Som dere sikkert har fått med dere så har vi fått oss en hund! Shanty heter han, tror jeg har skrevet det her før. Han er bare såå søt men en skikkelig hissigpropp, går å biter på alt ulig rart, og hører ikke når vi ber han slutte, da bare fortsetter han egentlig. men søt er han da forde. Er skikkelig koselig å ha en liten tass løpende rundt om kring, og av og til kan kose litt med han. Endten så leker han, eller så sover han, hehe.Er han ikke bare såå søt?
Ja, slik så jeg da ut i dag når jeg var med go'jinta mi Randi på CC en dag! Var kjempe koselig, og fikk jo inn litt nytt i klesskapet mitt. Kjempe fornøyd med dagens kjøp i hvert fall! Neste shoppings tur blit til Oslo i desember tenkte vi. Gleder meg allerede! Jeg er blitt alt for glad i shopping, noe som egentlig ikke er så bra.. har det nok etter mor mi, hehe.

Nå sitter jeg her bare å slapper av egentlig, er blitt skikkelig tett i nesten IGJEN! Nå er jeg meget lei av å være syk, noe som ikke er bra at jeg allerede er. For jeg veit at jeg kommer til å være mye syk i vinter. Er alltid det, nesten hele vinteren. Er bare sånn at jeg går å er forkjøla og sånn hele tiden, men er ikke særlig digg det heller!

Beklager for at jeg ikke har gjort den utfordringen som jeg lovet dere at jeg skulle gjøre, men tenkte jeg kunne begynne den 1. Altså mandag!

Det er halloween denne helga, så i dag er det nok mange som har kledd seg ut og er ute å koser seg på fest med masse morsome, greie, kule og ikke minst skummle mennesker. Skulle ønske jeg kunne være med .. men er så sliten og tett at jeg ikke orker noen ting. Holde meg inne de neste dagene så jeg kommer meg på skolen igjen. Men nå sporer jeg litt av her, i morgen kommer det nok til å ringe på døra i ett sett med skumle barn som spør etter godteri, og da er det vel best at vi har litt å gi dem så vi slipper å få huset bombadert med egg.
Har sett det er mange som tar denne utfordringen, så tenkte jeg henger meg på! Da må jeg jo også blogge hver dag, så kanskje jeg blir litt flinkere til å huske det fremmover.

Dag 1: Ti ting om deg selv.
Dag 2: Ti ting du elsker.
Dag 3: Ti ting du misliker.
Dag 4: Ti ting du vil si til en person.
Dag 5: Ti ønsker.
Dag 6: Ti gjenstander du ikke kan leve uten.
Dag 7: Ti viktige personer.
Dag 8: Ti av dine favorittsanger.
Dag 9: Ti veier til å vinne hjertet ditt.
Dag 10: Ti siste ord.


Vet jeg kommer til å virkelig måtte tenke på de her! Hater egentlig slik, men hva gjør jeg ikke for dere lesere. Og for meg selv for å få igang blogginga mi.

 
I dag skal mamma og jeg dra inn mot oslo for å hente vårt lille nurk. Endelig skal han flytte hjem til oss. Gleder oss masse alle sammen! Blir så koselig å kunne sitte å kose med han når jeg vil, at han er det første jeg ser nesten når jeg våkner om morgenen. Da får jeg jo selskap når jeg står på badet om morgenen også. Så det her skal bli skikkelig koselig.


Om noen timer er den lille søte der hjemme hos oss for en veldig lang tid fremmover!
Jaa, nå kan jeg endelig fortelle dere det! Vi skal få en liten hund, bokstavligtalt liten også. Hihi. Om fire dager flytter en liten søt pomeranian valp inn til oss, som er akkurat åtte uker på fredag. Vi gleder oss så utrolig masse til å få denne lille tassen inn i  huset etter mange ukers venting.

I helga var vi å hilste på han igjen, så da tenkte jeg dere kunne få noen bilder i fra helgen. Det er en gutt, og har fått navnet Shanty!
Han er bare såå søt!
Nå er det jo en stund siden jeg kom hjem i fra London, men har bare ikke orket å blogge for dere desverre. Men nå gjør jeg det. Jeg hadde det kjempe fint! Det dagene gikk med på var å gå, gå, gå og atter gå, shoppe, shoppe, shoppe litt til, også enda litt mer! Så da har jeg jo selvfølgelig storkosa meg. Var jo søstertur, så det gjorde det enda bedre.

Vi shoppa akkurat det vi kunne, alle sine kofferter veide nesten 15 kilo hver, som de kunne. Og håndbagasjen det den kunne. Så hvis vi hadde shoppa enda mer så hadde vi måtte betalt alt for mye penger ekstra.. Men det slapp vi! På fredagen var det dårlig vær, så da dro vi på Madam Tussaud, og det var virkelig verdt pengene! Var skikkelig bra! Så var det shopping på et enormt stort kjøpesenter, før vi dro tilbake på hotellet for å slappe av, for så å a beina fatt igjen og gå en laaang tur, og tro meg, den ble lang. Men koselig var det jo forde! Skulle se på Big Ben og London Eye, skulle gjerne hatt noen fine bilder til dere, men det dumme kamerat mitt gikk selvfølgelig strømtomt, så det ble lite bilder gitt..


Bagasjen vår hjem, pluss to store vesker.
Image and video hosting by TinyPic
Jeg heter Silje Marie og er 19 år,bor på Toten. Er det noe du lurer på kan du kontakte meg på s_kyseth@hotmail.com.

Legg meg til som venn


ARKIV

· Mars 2012 · Februar 2012 · Januar 2012 · Desember 2011 · November 2011 · Oktober 2011 · September 2011 · August 2011 · Juli 2011 · Juni 2011 · Mai 2011 · April 2011 · Mars 2011 · Februar 2011 · Januar 2011 · Desember 2010 · November 2010 · Oktober 2010 · September 2010 · August 2010 · Juli 2010 · Juni 2010 · Mai 2010 · Mars 2010 · Februar 2010 · Januar 2010 · Desember 2009 · November 2009 · Oktober 2009 · September 2009


KATEGORIER

· Bøker · ferie · Forside · Hverdag · Mitt 2011 · Mote · Movies · Music · New in · om meg · Outfit · Party · Photo · Russetiden 2011&2012 · Shanty · spørsmål · Vila

LINKER

· Barbiegirl - Emilie Flatner · Cecilie M · imfancy · Lisa Elnæs · MEWKiD · Monika Solveig · Tine Linea

DESIGN

Designet er laget av Katrine.

hits