i kveld har  vi gått på shopping på hotellet, og hadde vår nest siste pynta måltid på hotellet. tror kanskje det blir pynta opp på søndag også, før vi resier, men det får vi se. har i vært fall hatt en fin kveld,

dsc0182

dsc0191 2

dsc0205 2

dsc0206
flere som ville være med på bilde ama

dsc0208

dsc0210

dsc0214

det innlegget her skulle egentlig komme i går kveld, men nettet klikka, så det ble ikke postet.
i dag var det overskya, men utrolig varmt fant vi ut. vi dro en tur inn til alanya, var kjempe koselig! så har igjen hatt en kjempe fin dag. nå har jeg akkurat pakket baggen min, og mamma driver med de andre. vi får håpe att bagasjen ikke blir over 80 kilo, for da blir reisa enda dyrere enn vi hadde tenkt.. blir mye håndbagasje på oss tror jeg . i kveld skal jeg bare slappe av. og i morra blir det forhåpentligvis soling og bading før vi må resie herfra.. har hatt to supre uker i hvert fall, men blir godt å komme hjem til alle sammen!igjen, været er helt supert. men begynner å lengte hjem til alle sammen, men ikke hjem til kulda. hadde ikke hatt noe i mot å være her lenger, men da måtte jeg nok bestil flybillet til alle jeg ville skulle komme hit, savner de skikkelig nå, så skal bli godt å komme hjem igjen også.
dsc0175

dsc0188 2

dsc0177 2

dsc0451

dsc0138

dsc0690

dsc0347dsc0101

dsc0105 2

dsc0110

dsc0109
litt skille kanskje

dsc0179 2

dsc0125
har vært helt hærlig vær i dag. 29 grader i bassenget, 32 i havet og ca 33 i skyggen. hvor deilig er ikke det? noen som misunner meg litt eller? jeg stor koser meg i hvert fall, og tanken på att det bare er igjen to dager hvor vi kan ligge å sole oss og bade hele dagen, er litt kjedleig. men på den andre siden blir det godt å komme hjem til alle de snille og gode venna mine, savner de skikkelig!
blir en tur inn til side i dag også, men blir bare gry hege, mamma og meg. krysser fingrene for att vi spiser ute, og inne i hula. mmmmhh!var skikkelig koselig, alle var ute å psiste og vi bare koste oss med god mat, selv om ikke alle var like fornøyde. men jeg var, og alle de andre var. klokka ble vel tolv før vi jentene kom oss hjem igjen.
dsc0067

dsc0087 2

dsc0091

dsc0093

dsc0072 2bare ett kjapt innlegg før jeg må gå. jeg turte nesten ikke ligge på solsenga mi lenger når jeg fant ut at jeg lå 20 ca unna blader hvor det var mange gresshopper. syns de er litt ekkle egentlig, men samtidig litt fasinerende.
jeg har nå fikset meg og sitter her å venter på att mamma og dem skal blit ferdig. vi skal inn til side. kanskje litt shopping også skal vi spise middag ute. gleder meg som en liten unge på julaften nesten, blir så godt med ordentlig god mat! hvis vi skal spise der vi spiste sist, blir jeg skikkelig happy i hvert fall!

dsc0061

dsc0058

outfit - kjolen til randi, og den lukter randi, savner den jenta!
dsc0064dsc0145


dsc0150

dsc0151 2

dsc0155

dsc0200 2

dsc0197 2

dsc0209har vært en utrolig fin dag i dag. våknet til at sola begynte å komme frem etter det ''dårlige'' været i går. ikke att det var så veldig dårlig, men dårligere enn det har vært. gikk ned til bassenget og da var vi i gang med å steike oss. var skikkelig godtå ligge i sola igjen i dag, etter to dager uten. hvordan blir det når jeg kommer hjem? da blir det ikke noen dager med ordentlig sol før neste å, til sommer'n. hvis det i det hele tatt blir noe da også..
vi gikk opp på hotellet igjen og fikset oss, så dro sture, mamma, synne og jeg inn til Side alene, var skikkelig koselig. gikk rundt å kikka litt før vi fant ut att vi begynte å bli sultne og fant ett sted å spise. var skikkelig fint og koselig der. og så utrolig god mat! er så lei den maten de har her, alt smaker likt. så da var det skikkelig godt med deilig biff med peppersaus til, ordentlig smak! blei veldig mett i hvert fall. kikka litt til før vi tok taxi hjem igjen. vært en av de fineste dagene mens vi har vært her!

dsc0005

dsc0013

dsc0039 2

dsc0042

dsc0034

dsc0040

dsc0072
var også fyrverkeri inne deri dag, også gikk noen gutter i og gjennom gamleby'n, de feiret liskom at de hadde blitt omskjært..i dag var det ikke lov til å bade i havet. det var alt for store bølger. og de har så mye kraft i seg, så det var lett å kunne bli dratt under, og bli der.. så livvaktene var ekstra på vakt, var noen som prøvde å bade, men da blåste han i fløyta og fikk de opp igjen. han ble nesten sint på dem, for han kunne ikke skjønne att de ikke skjønte att de ikke kunne bade nå, når det var så store bølger.
dsc0628

dsc0654

dsc0667

nå tenkte jeg jeg skulle bli med mamma, sture og synne inn til side, sture klarte å miste brillene sine i havet når vi sto ved vann kanten å så på bølgene, så han må ha seg nye.formen er virkelig ikke på topp i dag, eller er vel helt i form, så da er det vel humøret som ikke er helt på topp.. spør meg ikke hvorfor, for jeg aner ikke. tror kanskje det er det att jeg er så sliten etter i dag egentlig.
vi dro inn til Manavgat på shopping i dag, skulle egentlig på marked inne i Side, men det har regnet i dag, så det hadde de droppet i dag. derfro dro vi inn dit i stede. litt mer spennende å gå der, for det er mye flere butikker og litt annet enn de klærne og diverse ting de har inne i gamlebyen, der er det det samme i alle ''butikker''.
når vi kom hjem var jeg ganske sliten, slakka en time på rommet, så gikk jeg og mamma ned for å ta tyrkisk bad, masasje og ansiktsmaske. det var utrolig deilig. å bare kunne legge seg ned å slappe av, mens andre maserte deg og diverse.
spiste ute i dag, var skikkelig godt med noe annet enn maten de har her på hotellet, alt smaker helt likt, og etter å ha spist den samme maten i en uke, sier det seg selv att du blir litt lei. så det ble ikke noe mat på meg her på hotellet i kveld, blir vel å gå opp på rommet å se på filmen som går på tv norge. ja, det er tv norge her, noe som er veldig bra.

dsc0551

dsc0568

dsc0574vi får jo litt ekstra service her, og det er så koselig. eller, er veø bare når vi skal spise middag på kvelden. Nuri, kjøkkensjefen på hotellet, fikser bord til oss hver kveld nå, der det er fint dekket på, og i dag hadde han funnet fram champagne til oss. hvor koselig er ikke det? han sier han liker norske og svenske ekstra godt, for de er så hyggelige. noe jeg ærlig må innrømme att mange engelskmenn ikke er, her om dagen ble vi beskylt for å ha tatt madrassene di hadde lagt av til seg ved bassenget. de sa det var vi som hadde tatt dem. fra min side syns jeg det er frekt, de kunne da bare ha spurt om det var vi som hadde tatt dem, i stede for å beskylde oss for å ha gjort det! de gikk etterpå rundt å sa det til de de kjente, att vi hadde gjort det..
men tilbake til Nuri, han er skikkelig kul. og litt senere på året skal han til Stavanger, mamma sa att da kunne vi jo ha bedt han komme på besøk hos oss. det hadde jo vært koselig. han er skikkelig kul, og grei selvfølgelig.


dsc0510
Nuri, kjøkkensjefen
dsc0514

dsc0521
er gutten som fikk smake litt champagne vettdu, men fikk vist vondt i magen etterpå sa han

dsc0525
det er melon og ett eller anna. helt utrolig hva de kan få til. de bare dreiv å pirka og skjærte ut. utrolig fint!jeg kan ikke skjønne att tyrkere og egentlig alle som bor her klarer å bo i denne varmen. det er så utrolig varmt. i dag har jeg ikke orket å ligge i sola, så lugget i skyggen hele dagen. veldig godt det også egentlig. i dag skal vi bare være her på hotellet, gå en tur på stranda og slik, ta litt bilder skal vi nok få til også. jeg føler att jeg er veldig lite oppfinnsom om dagen, så det blit litt kjedelige innlegg. skal prøve å finne på litt mer, men det holder også kanskje bare med litt bilder hvis jeg ikke finner noe å skrive..

dsc0455

dsc0456

dsc0457

dsc0271

dsc0487
se så fint vaskedama hadde gjrot det på senga til mamma og sture!
dsc0485man smelter bort i denne varmen. i dag har det vært så utrolig varmt, har nesten ikke orket å lugget i sola.. så da gikk dagen med på å bade i bassenget med synne, ligge litt på flytemadrassen nede ved stranda, i vannet selvfølgelig, være med å se på sånn show, der synne fikk hovedrollen, men desverre så trakk han gutten som var med synne, og da kunne ikke synne være med heller, for de måtte ha lik høyde på dem, og da blei synne for lav for den andre gutten, veldig synd, men sånn er det.
jeg gikk også bare rundt på stranda, ved vannkanten og tok litt bilder. må si jeg syns noen av de ble ganske bra!

dsc0290

dsc0309

dsc0314
det her er det jeg lever på nesten. neida, ikke nå etter jeg fant ut hvor god ris og kylling de har her! men mens man ligger ved bassenget og det ikke er noe lunsj og få oppe der man spiser middag, så er det det her vi spiser. det blir vel nesten frokosten min, for jeg ikke gidder å stå opp tidlig om morran, men hadde jeg gjort det, hadde det blitt pannekaker med sukker på til frokost, ikke så bra det heller.. men denne gangen har jeg funnet meg noe jeg liker, noe jeg ikke gjorde  Rhodos i fjor..

dsc0329

dsc0343

dsc0315dsc0230
hvor søte er ikke de to ?

dsc0235

vi hadde fått reservert bord av kjøkken sjefen Kuri, skikkelig kul fyr. fikk våres egen servitør og all ting, se hvor fint han hadde gjort det til oss da!
det er soling det går mest på om dagen , og bading. i går dro vi jentene inn til side på litt shopping, vi fant da noe! eller jeg fant, ikke mamma.. spiste ute, bestile kylling kebab, vil ikke si det så ut som noe kebab men.. alt lå bare på ett fat, hver for seg. jeg ville heller kalle det kylling på spyd med ris og salat! men var koselig, foruten om den utrolige laaange ventinga på alt når vi skulle spise. men når det er èn servitør på hele resturanten, kan du tenke deg selv hvordan det går..
kommer bilder fra i dag i kveld, var veldig lite bilder fra gårsdagen med mitt kamera, mamma har flere.. men tok ikke med meg hennes kamera ned. men det dårlige været er i hvert fall over, men på yr og storm, ser det ut som det kommer igjen på lørdag.. det er 30 stykker som døde her i Tyrkia i overigår (?), pga oversvømelse.. vi er heldige som ikke er der det er det..må virkelig si vi er heldige med været når vi drar på ferie til syden! nå pøsregner det ute, og har tordna og lyna. regnet litt midt på dagen i dag også, men det var ikke mye, men nå bøtter det ned!
dagen i dag har gått med på å steike kroppen så mye som mulig. men kanke si jeg syns jeg blir så veldig mye brunere.. det kommer nok. man blir litt lei varmen i lengden når man ligger flere timer i strekk, så da blir det å gå opp på hotellrommet, dusje og fikse seg, så finne på noe annet å gjøre. mens mamma og dem fikser seg. går jeg ned her i resepsjonen og loker på data'n. må jo holde meg oppdatert på hva som skjer på hjemmefronten. noe som jeg veldig lite har jeg skjønt.. koselig å sitte her da, plutselig kommer det en sånn fyr som jobber her med ett glass iskaldt pepsi til meg.  men nå er det middag..været er helt herlig, nesten litt for varmt. orker ikke ligge å sole meg hele tiden, men vil egentlig bade minst mulig i klor vannet. blir jo ikke brun av å bade i sånn vann.. vannet i havet er skikkelig deilig! hele plassen er egentlig utrolig herlig. nå blei det mange setninger med herlig, men okej. det har vært utrolig varmt i dag, så har ikke orket å ligge ås veldig mye i sola, vil helst det, men man bare må være i vannet for å ikke smelte bort. svetta renner som den aldri har gjort før! har vært inne i ''by'n'' i kveld, skikkelig koselig. innkjøpet ble en brun stor puma veske. men så så utrolig mange andre fine jeg hadde lyst på også, men kan vel ikke komme hjem med bare vesker? eller kan man?
har pruta ganske mye i dag kan man si, hvorfor kan det ikke være sånn i vanlige butikker også? og alle steder, hadde vært helt supert spør du meg!
flyturen gikk kjempe bra, ikke alt for lang. og var skikkelig fint når vi nærmet oss, det var mørkt, også begynte månen å komme opp. var skikkelig fint å se på! fullmåne var det også! fikk desverre ikke noe bilde av den..

dsc0057

dsc0088

dsc0071

dsc0177

dsc0186
fint vi er normale sier jeg bare..
dsc0197
ntå, jenta som liker michael jackson ama : D og for de som ikke veit det, jeg er i Tyrkia, Side!ja, om to timer ca sitter jeg i bilen på vei til gardemoen. grugleder meg, er ikke såå glad i kjøre bil, men det skal gå. selve turen er så kjedelig.. når vi kommer frem er klokka rundt tolv på natta, så blir å legge seg på hotellrommet å sove med en gang. for så å våkne til knall vær, hvor vi skal hoppe i bikinien og uti vannet med en gang. fjorten dager med det, skal jeg fint klare!
snapshot200909061

snapshot20090906
veit ikke hvordan det blir med blogging når jeg er nedi der. veit ikke hvor ofte jeg oppdaterer, det spørs helt om jeg får lagt inn bilder eller ikke. hvis jeg ikke får det, blir det nok lite blogging..det er så rart å tenke på att i morgen reiser  vi. jeg gleder meg så utrolig mye. tiden har gått så fort i det siste også. har drevet å pakka saker og slik i dag, så nå er vel snart alt i boks tror jeg. må pakke med meg bøkene mine, så jeg får gjort lekser. to uker ute av skolen med en gang du har begynt på videregående er vel egentlig ikke det lureste, men det var ikke i tankene til mamma og dem når de bestilte billetter og slik i fjor, så da blei jeg være'n med da. jeg har sikkert pakket med meg alt for mye klær, og kommer sikkert ikke til å bruke halvparten av det en gang.

object20009009large

object20008996large

object20009007large

noen som klarer å gjette hvor jeg skal ? : Dnå sitter vi på skolen, skriver søknad til praksisplass. jeg tenkte jeg skulle søke på en av de hundre barnehagene på Raufoss. var litt hit og dit med hvor jeg skulle være utplassert, men havnet til slutt på Polarisbarnehage. jeg har vært utplassert der før og liker meg skikkelig godt, så vi krysser fingrene for at vi får plass der. er hver torsdag i fem klokketimer. men tror det var mulighet for å jobbe lenger.
er det flere som søker praksisplass ? hvis du gjør det, hvor søker du ?Image and video hosting by TinyPic
Jeg heter Silje Marie og er 19 år,bor på Toten. Er det noe du lurer på kan du kontakte meg på s_kyseth@hotmail.com.

Legg meg til som venn


ARKIV

· Mars 2012 · Februar 2012 · Januar 2012 · Desember 2011 · November 2011 · Oktober 2011 · September 2011 · August 2011 · Juli 2011 · Juni 2011 · Mai 2011 · April 2011 · Mars 2011 · Februar 2011 · Januar 2011 · Desember 2010 · November 2010 · Oktober 2010 · September 2010 · August 2010 · Juli 2010 · Juni 2010 · Mai 2010 · Mars 2010 · Februar 2010 · Januar 2010 · Desember 2009 · November 2009 · Oktober 2009 · September 2009


KATEGORIER

· Bøker · ferie · Forside · Hverdag · Mitt 2011 · Mote · Movies · Music · New in · om meg · Outfit · Party · Photo · Russetiden 2011&2012 · Shanty · spørsmål · Vila

LINKER

· Barbiegirl - Emilie Flatner · Cecilie M · imfancy · Lisa Elnæs · MEWKiD · Monika Solveig · Tine Linea

DESIGN

Designet er laget av Katrine.

hits