I dag har mamma bursdag og blir hele 40 år i dag. Jeg sender derfor varme bursdagshilsner til henne på dagen! Kjempe glad i deg mamma!

Jeg er så dårlig blogger om dagen.. Jeg har rett og slett ikke hatt noe inspirasjon til å blogge. Alt for lite som skjer om dagen så ikke noe spennende å fortelle. Med mindre dere vil ha et innlegg hver dag om at jeg har vært på skolen, tok bussen hjem, kom hjem og la meg rett ned for å slappe av, spiste middag, satt på data'n og/eller så på tv, så la jeg meg til å sove. Ja det er det som skjer hevr eneste dag nesten.. Så jeg har da alt for lite å fortelle om..

I går var mamma og jeg på Ikea en tur, ble da full bil hjem så kan vel si at mamma fikk med seg litt av hvert hjem. På meg ble det endelig slik ramme jeg har hatt lyst på lenge, natt lampe som jeg skulle ha hatt siden vi pusset opp rommet mitt, ny søppel kasse, jeg kaster nemlig så mye søppel så min blir jo full med en gang, og noen ekstra rammer. Eneste jeg mangler da er å stikke ned til fotografen for å skrive ut bildene.

Også på lørdag fikk jeg en liten søting. Herregud så glad jeg ble! Plutselig kom stefaren min med pakke til meg og lillesøstera mi, og bak innpakkningspapiret fant jeg denne lille
Nå har jeg også bestilt mobilt bredbånd så jeg kan sitte på internett uansett hvor jeg er. Så denne kommer nok til å være med meg mye rundt nå fremover. Jeg kan jo sitte på nettet så mye jeg vil og når jeg vil for bare 125 kr i mnd!
Ikke verdens heldigste med trynet i dag, men jeg hadde det travelt, og var døds trøtt. Eller jeg er døds trøtt.


Har besøk av Simen, men det merker man jo ikke stort av, fordi han hjelper stefaren min med noe basseng greier. Så da får jeg sitte her alene og pusle med mitt, som da er inenting .. Vurderer å finne senga ganske snart. I morgen er det skole fra 8-3, så jobb fra 4-halv 8. Jee, gleder meg masse!!
Kjøpt meg nye sko, endelig fikk jeg tak i hvote converse. Var litt gøy slik jeg fikk de egentlig, hehe. Men endelig er de miine. Veit at det kanskje ikke er vanskelig å få tak i, men disse var faktisk det herover nå. Egentlig ville jeg ha den smale modellen, men de hadde ikke de i hvite, og jeg gidder ikke vente lenger, så da ble det den gamle modellen. Storfornøyd er jeg forde. Også skaffet meg blå TOMS sko, de er helt herlige å gå med.
 Ja, jeg fortlate vel nok om min bestevenninne i forje innlegg, så derfor gjør jeg ikke det i det her. Ettersom vennskapet vårt er slik det er, og vi betyr så mye for hverandre, bestemte vi oss for å ta en tatovering som kunne minne oss på hver av oss. Vi har snakket på det lenge, men aldri blitt noe av, diskuterte litt att og fram. ''Tenk om vi blir uvenner, vil dere ikke angre da?'' - Nei, for Randi har vært den som har betydd mest for meg, og det samme har jeg for hun, hun har vært en del av livet mitt som jeg aldri kommer til å glemme og jeg syntes virkelig hun er verdens beste. Vi krangler nesten aldri, gjør vi det blir vi venner igjen med en gang, kan snakke med henne om alt og vi har vært gjennom masse og hun har alltid  vært ved min side siden dag 1. Så dette var ikke noe mer å tenke på egentlig. Vi skulle ta den. Og nå er det gjort! Et tegn som står for vennskap som er festet på kroppen våres livet ut, for å minne om en helt fantastiks jente som jeg har vært så heldig å ha i mitt liv!♥
                                                                            Randi sin - min sinDette innlegget er dedikert til min mest herlige bestevenn som det går an å finne, nemlig Randi Skundberg. I dag fyller hun 17 år, og har bare igjen 12 måneder før hun kan hive innpå med rusbrus. Med denne jenta har jeg opplevd så alt for masse, både på godt og vondt. Hun er bare helt beskrivelig, og håper jeg får mange flere år med denne jenta.
  


      
        
GRATULERER MED DAGEN SØTA MI! HA EN SUPER FIN DAG! KJEMPE GLAD I DEG!Ja, da var første skoledag overstått. Det gikk jo veldig fint, var der i en og en halv time før vi kunne få dra hjem igjen, så det var jo veldig greit. Hehe. Klassa er på hele 30 stykker og klasserommet er ganske så fult kan man si, men da er det bra at jeg er vandt med det i fra før av. Lærerene vi fikk hilse på i dag er kjempe koselige, så da får vi satse på at alle andre er det også! Klassa så også helt grei ut, i begynnelsen kommer det nok til å være litt sånn stille og flaut for mange, men slik er det jo alltid. I morgen blir også en kort dag, men ikke så kort. Da skal vi vise første klassingene rundt på skolen også få noe anna informasjon.

Nå sitter jeg bare å slakker, venter på at mamma kommer hjem så det blir noe mat snart. Så senere kommer Simen en tur, og hva vi finner på aner jeg ikke. Kanskje en tur opp til Anders håper jeg på, så han kan fikse litt ting for meg.
Hvordan var  din første skoledag?
I dag er det første skoledag etter to måneder med fri, jeg vil ærlig innrømme at jeg faktisk gleder meg litt. Skal bli godt å begynne igjen, treffe gamle klassekamerater og venner, og møte masse ny folk. Kjedelig å ikke kunne vende tilbake til HS1C, men jeg ser de jo alltids rundt på skolen, noen av dem i hvert fall.
Ha en fin skoledag folkens! Noen som ikke har begynt enda?


Slik ser jeg ut i dag. Nå skal jeg ned for å levere noen filmer som jeg lånte meg i går, en tur innom mamma og hente lønninga mi. Etter det er det opp igjen å vente på Simen, så skal vi en kjapp tur til gjøvik for å handle skolesekk til meg, så hjem til en deilig grilla laks med god potetsalat så på kino med bestejenta Randi! Blir en koselig dag! Hva skal du i dag? Og hva syns du om antrekket?huff, da har jeg vært dårlig til å blogge igjen. Turen hjem i fra Kristiansand gikk greit, var veldig lang ettersom vi hadde mange lange stopp, men vi kom oss da hjem til slutt forde.
I helga har jeg bare sla, slappet av og jobbet egentig. Vært med kjæresten min. Bare kosa oss og sett på filmer og spist pizza. I dag har jeg da også vært på jobb, og nå bare slapper jeg av og skal straks se på ''Engelen'' sammen med mamma.
I morgen trur jeg at jeg tar turen til CC en tur for å handle inn litt skole utstyr og slik. Må ha meg ny sekk også, så får se om vi stikker innom for å kjøpe det å.

Bilder i fra onsdagen i Kristiansand. Vi var bare ute på shopping da, først i by'n, så dro jeg og mamma til sørlandsenteret. Ble da en del innkjøp på meg. Men har ikke bilde av det desverre. Tror ikke jeg orker å legge ut heller. Føler meg ikke i så veldig blogghumør om dagen, så vi får se hvordan det blir fremover, skal nok få til litt oppdateringer.

Spiste en deilig skalldyrsalat nede på brygga.I dag har vi vært i dyreparken i mange timer, tok tømmerenna flere ganger, fikk sett løver, giraffer, zebra'r, apekatter osv på veldig nært hold. Veldig morsomt! Ble utrolig slitne etter mange timer inne der, så det var godt å komme tilbake til hotellet og slappe av litt før det var ut å gå på senteret litt. Når vi hadde fått shoppet med oss en del derfra til lillesøster, så skulle vi finne et sted vi kunne spise. Det ble Egon, mmm, maten var nydelig!
Nå er vi alle slitne og skal straks legge oss. Jeg orker ikke se igjennom alle bildene fra i dag, så dere får bare noen. Men det går sikkert bra, er jo fortsatt en del bilder.Elsker det bilde her!

Og det!


Apen tok smokken til ei lita jente, hu ble veldig lei seg stakars.. men søt var han som løp rundt med den smokken og ble kjempe sur når andre prøvde å ta den.
Også vant jeg denne søte anda da jeg fisket små ender. Så gøy. Fikk en rimlig misunnelig lillesøster, så endte til slutt med at hun fikk den for å få slutt på maset hennes ..

Hva syns du om bildene?


Egentlig liker jeg ikke håret mitt, krøllet seg skikkeli pga tømmerrenna, menmen, det funker jo. haha


Kjolen jeg kjøpte meg i dag.Ja, da er vi kommet frem til Kristiansand på et helt fantastiks hotel, skikkelig fint her. Var fremme rundt klokken fem, og etter det har vi gått rundt å kikket litt i området rundt her. Det er så fint her. Skulle finne et sted å spise også, og endte opp på den styggeste mac donalds'n jeg har sett i hvert fall.
Nå sitter vi på hotelrommet og slapper av og skal snart legge oss for å lade opp til en lang dag i dyreparken i morra. Jeg gleder meg faktisk, for jeg har ikke vært der på flere år!
På turen stoppet vi en tur i Sandefjord for og spise og kikke litt rundt i butikkene. Jeg hadde valgt å ha på meg bukse og t-skjorte i dag og det ble aalt for varmt. Så vi lette rundt i mange butikker for å finne en kjole jeg kunne ha på meg. Og i den siste butikken vi skulle inn i, fant vi endelig en. Syntes den var skikkelig søt jeg!
Sandefjord
Kristiansand


Håper vi får fint vær i morra også, har jo vært såå varmt og fint vær i dag!Herregud så dårlig jeg er til å blogge.. Jeg som syntes jeg begynte å bli flink. Det har egentlig ikke skjedd stort mye siden jeg kom hjem i fra Bergen, bilder er det også blitt tatt lite av, så det er jo litt grunnen til dårlig blogging.
I dag er det knallvær, men av en eller annen grunn klarer jeg ikke å sitte lenge i sola. Noe så kjedelig! Hadde jeg lagt meg ned for å sole meg hadde saken vært noe helt anna, men det kan jeg heller ikke, for jeg har dusja og gjort meg klar til jobbing om to timer. Det er såå kjedelig. Når jeg kommer hjem fra jobb er jeg nødt til å pakke en ny bag. For i grytidlig i morgen reiser vi nemlig til Kristiansand, gleder meg skikkelig. Er jo mange år siden jeg har vært der.
Vi skal vel en eller to turer i dyreparken, så en shoppingsdag forhåpentligvis. Været ser ikke ut som å være på vår side når vi skal nedover, så da spørs det om det blir noe bading i dyreparken, noe jeg små tviler på. Vi får bare krysse fingrene for at været endrer seg!

(bilde er i fra akvariet i Bergen, der Simen absolutt skulle ha meg til å sitte på skildpadden)

Nå om ikke så alt for lenge kommer onkel, tante og søskenbarna mine innom en tur, gleder meg! Er jo litt lenge siden de var her daaa..Her er et lite utvalg av høstens klær som kommer på bikbok.


Hva syns dere? Noe du kunne tenkt deg her?Det er kommet en ny pepsi, som heter pepsi RAW. Jeg kjøpte den med i fra jobben i dag for å smake på den. Det er cola med naturlig ingredienser.


Da smaker vi.


Resultatet var at den ikke var god. Syntes jeg. Har du smakt den? Hva syns du?Har hatt en helt utrolig kjedelig dag i dag .. Så da fant jeg frem saksen og klippet litt. Buksen jeg hadde på outfit bilde ble også klippet, ettersom mamma klaget så over hvor fæl den var, haha. Så da ble den til en shorts i stede. Tror faktisk jeg likte den best slik også. En gammel h&m t-skjorte som jeg tok i fra randi ettersom hun ikke skulle ha den lenger ble en ny topp med hull i. Man finner jo dette i hyllene på klesbutikkene, så da kunne jeg ligsågodt gjøre det med en gammel stygg en som til slutt ble litt kulere.

Hva syns du?Men det skulle vel alle. Eller, jeg har ikke sånn suuper lyst til å være så veldig rik. Kunne godt bare hatt mere penger enn det jeg har. Har funnet min store inspirasjon nå, og må virkelig si jeg bare elsker stilen til den jenta. Hun har akkurat slik smak jeg liker, og samtidig var hun helt nydelig. Så nå er det bare å spare opp litt penger, og begynne å kikke i butikkene. Nei, jeg skal ikke herme eller noen ting, men hvem finner vel ikke plagg andre har som du også har lyst på? Hun bor også flere tusen mil unna, nesten i hvert fall. Bor ikke i samme lang som oss heller, så å få tak i akkurat det samme, blir nok litt vanskelig.
Har du en spesiel person som inspirasjonskilde?For en kjedelig dag! Jeg er hjemme igjen og dagen går med på å sitte her .. bah. Er så lite å finne på her.. Og attpåtil så regner det. Nå er det straks middag og etter det aner jeg ikke hva jeg skal gjøre. Turen i går gikk kjempe fint og ganske så fort egentlig. Hadde to søte gamle damer ved siden av oss som tydeligvis satt og snakket om meg og Simen mens jeg lå på fanget hans og sov. Så søtt. De hadde tydeligvis sett på oss en god stund også, selv om Simen så tilbake på dem, haha. De ønsket oss god tur hjem da, når vi gikk av toget. Skikkelig søte var de, spesielt når de satt og diskuterte alt og ingenting.
Hva syntes du om hullette bukser? Jeg digger det egentlig. Selv om det var inn for sånn ett år siden, og ikke nå lenger..


I går hadde vi en skikkelig fin siste dag her i Bergen. På dagen bare slappet vi av og koste oss. Så spiste vi en deilig fiske middag før vi dro ut med båten for å fiske. Og jammen fikk vi fisk også, ble fire makrell og en stoor lyr. Etter noen timer ute på sjøen dro vi hjem igjen for å spiste ost og kjeks. Smakte skikkelig deilig, og ekstra koselig var det når vi kunne sitte ute. Vi ble til slutt veldig mette og ryddet bort for å spille en runde med rømmi.
Hadde en veldig koselig avslutning på ett veldig koselig opphold hos bestemor.Nå driver vi på og pakker saker og rydder etter oss. For snart går turen hjemover med fem timers togtur. Skal bli koselig!I dag dro bestemor, Simen og jeg inn til by'n. Var å fikk byttet den ene buksen jeg hadde kjøpt på hamar fordi den var litt for liten, og fikk da i stede to ny bukser. Da ble det til sammen tre bukser for prisen 170 kr ca. Og det er ikke værst spør du meg! Så løp vi rundt i forskjellige knappebutikker for at bestemor skulle få det hu skulle, men det fant vi jo aldri.
Mens hun dro hjem tok Simen og jeg turen opp til Fløien. Var oppe der sammen med hundre andre mennesker og turister. Så var det ned igjen til by'n for å shoppe litt. Ble to ny solbriller, en strømpebukse og to topper. Kjempe fornøyd jeg assa. Etter mange timer gåing ble vi hentet igjen av bestemor og Alfred med båten på kaien. Så da kjørte vi båt hjem igjen. Det strålte av Simen mens vi kjørte! Skikkelig søtt! Nå skal vi ned og spise is og spille kort.


Image and video hosting by TinyPic
Jeg heter Silje Marie og er 19 år,bor på Toten. Er det noe du lurer på kan du kontakte meg på s_kyseth@hotmail.com.

Legg meg til som venn


ARKIV

· Mars 2012 · Februar 2012 · Januar 2012 · Desember 2011 · November 2011 · Oktober 2011 · September 2011 · August 2011 · Juli 2011 · Juni 2011 · Mai 2011 · April 2011 · Mars 2011 · Februar 2011 · Januar 2011 · Desember 2010 · November 2010 · Oktober 2010 · September 2010 · August 2010 · Juli 2010 · Juni 2010 · Mai 2010 · Mars 2010 · Februar 2010 · Januar 2010 · Desember 2009 · November 2009 · Oktober 2009 · September 2009


KATEGORIER

· Bøker · ferie · Forside · Hverdag · Mitt 2011 · Mote · Movies · Music · New in · om meg · Outfit · Party · Photo · Russetiden 2011&2012 · Shanty · spørsmål · Vila

LINKER

· Barbiegirl - Emilie Flatner · Cecilie M · imfancy · Lisa Elnæs · MEWKiD · Monika Solveig · Tine Linea

DESIGN

Designet er laget av Katrine.

hits