I dag er det ny åpning av de nye butikkene på CC(Det er kjøpesenteret på Gjøvik). Indiska åpnet i går kl 18, fant meg noen gensere jeg hadde skikkelig lyst på, men må nesten spare litt penger nå.. I dag åpner Toys'r'us, så mamma og dem skal vel dit en tur med lillesøster, og jeg skal jobbe. Gleder meg egentlig, blir sikkert masse folk og mye å gjøre! 

Jeg fant meg et kjempe fint skjørt i går jeg hadde såå lyst på, fra Vero Moda, sånn løst skinnskjørt, love it! Og heldig som jeg var lå det i en pose når jeg kom hjem. Jeg har så snill mamma, hihi! Nå må jeg løpe så jeg rekker bussen til skolen. Ha en super dag alle sammen! 
Sitter i mattetimen å leser matte, eller prøve å lese matte, prøve å skjønne litt, noe som er svært vanskelig skal jeg si dere. Har prøve på fredag, men heldigvis er alle hjelpemidler tillatt, bortsett fra kommunikasjon. Så vi får sate på at vi ikke stryker hvertfall. Jeg skjønner ikke noe av det vi driver med, så det skal jo bli interesangt..
I dag har jeg, som mange har fått med seg, vært hårmodell for Anette som er lærling ved Kleppes Salong. Jeg var der i går, da farget hun håret mitt i en litt gårish farge, og undercuten min i en brunfarge med rødskjær i, love it! Og i dag var da den store dagen! Alt gikk kjempe fint, har hatt en super koselig dag med alle modellene, lærlingen og makeup artisen (hvis jeg kan kalle hu det, hiho, var suuper flink og jeg ble kjempe fornøyd med makeup'n). De hadde bestilt pizza til oss, så vi fikk i oss litt mat. Når kl var rundt kvart på ni kunne vi endelig få begynne å gå etter over 1 times venting. Var sykt nærvøs, men gikk kjempe fint! 

Som sagt hadde jeg en kjempe koselig dag! Og hadde faktisk ikke hatt noe i mot å vært med på dette en gang til! Må også si tusen takk til Anette for kjempe bra hår! 

Her er Anette i aksjon! hoho

Her er litt bilder fra dagen, kommer flere bilder bare jeg får de fra Kleppes! Som jeg håper skjer så fort som mulig! Har dere hatt en fin dag? 


Elsket virkelig det antrekket her! 
Gårsdagen gikk som sagt med på å finne antrekk til tirsdag. Og det fant jeg, heldigvis! Etter det fikk jeg endelig med Sina til å bli med meg på marken, vi var der en liten stund. Spiste potet fra potet baker'n, verdens beste bakte potet! Tok noen karuseller, og fant oss nye ringer! Var et helt fult bord med masse fine ringer, var sykt vanskelig å velge, men jeg fant meg da noen! Har også fått meg ny favoritt! Korset i midten er vel den nye favoritten. Jeg forelska meg helt i det forje korset jeg kjøpte meg, bruker den hver dag, men nå blir den nok nyttet ut med den der! Liker ringen med love på også veldig godt! 

Når vi begynte å bli kalde på hendene etter mye leting etter ringer, tok vi den siste karusellen før vi gikk på cafè pi for å varme oss. Malin kom og hentet oss og kjøre opp til et vors vi hadde hørt om. Så var vi der en stund, før vi dro til byen. 


Det her er det ene bilde jeg tok. Niklas og Ingveig. Kan si vi lo godt av Niklas den kvelden hvertfall, haha! Konge fyr! Nå skal jeg bruke mye av dagen til å lese Naturfag faktisk, kan ikke akkurat si jeg gleder meg ... Hva skal du gjøre denne søndagen? 
God morgen! 

Nå er jeg akkurat ferdig i dusjen og med å fikse meg. Skal snart ut å fikse alt jeg må ordne i dag. Må dra å få levert objektet til kamera mitt, så jeg snart kan få litt mere bilder på denne bloggen! Også skal jeg møte Mia på CC for å finne antrekk til vi skal gå hårmodeller på tirsdag. Vi skal være litt rocka i klærne, og jeg ble overlykkelig når jeg fikk vite det. Var jo bare midt i blinken for meg! Etter alt sammen skal vi på Gjøvik Marken, hvor det er masse karuseller og sånne ting. Hva skal dere bruke lørdagen til? 

Nå fær æ straks på jobb! Ha en super kveld! 
Har hatt en kjempe fin start på uken. Fikk skikkelig suget på brownies eller cupcakes når jeg satt å surra rundt på facebook tidligere i kveld, så skrev randi til meg at det hørtes kjempe godt ut! Så da fant vi ut at jeg rett og slett skulle komme opp til hun, og bake det! Så da ble starten på denne uka å feite seg opp på brownies, cupcakes og potetgull! Mens vi koste oss og å på bonderomantikk og dagens mann. I skrivende stund sitter randi å snakker om å starte treningsblogg, så kommenter om dere vil hun skal gjøre det! (jaaaaaaaa) også ligger hun å ser på ylvis da, og selvfølgelig kalle! Kalle fra raske menn for dere som ikke vet han er med på ylvisene sitt nye program! 


søta må selvfølge smake på den rosa røra! Da skal jeg sette i litt sølv shampo før jeg hopper i dusjen, og satse på at håret blir litt bedre! Ha en super kveld alle sammen!
Som mange av dere sikkert allerede vet, så jobber jeg på Vila. Som er en klesbutikk for jenter/damer. Det er klær for de unge, og klær for de eldre. Noe for enhver smak! Nå har jeg sitti å sett på klærne på nettbutikken, og det er så mye fint, også så mye fint som vi ikke får inn i vår butikk.. men jg tenkte jeg skulle vise dere noen av mine favoritter fra nettsiden, som du finner her
Denne enkle men veldig fine clutch'n er i fra pieces, vi tar inn noe av det, men ikke alt! Har en veldig fin clutch inne i butikken, i svart og brun skin! Løp og se(kjøp?)! 
I går var jeg ute med jentene mine! Det var kjempe koselig, alt for lenge siden, så jeg hadde en strålende kveld! Er ikke så veldig mye mer å si enn det, bilder sier vel også mer enn tusen ord så!Her er det da altså kjempe spennende å stå og se på malin fikser seg hetta, og at magnus skal være med på bilde! 

Og resultatet ble det her! 
Kvelden ble avsluttet med herlig pizza, som hjalp til på formen i dag! 
Først vil jeg bare si at jeg og Sina har funnet ut hva vi skal gjøre i entreprenørskap, som bedrift! Det holdes hemmelig en stund til, til vi er helt 100 % sikkre på at det blir det (så dere som vet hva det er, hold kjeft! Takk! ). Gleder oss kjempe masse hvertfall! 

Vi var på lillehammer med klassen i dag, på maihaugen og på kunstmuseum, hvor interessangt det var kan vel diskuteres, men det gikk veldig greit, var ikke lange turen akkurat! På slutten fikk vi tre kvarter til å gjøre hva vi ville, og da klarte jeg selvfølgelig å finne meg noe jeg kunne kjøpe med meg hjem.

elsker denne slangemønstrette toppen! 


Det var tre for to, og ettersom sina også ville ha den slangetoppen, måtte jeg finne meg en ting til, og da ble det enkelt og greit en helt vanlig grå tskjorte! 

Fresht undertøy! 

Så kom jeg hjem, og da ble det vist en CC tur med mamma hvor jeg også fant meg litt til, hoho! Så nå må det spares litt igjen! Prøve hvertfall. Skal jo trossalt betale hele førekortet selv, og for å si det sånn; det ekke billig!!


Love it! 
 

Elsker ogs denne blå clutch'n fra pieces! 

Kom over denne her på artige.no, eller kom over den på favebook ved at ei venninne av meg hadde likt den. Og den stemmer jo 100 %. Når vi var yngre hadde vi kjempe bra barneTV, kjempe koselig programmer, men nå, nå er alt bare usaklig og rart spør du meg. Ikke noe ordentlig barneTV materialet hvertfall! Enig?

Jeg skulle være med Sina en tur på cc i dag, fordi hu bare skulle kikke litt. Jenta hadde nemlig endelig fått penger etter mange uker som fattig! Men det det endte opp som var jo ikke bare noe nytt på hu, men også meg. Men jeg er ganske så fornøyd med det jeg fikk med meg hjem! Sports bh'n kjøpte jeg i rosa, egentlig bare fordi Sina sa jeg måtte det, haha! Fikk endelig kjøpt meg den kick buksa! Og heldig om jeg var fikk jeg 50 % pga lapp som var med i Mag, bruker alltid de lappene på bukser på bikbok, yndlingsbuksene mine! Og den der er nok min nye favoritt tror jeg! 

Dagen i dag har gått med til å vaske og rydde rommet! I morgen står støvsugingen for tur, ettersom jeg ikke rekker det i dag, fordi jeg snart tar turen til Gjøvik for å dra på peppes med Randi og Ingveig. Så nå er jeg fikset og klar, og sitter egentlig bare å venter på å bli henta, noe som hvertfall er 30 minutter til. Bra å være ferdig i god tid! 


Kjenner jeg syns det var veldig godt å få rommet rydde igjen, savnet det! haha. Rommet mitt er alt for ofte rotete. 


Har også fått hengt opp tavla mi og bag hengeren min, endelig. Syntes det ble veldig fint! Godt å få veskene bort fra døra, alle hang i knaggene som er på døra inn til den lille boden min, og det er ganske så stress når jeg må lukke opp og igjen døra hele tiden. Hahaha, ser ut som det står ''Be mine Eike!'' Eike er altså reguleringstannlegen min, hahaa! 

Har også fått fjernet alt tull som var på smykkehengeren min, så nå er det bare smykker, og ikke belter, skilt og alt mulig rart. Også har jeg funnet ut at smykketreet mitt som jeg har ringer på begynner å bli ganske fult, så vurderer å kjøpe ett til, så det blir litt lettere å finne frem og jeg kan ha alt på samme sted. 
Men nå færer det snart til peppes for å kose seg med jentene!  
Var i Sverige i helgen, hadde lånt kamera til Ingveig for å ha med på turen, rakk å komme frem til campingplassen så gikk det strømtomt! Og ikke funket min lader på hennes batteri, så ble veldig dårlig med bilder. Ettersom mitt objekt er ødelagt på mitt kamera, og jeg bare har det giiga, må jeg bruke det vanlige lille som tar kjempe dårlige bilder.. Men dere skal få se noe av det jeg kjøpte med meg hjem hvertfall! 


elsker de her, klarer nesten ikke vente til å bruke dem :D  
Helt enkel kjole med glidelås fra gina, hurra for bra bilde! 


Denne elskbare genseren kjøpte jeg p NewYorker sammen med en svart hettegenser med pels inni! :) Har også kjøpt en topp fra bikbok, får ikke tatt bilde av den ettersom jeg er litt usikker på hvor mamma har lagt den, haha! Også undertøy og en piercing! 
Jeg skal jo være russ i år også, men i år er jeg rødruss, nå skal det faktisk feires at jeg er ferdig på videregående, og ikke bare være russ for å være russ. Har ikke vært sånn kjempe ladd, men kjenner jeg begynner å glede meg litt nå! Men jeg sliter med å velge bukse, så jeg trenger deres hjelp! 


Denne? 


Eller denne? Første eller andre.. 1 eller 2,
hjerte eller ikke, hmm! 
Sitter å har norsk.. For det første er det vi driver med kjempe kjedelig, for det andre er det veldig vanskelig, greit nok vi skal bare lese en tekst å fortelle hva den handler om, men når man ikke skjønner hva som står det så blir det sykt vanskelig..! Læreren spør oss om vi kan fortelle hva den handler om, så sier vi at vi ikke skjønner hva som står i teksten. Da blir altså læreren sur, himler med øya og sier jammen det står jo på bokmål! Greit nok det også, men det er jo bare helt rot i teksten og umulig å forstå hva som står!

Poenget er, at vi har en dårlig lærer, som blir sur når vi ikke får til noe. En lærer skal ikke stå å himle med øya hvis vi sier noe feil, eller ikke forstår hva hun snakker om, eller forstår hva vi leser! Er du enig i meg?
Var på butikken med pappa i stad, og da kjøpte vi med cupcakes som jeg kunne bake når jeg kom hjem. Kjøpte merket Møllerens Butterscotch cupcakes med karamelltopping, sist prøvde jeg med vanilje toppings, så måtte nesten prøve noe annet denne gangen. Må si jeg syns den rosa (vaniljetoppings) var best! Men den grønne ble kjempe god den også! Så nå skal jeg ha med cupcakes til mine søte snill og gode venner i morgen! 

Først måler du opp 50 g med smør som skal smeltes i en kjele, samtidig måler du opp 50 g mere, som skal brukes til toppingsen. 

Så heller du i det smelta smørret og 1 dl vann

Så rører du røren godt og får ut alle klumpene før du tar de over i 15 små former, ca halv fulle, og setter de i ovnen på 180 grader! 
 

Mens de står i ovnen kan du lage toppingsen, noe jeg glemte å ta bilde av, og tilslutt ha det på cupcakesene når de har avkjølt seg litt etter 20 minutter i ovnen. Også pynter du det med pynten som følger med eller egen pynt. 

Jeg har ikke noe cupcakes utstyr, så de blir jo ikke helt ordentlig med toppingsen ettersom jeg bruker pose bare, men det er noe jeg virkelig skal ønske meg til jul! 
Image and video hosting by TinyPic
Jeg heter Silje Marie og er 19 år,bor på Toten. Er det noe du lurer på kan du kontakte meg på s_kyseth@hotmail.com.

Legg meg til som venn


ARKIV

· Mars 2012 · Februar 2012 · Januar 2012 · Desember 2011 · November 2011 · Oktober 2011 · September 2011 · August 2011 · Juli 2011 · Juni 2011 · Mai 2011 · April 2011 · Mars 2011 · Februar 2011 · Januar 2011 · Desember 2010 · November 2010 · Oktober 2010 · September 2010 · August 2010 · Juli 2010 · Juni 2010 · Mai 2010 · Mars 2010 · Februar 2010 · Januar 2010 · Desember 2009 · November 2009 · Oktober 2009 · September 2009


KATEGORIER

· Bøker · ferie · Forside · Hverdag · Mitt 2011 · Mote · Movies · Music · New in · om meg · Outfit · Party · Photo · Russetiden 2011&2012 · Shanty · spørsmål · Vila

LINKER

· Barbiegirl - Emilie Flatner · Cecilie M · imfancy · Lisa Elnæs · MEWKiD · Monika Solveig · Tine Linea

DESIGN

Designet er laget av Katrine.

hits