Jeg kom over en link til det her på facebook i pausa mi på jobb i dag, og det er jo rett og slett helt latterlig. Og virkelig for dumt til å være sant! Hørte også om det på radioen, men da fikk jeg ikke med meg alt. Men det kan virkelig ikke være sant ? eller kan det?
Jeg har tatt en olajakke jeg aldri brukte, klippeet av armene, sendt den i vaskemaskina med klor for å bleke den ( det har egentlig sina gjort for meg!), og nå har jeg satt på den nagler! Det neste som mangler, er å sette seg ned med sandpapir og slite den litt her og der så blir den perfekt!

FØR! Altså før det ble satt på nagler! Skal se om jeg får tatt bilde av sånn den var før, ettersom søstern har lik!


ETTER! 
Pluss at det er fire nagler bak! Hva syns du?
I dag var Sina og jeg og hentet billettene til Ke$ha konsert den 5. juli! Gleder meg kjempe maaaasse!

Skal du dit? DET SKAL JEG, ÅÅÅH!


Jeg elsker slitte denim shortser! De er bare drit kule, dette er mine favoritter! Hadde bare lommeboka kunne strekt seg så langt, hadde jeg kjøpt alle fire! Hva syns du om dem? Og generelt om slitte denim shortser?
Først må jeg bare si: JEG KOM IKKE OPP I MUNTLIG! Jeg er seriøst overlykkelig! Jeg var så uheldig at jeg kom opp i fjor, så var sikker på at jeg kom opp i år å, men heldigvis så slapp jeg det!

Men ja, i går var vi på kose klassetur til Oslo! Dro dit bare for kosens skyld, for å shoppe. Det ble da litt nytt på meg, selv om det ikke ble så mye, det var egentlig så veldig mye fint jeg fant. Men det var en kjempe koselig tur! Jeg & Sina kjøpte oss også sushi for å smake på det, har alltid hatt lyst til det, og det hadde hun også, så da bestemte vi oss for å kjøpe det! Godt? Neh, ikke så veldig akkurat. men det fins flere typer, så jeg gir ikke opp! Jeg vil nemlig like sushi.


Det første vi gjorde var å spise frokost på Burger King! Og senere ble det middag på mc'ern, utenom meg da!


Gårsdagens antrekk! Vesten har jeg klippet selv, var en ola jakka, også har jeg ogs bleiket den! Veldig fornøyd. 


Nye øredobber, som både jeg og Sina kjøpte! Elsker den!

På vei hjem kjøpte jeg gode, røde og saftige jordbær! Mmmmm
Det er så deilig når sola stikker frem og varmer skikkelig! Når man endelig kan bli litt tan, eller prøve i hvertfall. Ettersom det ikke funker på meg av en eller anna grunn... På søndag var jeg i Hov og så på fotball cup, lillesøstera mi spiller nemlig fotball, så da ble jeg med dit for å se på. Og jeg angrer meg kjempe for at jeg ikke hadde på shorts! Det var knall vær, og jeg kunne fått masse farge på beina, men neida, Silje presterer i å ha på seg svart langbukse.. Jaja, ble brun i ansiktet hvertfall!

På kvelden dro jeg på klasseavslutning, som fra min mening ikke var noe suksess, greit nok at de andre koste seg, men det gjorde ikke vi! Så det var rett og slett ganske bortkasta to timer!Mandagen var det ikke såå fint vær, men fint nok til at vi tok turen til fastland og lå der og solte og koste oss, og tok noen små dukkerter for å kjøle oss ned inniblant. Deilig, sommeren er bare rett og slett deilig!

Gleder meg masse til sommerferien nå! Selv om det blir litt jobbing, skal det nok bli kosing, bading og soling med go'folk! Også skal jeg jo til syden med bestejenta mi!!
Ja, lenge siden jeg har blogget om noe annet enn bare outfit! Så da skal dere få en liten oppdatering i hva jeg drev med forje uke! Jeg har forresten hatt yrkesfaglig eksamen, hvis jeg ikke har skrevet det tidligere (?), den gikk ikke som forventet, men jeg er kommet over det!

Ja, forje uke: på onsdag var det nemlig barnehagenes dag eller noe, og det skulle være et parade tog nedi Gjøvik i byen, barn og ungdom fra gjøvik videregående skulle da bli med å gå i dette toget, og vi måtte kle oss ut, klassen ble enige om å være pirater, så da ble det det. Vi gikk og danset og sang kaptein sabeltann og hadde laget skattekart osv, kaptein sabeltann var også med!

På fredagen var vi på Rabekk og var ute i båt, fisket litt, noen kjørte kano også grillet vi! Var veldig koselig. Selv om været ikke så ut til å bli så bra, og var litt regn til å begynne med, men heldigvis lettet det utover dagen

Og på lørdag, var jeg på urbane totninger! Sammen med Randi, og foreldra hennes, og Eirik (søøte kjæresten til randi! ) Var kjempe gøy som vanlig, og lo så tårene trillet! Etter det, bar det videre til Gjøvik for å feire go jinta Ingvild som ble 18 år!
Bursdagsjinta! Gratulerer masse med dagen som var søtis! 
Så denne uka som har vært har vært en kjempe fin uke! Håper det blir flere slike.

Elsker mitt nye blå skjørt! Er det ikke fint? Håper det kommer/er i mange flere freshe farger!


Yrkesfaglig hvertfall! Krysse fingra for at man ikke kommer opp i muntlig!
Image and video hosting by TinyPic
Jeg heter Silje Marie og er 19 år,bor på Toten. Er det noe du lurer på kan du kontakte meg på s_kyseth@hotmail.com.

Legg meg til som venn


ARKIV

· Mars 2012 · Februar 2012 · Januar 2012 · Desember 2011 · November 2011 · Oktober 2011 · September 2011 · August 2011 · Juli 2011 · Juni 2011 · Mai 2011 · April 2011 · Mars 2011 · Februar 2011 · Januar 2011 · Desember 2010 · November 2010 · Oktober 2010 · September 2010 · August 2010 · Juli 2010 · Juni 2010 · Mai 2010 · Mars 2010 · Februar 2010 · Januar 2010 · Desember 2009 · November 2009 · Oktober 2009 · September 2009


KATEGORIER

· Bøker · ferie · Forside · Hverdag · Mitt 2011 · Mote · Movies · Music · New in · om meg · Outfit · Party · Photo · Russetiden 2011&2012 · Shanty · spørsmål · Vila

LINKER

· Barbiegirl - Emilie Flatner · Cecilie M · imfancy · Lisa Elnæs · MEWKiD · Monika Solveig · Tine Linea

DESIGN

Designet er laget av Katrine.

hits