dsc0255

nå reiser jeg på shopping med bestejentene mine. blir kikking i butikker, kjøping av diverse ting, og kanskje en kopp kaffe lignende på krutt. vi skal kose oss i hvert fall.
rommet mitt er ganske så ferdig nå, mangler bare å få opp noe hyller og slik, så er alt i boks.sitter her trøtt og sliten å venter på at stefaren min skal bli ferdig med det han driver med så jeg kan få malt ferdig. hørte dere? ferdig. tror jeg mangler bare den ene veggen nå, så er det ikke noe mer å male. og da er vi snart  ferdig med rommet mitt. gleder meg så sinnsykt. skal vise dere bilder når det er helt ferdig.
jeg elsker allerede å være her nå, så hva kommer jeg ikke til å gjøre når det blir heelt ferdig da a?
har hatt fri i dag, eller egentlig ikke fri. OD-dagen var i dag for de som gikk på Gjøvik videregående. jeg har vært hjemme og støvsuga, vaska og malt. sett at de fleste har gjort en god innsats for å samle inn penger til de stakkars funksjonshemmende.

dsc0047
i dag tidlig var det kaaaldt ute, mid på dagen var det kaldt ute og det er kaldt ute nå. vært kaldt i hele dag, når jeg våknet klokka elleve var det frost på tak, bakker, biler og mange andre steder. brrr. vinteren er på vei.i dag har vi hat internasjonal dag, spør meg ikke hva det er. for fikk det egentlig aldri ordentlig med meg. dagen begynte med at vi møtte i gymsalen for å få litt info, og høre på noe afrikansk musikk sunget av de på musikk, dans og drama linja(?), noen av dem i hvert fall. etter det gikk vi opp i kalsserommet for å drive med prosjekt. våres blei å lage en kokebok med oppskrifter fra forskjellige steder i Afrika. når vi hadde gjort det var det litt lek før det var mat pause.
det var også foredrag hvor vi hadde besøk av ei jente fra uganda som var blind. hun snakket om litt sånn forskjellig om de som var funksjonshemmet osv. snakket da om OD dagen som for oss er i morgen. skal ærlig innrømme at under det foredraget så fikk jeg ikke med meg så mye, for etter en stund så sa randi at jeg måtte snu meg, og bak meg satt læreren til Randi og sov. hallo, hun SOV! og lærerene skal ha oss til alltid å følge med på sånt der, så er det faktisk de som sovner!
har også spilt basket i dag. så vært en helt annen dag enn en vanlig skoledag.

dsc0179

dsc0183

dsc0201

dsc0221

dsc0241

dsc0477
nå driver jeg egentlig å maler, så vet dere det. ikke så alt for lenge til rommet mitt er helt ferdig nå håper jeg. skal bli godt!i kveld kommer onkelen min på tv. på Brennpunkt kl 21.30 på Nrk1. Han heter Jan Erik Skjølås og er ''Trønder''! Sjekk det ut da alle sammen, og legg igjen en kommentar her om du så han!

dsc0339 2

dsc0800
det er sikkert tusende gang denne kjekke karen er på tv. har også vært på radio'n som grillkongen! haha, elsker han hær ass!
håper ikke jeg virker som en sånn svensk blond fjortiss blogger nå som lager snakke bobler på bildene mine.. s-fjes!jeg har kjøpt meg nye sko, eller både kjøpt og fått egentlig. betalt litt selv eller mamma har har, også har randi betalt litt. hun har da betalt litt pga at jeg ikke har fått bursdagsgave enda, og bursdagen min var i februar, så det var på tide. haha, neida. gjør ikke noe. men når jeg var å skulle kjøpe di, fant jeg noen andre som jeg forelska meg enda mer i, og fikk så lyst på dem. men de kosta 100 kr mer og det hadde jeg ikke, også var det litt mer pynte sko. men jeg skal ha dem, jeg skal jeg skal jeg skal ! jeg vil i hvert fall.

sånn ser jeg ut i dag
dsc0089

dsc0095

dsc0104
de er foresten kjøpt på økonomi skovi hadde utrolig flaks i dag tidlig, sto å venta på bussen, men den jævla expressbussen som er så delig kom jo aldri, så da det kom til busser som gikk til gjøvik valgte vi den med minst folk på, og det var selvfølgelig ringruta. satte oss på den og etter noen sekunder var vi på vei til Gjøvik. det er et stopp i by'n som vi i dag burde ha gått av på, men i stede så kjører vi ned på stasjonen, men gjett hva slags busser som akkurat dro derfra da? Jo, de s om vi skulle ha. det var tre stykker osm gikk dit, og alle stakk. så da sto vi der da, 10 minutter før vi begynte på skolen å lurer på hva vi skulle gjøre. vi orka ikke ta beina fatt og begynne å gå opp igjen til skolen, så da var planen å stå å vente på neste buss. etter 7 minutter ca kom det en buss, som jeg tror egentlig var ferdig med å kjøre akkurat da, den kom ned igjen fra skolen. men når han så at vi sto der, og jeg prøvde å få han til å soppe, så snurra han med finger'n, for dere blonde der ute, så mente han da at han skulle snu. når vi kom på, så sa han ett eller anna om at han skulle kjøre oss opp, vi hadde så utrolig flaks! derfor elsker jeg bussjåfører. men som overskirften sier, så hater jeg de også. når vi skulle hjem i dag fant ikke jeg busskortet mitt der det alltid pleier å ligge der, men alikevel går jeg på bussen. sier forsiktig og pent at jeg har glemt busskortet, og hva får jeg tilbake ? jo med streng og sur stemme så får jeg til svar at da må jeg betale og hvis jeg ikke har penger, må jeg låne av noen. hvis ikke får jeg ikke tatt bussen.. randi hadde heldigvis penger, så jeg fikk låne ga pengene til hans mens jeg så stygt på han før jeg gikk å satte meg så langt bak jeg kunne. jeg fant igjen busskortet mitt og gikk tilbake og sa i fra, og veit dere hva ? da var det nesten så jeg ikke fikk igjen penger, han var fortsatt like sur og grinete. han var en dustete bussjåfør!

dsc0061

dsc0060

dsc0074
liker du bussjåfører ?da sitter jeg her da og fryser på beina og vurderer å finne meg litt mat. kjenner den snart begynner å skrike og det er ikke digg. også lager det lyd attpåtil. har ikke gjort noen ting i dag egentlig, bare vært hjemme å slakket.  hatt fri i dag fordi det har vært planlegginsdag. og gjett om det er digg med en ekstra fri dag a dere! for ti minutter siden så satt jeg å ringte nesten alle i klassa til lillesøstera mi, jeg ringte først dit hun sa hun var, men der var hun jo ikke. så ringte rundt, men ingen hadde besøk av henne, før jeg ringer for siste gang. og der var hun. så da var det å få henne hjem, så da blei det ikke noe wii på henne på en stund gitt.
etter jeg har fått stappet i meg litt mat så jeg blir like stor som ja, de som spiser masse fast food osv, så skal jeg møte ingveig. men gud veit hva vi finner på fornoe. spør meg ikke hvorfor, men jeg har likt å ta bilder av meg selv i det siste, tror det er fordi det er så perfekt lys ute at de blir fine og vellykket, så dere får nok se masse av trynet mitt fremover. men det er vel det som er meningen, det er min blogg , meg den handler om så da må dere nesten se meg også?må dere ikke ? det betyr ikke at jeg skal bombandere dere med bilder, innlegg der det er 100 vis av bilder av meg. neida, jeg skal nok klare å plukke ut noen. fine det sånn periode som kalles sljøldigger perioden kanskje ? hvis det gjør det, så skal jeg ærlig innrømme at jeg både liker den og missliker den. virker som jeg er ei selvopptatt liten hore som bare tenker på seg selv og hvordan hun ser ut, men hei! jeg er ikke det, så relax! nå sitter jeg jo her å babler om meg og bilder av meg selv, så kanskje jeg er det alikevel? da sier jeg bare: Ingveig: bli ferdig med leksenen så vi kan møtes, og Mamma: bli ferdig på jobb så det blir middag.


dsc0004hadde en kjempe bra kveld sammen med jentene mine i går. randi kom da endelig til slutt, etter flere tusens minutter vente tid. etter vi hadde spist oss stappa på baktpotet så fikset vi oss for å møte ingveig. møtte hu og fant ut at vi skulle stikke på fest, fikk til slutt tak i skyss så vi kom oss i veien. var ute i to timer bare før vi vendte snuta hjemover. satt å snakka og lo og skrek(randi og ingveig? fint å være redd edderkopper da). var skikkelig godt å få vært alle tre alene igjen, alt for lenge siden. når ingveig dro skulle jeg og randi se på en film, det  gikk vel 20 minutter så hører jeg noen ligger å snorker i andre enden av sofa'n. da var det vel bare for meg å skru av tv'n og gå å legge meg selv.

dsc0503

dsc0506

dsc0520

dsc0521

dsc0526

ja, det har faktisk kommet julebrus, begynner å bli en stund siden også. spør du meg, er det alt for tidlig. vi var midt i oktober når den kommer, heter det ikke JULEburs a ? trodde det var noe vi skulle ha i jula, og ikke på høsten. er jo litt dumt at det kommer så tidlig, men det er jo så godt og da har vi det jo lenger, men alikevel. syns det er litt for tidlig forde. det er jo kommet julepynt på europris allerede også, man kan ikke komme i julestemning 2 månder før det faktisk er jul.

dsc0531jeg våknet av noen utrolig vondte smerter i dag, mensensmerter. det er noe av det værste som finnes, og det er ikke tull en gang. det kjennes ut som alt bare blir sugd sammen på en plass.. alt bare knytter seg. jeg løp ned å heiv innpå med smertestillende også opp igjen for å prøve å sove igjen, det tok to timer før jeg sovna og da sov jeg til kvart på tolv, det var skikkelig godt. dusjet og fikset meg, mens jeg venta på randi som ikke har kommet enda. men tar jeg ikke helt feil, så er hun på vei nå.
jeg er også blitt forkjøla, skikkelig vondt i halsen, så samtidig som vi stapper innpå med smertestillende stapper vi innpå med litt repsil med det samme vi er i gang. den hjelper, både mot sår hals og tett nese. noe som passer meg helt perfekt!

dsc0485

dsc0486

fort deg
hmm, lurer på hva vi skal finne på i kveld.igjen bilder fra skolen. har ikke hatt noe spesielt, etter lunsj så var det ganske chill egentlig. vi var fire-fem på hver gruppe som skulle begynne å lage en fremføring, vi skulle tenke på hva vi skulle gjøre osv. og vi hadde så enkelt som sunt kosthold, og da skal vi lage grønnsaker og dipp. hvor godt er ikke det ? nå er ikke dipp det sunneste man spiser, men heller ikke det værste. så da skulle jeg skrive om gulrøtter og snakke om det, så enkelt og greit. veldig spennende, sant ? ja! jeg vet, kunne virkelig ikke skrive noe mer spennende på bloggen.
var finale i fotball i dag, fotballturneringa. og kan si at det var en som fikk ganske så vondt i ryggen, så drit vondt ut spør du meg. hadde det vært meg hadde jeg hyl grini med en gang og hadde ikke klart å gå etterpå. helt sant. det så helt jævli ut, og fikk sjokk når han reiste seg og gikk helt vanlig, så jo ikke ut som han hadde vondt en gang, det er kjekt! nå har jeg støvsuga og spist med alt for stappa på spagetti og kjøttdeig, så nå skal jeg bare slakke før jeg stikker ut en tur. det skal bli skikkelig godt, er så lenge siden jeg har vært ute nå.

dsc0402
her er da den herlige gruppa mi som jeg skal ha fremføring med

dsc0418

dsc0415
Kos på do! ingveig er jo så snill og tar bilde også vettu
dsc0411også ser jeg da sånn ut i dag:
dsc0434

dsc0435nå er jeg helt død. skikkelig sliten etter en dag i barnehagen. man blir helt skutt når man kommer hjem. kunne lagt meg til å sove med en gang og sovet til dagen etter. det hadde vært så digg, men det er ting som skal gjøres og mat som skal spises. nå har jeg bare slakka siden jeg kom hjem, så skal jeg spise middag før jeg setter i gang med eksrem forvandling på en skuffe ting jeg skal ha på rommet. og da kan jeg jo si med en gang, at hele rommet mitt er blitt forandre, egentlig eksremt forvandla. det er enda ikke helt ferdig så mer ekstremt skal det bli. liker rommet mitt skikkelig godt nå, eneste som mangler er å få litt varme inn hit. sikker på at det er 5 minus grader her..

dsc0034På skolen i dag hadde vi rolle spill der vi skulle viser hvor den ene personen skulle vise empati til den andre personen, og etter å ikke vise empati ovenfor den andre personen. skal love dere at det var ikke mange som klarte å holde seg særiøse. men må virkelig si at anne lise, lise og kjersti(?) sin slo ann. da begynte i hvert fall alle å le, til og med læreren. vi fikk en oppgave som vi skulle jobbe med til i november en gang. jeg skal prøve å bli så fort som mulig ferdig med den, så får jeg fri den dagen vi egentlig skal drive med den.
hadde mat og helse i dag og vi laget en deilig middag, med dessert. den var til å spise opp! haha, så morsom jeg er. laget stekte grønnsaker, med laks og poteter til. var så utrolig godt at jeg kunne spist så mye at jeg sprakk til slutt. og til dessert laget vi smudrepai med epler i. den var vel ikke såå helt til å spise opp, for meg i hvert fall. men fikk is også, så da blei det det med skjokolade pulver på, woho.
men nå skal jeg ta beiner og armer fatt og finne fram de rosa søppelposene mine og begynne å rydde!

dsc0311

dsc0312

dsc0308dsc0330

dsc0345
det der er den paien, syns du den fristende ut ?nå sitter jeg her sliten og utmattet etter en utrolig bråkete og aktiv barnebursdag som var for min lillesøster og bestevennen hennes. det var veldig lite krangling til at det var så mange 7-8 åringer der.. syns de krangler og styrer veldig mye, men gikk veldig greit. skolen i dag har vært veldig grei og gått veldig mye i blitsing og foto. hadde med meg kamera i dag, så det liker vi. koselig med bilder fra skolen og utrolig nok, så er utrolig mange glade for å stå foran kamera.
etter skolen stakk jeg for å levere søknaden min, jeg måtte forte meg så jeg skulle rekke bussen hjem, løp like fort som en leopard, fikk utrolig fort melkesyre i beina merket jeg. og lover dere, det er ikke mye godt!

dsc0009

dsc0026

dsc0071

dsc0138

dsc0029

dsc0079

dsc0133

dsc0050
og til slutt, sånn ser jeg ut i dag, etter en tur på jentedoen nede som ikke har hodet. tenk på all den pinen hun har gått i gjennom, å bli kuttet av hodet må jo være helt forferdelig. gutten på guttedoen har bare øyne og nese eller munn, men han ser i hevrt fall. så får fulgt med på hvem som går inn og ut.
dsc0021
litago kua er søt da! nå skal jeg finne senga kjenner jeg, egentlig veldig trøtt, og ville ha lagt meg for noen timer siden hadde jeg kunnet det! så da får vi finne senga nå, og satse på at jeg er passe opplagt til i morra.
skal jeg begynne å ha med kamera på skolen ? så dere får bilder derfra også.det tar sin tid mellom hvert blogg innlegg her ser jeg, men det er ikke noe jeg skal bruke mine fingres krefter på å forklare og unnskylde meg på hvorfor det er sånn. så da hopper vi bare videre til neste sak. og det er outfiten min, i følge mamma ligna jeg på en smart og søt lærer. pleier aldri å bruke brillene hele tiden, for er så ekkelt, men i dag gikk det helt fint. helt til de begynte å få grå, hvite ekkle finger merker på glasset, eller skal jeg si plastikken? da var det frem med pussepapir og pusse.

dsc0005

dsc0013
uten nøørdebrillene mine da. jeg har foresten skikkelig lyst på røde også. så de på vero moda i dag, og jeg falt pladask! de hadde også knall rosa også en lillefarge, og en sånn hudfarge, men det vil vi ikke ha. det er røde som tar av. they rock the world akkurat nå. digga dem rett og slett!
dsc0025
bare enda et fordi dere kan ikke få nok av meg.
nå sitter jeg her og har planer om å skrive søknad. er vel på tide å prøve og få seg en jobb så man kan tjene litt penger. og med penger, får man kjøpt flere klær, og ikke minst, røde briller! jeg vil ikke røpe hvor jeg skal søke henn enda, det får dere vite seinere, når jeg da kanskje har fått jobben.
jeg blir suuper glad hvis jeg får den, kommer til å hoppe i taket av glede.endelig når jeg først har fått ræva i gir og skrevet søknad å levert den, syns jeg jeg burde få den egentlig. jeg kan jo også være så uheldig som jeg egentlig er, å ikke få den.. men vi krysser fingrene alle sammen for at det her går bra!det er 6 oktober og alt for tidlig at det skal bli hvitt ute. skal vi liksom bli lei snøen når julla kommer? spør du meg, så hadde ikke snøen trengt å komme før siste dagen i November! det er første gangen det snø nå, og den skal allerede legge seg? det er vel egentlig bedre det enn at det skal bli sørpette osv, men det er tidlig i oktober og det er som sagt alt for tidlig til at den skal legge seg.
vi kjørte bil hjem fra skolen i dag, og kan ikke si det gikk så veldig fort blant bilene som var ute på veien. de har på sommerdekk på enda, for hvem hadde vel forventet at det skulle komme så mye snø i dag? med sommer dekk var det glatt, og trengte nok ikke tenke på at vi kunne få bot for å kjøre for fort. var biler som hadde gått i grøfta og folk sto å frøys mens de ventet på hjelp, nesten ingen kunne stoppe, for da kom de seg ikke i gang igjen. jeg er egentlig litt glad for at jeg ikke kjører bil, og jeg kan si at jeg gruer meg til å kjøre om vinteren når jeg først begynner å kjøre.

dsc0163

dsc0168

dsc0176
har det kommet snø hos deg ? hva syns du om at det har kommet snø så tidlig ?Image and video hosting by TinyPic
Jeg heter Silje Marie og er 19 år,bor på Toten. Er det noe du lurer på kan du kontakte meg på s_kyseth@hotmail.com.

Legg meg til som venn


ARKIV

· Mars 2012 · Februar 2012 · Januar 2012 · Desember 2011 · November 2011 · Oktober 2011 · September 2011 · August 2011 · Juli 2011 · Juni 2011 · Mai 2011 · April 2011 · Mars 2011 · Februar 2011 · Januar 2011 · Desember 2010 · November 2010 · Oktober 2010 · September 2010 · August 2010 · Juli 2010 · Juni 2010 · Mai 2010 · Mars 2010 · Februar 2010 · Januar 2010 · Desember 2009 · November 2009 · Oktober 2009 · September 2009


KATEGORIER

· Bøker · ferie · Forside · Hverdag · Mitt 2011 · Mote · Movies · Music · New in · om meg · Outfit · Party · Photo · Russetiden 2011&2012 · Shanty · spørsmål · Vila

LINKER

· Barbiegirl - Emilie Flatner · Cecilie M · imfancy · Lisa Elnæs · MEWKiD · Monika Solveig · Tine Linea

DESIGN

Designet er laget av Katrine.

hits