke såå fint vær i dag som det var i går, men det er fortsatt varmt og godt. Åååhh, som jeg elsker sommer'n!

Slik så jeg ut i gårSliten, trøtt, vondt i hodet! Så tror jeg rett og slett bare slapper av resten av kvelden med en god film og en skål eller ti med is!
Har forresten hatt en super koselig helg! Sov hos god gutten i natt. Bestilte oss pizza og leide film i går. Så på kvelden gikk vi en koselig tur ned til vannet. I dag bare slappet vi av, før jeg dro på jobb og han på bowling.

Noen som har gjort noe spennende i helgen? :)Nå sitter jeg her å venter på at jeg skal dra på jobb. Kjenner jeg smågruer meg litt. Den første dagen er vel alltid værst. Skal ikke jobbe mange timene i dag. Og når jeg er ferdig, kommer Simen å henter meg, så får vi se hva vi finner på etter det. Det er forresten helt dumt vær ute i dag, det er litt sol innimellom, men så blåser det så utrolig mye at man skulle dro hele huset snart blåser ned.
Fant ut at jeg trengte å oppdatere musikken min på iPod'n min litt, så da forter jeg meg å gjøre det før jeg drar nedover.
Hva skal du i kveld?

Noen som har noen bra musikk forslag egentlig? : )Herregud for en koselig kveld jeg hadde i går med den beste klassa! Er lenge siden jeg har hatt det så gøy og koselig. Vi grillet mat, snakket og koste oss masse. Og lo, ikke minst. Utover kvelden begynte det å bli kaldt, og når klokka hadde spassert 12, var det mange som snudde nesa hjemover. Men som sagt, hadde en super kveld, og gleder meg masse til neste gang!
Var desverre ikke alle som kunne komme, noe som var veldig trist. Men får samles flere ganger og prøve å få med de fleste.Håper alle hadde en super koselig kveld med verdens beste klasse, det hadde i hvert fall jeg! (som jeg sikkert har sagt hundre ganger nå, haha)Nå er det endelig sommerferie og skal bare slakke i to hele månder. Det skal bli veldig godt. Skal jobbe litt også, men det er ikek mye. I dag hadde vi da siste skoledag. Vi så på en film, som jeg ikke fikk med meg mye av, gikk ikke lange tiden før jeg sov. Filmen var dårlig anyway, så det går greit. Etter filmen spiste vi baguetter og hørte på ferieplanene til alle sammen. Skal virkelig si jeg misunner mange av dem! Vi sa hade til lærerne og gikk ut i gangen for å si hadet til hverandre, og tårene bare spruta.

(mangler Carmen og meg)

Vi har hatt et helt fantastisk år, med en helt fantastisk klasse. Dette året her har vært det beste. Har hatt det så utrolig koselig med alle sammen, og miljøet vi har hatt i klassa kan ikke sammenlignes med noen ting! Kommer aldri til å ha det så bra i en klasse tror jeg. Jeg kommer til å savne alle kjempe masse. Noe jeg tror alle kommer til å gjøre, vi har planlagt mange grillfester i sommer for HS1C og vi må virkelig klare å gjennomføre noen også. I dag skal vi samles på gjøvik og kose oss. Desverre kan ikke alle komme, så da får vi satse på at alle kan komme en gang senere. Men som sagt, HS1C; Jeg kommer til å savne dere digert. Dere har vært helt fantastiske alle sammen!I dag har vært en skikkelig fin dag, har vært på grilling og kosing med Helse og Sosial på Rambekkvika.  Var veldig heldig med været og hadde knall sol hele dagen. Noen var tilogmed så tøffe at de tok seg en dukkert i det iskalde vannet i mjøsa.
Ikke så mye mer å si om dagen, utenom at den var veldig koselig.

Slik så jeg da ut i dag, deilig vær, og jeg får såå lyst ut med båt på mjøsa..Her er forresten outfiten min for i dag. Nå tror jeg også at jeg er ganske ferdig med å skrive om eksamen, merker jeg blir alt mulig negativt bare av å høre ordet.

Se såå fint vær vi har i dag, utrolig godt etter en hel uke med alt for mye regn.. Blir slik et par dager, så kommer faen meg det depremerende regnet tilbake .. Og blir her sikkert til sommerferien slutter..Da var ting overstått, endelig. Utrolig godt å være ferdig. Så nå kan jeg også endelig ta meg ferie. Karakterne vil jeg vel ikke si jeg er så veldig fornøyd med, var uheldig med sensoren.. Selvfølgelig, skal man ha såpass uflaks å komme opp, så har man såpass uflaks og få en ikke så grei sensor. Men whatever. Jeg sto, så da går det greit.

Etter alle var ferdig med å ta eksamen, dro vi ned på mc'ern for å spise oss feite og få i oss alle karbohydratene som ble borte i all snakkingen som vi brukte vår dyrebare tid på. Og bortkasta. bah, men jeg skal ikke bruke tiden min på å surve over at jeg ikke ble fornøyd, jeg sto så da går det greit. Jeg slipper å ta den opp igjen.

Alle er super glade for at vi endelig er ferdig!

Nå skal jeg kanskje opp på korte for å spille vollyball, evigheter siden sist. Så det blir sikkert koselig, hvis jeg drar selvfølgelig. Lillesøstera mi har også avslutning på skolen i dag, så kanskje jeg stikker innom der en tur samtidig, ettersom det bare er sånn ti meter å gå, haha.Om tre og en halv time står jeg foran sensoren . Wish me luckDa er nesten eksamens forberedelsene over. Siste dagen i dag, og jeg begynner å kjenne nervene for morgen dagen. Jeg var så heldig at jeg kom opp i naturfag, det beste faget mitt ever. Not! Fikk tema glukose, og det er egentlig ikke det værste som jeg kunne fått. Føler at dette har gått veldig bra i grunn og føler meg klar for fremføringen i morgen. Men så kommer man til ti-femten minutter med spørsmål, noe som gjør saken litt værre. Vi får bare krysse fingrene for at dette går bra.

Etter skolen i dag var jeg på en liten shopping tur på CC, godt med litt nye godsaker i skapet. Jobb har jeg også fikset meg i sommer, så da er det i boks. Dette skal nok bli helt  supert. Blir penger inn i kassa, men alikevel en del ferie. Dette liker jeg super godt!
Nå skal jeg sette meg ned veldig umotiverende og lese naturfag. Kjenner jeg begynner å bli lei irdene, glukose, glukogen, tarmer, magesekk, enzymer, proteiner, vitaminer og alt mulig slik der.. Og nå må jeg også få inn masse bærekragtig utbikling, føre-var prinsippet og masse mer.. Woho! Jeg lever virkelig på en rosa sky om dagen. Faen! Faen! Og atter faen! Sorry språket, men nå klarer jeg ikke beskrive følelsene mine en gang. Jeg er lei meg, sint, syns alt er uretferdig og syntes skole er det værste som fins. For noen minutter siden ringte læreren meg og fortalte meg at jeg måtte komme på skolen kl åtte i morgen tidlig. Noe som da betyr at jeg kom opp i muntlig eksamen. Faen! Får ikke vite hva jeg kommer opp i før i morgen, men det er endten matte eller naturfag. Og jeg liker ingen av delene!
Så ønske meg lykke til, jeg kommer til å være død før onsdagen kommer..Jeg håper virkelig jeg mobilen min kommer til å begynne å viberere fordi den ringer de neste tre timene nå. Og at jeg ser navnet Astrid på skjermen. Det er læreren min, og hun skal nemlig ringe de som kommer opp til eksamen. Er skikkelig nærvøs for at jeg kommer opp, men håper virkelig jeg slipper. Så kryss fingrene alle sammen for at jeg slipper!

Men utenom det, så har jeg vært veldig flink og snill mot mamma. Når jeg kom hjem fra jobb i dag, så gjorde jeg litt husarbe, noe som vil si å vaske badet, støvsuge og tørke støv i hele 1. etasje, brette sammen klær, og sette på tørketromlen med håndkler. Mamma ble kjempe glad for at hun slapp alt det der i dag, noe hun egentlig hadde planer om å gjøre. Jeg fikk også en  helt super belønning for det. Hihi!
Jeg har også gått ned på senteret for å hente Get boksen som var kommet med posten i dag, endelig fikk jeg den. Og nå har jeg mange flere kanaler. Det liker vi veldig godt!


Håper jeg har dette smile hele kvelden og i morra!  Nå skal jeg snart ned å spise mamma's pizza, mmm♥
Foresten, jeg er utplassert i en barnehage denne uka, og i dag var det fotografering av alle barna. Det ble tatt gruppebilder og portrettbilder. Jeg fikk beskjed om at jeg skulle være med på det ene gruppe bilde, noe jeg syns var kjempe koselig! Jeg er jo bare en utplasseringselev. Så syns dette var veldig koselig! Jeg har jo også vært utplassert der mange ganger før, og jobbet der i ferier også. Men alikevel, jeg er jo ikke en fast annsatt.Da var shoppings turen for denne gang over. Det ble da noe nytt noe på meg denne gangen også. Flink som jeg er, klarte jeg å bare kjøpe det jeg hadde tenkt til. Selv om det er noe som ble igjen på stativet i butikken. Men det som er pointet er at jeg ikke har kjøpt noe annet enn det jeg hadde planlagt. Det ble en shorts som jeg har lett etter i evigheter, endelig fikk jeg tak i en jeg likte, ny bikini som var super fin! Og selvfølgelig en ny neglelakk.

Jeg har helt dilla på neglelakk, spesielt de som er i fra H&M, de har utrolig kule farger, og jeg bare digger dem. De holder kanskje ikke så veldig lenge, men da er det bare å legge på ny. Det er også en god grunn til å bytte farge ofte. Jeg syns i hvert fall denne knall gule var super kul!

Fikk også endelig kjøpt meg Regines bok - en ung jentes siste ord. Hatt lyst på den siden den kom ut, og endelig fikk jeg den. Så da kommer de neste dagene til å gå mye med til å sitte å lese den tror jeg.Sliten! Vært i barnehagen i dag, så er veldig sliten. Var på den minste avdelingen, der er det masse surving, løfting og mye mer hjelping enn det er på de større avdelingene. Selv om jeg er veldig sliten, skal jeg ta turen til Gjøvik med Ingveig. Skal på CC en tur, ha litt småting, hvis jeg finner noe selvfølgelig!

Vært er foresten skikkelig kjedelig om dagen.. I går kom det alt for mye regn! Og i dag er det alt for skumle skyer på himmelen som gir meg en liten anelse om enda mere regn!God morgen til alle syvsovere. Nå har jeg vært oppe i fem timer, og kjenner jeg begynner å bli sliten og trøtt, jeg merker at det ikke ble så veldig mye søvn i natt.. Jeg har fått støvusget og vasket badet som jeg skulle gjøre før mamma kom hjem, så nå er det bare å sitte å vente på at de kommer busende inn inngangsdøra.
Tenkte jeg skulle finne meg et teppe og gå ut i sola, er knall vær i dag også, så nå må den sleikes ordentlig. For hvis værmeldingen er riktig, er det ikke meldt så veldig fint vær denne uka som kommer.

I  går hadde jeg Randi på besøk, vi hadde det skikkelig koselig. Satt ute å spiste taco, og senere fant vi frem musikk, litt godteri også deilige jordbær. Det var utrolig koselig. Fikk skikkelig sommer følelse når vi satt der og spiste jordbær. Eneste som manger nå er å være ferdig på skolen og få ferie!Vi hadde også en liten photoshoot som sagt tidligere, kanskje jeg legger ut noen av bildene som ble tatt senere : )Hadde besøk av Randi i dag, og da tok vi en liten photoshoot så jeg fikk fikset ny header. Var så utrolig lei den gamle jeg hadde, så var godt med litt fornying og litt mer sommerlig design. Hva syns dere?
Forteller mere om dagen i dag i morra. Må legge nesten finne sengen nå, skal opp tidlig for å fikse masse til mamma og slik kommer hjem. Og har ikke så god tid, for rundt kl 10 er jeg nødt til å dra med lillesøstera mi på noe drillgreier oppe i Raufoss hallen. Ønske meg lykke til, får det travelt og jeg kommer til å være stuptrøtt..Sommeren er virkelig her nå. I går var det så utrolig fint vær, Simen, Synne og jeg satt ute lenge i går og koste oss i sola. Vi poppet os popcorn og fant oss litt drikke, og satt ute og solte oss, hørte på musikk, spilte ball og bare hadde det moro.
I går var jeg også hos frisøren, stripet det og klippet tuppene mine. Ble kjempe fornøyd med resultatet. Godt og få farget etterveksten min nå, det begynte å bli alt for stygt med nesten helt svar hår i bakhodet.
Myggstikk har jeg også fått, de fikk jeg når vi var på trevatn på torsdag, men i natt så har det klødd skikkelig. Og det er ikke bare ett myggstikk, det er 5! Det er det eneste jeg ikke liker med sommeren, de helsikkens myggene..


I dag aner jeg ikke hva jeg skal gjøre .. Så vi får se hva jeg finner på.Vil bare begynne med å si: For en digg og koselig dag det har vært i dag! Hadde som sagt fri fra skolen, noe som var utrolig godt. Fikk sovet lenge og bare slappet av i dag. Tok også turen med Ingveig opp til trevatn der vi satt i sola og spiste vannmelon og kiwi. Mmmm! Skikkelig koselig var det også. Er så lenge siden jeg har vært med hun nå så syns det var på tide. Været har vært helt nydelig. Sola har skint og varma i hele dag, og det har vært helt vidunderlig. Merker virkelig at sommeren er på vei nå i hvert fall.

I morgen har jeg fremføring på den synshemming oppgaven våres. Jeg både gruer og ikke gruer meg, litt blandet følelser der egentlig. Er veldig nærvøs for at vi kommer til å stå å snakke i alt for kort tid, men vi får krysse fingrene for at det går bra!Jeg fikk vist beskjed om at jeg måtte blogge litt, så da får jeg vel gjøre det da. Snill som jeg er hører jo jeg på søte mennesker. Siden sist har det ikke skjedd stort, i helgen var jeg bare hjemme og dreiv med diverse ting, Simen var her også hele helga. Kjempe koselig! Er så glad i den gutten
Og på skolen har det heller ikke skjedd mye, denne uka har vi temauke som tema'et er funksjonshemming, og våres gruppe har hatt eller har om synshemming. I dag var vi ute å gikk i by'n, var ikke en vanlig by tur for å si det slik, vi skulle være blinde og gikk med plaster foran øynene. Jeg må virkelig si jeg syntes synd på de som ikke kan se, det er helt fælt å ikke vite hva som kommer foran deg, hvor du går, hva slags klær du har på deg osv. Oppgaven var alikevel "gøy", hvis man kan kalle det det. Det var spennede å oppleve hvordan de blinde har det, man merket godt at man brukte hørselen veldig mye mer.I morgen har vi fri, og godt skal det bli så utrolig digg. Da skal jeg bare slakke hele dagen og sitte å nerde Sims3, som jeg har fått helt dilla på igjen. Også skal jeg sende masse meldinger til Simen om hvor digg det er med fri! Tihi.

I dag har jeg vært på en kjapp shoppingstur på Hamar sammen med mamma.
Var koselig det, selv om det ble veldig stressende for fikk litt liten tid. Men vi klarte da å bruke en del penger på kort tid. Ble da noen topper i hvert fall. Også ble det denne lille søtnosen her

Den gir utrolig bra lyd (selvfølgelig ikke slik som ordentlig annlegg, men skulle ikke tro musikken kom i fra den lille søte der), også er den jo så utrolig søt, OG rosa
Fikk også genseren jeg hadde bestilt i dag, mamma kom opp på rommet mitt for femten minutter siden med en pakke, vi skjønte ingenting hva det kunne være. For i går hadde vi fått mail fra den siden jeg bestilte den, og der sto det at det kunne ta mellom 7 og 30 dager før den var kommet i posten, også gikk det vist bare en dag. Skjønte heller ingenting, for på pakken var adressen skrivevet med håndskrift. Hmm, jaja. De gjør det vel bare litt annderledes der da. Men genseren var helt super, og den var tynn, noe som var ekstra bra! Da kan man jo bruke den på kalde sommerdager!

Nå skal jeg game Sims3 til langt på natt. For jeg har jo fri i morra! Forresten, ønsker Randi masse lykke til på matte eksamen i morra!Image and video hosting by TinyPic
Jeg heter Silje Marie og er 19 år,bor på Toten. Er det noe du lurer på kan du kontakte meg på s_kyseth@hotmail.com.

Legg meg til som venn


ARKIV

· Mars 2012 · Februar 2012 · Januar 2012 · Desember 2011 · November 2011 · Oktober 2011 · September 2011 · August 2011 · Juli 2011 · Juni 2011 · Mai 2011 · April 2011 · Mars 2011 · Februar 2011 · Januar 2011 · Desember 2010 · November 2010 · Oktober 2010 · September 2010 · August 2010 · Juli 2010 · Juni 2010 · Mai 2010 · Mars 2010 · Februar 2010 · Januar 2010 · Desember 2009 · November 2009 · Oktober 2009 · September 2009


KATEGORIER

· Bøker · ferie · Forside · Hverdag · Mitt 2011 · Mote · Movies · Music · New in · om meg · Outfit · Party · Photo · Russetiden 2011&2012 · Shanty · spørsmål · Vila

LINKER

· Barbiegirl - Emilie Flatner · Cecilie M · imfancy · Lisa Elnæs · MEWKiD · Monika Solveig · Tine Linea

DESIGN

Designet er laget av Katrine.

hits