Designet mitt er litt rotete, driver å prøver å fikser det, og det er ikke lett! Skal ha ny header osv også, men det skjer ikke før jeg kommer hjem i fra Bergen. Trenger også litt hjelp til diverse ting, så kan dere mye om design på bloggen og alt slik html koder shit, hadde det vært koselig å få litt hjelp. Så da er det bare å si i fra.

I dag har det ikke skjedd så mye, vi har vært på det nye senteret som er kommet her på Askøy, og der var det ikke noe butikker for meg i hvert fall. Eneste var en butikk med smykker og maaasse fine klokker til en utrolig billig pris! Tok desverre ikke med noen hjem. Når vi kom hjem sov jeg i litt over en time før jeg begynte å lage taco. Det ble kjempe godt, så spiste vi nøtter, godteri og jordbær mens vi så på tv. Friidrett, Gratulerer masse til Andreas Thorkildsen!I dag har onkel og søskenbarna dratt, så da ble jeg med bestemor og vasket litt hus. Etter det slappet vi av også fikset vi oss for å dra til by'n. Der var vi ute å spiste mat på en resturante med good mat. Bestemor og Alfred gikk for en vestlandsfiskesuppe eller noe slik, Simen for nachos og jeg for kylling på spyd, kjempe godt! Når vi hadde spist oss mette og gode, dro vi på kino. Vi så på inception, den var sånn passe. Syntes den var litt vanskelig å forstå, men ellers var den jo ikke så veldig dårlig. Bestemor sovnet den første timen, så hun var ikke så fornøyd, haha! Har igjen hatt en kjempe fin dag. Nå sitter vi bare å slapper av og koser oss med brus, vin, nøtter, potetgull og friidrett.

Har du sett filmen? Hva syntes du om den?
I dag har vi vært en tur på akvariet, var kjempe koselig, men alt for mye folk. Måtte stå i kø for å få sett på ting, og det er alt for kjedelig.. Men det gikk greit, vi så på seler, pingviner, apekatter, slanger, krokodiller, fisker, krabber og masse masse mer! Hadde en kjempe koselig dag sammen med onkel, søskenbarn og kjæresten.


Etter mange timer på akvariet, gikk vi ned til fisketorget. Onkel kjøpte først reker til oss, kjempe nam! Så ville vi ha krabbe, og etter det ble det en baguette med reker og kreps, også nam!

Har du vært på akvariet? Og liker du krabbe og kreps?
Da var vi endelig fremme i Bergen etter en lang tur. Har jo vært her ett par timer nå, så har rukket å spist en fortreffelig grillmiddag etterfulgt av iskake, snakka masse og fått med seg EM i ett eller anna. Var fremme i Bergen halv tre, så tok vi bussen til Kleppestø hvor bestemor møtte oss, så gikk turen til butikken før det var hjem å lage middag. Nå sitter vi bare og slapper av alle sammen, unntatt bestemor som styrer med ett eller anna.Jeg og søskenbarnet mitt har også lakkert neglene våres.


Nå skal jeg straks finne senga, er døds trøtt, men tror bestemor skal prøve å repare den ryggen min først. Gleder meg masse til å tilbringe min neste uke her i verdens herligste by, Bergen! Aner ikke hva de neste dagene vil bringe, men det kommer. Kanskje tar turen til akvariet i morra!En liten stund siden jeg har blogget nå, beklager det. Har ikke skjedd så mye stort heller. Søndagen dro jeg til bestefar på Lillehammer og ble der til mandag. Var jo på litt shopping da, og klarte selvfølgelig å bruke en del penger der å.. Alt for mye egentlig å, men jeg handla bare på tilbud, unntatt den korte ola jakka, men den måtte jeg ha. Elske den! Og sett etter kort lys ola jakke siden i fjor, og endelig fant jeg! Jeg hadde jo angra meg skikkelig hvis jeg ikke hadde kjøpt den..


I dag har Simen og jeg vært en tur på hytta til mor hans på trevatn, var skikkelig fint, lå ved vannet og når været samtidig var nydelig, ble det bare helt herlig! Simen og Anders skulle fikse flytebrygge, så mens de dreiv med det satt Sunniva og jeg og snakka og spiste jordbær.Så etter alt det her, tok vi turen til Gjøvik for å kjøpe togbiletter til i morra. Jeg og Simen reiser nemlig til Bergen, gleder meg skikkelig! Så gikk turen videre til sykehuset for å besøke bestefar en tur før jeg drar bort, håper han snart kommer hjem. Også til slutt butikken for å handle inn til togturen i morra, og gjett om han skulle ha med seg mye, huffamei.. haha!
Nå står støvsuging av hus og vasking av bad for tur. Simen er ute og klipper gresset, så da får jeg styre her inne. Så helt til slutt må jeg pakke baggen min. Kan ikke si jeg gleder meg til det! Får satse på at det ikke blir alt for vannskelig.Ja, nå er det salg på Nelly.com. Er du heldig kan du får veldig fine plagg til en veldig billig pris! Det lønner å forte seg før det blir tomt. Jeg har selv funnet en kjole jeg elsker! Så da må jeg bare finne noen som vil gi den til meg, hihi.Så, løp og kjøp, hvis jeg kan si det.I går var Ingveig her, vi hadde det skikkelig koselig. Hadde kjøpt reker som vi satt ute i sola og koste oss med. Lo og hadde det kjempe koselige. Det ble litt kaldt når vi var ferdig, så da fant vi ut at vi skulle spise jordbærene inne. Så flinke som vi var ryddet vi bort alt etter maten med en gang, før vi satte oss i stua for å finne en film vi skulle se og spiste jordbær. Det ble Jennifers body, veit ikke helt hva jeg syns om den. Den var jo ikke dårlig, men den var veldig usaklig. Ikke slik som jeg hadde trodd i hvert fall. Men koselig var det. Nå har Ingveig dratt på jobb, noe jeg skal om ikke så alt for lenge også. Og når jeg kommer hjem, blir det nok til at jeg skal vaske hus. Jeg er nemlig blitt en flink husmor, tro det eller ei.


Snakkes, må løpe for å rekke bussen!
Jeg elsker sol, men nå må jeg desverre gå unna. Skal fikse meg, før jeg tar turen til Gjøvik for å kjøpe jordbær, ja jeg drar faktisk så langt for å kjøpe det. De er jo såå gode de de har der. Også tar jeg bussen sammen med Ingveig hjem. Hold dere oppdatert, kanskje det kommer outfitet mitt i dag.Åh, endelig. Sola skinner og vinden holder seg borte, litt i hvert fall. Nå har jeg lugget ute i sola siden klokka elleve, og det er skikkelig godt. Får virkelig sommerfølelsen igjen nå. I kveld kommer Ingveig og vi skal kose oss masse. Tenkte jeg skulle få stukket å kjøpt til jordbær og digg. Nå skal jeg ut å sleike sola litt mer, og høre på koselig radio.Hvordan er været hos deg i dag?Ja, da kommer det enda ett innlegg om dagens hendelser. Det har da ikke skjedd noe spesielt. Bare lugget på sofa'n og slakka. Laget middag til Simen og meg, gått turer med bikkja, fått solgt litt fiske utstyr og levert tilbake bikkja. Nå sitter vi bare her, jeg sitter her og Simen ligger å glor på tv'n.
Været har vært skikkelig bra i dag, var overskyet i dagtidlig, men plutselig var det knall blå himmel. Fikk veldig lyst til å finne frem bikinien og hoppe ut i bassenget, men når man ser ut og ser greinene og bladene på trærne står vannrett, skiftet jeg mening. Det er så typisk når sola titter frem, skal det være noe annet som hindrer deg i å virkelig nyte den!Jeg fikk MAG i posten i dag, jippi. Og her om dagen kom H&M katalogen med høstens klær, det var såå mye fint der!

Fin kombinasjon med nesten selvlysende oransje bh og turkis singlett, woho!
Hva har du funnet på forno gøy i dag?
Det var virkelig ikke mulig å se surere ut på bildet


Nå har jeg og Simen akkurat spist oss stappa mette på pizza, og nå skal vi kose oss med film/Shutter Island og potetgull, mm. Dagen i dag har forsåvidt gått i ett, sto opp, fikset meg så tok vi turen til gjøvik for å ordne noen ting. Så gikk turen opp til farmora og farfaren til Simen der i fikk nybakte boller og jordbær, deilig. Snill som hun var sydde hun også shortsen min.
Hva har du gjort i dag?

Jeg deltar også i konkurransen til Maria M, du finner den her . Super fin premie, og bloggen hennes er verdt å titet innom. Elsker stilen hennes!Heisann, nå er stresset. Simen kommer hjem om bare to timer, og jeg våknet ikke før nå, og jeg har alt for mye jeg skal gjøre til han kommer hjem.
 • vaske sengeklær
 • legge på senga
 • rydde rommet
 • støvsuge hele huset
 • vaske gulv
 • vaske badet
Må nesten begynne skal jeg rekke alt det her..I dag har jeg vært på shopping sammen med, Randi. Og jeg fikk jammen meg svidd av en del penger.. Vi var på Hamar, på maxi senteret. Kjøpte med oss jordbær i by'n, som vi spiste før vi begynte. Og det ble til slutt en mindre hyggelig opplevelse, haha jeg ler! .. og blir kvalm.
Etter noen timer gåing måtte vi spise litt mat, spiste deilig tacobaguett, mmm. Så ble det noen timer gåing til, før vi satte oss på bussen hjem igjen. Nå er jeg sliten i beina og kroppen, så da tenker jeg det blir å finne fram en film eller noe å bare slappe av og kose meg.

Så møtte Randi denne lille skapningen i det hub skulle åpne munnen for å putte inn en deilig, saftig og rød jordbær:


Hjemmeturen endte slik med oss begge:Ett stk fornøyd jente! Her er det jeg fikk med meg hjem denne gangen:
Hva syns dere? Har du noen gang funnet snegle på jorbær du har spist? Eller på noe anna mat
Fått disse to søtingene av mamma'n min, så snill som hun er. På bilde nr.1, ser dere hvordan jeg er helt clean. 0 sminke, det er såå godt.
Nå er jeg mett og go, og klar til å dra på jobb. Eller nei, det er jeg så absolutt ikke egentlig. Må rydde bort etter maten, gå tur med bikkja, sminke meg og rydde litt. Men jeg skal nok fint rekke det før jeg skal gå på jobb, som er om en time.Når jeg var å vannet drivhuset fant jeg denne store tingen. Den skal jeg følge med på, og håpe jeg får tatt nytt bilde av den når de er blitt rød og fin.


Og disse grønne lange rare tingene. Mm. Har du drivhus ? Hva syns du om bildene?
(håper overskriften er riktig, er jo tross alt google oversetter, jeg har jo 0 peiling på spansk.)I dag har jeg egentlig litt jeg burde gjøre..
 • dusje og fikse meg
 • sette på en klesvask
 • vanne blomster/drivhus
 • gå tur med bikkja
 • lage meg middag
 • jobbe
Og mer kommer jeg ikke på akkurat nå, i går kom jeg jo på såå mye jeg måtte gjøre, jaja. Jeg kommer sikkert på mer senere og da tar vi det i morra.

random bilde som ble tatt i fjorsommer en eller annen gang. Været er foresten veldig fint i dag, blåser litt og selvfølgelig skyer, men bedre enn regn!

Også kom jeg over ett innlegg på Marthe og Kristina's blogg , som var om svindel. Dette skjer så alt for ofte, og spesielt små barn, og unge lar seg lett lure av det her, og da kan du fort ende opp med stoore regninger. Derefor vil jeg også formidle det her, dere kan da lese om det ved å gå inn >her<Jeg deltar i en konurranse jeg, er lenge siden sist, og premien er jo skikkelig bra. Jeg har aldri lykken på min side når det gjelder slike ting, men det er da verdt ett forsøk. Det er nok ikke bare jeg som tenker slik, og vinner plutselig herlige premier. Så vi prøver.
Konurransen er på http://helenapus.blogg.no/ , og du kan vinne denne flotte jakken her:


For en premie sier jeg bare!Ja, når jeg skulle gå på jobb i dagtidlig, måtte jo bikkja inn i buret sitt. men det ville han ikke, jeg ropte på han, men han kom aldri. Da måtte jeg gå å hente han, mens han lå under spisebordet, tok jeg tak i halsbandet hans, og det likte han ikke. Han begynte å knurre, og i mens jeg skulle trekke handa unna.. Glefset han tak i fingeren min. Resultatet ble et 2 cm langt sår, som svei og blødde.. Og jeg lover dere: det var vondt!
Gikk over til nabo'n, som heldigvis fortsatt var hjemme. Hun fikk sett på det, og ringte legevakta. Var ikke nødvendig med stivkrampesprøyte ettersom jeg hadde tatt vaksine på ungdomskolen. Trengte heller ikke sy. Nå bare håper jeg på at jeg slipper at fingrene hovner opp enda mer, bli varm og rød, og feberen kommer..
I skrivende øyeblikk er den helt stiv, og dunker noe forferdelig i hele fingeren.. Men såret ser helt fint ut. Kanskje lyst til å se?

Nå har det lukket seg litt heldigvis. Får satse på at det blir fint igjen fort! Jeg er fult klar over at det her er ikke så ille som det kan være, men alikevel. Det er første gangen det her skjer med meg, og jeg syns det var skikkelig vondt. Har du noen gang blitt bitt av en hund?I går var jeg på jobb til klokken ni, og så snill som ingveig var så satt hun der i over to timer sammen med meg. Før hun gikk opp til meg for å hente bikkja så komme ned igjen, vente på meg, så gå opp til meg igjen. Hadde kjøpt med litt godt, og leid en film. ''I et speil i en gåte'', mener jeg den het.  Filmen var sånn passe.  Har ikke så veldig mye mer på hjertet, annet enn at jeg hadde det koselig.


Ny mentos, syntes ikke de er sånn kjempe gode. Den oransje og en av de rosa er best!I dag har vært en trist og kjedelig dag, så alt for mye regn har kommet ned på så mange timer. Heldigvis så lettet det utover kvelden, og vi kuttet opp jordbær og skulle sitte ute i den lille sola som stakk frem bak skyene, men når vi hadde dekket på bordet, så skyet det til og regnet plasket ned igjen.. Så dagen har jeg stort sett tilbringt inne. Forutenom når jeg var en liten tur hos bestefar og bestemor. Jonathan kom også i dag, og skal være hos meg til slutten av neste uke en gang, kooselig.

Må si jeg virkelig er fin på håret, haha. Gått med topp med kort hår i flere timer, blir det slik..

Q  // Liker du jordbær? Jeg elsker det! Og skulle ønske vi kunne hatt det hele året.Jeg fant da på noe til slutt alikevel, dro opp til Randi etter timer med venting på mamma og Sture som var å snakket om noe bil greier hos noen sånne bilfolk. Hadde pakket med meg badetøy, for planen var å bade. Været ble nemlig helt knall til slutt! Kjempe glad for at det ble slik på kvelden, kunne selvfølgelig vært slik hele dagen også. Men ettersom det kom på kvelden passet det perfekt å få badet i bassenget til Randi. Ingveig kom også, var skikkelig godt å se henne igjen, og ikke minst å være med henne.

Se på bruna a ..Fant ut at vi var litt sultne, og da ble det selvfølgelig deilig pizza fra Expressen, mmmm


Stoor kjærlighet, sant? Ser god ut, tror jeg sniker meg opp dit i natt og tar den, holder jo sikkert ett år, eller med mitt godteriforbruk holder den vel bare et par måneder. hihi. Nå skal jeg legge meg, trøtt og sliten etter all bading og film titting.

Jeg er foresten med i blogg vs blogg >her<Titta ut gjennom vinduet i stad og fant ut at det var blitt litt sol ute, endelig. Dagen startet med regn, så så ganske mørkt på det, men nå skinner sola. Fikk spørsmål om jeg ville være med på vollyball, så kanskje jeg stikker å blir med på det litt senere i dag, er jo ikke stort annet å finne på..
Edt: nå har det skyet seg til igjen .. bah

Slik ser kledningen min ut i dag, jeg aner ikke hva dagen vil bringe. Randi skulle vist i bursdag, så om jeg får vært med hu det veit jeg mindre om akkurat nå. Ingveig er jo ledig etter klokken fem, så kanskje vi møter hu. Har jo ikke sett hu på snart to uker..Nå har jeg fikset bloglovin, har hadd det lenge, men liksom aldri kommet så langt til at jeg har fikset alt som skal fikses osv, men nå han du følge meg her , jeg tror i hvert fall at det der her riktig, hehe.
Kan også trykke her og her

I går ble det litt nytt på meg, en ny veske og beltet. Også kjøpte lillesøstera mi seg en tunika som ikke var noe fin til henne, så da tok jeg den. Når vi kom hjem, spiste vi deilige norske jordbær med vaniljesaus på, mmm. Var kjempe godt. I dag aner jeg ikke hva jeg skal enda, tror jeg skal møte Randi, så får vi se hva vi finner på.Nå skal jeg ganske så straks på CC med family'n. Blir sikkert koselig. Har ikke så veldig mye på hjertet akkurat nå, men kan vel si det at været er ikke noe å skryte av her i dag .. bahNå sitter jeg her lei meg og jævli. Sminken utover hele ansiktet og en klissvår genser. Kjæresten min sitter nemlig på flyet til Tyrkia nå, og blir borte 1 hel uke. Det er leenge å ikke få sett han på. Men da blir det jo alltids utrolig godt å få se han igjen da. Merker det er rart å tenke på, det er jo bare en uke, men føles som en evighet. Jeg får bare bruke tiden godt til å gjøre alt jeg vil. Og kose meg med alle andre gooode mennesker jeg har rundt meg!
Ingveig har jo også trossalt kommet hjem i dag, Jippiii!I går var jeg som sagt i barnedåp til min tantunge Sebastian. Det var kjempe koselig og hadde en fin dag. Var uheldig med været, men dagen var veldig fin forde! Først var vi i kirken, som tok ganske så lang tid kan man si .. Så dro vi opp til Stenberg der selskapet skulle holdes. Spiste deilig mat, og trykket i oss deilige kaker. Ikke så mye annet å si enn at det var en kjempe fin dag, og tror alle hadde det veldig bra.

Nydelige dåpsbarnet og tantungen min


Se så fin bunad hun har, eller belte stakk heter det. Syns den er skikkelig fin!Kommer del 2 bare jeg får resten av bildene. Det er slik gruppe bilder som alle sammen ville ha av hver og en nesten sammen med Sebastian. HihiImage and video hosting by TinyPic
Jeg heter Silje Marie og er 19 år,bor på Toten. Er det noe du lurer på kan du kontakte meg på s_kyseth@hotmail.com.

Legg meg til som venn


ARKIV

· Mars 2012 · Februar 2012 · Januar 2012 · Desember 2011 · November 2011 · Oktober 2011 · September 2011 · August 2011 · Juli 2011 · Juni 2011 · Mai 2011 · April 2011 · Mars 2011 · Februar 2011 · Januar 2011 · Desember 2010 · November 2010 · Oktober 2010 · September 2010 · August 2010 · Juli 2010 · Juni 2010 · Mai 2010 · Mars 2010 · Februar 2010 · Januar 2010 · Desember 2009 · November 2009 · Oktober 2009 · September 2009


KATEGORIER

· Bøker · ferie · Forside · Hverdag · Mitt 2011 · Mote · Movies · Music · New in · om meg · Outfit · Party · Photo · Russetiden 2011&2012 · Shanty · spørsmål · Vila

LINKER

· Barbiegirl - Emilie Flatner · Cecilie M · imfancy · Lisa Elnæs · MEWKiD · Monika Solveig · Tine Linea

DESIGN

Designet er laget av Katrine.

hits