jeg er så utrolig lei blogg.no nå.. alltid når jeg skal inn på noen blogger, så hadde jeg rukket å dusjet, fikset meg og spist middag før jeg kom inn.. første gangen jeg trykker kommer det bare sånn sidefeil greier, må alltid søke to ganger, og er jeg heldig så kommer jeg inn etter en times venting.. er utrolig irriterende. noen flere som har det samme problemet?

i dag har jeg hatt så sykt vondt i hodet att jeg sikkert kunne tatt ett helt brett med parasett og ibux uten att det ble noe bedre.. skulle egentlig til lillehammer etter skolen i dag, sammen med randi, ingveig og alex. men det orka jeg bare ikke. aldri hatt så vondt som det var  i dag tror jeg. det ble bare randi og alex som dro til lillehammer, de fikk med seg kamera mitt, så dere får sikkert bilder i morra. nå skal jeg nok bare finne senga å prøve å sove, noe jeg sikkert ikke får til. sovna etter skolen i dag, sov en stund. hater når jeg sovner i stolen eller på sofa'n for da får jeg ikke sove igjen på kvelden.
i morgen har vi fremføring i norsken, gruer meg ikke faktisk. skal nok gå ganske bra.i går var randi, ingveig alex og jeg på lena marken. anne lise og frode var også litt med. var gøy det, blei skikkelig skvist av ingveig i den ene karusellen, men det gikk bra. ikke så mye å skrive egentlig, var koselig i hvert fall! denne helga har igjen vært skikkelig koselig!

dsc0093

dsc0095

dsc0100

dsc0108

dsc0110

dsc0123

dsc0130

dsc0135

dsc0112jeg veit jeg har blogget lite i det siste, men jeg har igjen gått litt lei. er litt rart, først er du helt gira på å blogge, og blogger maange innlegg om dagen, så går du lei, tar den en pause, så er du helt oppi taket etter å blogge masse også blir du fort lei igjen..
i går var det sånn velkomsfest for alle første klassinger. har aldri stresset så mye som jeg gjorde den kvelden før jeg blei henta. jeg fikk melding av randi att de kom nå, og da hadde ikke jeg funnet ut hva jeg skulle ha på meg, ikke sminka meg og ikke fikset håret, så kan jo si jeg tok meg ganske bra ut den kvelden. jeg spurte om hun kunne hente ingveig først, men den så hun ikke før hun sto utenfor døra.. jeg klarte jo selvfølgelig å glemme igjen kamera, men vi kjørte forbi meg igjen etter vi hadde henten alex og ingveig, så fikk det med meg.  i begynnelsen var det ganske mange folk der egentlig, kanskje bare for å få middag? for etter maten ble det bare mindre og mindre folk der. lekte rødtlys av alle ting, og sånn talkshow greier, og limbo. var dansing og masse musikk litt senere. for noen tok det litt mer av enn med andre.

dsc0001

dsc0011

dsc0014

dsc0017dsc0031

dsc0038

dsc0071
det var en gutt som vant limbo, med delt første plass da.

dsc0042

det var noen bilder. randi sov hos meg i natt, koselig :) sto opp, randi gikk i dusjen mens jeg ringte til lillehammer. skulle egentlig dit, men hadde ikke noe ledig time dit vi skulle, så da måtte vi dra på mandag i stede. så da laget vi oss frokost, også kaffe. det er skikkelig godt med melk og sukker i fant jeg ut. drukket kaffe de tre siste dagene nå, og jeg blir skikkelig hyper har jeg funnet ut. skal møte ingveig og randi igjen senere. så får vi se hva vi finner på!Det innlegge her er om den søte, snille og verdens beste mamma som fyller trettini år i dag. hun er særisøt verdens beste. vi er mor og datter så selvfølgelig er vi uenige noen ganger og jeg syns hun er den dummeste og værste mamma'n det går ann å få, og alle andre er så mye bedre. men egentlig så syns jeg ikke det. hun er verdens snilleste, noen ganger i hvert fall. hun er der alltid for meg, og jeg vet jeg kan gå til hun om det er noe. slev om jeg gjør det alt fo sjeldent.
jeg ser henne ikke så veldig mye hver dag, ser henne mest på kvelden når hun kommer hjem fra jobb, hvis jeg er hjemme. hun jobber og sliter for att lillesøstera mi og jeg skal få mat og det vi trenger, så jeg er så utrolig stolt av henne! og er så utrolig stolt for at hun er mamma'n min! ingen er som hun. hun er bare tværs igjennom bra!
så mamma: gratulerer så mye med dagen, jeg er superduper glad i deg! <3

dsc0105

dsc02581

dsc0288

dsc0267

hun er bare så kul da, hallo ? hun er med å råner i raufoss'n altså! haha, det er det ikke mange mammar som gjør! også har hun utrolig bra kles smak og musikk smak! jeg elsker mamma'n min rett og slett <3
Igjen; GRATULERER MED DAGEN VERDENS BESTE MAMMA!vi gjorde som mange andre og tok en voe. gikk i skapet å fant en kork og satt den fast på leppene og satt der i noen minutter. kan si vi fikk en god latter når vi tok de bort. når jeg smile lignet jeg skikkelig på catwoman, og det er ikke tull en gang. hadde konstant latterkikk i noen minutter. en god latter forlenger livet. var utrolig rart å ha så store lepper, blei nesten sliten i munnen og å snakke var skikkelig rart..  tok litt tid før det blei borte, men ikke lang tid. og det var bra, for var ikke så digg å gå rundt med store lepper. og ettersom vi brukte bruskorker, så blei det jo på en måte ikke over hele leppa. helt i ''enden'' på hver side ble det jo ikke noe..

dsc0004hadde kjøkken på skolen i dag, skikkelig digg. laget grønnsaker og dipp, og vaffler. var godt da, spiste alt for mye, men det gjør ikke noe. stine og jeg satt å knaska grønnsaker til det var tomt. var en kjapp tur på cc etter skolen så randi fikk tatt hull i øret, også kjørte borgund oss hjem etterpå. nå sitter vi da her å koper.. jeg er skikkelig ikke fantasi full i dag, så dårlig innlegg..

26082009102

26082009105

26082009106
det som skjer på kjøkkenet ama, syklubben

hs1c006

26082009176

26082009107871921459123

871200806886

871243078755

stefaren min sin motorsykkel. skal selge den nå for å kjøpe seg en ny en. hva syns du om den ? finner flere bilder her, hvis du vil se.

vært lite blogging på meg, rett og slett for att jeg ikke har orka, og att det ikke har vært særlig å blogge om. det som skjer er skole, kommer hjem så er det middag, også er jeg helt skutt, så utrolig trøtt og sliten.. kommer hjem å vil helst bare synke så langt ned i senga som det går ann. er så godt å bare legge seg ned og slippe å telle sauer for å få sove. men det er bare det att jeg kan ikke sove når jeg kommer hjem, for da får jeg ikke sove til kvelden igjen, og da blir jeg like trøtt dagen derpå..da er det enda mer blogging, og ikke outfit bilde. endelig består bloggen av noe annet enn bare outfit bilder, neida, er jo kult det. men kan bli litt mye noen ganger. jeg møtte ingveig nedi raufoss'n i går, alt stengte jo så tidlig, så var ganske kjedelig. etterhvert kom joakim og henta oss, så ingveig fikk hatt på seg noe mere klær. blei med han å kjørte litt. stakk innom festen til joyo en liten tur også, men der gadd man ikke være lenge. masse folk da, så var sikkert gøy. joakim kom å henta oss igjen, så var vi med å kjørte folk hit og dit. var på statoil å kjøpte boller også, snill som jeg er. hihi. men koselig var det da! ikke så veldig mye mer å si. i dag skal jeg være med mamma og dem nedi raufoss'n. så møte ingveig og forhåpentligvis randi senere.

dsc0258

dsc0262

dsc0274

dsc0281

dsc0263dsc0227

dsc0222

dsc0233

dsc0245

det er friluftsdager her på raufoss i helga, så det er for en gang skyld masse folk nedi ''sentrum''. marken boder, boder med forskjellig frilufts ting, synging, dansing, catwalk, tilbud, natt åpent(eller noe sånt) og ett lite tivoli som er stor til att det er her.  syns det er skikkelig koselig att det er så mye folk nedi der. i dag var jeg med lillesøstera mi og stefaren min nedi der, tok to karuseller med lillesøster og koste oss! nå driver jeg egentlig å lager middag, baktpotet, så må stikke. skal møte ingveig i kveld, så får se hva vi finner på!dsc0084

dsc0110

dsc0115

dsc0123

redsc0185

dsc0178

dsc0197

dsc0196dsc0041

dsc0048
 er virkelig for trøtt til å blogge nå, så kommer bilder i fra dagen i morra.jeg fikk verdens søteste pysjbukse av liss og jørgen. elsker den!

dsc0800e1været har vært skikkelig fint i dag egentlig, bare att det har blåst alt for mye da.. men, anne lise var med meg hjem etter skolen i dag, hun har vært i syden, så måtte informere litt. dro opp til hun etterpå, før jeg dro for å se på min lillesøsters første fotball trening. hun er jo litt søt når hun skal sparke og kaste ballen da. jeg skulle til å gå hjem, når søstera mi kom, jeg blei med dem hjem, først opp til liss en tur så hjem til hun. spiste litt mat før jeg dro hjem igjen. kjæresten til søstera mi har katte, og den hadde blitt kasterert i dag, så den klarte jo nesten ikke å gå med bakbeina, ville bare ligge i senga til linn hele tiden, og når hun gikk så bare vingla hun skikkelig, linn og jeg fikk skikkelig vondt inni oss.. stakar.
nå skal jeg se på siste episode av stormen, som går på nrk. hadde egentlig planer om å legge meg tidlig i dag, men den varer ekstra lenge i dag, så får ikke lagt meg før rundt kvart på tolv i kveld. jeg kommer til å bli trøtt i morra, men det får gå. neste uke er det skjerpings!
dsc0781

dsc0789
ha leggbeskytterene uten på sokka er det som er inn nå!kort skoledag i dag også. skikkelig godt. skulle egentlig slutte kl ett, men lærerene sendte oss hjem kl elleve. blei mye buss på meg i dag, men går da greit når det er gratis. var på tur i dag, på eiktunet. gikk i smågrupper opp, fikk beskjed om å lage en rap på hver gruppe, jeg fikk ikke med meg noen som gjorde det, haha. fikk is der også, skikkelig godt. ikke så veldig mye å si vel, ødelagte veska mi på bussen også.. jaja, fake i fra rhodos er jo virkelig av beste kvalitet.

dsc0697

dsc0727

dsc0768

dsc0752

dsc0773

dsc0769 2
tina er søt når hun poser. det der var den første bussen vi tok, så kom vi ned på stasjonen, tok en opp igjen på skolen, for den bussen vi egentlig skulle ta hjem, dro når vi kom, så tok vi da en buss opp igjen på skolen, var der til neste buss , tok den ned igjen på stasjonen , så enda en som gikk hjem.jeg føler jeg har så lite å blogge om.. jeg er liksom bare hjemme hele dagen, så er ikke noe å fortelle om og ikke noe bilder.. syns det er så utrolig kjedelig.. sitter å ser nedover på bloggen min, og det kommer outfit bilde på outfit bilde. syns det er litt kjedelig i grunn, kanskje ikke dere syns det, men det gjør jeg. så nå må jeg nesten komme meg litt ut etter skolen. er bare det att jeg er som regel så sliten og trøtt når jeg kommer hjem att jeg ikke orker.. er jo nå jeg burde passe på å komme meg ut, nå som vi ikke har noe lekser, og det ikke er noe stress på skolen.
i morgen skal vi på tur med alle på helse og sosial vg1. da tar jeg med meg kamera så det blir litt bilder. da skal dere få se tre søte jenter også, hihi!

for å ha noe å snakke om, det er litt tungt å stå opp om morgenen. i dag avr jeg oppe kvart på 6, også legger jeg meg litt for seint. får lite søvn, mindre enn jeg er vandt til i hvert fall. så nå må jeg begynne å legge meg tidligere om kvelden, så jeg ikke sitter å gaper sånn hundre ganger i timen..

se på den herlige gutten min, han er så søt! verdens søteste tantunge, helt klart!

dsc0968

dsc0971

dsc0950

dsc0989

dsc0986mens alle sitter å har undervisning, får sine første lekser på videregående, prøver å få med seg det læreren sier, mens de forsiktig sjekker mobilen om det er noen meldinger så sitter vi i den beste klassa, HS1C å blir 'kjent', går rundt i klasse rommet og snakker med folk. får pauser nå og da, og ekstra lang matpause. også har vi verdens søteste lærer. hun er super grei og skikkelig søt! når iv var ferdige i dag sa hun;

''jeg skal egentlig holde dere her litt lenger, men dere er jo så søte og snille, så dere skal få lov til å gå''.


hvor søt er ikke hun? det var noe alla det der hun sa i hvert fall. vi slutta da ca halv to, jeg blei med ida og lise på cc, for ida skulle ha noe ha pc'n sin. for vi fikk de i dag! de er egentlig helt greie til en skole pc å være, så er vel fornøyd. det er utrolig mange som klager på den, de er vel bare bortskjemte.. ida sin klaging gikk ut på att den ikke er rosa, ikke har webkamera. hu er søt. tok bussen fra skysstasjonen og opp til skolen igjen sammen med ole marius en kompis av ida og dem, skikkelig koselig egentlig, for å ta bussen hjem med ingveig og randi. bussene er helt stappa, fikk nesten ikke igjen døra i dag en gang.. utrolig kjipt, du må være tidlig ute skal du få sitteplass i hvert fall, men er jo nesten umulig å få seg ut igjen ..

dsc0786jeg fikk meg ny mobil på lørdag. jeg klarte jo selvfølgelig å skrive feil meldingssentralnummer, eller egentlig ante jeg ikke hav det var for noe, så jeg bare skrev noe, men det som ble reaultatet da var att jeg ikke fikk sendt meldinger.. utrolig kjedelig. fant ikke ut hva det var før på søndag kveld. er foresten en nokia 5800. er skikkelig fornøyd. bommer litt når jeg skriver, men det blir sikkert bedere. jeg er i hvert fall fornøyd.

snapshot20090818
du finner den her.jeg føler jeg har hatt mye outfit bilder i det siste. skal jeg fortsette med det her? eller er det litt uintresangt?
dsc0769

omvisning, lære regler og bli mer kjent er det skoledagen har gått ut på i dag. i morgen blir det lenger da.. skal bli mer kjent med de i klassen også får vi pc'n i morra. ikke så mye slkrive egentlig, så yeah!

dsc0781
jeg føler jeg har hatt mye outfit bilder i det siste. skal jeg fortsette med det her? eller er det litt uintresangt?men jeg må ærlig innrømme att jeg syns ikke det var så ille. klassen min virker da helt grei. er fem andre der som jeg kjenner, men ikke som jeg pleier å være med. det er jo egentlig like greit for da blir du jo fortere kjent med andre. det er jo litt kjedelig å gå rundt alene, men det blir fort annerledes. det er ingen gutter i klasse, noe som egentlig skal bli skikkelig godt. gmale klassa mi var så utrolig bråkete, så nå blir det sikkert litt mer roligere. fikk bare masse info og slik i dag, sluttet tidlig, og slutter tidlig i morra. men på onsdag, begynner det med vanlig skole. får ikke bøker og pc før på fredag da, så blir ikke helt ordentlig start. timeplanen min syns jeg ser helt fin ut. veit jo ikke helt hva vi gjør i de forskjellig fagene enda, men torsdager liker vi. ute i bedrift i seks timer. fikk også en elevkalender, som jeg i år skal klare å bli flittig bruker av. skolebøker som jeg har hatt tidligere har jeg nesten ikke brukt, men nå skal jeg klare det.

dsc0763
han gutten/mannen ligner skikkelig på johnny depp med en gang.
alt i alt har det vært en bra førstedag på skolen!  hvordan var din første dag? hvis du begynte i dagbåde for meg og lillesøster. skolen begynner igjen i dag, var faktisk ikke så tungt å stå opp så tidlig, gikk helt fint. enda jeg ikke fikk sove før seint i natt. mamma kjører oss i dag, så må nesten løpe.
dsc0754
silje: alt fra only/vero moda

dsc0757
synne: alt fra H&M
jeg må si jeg syns lillesøstera mi var skikkelig kul i dag!julia har konkurranse på bloggen sin der man kan vinne en goodiebag, og jeg har skikkelig lyst på det. jeg liker stilen hennes, så hun hadde sikkert plukket ut mye fint! jeg digget outfit bildene hennes, som hun ikke har så mye av lenger. men har fortsatt mange bra bilder og skriver bra, så bloggen hennes er en jeg er ofte innom!
jeg liker å handle klær på only, vero moda, vila og bikbok, så hvis jeg er heldig og vinner, vil jeg gjerne ha noe derfra.

29985611250206237396n500

stikk innom du også da, og skjekk den ut her, og konkurransen finner du her.dsc0724i hele sommer ferien har det bare vært to uker med knall vær, men de to ukene var jeg i bergen. det gjør meg ingenting, for var godt å ha bra vær der å! men etter jeg kom hjem har det nesten bare vært regn, og hvis det ikke har vært det, har det vært overskya. de meldte jo att det her skulle bli tropesommer, noe de har gjort de tre siste årene, så det kom vel ikke som ett stort sjokk att det ikke ble det. det er bare det att jeg er så utrolig lei regnet nå, det er ikke noe å finne på når det er så dårlig vær som sommeren. skolen begynner igjen på mandag, det er altså igjen en dag av sommerferien. skulle så gjerne hatt knall sol hele helgen, så hadde jeg blitt glad!
sola titta fram litt i sted, før det plasket ned igjen, og hagglet..
dsc0717

dsc0720

hvordan har været hos deg vært i sommer ?jeg var en tur hos min søster i dag, fikk middag der som var skikkelig god. godt med noe ordentlig mat for en gang skyld, for hjemme har vi ikke noe spesielt egentlig.. satt å så på Norge-Skottland. og norge vant 4-0, de skulle vel egentli hatt ett eller to mål til , noe som er utrolig dårlig att de ikke fikk, det ene målet til Carew som ikke ble noe mål, så man godt att ballen var inne i målet, dårlig dommer. men de vant da! jeg kom hjem, og på nyhetene der så var det da om den kampen, de snakket med noen av spillerne, og jeg sa til mamma att han og han var kjekk, og rett før hun går ut døra sier hun att jeg ikke får bli noe fottballhore. spør meg ikke hva hun mente med det, men jeg syns mange som spiller fotball er kjekke, men endten er de tvers igjennom drittsekker eller så er det alt for femi for meg. jeg mener ikke att alle er sånn, men de fleste.

dsc03133picnik
mobilkamera, så dårlig kvalitet..

har vært flink i dag og støvsuget hele huset og vasket badet nede og doen oppe. og laget mittdag til lillesøstera mi go stefaren min kom hjem. i morra skal jeg rydde rommet mitt og lage til mat til mamma kommer hjem, vi skal ha grøt, og jeg gleder meg skikkelig. vi har det sånn kanskje to ganger i året, så skal bli skikkelig godt! bare dumt man blir fort mett og  fort sulten igjen.
og jeg blir utrolig irritert på facebook'n min, den er så klikk om dagen. hotmailen min er også klikk.. noen andre som har samme problemet ?
nikky har konkurranse på bloggen sin, stikk innom å delta da vel, du kan vinne en nikkybag! du finner den her.dsc0703

jeg liker ikke været som er nå .. regn og sol, klarer aldri å bestemme seg. men på yr så ser det ut som det ikke blir noe mer regn utover dagen da! hurra for det! det er jo nå det burde komme regnbue, men jeg kan ikke se noen..dsc0694
helt enkelt egentlig, jeg er så vanskelig med klær om dagen, klarer aldri å finne ut hav jeg skal ha på meg, og blir aldri fornøyd, men nå orket jeg ikke å skifte flere ganger..black eyed peas - I gotta feeling
Tinchy Stryder ft Taio Cruz - Take me back
Tinchy Stryder Ft. Dappy (of N dubz) - Number One(1)
Soulja Boy - Kiss Me Through The Phone
Shontelle ft. Akon - Stuck With Each Other
Shakira  - She Wolf
Pitbull - I Know You Want Me
Akon ft. Colby O'Donis & Kardinal Offishall - Beautiful
David Guetta feat Kelly Rowland - When Love Takes Over
Aqua - Back To The 80's
black eyed peas - boom boom pow

rekkefølgen er helt tilfeldig. det er vel de det går mest av nå, men også litt eldre musikk noen ganger. jeg blir egentlig ganske fort lei musikken jeg hører på, for jeg hører bare på den samme om og om igjen nesten hele tiden, så blir fort litt lei..dsc03032 dsc03052 dsc03047

dsc03054 dsc03068 dsc03067

dsc03061 dsc03055 dsc03046

dsc03048 dsc03041 dsc03039snapshot20090810
nå må jeg løpe, tenkte jeg skulle møte ingveig på bussplassen, hvis randi joiner meg på det. får bare håpe hun går av på den stasjonen som vi står å venter på da. litt uflaks hvis hun ikke gjør det. aner ikke hva vi skal, finner på noe sikkert. må nesten komme meg ut å være litt sosial, suttet inne på pc'n i hele dag, ikke bra!det ble vist enda en hyttetur på meg i sommer, men den her var vel best. vi dro på fredag og var på butikken og handlet. pengene går fort i hvert fall, alt i alt ble det vel ca tusen kroner. spiste taco når vi kom fra også satte vi oss ute og spilte kort og koste oss. på lørdag måtte ingveig på jobb, så frode kjørte henne til gøvik. mens hun jobba mekka frode bil, og anne lise og jeg spilte kort og satte ut garn. vi hadde laget ferdig middag til de kom hjem. må si vi har vært flinke til å lage mat i helga i hvert fall. hadde i hvert fall en super bra helg, med masse snakking, bading, rensing av fisk, spilling av spil, laging av mat og blaute øyer og vondt i magen etter alt for mye fliring! på søndag vasket vi og ryddet vi etter oss før vi dro hjem. utrolig koselig var det i hvert fall!

dsc0038

dsc0076

dsc0206

dsc0246

dsc0279

dsc0312

dsc0545

dsc0550

dsc0563

dsc0593

dsc0646

dsc0569
''nei til narkotika AMN''heisann! jeg begynner å bli lei designet mitt og har veldig lyst på ny header! derfor skal jeg holde en slags konkurranse. dere lager en ny header til meg, og jeg trekker ut en vinner. vinneren får min mening om bloggen sin(designet, innholdet, sånn man skriver osv).
send headeren til: s_kyseth@hotmail.com

dsc0465

dsc0463

dsc0424

der er noen nye bilder som dere kan bruke, men det er mange flere lenger ned på bloggen. bruk hva dere vil, bare jeg har det håret jeg har nå ;) altså blondt og kort! veit ikke hvor lenge den skal vare, men blir ikke så alt for lenge, så kom igjen ! gleder meg til å se hva dere kanImage and video hosting by TinyPic
Jeg heter Silje Marie og er 19 år,bor på Toten. Er det noe du lurer på kan du kontakte meg på s_kyseth@hotmail.com.

Legg meg til som venn


ARKIV

· Mars 2012 · Februar 2012 · Januar 2012 · Desember 2011 · November 2011 · Oktober 2011 · September 2011 · August 2011 · Juli 2011 · Juni 2011 · Mai 2011 · April 2011 · Mars 2011 · Februar 2011 · Januar 2011 · Desember 2010 · November 2010 · Oktober 2010 · September 2010 · August 2010 · Juli 2010 · Juni 2010 · Mai 2010 · Mars 2010 · Februar 2010 · Januar 2010 · Desember 2009 · November 2009 · Oktober 2009 · September 2009


KATEGORIER

· Bøker · ferie · Forside · Hverdag · Mitt 2011 · Mote · Movies · Music · New in · om meg · Outfit · Party · Photo · Russetiden 2011&2012 · Shanty · spørsmål · Vila

LINKER

· Barbiegirl - Emilie Flatner · Cecilie M · imfancy · Lisa Elnæs · MEWKiD · Monika Solveig · Tine Linea

DESIGN

Designet er laget av Katrine.

hits