304966-5-1248957116365.jpg
heisann, tester ut mobilblogging.. Jeg sitter på hytta i sprutendes regnvær . Er ikke så mye å finne på , så det blir til å sitte å lese bok eller kose med bikkja. Leser jenta som lekte med ilden, av Stieg larsson. Liss, jørgen og jonathan kom i dag, så blir litt bedre. I kveld skal vi spille spill og kose oss. Husk spørsmålsrunden min på innlegget undernå reiser jeg bort og blir borte en uke. mens jeg er borte kan dere spørre meg om hva som helst, alt fra himmel til jord. også svarer jeg så fort jeg kan når jeg er kommet hjem.

grdfsdsc0208

deltar i fotokonkuransen til julianne , det er ikke noe spesielt tema, så valgte det bilde her !

jeg reiser straks på hyttetur, eller straks og strak. to timer kanskje. er ikke helt sikkert på når jeg blir henta, men sikkert rundt kl tolv. jeg har pakket ferdig baggen , men mangler å pakke ned data'n, kamera, mine to mp3 spillere, ladere til alt mulig, tyggis, bok(hvis mamma er så snill å låner meg den) og masse masse mer. blir borte en uke, så blir lite blogging på meg, er litt lite med nett midt oppå der så. men jeg kan se om jeg kan mobilblogge en dag, hvis jeg får det til. til dere som skal kose dere hjemme, ha en utrolig fin uke !
fra min side så liker ikke jeg å være på hytta, og i hvert fall ikke en hel uke... liker du å være på hytta ?

dsc0587
ainalund
aina sin blogg finnner du her

ainalundheader

hvem liker du best ? jeg liker best nr to .dsc0583
sånn der jeg da ut i da, og enda ett speilbilde..  sola har titta fram litt her i dag, og tmperaturen har vært ganske god egentlig, ikke for varmt og ikke for kaldt. synns(lillesøster), bestemor og alfred har tilogmed vært ute i bassenget som bare tilsvarer seksten grader. det er ganske kaldt egentlig, men jeg hadde fint klart å gått utti, hadde det ikke vært for at jeg hadde dusja. jeg sitter da her, hadde fått brev i fra skatteetaten, så da var det inn på nettet å sjekke om søknaden min om stipend gikk igjenom, noe den gjorde. så nå får jeg stipend også, woho.
i kveld skal jeg på kino med lillesøstera mi, vi skal se på istid 3. skal bli koselig! nå begynner jeg å kjenne luften av grilla ørret nede, lukter skikkelig godt. 
Q : har du søkt om stipend, hvis ja, kom det igjenom ?  og , har du sett istid 3, hva syns du ?dsc0348

deltar også i christine sin konkuranse , der tema er vær ! : )

deltar også i mia sin konkuranse som du finner her, der tame er landskap , man kan delta med fem bilder, jeg velger de tre her;

1) fjelet ett sted, tatt i fra toget over til bergen, begynneslen av sommerferien

dsc0091

2) bergen by
dsc0524

3) på fjellet, i den hytta der bodde faktisk max manus , det er helt sant
dsc0371


jeg laga middag i dag , syns den ble bra for å være helt ærlig . hehe. bestemor og alfred kom i dag, koselig! ikke så mye som har skjedd, såe..fotokonkurranse som du finner her. hun har mange fotokonkurranser, men det er første gangen jeg deltar. temaet er natur, så egentlig veldig enkelt. man kan delta med to bilder, så her er mine to ;

dsc0088

dsc0901

var faktisk de eneste bildene jeg hadde av natur.. dsc0560


sånn så huset ut rundt 1930-tallet. det ble i hvert fall bygd i 1920.

yu
og sånn ser det ut i 2009 .
hvis jeg ikke husker helt feil , så tror jeg vi flytte hit litt før jeg begynte på skolen i 1999. er ikke helt sikker. i 2002 begynte vi å pusse opp, og sånn ser det da ut nå. huset så ikke ut sånn som det gjør på bilde øvert når vi flytta inn, det var litt endra. men alikevel, det er ganske stor forkjell.
huset lå før på en stor gard, det er nå tre andre hus bygd opp her i stede for at det er ett stort sted.
det er også en garasje helt til høyre, som ikke har blitt med i bilde, for de som lurte.

dsc0562
her er orginal bilde..

hva syns du ? forandra ? positiv eller negativt ?når kongen taler. er den første setningen i sangen jeg hører på nå; jeg er ikke full, jeg er beautiful av Postgirobygget. bare en random sang som ble spilt av, har bare oppe med all musikken jeg har, og jeg lover dere, det er så utrolig mye rar musikk at jeg blir nesten flau over at jeg i det hele tatt har de.
har ikke gjort noen ting i dag .. sto opp , og satte meg til å se på gossip girl med en gang. sesong en. sett litt av den før, men så ble det plutselig ikke noe mer av, så jeg begynte på nytt. kom til episode seks eller noe tror jeg. syns det egentlig er ganske bra jeg. og stilen dems er helt spesiel , men jeg digger den. dere hadde nok aldri sett meg i sånne klær da, ikke alt i hvert fall. serena har ganske mange kule klær, som ikke er for klassisk liksom. mamma og dem kom hjem i dag også, så nå har vi søstera mi hengendes på ryggen som en klegg all the time. tumbs up for det.

dsc0539

dsc0519

dsc0524
lillesøstera mi koste seg med å prøve brillene mine, tre av dem i hvert fall, også var hun fort nede i klesskapet for å bytte klær, så hu blei litt kuul. haha, hun er søt da. nå skal vi se på raske menn og kose oss med popcorn og godteri!rtfe

woho , enda mer av meg. det liker vi. leste akkurat blogg innlegget til nikky , jeg skjønner deg veldig godt. kondolerer masse!

men , jeg har enda ikke kommet meg ut.. kl er sju og jeg sitter å koper foran pc'n og ser på the voice. utrolig kjedelig egentlig. og nå vil jeg virkelig finne på noe. blir gal av det her jeg. hadde ikke trengt å bruke tid på å fikse meg eller noen ting heller. da blir det vel bare å hoppe inn i joggebuksa og singletten da, og sikkert ett kvarter senere, så kommer det inn en melding om jeg skal være med ut eller noe, det er så typisk. men , jeg blir ikke sur da, hopper nok heller av glede!
nå skal jeg få inn enda mere musikk i hodet mitt og få øya mine til å bli firkantet.

dsc0486jeg aner ikke hva jeg skal finne på , kl er jo fem allerede.. og jeg har ikke kommet meg ut , for ca en halv time siden var jeg ferdig fikset. og nå vil jeg ut ! orker ikke enda en dag med å sitte foran pc'n hele kvelden. så jeg er nødt til å komme meg ut, men jeg aner ikke på hva. er vel alltids noen ut, eller noen andre som kjeder seg, men får jo ikke noe svar noen steder. jeg kan jo også ta beina fart go gå meg en tur, så møter jeg kanskje på noen.
dsc0503
bildet er tatt litt skakt..

dsc0495
håper jeg ikke blir fan av outfit bilder i speilet..

dsc0509
kjøpte det her i går , og to øredobber. love it !
alt for 19 kr hver, fint kjøpt det. kjedet kostet før 99 kr.lite blogging på meg i dag, i grunnen litt godt. jeg føler at jeg er ikke like ivrig på blogging som jeg var før jeg tok en pause, da blogget jeg opp til fire ganger daglig, og hadde nesten alltid nor å skrive om, men det har jeg ikke nå, og da blir det lite blogging. men er litt godt også. og ikke trenge å tenke på det hele tiden.
i dag har jeg vært med frode & anne lise, vi stakk en tur på cc, før vi dro tilbake til raufoss. og på butikken for å kjøpe litt diverse godt. så var det ut å kjøre mere, sammen med noen andre folk. vi kommer til, eh, kolbu eller noe sånt. så spør anne lise hvor vi er, og jeg har ikke peiling på hvor de forskjellige stedene på toten er, så jeg sa bøverbru, egentlig bare for hun hadde sagt at v var på vei til bøverbru litt tidligere, hun brast ut i latterkrampe, som vanlig. og sånn fortsatte det, med at hun spurte hvor vi var.. og jeg svarte feil, hadde riktig noen ganger, men det var da bare fordi hun spurte igjen etter ti meter.gøy var det forde. så var det å kjøre til gjøvik igjen for å  holde en kompis av dem med selskap for så å dra tilbake til raufoss.
de kjørte meg opp til linn, søstera mi, vi bare satt der først egentlig. til vi fant fram totenspillet og spilte litt mens vi ventet på pizza i fra expressen. skikkelig koselig. jeg gadd til slutt ikke mer, så nå sitter tone og linn og kaster terninger, gr hverandre penger, bytter aksjer og alt det som skal til i ett lignende monopol spill. tenk , vi har ett egentlig spill om toten! woho, vi er kjent ass. eller ikke..
skal sove her i natt tenker jeg, men egentlg føler jeg at jeg mest har lyst til å legge meg i min egen seng, men den får vente til i morra. er vel ikke sp alt for lenge til jeg finner senga tror jeg, er litt små trøtt. og når jeg ser på kl er den jo blitt fem på to allerede..
dsc0472

hadde ikke med meg kamera i dag , så ble lite bilder..nå stikker jeg ut en tur med frode & anne lise. rompa mi verker etter å ha blitt suttet på i flere timer, så nå for jeg komme meg ut litt da.. det regner, så er ikke mye å finne på ..

dsc0473
ble vist speil outfit bilde, for ingen av de andre ble noe bra ..nå skal ikke jeg unnskylde meg for at jeg ikke har blogget på en stund, fordi jeg er så lei av at folk gjør det, det er ikke alltid noe å blogge om, så man må ikke unnskylde seg for å ikke ha blogget på en til to dager. og dere klarer dere helt fint uten å lese en dag om hva en person har på seg og har gjort osv.. men grunnen til at jeg egentlig skal unnskylde meg, er at jeg har blitt utfordret av heidi, men jeg tar ikke den utfordringen. er å gå i mappe nr 7 og velge bilde nr 7 også skrive litt om det, men jeg gjør det ikke, rett og slett for jeg ikke får lov av venninna mi å legge det ut, og ingen av oss ser sånn veldig ut på bilde, selv om det ikke har noe å si for meg. men da kan jeg bare heller legge ut ett annet bilde i den 7. mappa og fortelle litt om det.

dsc01633

bilde er av ingveig & meg ! vi var på klubben, noe som er utrolig lenge siden vi har vært.. men jaja. vi var på klubben i hvert fall, og gikk inn på do for å ta bilder, noe mange gjør når de er der faktisk. også ble det bidle her tatt, og vi syns det var så utrolig søtt . hihi !
men Ingveig ; gud som jeg savner deg ! du har bare vært borte i litt over en uke, men savner deg så utrolig. er nok litt fordi vi bare fikk sett hverandre en dag før du dro og da hadde jeg allerede vært borte i to uker, vi har nesten ikke vært med hverandre i sommer ferien. og jeg savner deg så utrolig. jeg ha fått fikset så jeg er på hytta en uke, så jeg kommer hjem dagen etter deg. jeg gleder meg masse til å se deg! vi skal ha det så utrolig morsomt de siste ukene av ferien. noe jeg gleder meg skikkelig til. det skal bli tatt masse bilder. jeg kan ikke finne ett eneste bilde av deg & meg i fa sommerferien, eller kanskej ett.. men det er ikke mye til å være oss i hvert fall. men jeg savner degutrolig masse, og gleder meg til du kommer hjem !


savner deg

hun blir sikkert sur for at jeg legger ut det bilde her, men jeg gleder meg til sånne morgninger,  hei-se-på-meg-jeg-er-ett-søtt-meneske-fra-mars-som-stapper-i-seg-godteri-til-forkost-uten-sminke-og-skumle-utrykk!
glad i deg ingveig !
savner selvfølgelig randi også, men hun er det ikke så lenge siden dro, men gud som jeg gleder meg til å se henne igjen !
<3åh, så utrolig digg. kom akkurat ut av badekaret etter ett helt herlig bad med skrubbing, ansiktsmaske, deilig eple, glass med iskald saft, og masse skum. jeg må jo pleie meg selv en gang i blandt, noe som skjer alt for sjeldent. sånn to ganger i året eller noe. jeg burde bli flinkere til det, helt klart! bare ha en hel dag for deg selv, tenke på ting , være helt alene, legge deg i badekaret, sette deg i god stolen å lese en god bok, sette deg til å se på en romatisk film, skikkelig klisjè, men bare det å være alene og slippe alt maset fra foreldre, søsken og alt det der, er utrolig godt en gang i blandt. noe jeg råder alle jenter til å gjøre. utrolig godt er det rett og slett ! tenn gjerne lys og demp lyset  i taket og bare nyt stillheten.
og det er selvfølgelig lov for gutter å gjøre det her!
dsc0462

dsc0456

jeg skal så absolutt bli flinkere til det her, men er ikke så lett å få mamma og dem ut av huset en hel dag..akon med sangen beautiful er utrolig fin . og han har nå kommet med den en gang til sammen med to andre. jeg skulle finne den sangen på youtube, men finner bare den gamle, og når jeg søkte på akon ft. han derre andre fyren så kommer det bare opp at videoen kan ikke vises i mitt land. eh, hvorfor ikke ? utrolig teit spør du meg.. det er jo ikke noe spesielt med den i det hele tatt. de spiller den all the time på the voice, haff
men dere kan få den gamle versonen da..


Akon - Beautiful

jeg syns den nye versonen er bedre egentlig .. hva syns du ? hvis du har hørt den nye ?harry potter og halvblodsprinsen var ikke en av de beste filmene , men den var bra. jeg syns det skjedde litt for lite, i denne var det mye kjærlighet og snakking egentlig, og ikke så mye spennende som skjedde.. så ble litt for kjedelig , men den var alikevel bra! men som jeg sa, de andre var bedre, helt klart.
men nok om det, var da koselig for det da!

nå sitter jeg her helt stappa og føler meg som en stor potet. trøkt i meg to baguetter, noe jeg ikke skulle ha gjort. sitter å hører på musikk på voice, og de spiller jo nesten bare bra musikk. mimmi og tilli ligger rolig i senga si, merker ikke at de er her en gang, må vel snart ut med dem en liten tur, men det regner , så det er lite fristene. har kanskje ikke fortalt om dem, men de er to hunder jeg passer for nabo'n, passa de siden onsdag kveld og  til i dag, blir vel hentet en gang i kveldingen. de er jo så søte da, sånne små lysebrune. og er ikke noe stress å ha de i det hele tatt..
i dag skal jeg vel bare kope foran data'n og tv'n tenker jeg, er jo så dårlig vær, ikke noe sommer vær i hvert fall. jeg vil ha sånn vær det var når vi var i bergen, syns det kan komme tilbake. føler ikke at det er sommer i det hele tatt.. får vel danse regn dansen så det forsvinner.
dsc0525

jeg vil ha sånn vær, og tilbake til den byen !nå skal jeg snart dra på kino med mamma å se harry potter. det er nesten blitt en tradisjon at jeg og mamma går på kino sammen å ser harry potter, har sett hver eneste en sammen med hun på kino. så det her skal bli koselig ! gleder meg skikkelig, hørt at den er drit bra, så vi krysser fingrene for det. den begynner kl ni, så er ikke så alt for lenge til vi skal dra.
har skjedd mindre i dag, slakka'n hjemme og været nede på butikken for å kjøpe rett i koppen, mr lee og first price baguetter. det er det jeg skal leve på i tre-fire dager tenkte jeg. shit, håper vi har salat og mais når jeg tenker meg om, så jeg kan lage meg en god baguette. søren å, litt dumt at jeg spiste opp den siste kyllingen som lå i kjøleskapet, jaja, da blir det ikke kylling baguette i hvert fall..
dsc0453som sagt, jeg hadde en skikkelig fin dag i går egentlig. var bare hjemme og trodde det var det jeg skulle bruke dagen min til, å bare sitte hjemme å kope.. men så spurte søstera mi linn om jeg skulle være med de å finne på noe. så klart ville jeg det, så byttet om litt klær og blei med dem. vi stakk opp på skumsjøen for å møte liss, jonathan, belinda og jenni. hadde tatt med badetøy, men på meg ble det mindre bading enn det le på belinda og jenni i hvert fall. vannrotter sier jeg bare, men skal ikke si noe, var sånn når jeg var litt mindre jeg også, og er det vel litt enda, bare det ikke er for kaldt. var der ikke så alt for lenge, før vi satte oss inn i bilen og dro nedover igjen. var innom gjøvik for tone skulle hente klær også innom linn så hun fikk dusjet og sånn før vi dro opp til liss for å spise taco. var skikkelig godt, skulle egentlig bare spise en lefse, for var ikke så alt for lenge siden jeg hadde spist, eller begynte å bli en liten stund siden da, men det blei to. vi satt der da , og plutselig så sier liss at osten smakte helt for j**** , vi begynte å le, men fant ut at den smakte ikke så alt for godt for å si det sånn, haha! luktet vondt gjorde det å. men etter maten spilte vi badmington, gøy var det, og skikkelig koselig egentlig.
hadde det i hvert fall skikkelig fint !
dsc02594

dsc02597
sorry for dårlig bilder, men sånn blir det når kamera er strøm tom og man må ta i bruk mobilen ..

det svirrer en utrolig irriterende flue rundt meg og setter seg på meg hele tiden. skikkelig plagsomt.. jeg kan da ikke lukte vondt, kom jo ut av dusjen for ti minutter siden.. æsjgod dag, eller god natt. er jo natt for mange nå , mens andre som koser seg i usa er det tidlig kveld bare. jaja. burde egentlig legge meg, noe jeg skal nå også egentlig . skulle egentlig blogge tidligere for dere , men så blri jeg plutselig henta av søster'n, så rakk ikke det . så da tenkte jeg at jeg skulle blogge når jeg kom hjem, med bilder og alt ting, men det blei vist ikke noe av det heller .. fikk ikke bildene av linn i dag, så må vente til mandag. og de som er på mobilen kunne jeg jo lagt ut, men har ikke ledningen her, så det går ikke det heller. og nå er jeg for trøtt til å begynne å leite etter bilder som jeg vil legge ut, så da tar vi det i morra i stede. forteller om dagen i dag i morra også, er for trøtt til det nå ..

dsc0438
det har vørt fint vær i hvert fall, og jeg har hatt det kjempe koselig !heisann, bare ett fort innlegg før jeg må dra. jeg og mammsen stikker til sverige for å bytte pompa på det nye bassenget våres, så blir bare en liten tur. men skal ikke se bort i fra at den kanskej blir litt lenger enn planlagt.
snapshot200907168

kjole i fra vero moda, fra i fjor, ikke brukt den før nå, så kanskje på tide. singlett inni fra , kaphal eller lindex. barne avdelinga..

snapshot2009071610
tumps up for biltur til sverige ! woho, jeg har selv valgt å bli med, så det er ikke noe klaging i fra min side på at vi skal kjøre noen timer med bil. nå har jeg akkurat brent cd, så det blir bra musikk på turen også !later dager er alltid digg, men kan bli kjedelig i lengden .. i dag ahr vært en ganske lat dag, bare slakka den, mens mamma og dem har fikset til den takst dama skulle komme. hun var å så på huset og bla bla.  når hun hadde vært her, så stakk jeg og mamma en tur på cc for å finne klær til ei lita søt jente, veit ikke helt hvor gammel hun er, men bare noen uker. jeg kjøpte meg mat på burger king, hadde ikke spist noe enda, så måtte få i meg noe. mamma kjørte meg til randi, så nå sitter vi da her- ser på de nye bildene hun har hengt opp på veggen. eller, egentlig ser vi på film, ''the host'' , litt små usaklig, men det klarer vi . søte kinesere er det med der også ! men hvis jeg skal få med meg noe, må jeg stoppe her..
det har ikke skjedd stort mye i dag, så lite blogging..
dsc1082

øl pølse kjøpte jeg meg også, det er nam. men randi sa at jeg skulle få en tyggis av a når jeg hadde spist den, for den stinker så. men det er første gangen hun har sagt jeg skulle få, haha..nå er jeg akkurat kommet ut i fra en herlig og varm dusj etter at jeg var kaldt og kliss blaut. nabo'n kom mens jeg vasket noen stoler med hageslangen, og han tok tak i den og spruta på stefaren min, og da sa han at jeg skulle sprute på nabo'n (sjur) når han kom tilbake. han kom og jeg skulle sprute, han løper unna, jeg løper etter og river med meg hele slange feste som henger på veggen. FINT! jaja, jeg er blond, er jeg ikke? men fikk fikset den igjen, og fikk spruta han ned til slutt, men da fikk jeg jo selvfølgelig igjen.. så blei kliss blaut og måtte inn å ta meg en varm dusj!
nå sitter jeg bare her å loker foran pc'n, IGJEN.. jeg blir irritert på meg selv, men er ikke så veldig mye å gjøre da, så.. lillesøstera mi kom opp hit, og sier '' veit du hva mamma & pappa gjør eller ? de DRIKKER! '' . oj, det var jo veldig farlig. hun tror de drikker seg fulle av ett glass vin og en øl. jaja, unger avettu..


dsc0214

hun ser ikke sånn ut nå altså , men bare sånn så dere kunne se hvor søt med fregner hun er. hva sier man? ''et fjes uten fregner, er som en himmel uten stjerner''eh , hva skal man blogge om a? jeg har egentlig ikke noe spesielt på hjerte så.. hmm. jeg har i hevrt fall vært skikkelig flink i dag! mens mamma og dem var borte, så støvsuget jeg både første og andre etasje, med andre ord, hele huset. vasket badet nede og doen oppe og tørket støv på rommet mitt. uten att mamma hadde bedt meg om det, da syns jeg jeg var litt flink. i går ommøbelerte jeg på rommet mitt og kastete masse. så var jo ganske flink da også. men gleder meg til vi blir ferdig med rommet, sånn helt ferdig! veggenen mine er egentlig utrolig stygge, masse hull i den, de må bare bort..
nå sitter jeg bare å koper foran data skjermen mens jeg venter på middag. veit ikke om jeg skal gjøre mer i dag, men skal sikkert det. skal bare være hjemme i hvert fall. 
dsc1045
blogginnlegg er kjedelig uten bilder, så slenger med ett av meg, bare sånn så dere ikke glemmer åssen jeg ser ut !dsc0005
jonathan, så utrolig søt i dress da !

dsc0014

dsc0023 2
< 3

dsc0043 2
christina elnæs som sang i kirka , utrolig nydelig !

dsc0011

dsc0066

dsc0050 2
charlotte & belinda

dsc0078 2
brudepikene :- ) embla & celine

dsc0095 2

dsc0095

dsc0111
syns det var skikkelit stilig at de hadde laget skjeltet slik der jeg.

dsc0114
tumps up !

dsc0124

dsc0141

dsc0147

dsc0153

haha, måtte bare ta bilde. for hun hadde drikke i alle glassa sine : p

dsc0170 2
liss & pappa

dsc0177
meg & bestemor
dsc0178
navneesker, med godteri oppi, nam!

dsc0179

dsc0194

dsc0203 2

dsc0208
hun var sp nydelig !

dsc0227

dsc0234

dsc0256 2
linn, tone & meg

dsc0290 2
tony på fylla ; p

dsc0283

dsc0277

der fikk dere vel en del bilder ;  p nå skal jeg legge meg , skikkelig trøtt og sliten etter mange timer med rydding og ommøbelering. men resultatet ble bra da ! vært på hekshus i dag også, var kjempe koselig. spilte vollyball og sånn. gøy var det! tilbake så fort det blir fint vær, noe som egentlig er i morra, men da må jeg være hjemme, for jeg må være med å hjelpe til her hjemme med å vaske og alt det der.. haff .. menmen . god natt !heisann , jeg sa at det skulle komme bilder i dag , men det har det ikke gitt. for det første så måtte jeg først få bildene, liss og jørgen kom i stad, så jeg fikk overført, når de dro så skulle vi spise middag, og mens jeg gjorde det , så jeg på alle bildene. også er det det å redigere og slette. og når det er over sekshundre bilder, så kan man si at det tar sin tid, jeg er enda ikke ferdig, har mange like bilder som jeg ikke trenger å ha, så må gå igjennom en gang til. utrolig kjedelig egentlig, men kjekt å drive med når jeg kjeder meg. det er også vanskelig å velge ut bilder som jeg skal legge ut, er jo ikke alt som er like spennende, og kan ikke ha alt for mange heller.. men vi finner ut av det.
nå skal jeg finne senga i hvert fall, som nå er okupert av min lillesøster.. da har jeg i hvert fall vekke klokke til i morra, som da 'ringer' veldig tidlig. men like greit, for må dusje og pakke saker og alt før jeg reiser på hekshus med randi. blir godt å se folk igjen da! og hekshus i seg sjøl, er jo ett år siden jeg var der sist, og i fjor var jeg der nesten hele sommer'n, men i år har jeg ikka satt en fingertupp innenfor campingen en gang. ja, det er en camping, på kapp. så vet dere det.

i dag var vi på kake treff på rambekk gård, der bryllupet var. folk samlet igjen, koselig som alltid. noen var for å si hadet og takke for gårsdagen, mens andre var bare for å få i seg ett eller ti kake stykker. koselig var det i hvert fall!


dsc0306
noen slakka på gresset, mens andre koste seg med krokket.
dsc0305heisann : ) nå skal jeg blogge litt mer, fortelle om kvelden og natten i går . som dere sikkert har skjønt , så var jeg i bryllup i går. til 'søstera' mi. åh guud hun hadde så nydelig kjole, hele hu var nydelig. men det er jo det som er meningen, det er hun folk skal legge ekstra mye merke til. selv om i begynnelsen av kirka, før hun kom gående ned midt gangen, så var det sønnen jonathan som folk så på og var helt på jorde etter, men er ikke rart liss ikke fikk oppmerksomhet da, hun hadde jo ikke kommet. huiff, den var god. nææt! men ja, når hun kom nedover midtgangen sammen med pappa , og med to søte små foran, var det nesten så jeg fikk tårer i øynene. hun var så utrolig nydelig og jeg blei bare så glad inni meg!  hun kommer opp på alteret setter seg ned og presten begynner å preke. etter en liten stund kommer christina elnæs opp og skal synge, og da kom tårene frem i øyekroken. hun synger så utolig fint, og sangen var bare helt tumbs up. etter en stund så er liss anita pedersen blitt til liss anita sandstrand, og er kona til jørgen. de er det søteste paret og begge er så utrolig god hjertet. de kom ut og da vr det å bli litsa på for så å dra videre for å bli knipsa mer. mens de var hos fotografen, var vi andre kommet til lokalet vi skulle være. utrolig fint sted til å holde ett bryllup! jannicke & jeg begynte å pakke opp gavene til de kom tilbake, og de fikk skikkelig mye fint. jeg skal så gifte meg. selvfølgelig ikke bare for gavene så klart. det var forrett, hovedrett , dessert, latter, skravling, taler og tårer. utover kvelden ble det vel bare mer og mer liv, og noen ble vel litt mer drunk enn andre kan man si. men gøy var det, helt klart! når kl var blitt to, kom taxi'n å hentet pappa, anne britt, stebroren min & meg. hadde ikke sånn veldig lyst til å dra hjem, begynte å bli skikkelig koselig, men var greit å komme hjem også. og utrolig godt å komme seg hjem og ta av seg skoa. å gå med høyhæla sko i 12 og en halv time, er ikke så stor suksess.
begynner å bli litt mye , og kanskje kjedelig uten bilder ? ja, det tror jeg . men jeg veit ikke om jeg skal legge ut mange bilder, eller bare noen få , så jeg vil gjerne at dere bestemmer , mange bilder eller lite bilder ?
ikke får jeg lagt ut bilder nå heller,  for sitter ikke på data'n min. men si hva dere vil ha, så skal det skje ganske så fort!jeg var jo på bryllup til 'søstera' mi i går , rekker ikke blogge noe og poste bilder av det nå , så legger bare ut outfit !
hadde egentlig en annen kjole, men så skulel vi til gjøvik og kjøpe veske og strømpebukse, og da fant vi den her. og jeg bare elsket den ! flaks hadde vi også , 50 % , så blei en billig kjole  !

 dsc0293
tok egentlig bilder ute med skoene og alt, men ble ikke noe bra ..

dsc0294
nå sitter en overlykklig silje marie og gomser innpå med grønn doc og masse rar musikk. nye statuser på facebook i hauevis om at folk kom inn på de og de linjene og skolene. vi gratulerer alle sammen som kom inn der de ønska! nå lurer dere sikkert på om jeg også kom inn , men det burde dere egentlig. tror dere jeg hadde vært overlykklig hvis jeg ikke kom inn? neppe.. men, ja, jeg kom inn. på helse og sosial på gjøvik. og er skikkelig glad for det. randi kom også inn på gjøvik, heldigvis. tror nok at ingveig også gjorde det. hun er nå i usa, og jeg kommer ikke til å se a på tre-fire uker. noe som egentlig er alt for lenge til men ..  jeg er ikke i så blogg humør i dag, så talas!

dsc0021

gammelt bilde da.. fra den tiden jeg hadde langt hår ..

edit: ingveig kom inn ! : Dkvalmen står oppi halsen på meg, halsen verker når jeg svelger, det dunker oppi hodet mitt, fryser så det holder, mens svetten render! æsj sier jeg bare. jeg er blitt syk! det er sommer ferie, du skal egentlig ligge på stranden å sole deg, kose deg med venner, bade og bare ha det gøy. men i stede ligger jeg inne med joggebuse og t-skjorte i strl bjørn og ser ut på regnet som plasker ned.. det regner så sykt mye, og har gjort det siden i går kveld. det er så kjedelig, men like greit at det er dårlig vær når jeg ikke er i form. jeg må bli frisk igjen til lørdag, så jeg får holde meg inne. sovet utrolig dårlig i natt. jeg var jo så utrolig kald, så la meg med t-skjorte og sokker, pledd og dyne. men det ble jo for varmt, men var ikke lett å finne ut hva jeg skulle gjøre for å få sove, jeg var jo så kald att jeg måtte pakke meg inn, men det blei jo så varmt at jeg svettet.. ikke noe digg i det hele tatt. var i dagtidlig jeg fikk sovet littegrann, men det var ikke mye. håper virkelig det ikke blir sånn i natt også! jeg sitter å kaster i meg parasett og ibux, salt potetgull og døvin pepsi max. for vi hadde ikke cola. jeg riste pepsi'n så det holder i stad, slik at all kulsyra gikk ut.
dsc0403særiøst, jeg kjeder meg noe så sykt. har bare nerda pc i dag ! absolutt ingenting å finne på .. men nå blir jeg snart henta av jannicke, så skal jeg bli med hun på cc en tur. og etter det stikker jeg til ingveig, siste gangen jeg ser a før hun reiser til usa, og blir borte i hele tre uker! og om litt over en uke, så reiser randi og blir borte i to uker, så det her blir så koselig atte. jada . men som sagt , så kjeder jeg meg noe inn i ett vist sted ja. så i stad gikk vi ut å kjeda oss ende mer!
mongo

dsc0401

dsc0378

alle kan ikke være like normale, kan de ? jeg fikk endelig de brillene jeg hadde lyst på ! fikk de av thomas, han er så snill ! ; )Image and video hosting by TinyPic
Jeg heter Silje Marie og er 19 år,bor på Toten. Er det noe du lurer på kan du kontakte meg på s_kyseth@hotmail.com.

Legg meg til som venn


ARKIV

· Mars 2012 · Februar 2012 · Januar 2012 · Desember 2011 · November 2011 · Oktober 2011 · September 2011 · August 2011 · Juli 2011 · Juni 2011 · Mai 2011 · April 2011 · Mars 2011 · Februar 2011 · Januar 2011 · Desember 2010 · November 2010 · Oktober 2010 · September 2010 · August 2010 · Juli 2010 · Juni 2010 · Mai 2010 · Mars 2010 · Februar 2010 · Januar 2010 · Desember 2009 · November 2009 · Oktober 2009 · September 2009


KATEGORIER

· Bøker · ferie · Forside · Hverdag · Mitt 2011 · Mote · Movies · Music · New in · om meg · Outfit · Party · Photo · Russetiden 2011&2012 · Shanty · spørsmål · Vila

LINKER

· Barbiegirl - Emilie Flatner · Cecilie M · imfancy · Lisa Elnæs · MEWKiD · Monika Solveig · Tine Linea

DESIGN

Designet er laget av Katrine.

hits