Hadde det utrolig koselig når jeg var i Trondheim nå. Var utrolig godt å slippe å tenke på alt jeg vanligvis tenker på, bare slippe ut alt sammen og rett og slett bare slappe av og kose meg! Hatt fri fra masse melding er og internett, og som sagt, var det utrolig godt! Det merkes at man er tilbake i hverdagen, men det er ikke noe å gjøre med det. Får heller bare ta seg fri igjen en helg. 


Namnam! 
God kveld! 

Nå sitter jeg i sofaen med en mac på fanget, og får bare mer og mer lyst på en sånn selv. I går reiste jeg til Trondheim for å besøke onkelen min. Alle tenker sikkert at jeg er i byen, men neida, jeg sitter midt utpå bondelandet på ett lite gårdsbruk. Er veldig koselig da, selv om det tar litt tid å komme seg inn til byen. 

Onkel jobber i morra, så har egentlig ikke så veldig mye å gjøre. Er veldig usikker på om jeg skal ta bussen kvart på 9 i morra inn til byen, også være der til kl 2 ca når vi da drar tilbake. Eller om jeg skal sove litt lenger, og være her til onkel kommer hjem. Gjør jeg dèt, kommer jeg sikkert til å drive litt med hestene, noe som egentlig er koselig. Også fritser det ikke så mye å stå opp tidlig i morra, men så vil jeg jo inn til byen en tur. Eneste som er kjedelig da, er at jeg må gå rundt alene, noe som er veldig kjedelig! Så jeg får nesten sove på det. 

I kveld skal jeg sikkert bare slakke og se på tv. Søskenbarnet mitt er veldig trøtt, så han ligger ved siden av meg på sofaen og sover, blir spennende å se om han får sove når han faktisk skal legge seg. Veit akkurat åssen det blir. I morgen skal dere få litt bilder fra dagen min også, har nemlig ikke tatt noen bilder enda. Ha en fortsatt fin kveld!Eggene som alle elsker er nå kommet i juleform. Men denne gangen med sjokoladekrem. Jeg var på statoil for å levere noen filmer når jeg kommer over disse sjokoladeeggene i lillekartong. Syns selv de burde hatt en annen farge på kartongen, men det er heller bare det rundt som er annenfarge, altså rød, fordi de skal være i jula. 


Kjøpte altså med meg disse eggene hjem for å teste de ut! 


Konklusjon: påskeeggene er myye bedre! I påskeeggene syntes jeg den deilige kremen inni er best, og sjokoladen ikke er så veldig god, mens på disse juleeggene var kremen inni egentlig bare kvalmendes, mens sjokoladen var kjempe god! Jeg kommer  garantert til å kjøpe flere av disse, men ikke like mange som det går med av påskeeggene. 

Har du smakt disse? 

Jeg har utrolig dårlig erfaring med motedronningen.org. Som nå tydeligvis har byttet til .com , og pga det får jeg heller ikke logget meg inn lenger. 

I sommer bestilte jeg noen shortser derfra, tre stykker faktisk, og prisen ble over 1200 kr. Nesten tretten. Jeg gikk å ventet og ventet på disse shortsene, det fikk 1 uke, 2 uker, 3 uker, 4 uker, så sendte jeg en mail. Jeg klaget da på at jeg ikke hadde fått shortsene enda, og at de nå kunne vente med å sende dem til etter jeg kom hjem fra ferie. Jeg fikk svar at de skulle sende det når jeg kom hjem, så jeg hadde det til den og den dato'n. På hjemme siden sto det at det tok 9-40 dager  få varene, 40 dager syntes jeg er aalt for lenge, gina feks, der har du varene innen en uke! 

Jeg fikk shortsene når jeg kom hjem fra ferie, endelig! Selv om de kom en uke etter de hadde sagt de skulle komme. Men, jeg hadde bestilt 3, og i posten kom det bare 2! Jeg ble igjen veldig sur! Jeg hadde gått å ventet lenge på disse, og når de først kommer, kommer ikke alle. Strl passet heller ikke, så måtte jo sende de tilbake uansett, det var ikke med noen lapp jeg skulle skrive på hvorfor jeg sendte tilbake, om bytting av strl osv. Derfor sendte jeg en ny mail. Her skrev jeg at jeg gjerne ville bytte strl på den og den shortsen, og ville levere tilbake den andre, og den tredje (som jeg ikke hadde fått), ville jeg få(!), men bytte strl på den også. Denne mailen fikk jeg ikke svar på. Det står at de skal svare innen 24 timer(?) eller å var det 48, jeg ventet i en uke, fikk aldri noe svar, og det kom heller aldri noen nye shortser i posten. 

Jeg sendte da enda en ny mail, og lurte på hvorfor jeg ikke hadde fått de, og heller ikke fått svar på mailen. Denne fikk jeg heller ikke svar på! Derfor ble jeg veldig irritert, og sendte en ganske så sint mail til dem, om at nå hadde jeg sendt to mailer og ikke fått svar, jeg hadde heller ikke enda fått noen nye shortser, og at jeg derfor ville ha igjen pengene for disse ettersom det var snakk om nesten 1300 kroner. Dette skjedde i septemer tror jeg, tidlig i september, og jeg har fortsatt ikke fått svar! Jeg sendte derfor en ny mail nå, så nå blir det spennende å se om jeg får svar på denne. Hvis ikke kommer jeg til å gå videre med det. 

Jeg vet de også har vært på tv2 hjelper deg, hadde jeg vist dette når jeg bestilte hadde jeg aldri bestilt der. Det er ikke bare jeg som ikke har fått varene mine, og folk har også fått feil varer. Dette er virkelig ikke bra! Men det skal også sies at jeg har bestilt en genser der tidligere, og den fikk jeg innen 2 uker, og alt gikk kjempe fint! Var derfor jeg bestilte derfra en gang til, noe jeg virkelig angrer på! 
Det er sikkert mange det har gått bra med når de har bestilt der også, men jeg sier bare: vær forsiktig!

Jeg syntes dette er veldig dumt, for det er så utrolig mye fine klær der! men jeg kommer aldri til å bestille derfra igjen.. 

Nettsiden kan du finne HER.
I dag var jeg på kino med lillesøstera mi og ei venninne av hu. Var å så på Knerten i  knipe, den var så som så, jeg syns de to andre filmene var bedre, men den var helt grei! Unga syns den var bra, og var jo det som var viktigst. Ellers har jeg ikke gjort så mye. Fikk tak i yndlings bh'n min som jeg har lett etter kjempe lenge, og nå hadde de fått de inn igjen, så da måtte jeg bare kjøpe de! Love them! 
Sminkefri dag, deilig!"Kan du ta bilde av oss når vi står ved treet?" ntå, så søte de er! 
Alltid rett, og aldri feil. Det er så sant, man kan alltid safe'e med å ta på seg en svart kjole. Og det er jo også innmari fint. Jeg har funnet mine favoritter fra Nelly. De er egentlig ganske like, har mye likt hvertfall, men jeg liker dem kjempe godt. Skulle bare ønske jeg kunne kjøpe alle sammen. 

 

 

Nr 4 har jeg holdt å kjøpt flere ganger, men så har jeg ventet fordi venninner også skulle bestille, og nå er de tom for strl, håper virkelig de får inn igjen, for da skal den inn i garderoben min! Love it! For en stund siden hadde de en kjole jeg hadde kjempe kjempe lyst på, jeg fikk aldri kjøpt den fordi jeg ikke hadde penger, og når jeg først hadde det var det selvfølgelig tomt. Og de har enda ikke fått den inn igjen, noe de sikkert da ikke gjør. Angrer meg skikkelig nå for at jeg ikke kjøpte den, og eventuelt bare fikk lånt penger.. Har det samme skjedd med deg?
444989-9-1299152866788_large
Eller ikke .. Ettersom jeg måtte bake i dag, ble det prioritert fremfor å lese historie. Har nemlig prøve i morra som kommer til å gå rett vest for å si det mildt! Har prøvd å lest tidligere også, men jeg får rett og slett ikke til. Alt med antikken går inn den ene veien, og ut igjen den andre. Vil ikke feste seg i hjernen min. Noen ganger skulle jeg virkelig ønske jeg hadde klister hjerne! 


Har nå funnet frem kaffe og cola og gjør meg klar for en lang natt! Skal bli en fin dag på skolen i morra kjenner jeg, først skole så jobb til kl 8, jippi! 

Tror alle er enige med meg at det frister mere å bake sånne søte gode enn å lese om antikken.. 
Som sagt så har det jo vært bursdagsfeiring i helga for lillesøster og stefar. var kjempe koselig med fult hus i går, var vel 27 stykker trykt inn her, men koselig var det. Også masse god mat! Har også hatt no gjester i dag å, så ble litt baking for meg i dag. Hihi, goodt ble det! 
Søskenbarnet på besøk også, kjempe koselig! 


Bursdagsjinta mi! 
Lillesøstera mi, Synne, har bursdag i dag og fyller 10 år! Så da må hun vel få en egen gratulasjon her på bloggen. Vi er stort sett uvenner egentlig, men innimellom er vi gode venner. Haha. Vi har drevet og ordnet til selskap hele uka, og vi dreiv på i hele går, og hele dag, så nå begynner vel alt å bli ganske så klart til gjestene kommer. Stefaren min har bursdag på mandag, og blir 50, så vi feire begge to samtidig. Det blir derfor en del folk. Og masse god mat! Gratulerer masse med 10 års dagen, lillesøster! Ha en super fin dag (sammen med meg, hihi). Kjempe glad i deg

304966-1-1318574816890.jpg
Sitter å spiser en god frokost før jeg skal ned å høre på foredrag. Jeg er nemlig på kurs som heter jenter og ledelse. Har hatt det kjempe bra, kurset var fra i går til i dag. Skal fortelle dere mer seinere. Ha en fin dag alle sammen :)
God morgen ♥ 

Ha en super fin dag alle sammen! Jeg skal på skolen å ha kjedelig naturfag og matte, men på onsdager er alltid kose dag med søtt og salt, så skal nok bli en fin dag forde! Løper på den herlige jobben min etter skolen! 
Fikk kuul nøkkelring av Jenny når hu kom hjem fra NewYork. Egentlig bare fordi hun syns den ble for stor til nøkkelknipe sitt, haha! Defor var hun så snill å ga den til meg, fordi jeg er så søt og snill og grei. Neida! Men jeg liker'n, har hatt lyst på sånn så det passet meg ypperlig. 

Nå skal jeg finne senga og sove! 

Verdens fineste vase, haha! 
Sorry for lite blogging, menhar vært veldig opptatt siden sist. Jeg har jo høstferie og da må det jo til litt jobbing. Forje lørdag hadde jeg jente vors, noe som var super koselig! Og gleder meg kjempe masse til lørdag igjen, for da skal Sina feires! Ikke så mye å si fra lørdagen utenom at det var veldig artig, det var dansing, breaking (?) og allsang! 

Søndagen gikk med på å bare slappe av! Var utrolig godt å bare ligge rett ut hele dagen. Sjelden jeg får gjort det dagen derpå. Mandag var det å stå opp tidlig for å dra til Lena Tattoo for å merke Randi litt, også for å tatovere opp igjen noen av mine gamle. Tirsdag, onsdag og i dag var det da jobbing. 

I morgen har jeg fri, og lurer litt på om jeg skal dra til Lillehammer en tur. Det er nemlig åpnet ny Vila butikk der som jeg har veldig lyst til å kikke litt på! Hvis jeg drar dit skal jeg prøve å få tatt noen bilder av den hvertfall. Så dere også kan få en titt. 
Nå skal jeg straks se på Torsdags kveld fra Nydalen, før jeg finner senga. Utrolig trøtt og sliten..  
Image and video hosting by TinyPic
Jeg heter Silje Marie og er 19 år,bor på Toten. Er det noe du lurer på kan du kontakte meg på s_kyseth@hotmail.com.

Legg meg til som venn


ARKIV

· Mars 2012 · Februar 2012 · Januar 2012 · Desember 2011 · November 2011 · Oktober 2011 · September 2011 · August 2011 · Juli 2011 · Juni 2011 · Mai 2011 · April 2011 · Mars 2011 · Februar 2011 · Januar 2011 · Desember 2010 · November 2010 · Oktober 2010 · September 2010 · August 2010 · Juli 2010 · Juni 2010 · Mai 2010 · Mars 2010 · Februar 2010 · Januar 2010 · Desember 2009 · November 2009 · Oktober 2009 · September 2009


KATEGORIER

· Bøker · ferie · Forside · Hverdag · Mitt 2011 · Mote · Movies · Music · New in · om meg · Outfit · Party · Photo · Russetiden 2011&2012 · Shanty · spørsmål · Vila

LINKER

· Barbiegirl - Emilie Flatner · Cecilie M · imfancy · Lisa Elnæs · MEWKiD · Monika Solveig · Tine Linea

DESIGN

Designet er laget av Katrine.

hits