Nå har jeg fiksa kalenderen til synne, nei vent, vart ikke helt ferdig faktisk. Mangler å skrive sånne lapper. hehe
Men blir lite bilder, for kamera mitt funker vist ikke :O merka det ikke før i stad, skal se på hva det kan være i morra. Hvis jeg får tid, for i morra har jeg mye jeg skal gjøre.
Håper virkelig vi slipper å ha fremføring i morra, for vi er ikke forbredt. Så bare smiske litt med Beate, så fikser det seg sikkert;) Vi krysser fingrene for det!
Kl er blitt mye, så da hopper jeg i loppekassa..
Natta søtiser, blogges!Heisann:) Nå er jeg hjemme igjen, for å si det mildt, så har jeg hatt det utrolig kjedelig. Vi kom, spiste middag, også bare satt de der å snakka. Så da satte jeg meg til å se på tv, ''Askeladden og de tre hjelperne'' og ''jakten på kjærligheten'' :) Også satt jeg å nerda Nintendo DS.
Nå går de neste timene med på å skrive og skrive. Har fremføring i engelsken i morra, om valget i USA. og jeg har ikke begynt. så har masse å skrive.. Når jeg er ferdig med det, og lillesøstera mi har lagt seg, skal jeg pakke inn gaver til julekalenderen hennes, for så dum som jeg er, så sa jeg at jeg hadde lyst til å fikse det til hun i år. Men kanskje det er bra også, kommer jeg kanskje i litt julestemning :) For det har nemlig ikke jeg fått enda.., men da skal jeg begynne å skrive og fikse.
Blogges!heisann:) Nå har jeg fått stått opp, blei vekt av lillesøster. Kom bare hoppendes opps i senga og begynte å mase på at jeg skulle være med å spille ett eller anna spill. Jeg titter ut av vinduet, og ja, kan si at det kom ganske mye snø i går egenlig. Kanke si at jeg jubla. Alle elsker jo snøen, men det gjør ikke jeg. Det trenger ikke komme så mye snø nå, trenger bare å være snæ i juleferien :) Litt før og etter jul i hvert fall.
Nå skal jeg ned å dusje, skal på middag hos et vennepar. Jeg syns alltid det er kjedelig, men jeg overlever jo;)

Blogges!

dsc01554God natt! Jeg begynner å bli utrolig trøtt, etter veldig lite soving i går natt, så får jeg legge meg nå. Blogge mer  morra:) Sov godt alle sammen, og drøm mange søte drømmer! :')
Blogges!a way to

header'n min, den kommer , bare jeg får det til ; pheisann:)  Vi har fått besøk av søskenbarnet til mamma, og hans familie. Altså, kjærring og barn. Kjedelig i grunn, så jeg satte meg på dataen i stede. Skikkelig sosial må jeg si, men bare skrive innlegg, så gå ned igjen:) Sitter også å ser på ''Mamma mai'' da, men følger ikke så veldig mye med, så får se den en annen gang igjen.

Vi blogges!
Heisann :) Jeg prøver meg igjen, fant ut at det var gangske kjedelig å ikke skrive, men hvis jeg ikke får kommentarer og sånn så orker jeg ikke ha det. Er mye morsomere å få kommentarer. :)
Kan dere si hva dere vil jeg skal skrive om? Da blir det mye lettere, og bedre når jeg veit hva dere vil vite mer om;)
Image and video hosting by TinyPic
Jeg heter Silje Marie og er 19 år,bor på Toten. Er det noe du lurer på kan du kontakte meg på s_kyseth@hotmail.com.

Legg meg til som venn


ARKIV

· Mars 2012 · Februar 2012 · Januar 2012 · Desember 2011 · November 2011 · Oktober 2011 · September 2011 · August 2011 · Juli 2011 · Juni 2011 · Mai 2011 · April 2011 · Mars 2011 · Februar 2011 · Januar 2011 · Desember 2010 · November 2010 · Oktober 2010 · September 2010 · August 2010 · Juli 2010 · Juni 2010 · Mai 2010 · Mars 2010 · Februar 2010 · Januar 2010 · Desember 2009 · November 2009 · Oktober 2009 · September 2009


KATEGORIER

· Bøker · ferie · Forside · Hverdag · Mitt 2011 · Mote · Movies · Music · New in · om meg · Outfit · Party · Photo · Russetiden 2011&2012 · Shanty · spørsmål · Vila

LINKER

· Barbiegirl - Emilie Flatner · Cecilie M · imfancy · Lisa Elnæs · MEWKiD · Monika Solveig · Tine Linea

DESIGN

Designet er laget av Katrine.

hits