Kaldt! Det er det første jeg vil si, det er jo iskaldt ute i dag. Det meste jeg har hørt er 25 minusgrader, MINUS! Kan det ikke være pluss, det hadde vært så mye bedre. Syntes det er alt for kaldt nå.. Og tanken på at det sikkert blir værre gjør det ikke særlig mye bedre ..

I dag skal jeg på jobb, så kommer til å være rimlig sliten når jeg kommer hjem i kveld. Blir jobb rett etter skolen, bokstavligtalt. Helga har gått med på å bare slappe av, har hatt veldig lang helg. Fri fredag og mandag, gjett om det var deilig! Dreiv å ryddet litt på rommet mitt i går(noe jeg egentlig har drevet med hele uka..), og nå ble det for en gangs skyld litt bra, syntes det aldri blir ryddig på rommet mitt lenger.. Mamma ble også endelig fornøyd, og syns det begynte å se bra ut. Skal få hengt opp noen bilder i løpet av uken også, endelig. Burde få sprayet noen rammer som jeg har tenkt på lenge, bokstavene mine skulle jeg ha fikset, hengt opp noen knagger og litt til ..

Nå sitter jeg på skolen, er skikkelig sulten.. Fant ut at jeg hadde glemt maten min også.. Bah. Blir nok salat i kantina da tror jeg. Også blir det nok Burger King til middag ettersom jeg skal på jobb. Mmmm! Nå må jeg nesten få ræva i gir å begynne å gjøre litt skolearbeid i stede for å sitte her å bare skrive masse tull..

Det ble vist jobb på meg i dag, og koselig var det. Masse å gjøre, for det er kommet masse nye varer inn i butikken nå. Så jeg anbefaler dere å dra på VILA Gjøvik for å se assa! Super masse fin fine klær. Men nå er jeg vært fall kjempe sliten. Etter å ha drevet på i ett siden kl 7 i dag tidlig til kl 8 i kveld, pluss masse smerter .. I morgen blir det vist litt jobbing da også, noe som bare er positivt! Har egentlig fri i morra, men ettersom det ble jobbing får jeg ikke sovet lenge alikevel, men det gjør ingenting, for jeg skal jo på godjobben min! Blir bare to timer eller noe, men det er jo bedre enn ingenting. Så er det hjem for å vaske rommet osv.. Bah, kan ikke si jeg gleder meg like godt til det.. Nå finner jeg straks senga, er så sliten og trøtt..Da foreslår jeg at dere tar en titt på denne siden - strandlykke. Det er butikken til søstera mi, og der er det små gleder til hjemmet. Hihi. Det er masse fine godbiter å ta med seg hjem til jul, kanskje du til og med finner noen fine julegaver du kan gi til mor, tante, søster, bestemor eller venninner.

Du kan for eksempel få med deg disse to koppene hjem, se så fine de er. Har disse to selv, og er kjempe fornøyd. Elsker dem! Ta dere en tur innom facebook gruppen også, blir det 500 medlemmer, blir det tilbud på varer. Gruppen finner du her .
Ja, nå er det tid for julebord og ball på skolen, og hvem har da ikke bruk for en ny kjole i skapet sitt? De fleste. På vila har de mange flotte kjoler til fine anledninger, ta en titt her.
Det her er noen av kjolene vi har på Vila på CC Gjøvik. Den nederste har vi også i rød. Og noen av kjolene er det bare igjen 1 av, så løp og kjøp! Likte du noen av dem?
Nå er jeg så trøtt.. Så skal finne senga. Måtte bare få lest litt om hygiene før jeg fant senga. I helga har jeg jobba, endelig. Var godt å komme seg på jobb igjen. Jeg må bare få sagt at jeg elsker jobben min. Jeg gleder meg til hver dag jeg skal jobbe. Og det er utrolig godt. Det er så mye bedre å ha en slik jobb, enn en du aldri gleder deg til å dra til, du vil rett og slett ikke på jobb. Men slik har jeg det ikke nå, heldigvis.

Så nå må jeg få denne uka til å gå litt fort, så jeg kan komme meg på jobb igjen på lørdag. Når jeg var på jobb i går, så var det en kunde som sa til meg at jeg hadde et lite hull i toppen min.. Dette plaget jo selvfølgelig livet av meg, så jeg måtte da kjøpe meg noe nytt jeg kunne ha på meg. Heldigvis så ble det veldig billig det jeg kjøpte, ettersom toppen gikk som reklamasjon, så byttet jeg den til en annen vare og betalte bare det lille som var i mellom, pluss at jeg får jo prosenter. Så da ble det en singlet og cardigan for 150 kr, som Simen var så snill og kjøpte til meg. Cardigan'n er drit kul, digger den virkelig. Kan vise bilde senere.Nå burde jeg virkelig finne senga. Nattinatt bloggere og lesere!
Ja, nå er jeg virkelig lekse lei. Blir så irritert på lærere som ikke kan snakke sammen og jobbe litt sammen. Utrolig irriterende og få så mye på en gang, de har jo ikke hørt om å fordele leksene litt utover, neida. Vi tar alt på samme dag og samme uke! Så da blir det til at man må sitte dag ut og dag inn med lekser hele uken.. Nå gleder jeg meg bare kjempe mye til helga, da skal det jobbes og slakkes. Det blir digg!


Nå skal jeg lese masse Samfunnsfag.. Jeg er bare sååå glad nå. Eller ikke


Slik så jeg ut i dag, da dagen skulle gå med på å spise en deilig middag ute med mamma og dem, for å feire farsdagen, så dra på bursdag til storesøs! Hva har dere gjort på farsdagen?
Aner ikke hva jeg skal skrive, men føler bare for å blogge.. Det er lørdag og jeg sitter hjemme på rommet å kjeder meg. Kan det bli mer kjedelig? Håper virkelig ikke det. Jeg  vil finne på noe, noe gøy, noe anna enn å bare sitte her.. Men det skjer jo ikke noe noen steder. Så da blir det til at jeg sitter her da.. Så utrolig kjedelig. Føler dette begynner å bli et kjedelig innlegg, så da avslutter jeg.

Lurer på om jeg skal stikke opp til Randi kanskje, eller så kommer hu hit. Det får vi se på.Nå slutter jeg før det her blir kjedeligere enn det allerede er. Hvis det i det hele tatt er mulig!

Vi spiste taco til middag i dag, mmm!
For en utrolig slakk skoledag vi har hatt i dag, skikkelig godt. Begynte med norsk som var helt greit. Så hadde vi, hmm, kommunikasjon tror jeg hvor vi sklle fremføre et eventyr. Dette gjorde vi resten av dagen, pluss at vi fikk tre kavrter ekstra pause midt på dagen, så da hadde vi to timer fri. Også hadde vi igjen en klokke time, så var vi ferdige på skolen. Min gruppe hadde Reveenka, gikk jo kjempe bra!


1. Lev livet deres! Gjør det dere har lyst til, opplev ting dere drømmer om. Bare lev ut drømmen deres. Selv om det krever litt arbeid.Har dere lyst til å reise verden rundt; Gjør det! Har dere lyst til å reiste til syden og gifte dere sånn helt plutselig; Gjør det! Du lever bare en gang!

2. Carpe diem! Du aner ikke når livet plutselig kan være slutt. Grip dagen som om det skulle være den siste.

3. Vær deg selv! Ingen liker de som prøver å være noen andre. Vær deg selv og vær stolt av det. Du er du, og ingen er lik deg. Alle skal like deg for den du er, du skal ikke gå rundt å leke som du er noen andre. Da får du det ikek godt med deg selv.. Så slå deg løs og vær bare deg selv helt ut.

4. Det er i mobakke det går oppover. Etter min mening går ting bare nedover i motbakke, men egentlig så gjør det ikke det heller. Hvis du tenker over det, så lærer du deg til å takle motgang. Med hjelp av gode venner og familie så går det bare oppover.  Motgang gjør deg sterk!

5. Du lærer av feilene du gjør. Det er helt greit å gjøre feil, det er noe absolutt alle gjør. Det er bra å gjøre feil i blant, det er ingen som er helt perfekte og klarer alt helt supert. Vi feiler, det gjør vi alle sammen. Uansett. En eller annen gang. Men det fine er, at vi lærer faktisk av det.

6. Vær stolt av hvordan du ser ut. Det er så alt for mange som sliter psykisk. Og mye pga utseende sitt. Vær stolt av deg selv slik du ser ut, du er helt perfekt akkurat slik det er. Det er så synd på alle de som sliter med det her, med dårlig selvtillit og selvbilde. Se på deg selv, se hvor fin du er, og vær stolt av slik du ser ut. Ingen andre er som du, du er helt spesiel!

7. Ta vare på vennene dine! De er noe av de viktigste du har. Får du deg kjærste, ikke glem dem. Et vennskap er mye viktigere enn en forelskelse. Venner er alltid der for deg, og de støttet deg i tykt og tynt. Mister du en venn, mister du gjerne en del av deg selv. Så ta godt vare på de du har. Gjør koselige ting sammen, treff hverandre ofte og bare koos dere. Ta vare på dine venner som du tar vare på bildene dine. La dem få mest mulig lys!

8. Ha ambisjoner. Ha ambisjoner for deg selv, finn ut hva du virkelig vil gjøre med livet ditt. Å sitte der som 15-16 åring og bestemme hva du skal drive med resten av livet ditt er utrolig vanskelig. Men du har så store muligheter. Sett deg ned og tenk nøye igjennom hva du liker å drive med, og hva du da kan drive med. Jeg tror det er viktig at man setter seg litt mål i livet. Da er det nok mye lettere og oppnå noe.

9.Smil til verden og verden smiler tilbake. Det er virkelig sant. Er du hyggelig og blid mot andre, så er de det samme mot deg. Dette skaper et så utrolig mye bedre miljø blant oss mennesker.

10. Du er enestående og unik!

Og helt til slutt vil jeg bare si til dere alle sammen, vær der for vennene dine, ta vare på det gode du har i livet ditt, snakk med noen hvis du ikke har det bra, og hvis du har det bra. Det er så utrolig viktig!
Slik så jeg ut i dag. Har hatt en helt super kul dag på skolen i dag. Vært hospitering for 10. klassinger, så jeg og to andre søte jenter i klassa, Kamilla og Kristine, har hatt noen leker og bare hatt det gøy i dag.
Oj, denne har jeg egentlig aldri tenkt så mye på. Jeg faller for de guttene jeg faller for, de kan være så forskjellige.. Jeg kan falle for to helt forskjellig type gutter.

1. Det første alle ser er som regel utseende. Dette er jo viktig, for du skal jo være fysisk tiltrukket av den du skal være sammen med, men jeg vil ikke si at det er det viktigste. Jeg blir fort tiltrukket av høye, mørke gutter.

2. Vær deg selv! Ikke prøv å være noen du ikke er for at jeg skal like deg. Jeg vil like deg for den du er, og ikke noen andre! Og by på deg selv! Ta initiativ til å snakke, si noe morsomt, bare gjør ting så stemningen ikke blir så klein. Men IKKE vær for pågående, da lurer man på om du bare er ute etter en ting, og det er ikke så veldig tiltrekkende.

3.Utstråling. At han har en fin utstråling er virkelig ett pluss. Det utgjør så mye, og det spres så lett videre. At han klarer å gjøre dagen min bedre ved å bare være seg selv. Med et nydelig smil og rett og slett en fantastisk utstråling.

4. Han må være åpen og ærlig. Hvem vil vel være med noen som juger. Han skal ikke ville skjule noe for meg. Jeg blir veldig fort sjalu som skrevet lenger ned, derfor er ærlighet veldig viktig for meg.Utroskap og løgner er noe av det værste jeg vet, og spesielt utroskap tror jeg ikke at jeg hadde klart å tilgitt. Det er en grunn til at han først var utro, og det kommer ikke til å endre seg.

5. Jeg liker gutter som vil vise at jeg er hans jente, at han vil vise meg frem til andre. Og ikke legger skjul på at han har kjæreste. Det er ikke noe gøy med noen som bare vil sitte hjemme, være alene hele tiden og ikke dra ut å være sosial med andre, lyver om hvor han er når han er hos deg. Han skal være stolt av at du er hans jente.Ikke vær flau over hvordan jeg er!

6. Vise at han er glad i meg. Det er bare små ting som kan overbevise meg om at han virkelig bryr seg. At han gjør søte ting mot meg, gir meg komplimenter. Bare en liten ting utgjør så utrolig mye. Små ting får en til å smile, og det smile kan vare lenge.

7. Jeg tiltrekkes av badboys.. Av en eller annen grunn. Det er utrolig dumt, for det er de som virkelig sårer. Men det er noe man ikke tenker på i det minuttet, du er så forelsket at alt er bare en seng på roser. Tror vi tiltrekkes av den måten de er på, de er flinke til å gi deg komplimanger og gjør så du føler deg spesiell for dem, men senere så viser det seg desverre at mange bare er ute etter en ting.

8. Vær der for meg hvis jeg trenger noen å snakke med. Det er utrolig godt å kunne ha noen å snakke med om ting som du kanskje ikke vil snakke med andre om. Du har jo alltids venner, men noen ganger trenger man kanskje noen andre. Som kjæresten din. Du skal kunne snakke med kjæresten din uansett hva det er. Dette tror jeg er veldig viktig for at et forhold skal vare.

9. Gi meg komplimenter. Det kan virkelig gjøre dagen så mye bedre. Vis at du liker meg for den jeg er, og at du ikke vil at jeg skal være noen andre. Du skal heller ikke si for mye, da kan man begynne å lure om det er bare for å si det, for å smiske med meg.

10. Han burde ha ambisjoner. Han burde ha mål i livet, om hva han vil drive med, lyst til å få seg en ordentlig jobb. Ikke bare drite i hva som skjer og planer om å sitte i kassa på Kiwi resten av livet.
Åh, denne blir vanskelig. Jeg tror ikke jeg har noen sånne faste favoritt sanger. Men kan nevne noen av dem jeg ikke blir lei! Og som jeg bare elsker sangen eller at teksten er utrolig fin.


1. Rihanna - Only girl / Jeg elsker den sangen. Den er for det første drit bra og høre på, og passer til alt syns jeg. Også er teksten bra.

2. Nelly - Just a dream / Liker denne sangen pga teksten egentlig, er kanskje ikke av de beste sangene, men som sagt så syntes jeg teksten er fin.

3. Eminem ft Rihanna - Love the way you lie/ Just Love t!

4. Shontelle - Impossible

5. Bruno Mars - Just The Way You Are / Har dere hørt teksten eller. Den er jo så søt. Tenk å ha en sånn gutt, som sier så mye fint til deg hele tiden. Og bare sitte ved siden av hverandre i evigheter og bare se på hverandre.

6. Alicia Keys - Try Sleeping Whit A Broken Heart

7. Eminem - Superman / Det er en tekst av eminem, trenger jeg si mer?

8. Eminem - Not Afraid / Det samme her egentlig.

9. Rihanna - Russian Roulette / Bare digger sangen. Og dama. Tenk hvor mye hun har vært igjennom! Hu er bare helt rå.

10. Keri Hilson - I like / Her har jeg egentlig aldri tenkt over teksten no særlig, jeg bare digger sangen. Og egentlig hele dama!

Ble vist mange jeg ikke hører så mye på hele tiden nå om dagen, men tror nok at de her er de beste. Men de fleste av dem liker jeg fordi sangen rett og slett bare er bra, og noen der tekstene er så utrolig fine og jeg kjenner meg igjen i mange av dem. Og kan endten søke trøst, eller høre på når jeg er i vonde stunder. Også til slutt vil jeg bare si at jeg bare elsker musikk videoen på Live Your Life med T.I, å se hvor takknemlig hun jenta er for alt hun får, du ser hun setter så utrolig stor pris på alt. Alle skulle virkelig vært som hun!
1. Bestevennen min, Randi. Vet ikke hva jeg skulle gjort uten hun jeg. Hun er alltid der for meg! Har skrevet om venner lenger ned, og sier ganske mye der. Bestevennen min og jeg har tatt en tatovering som står for vennskap, og jeg hadde ikke tatt den tatoveringen hvis hun ikke betydde noe for meg og  var viktig i livet mitt.

2. Søstrene mine. Er så utrolig glad i dem. Er så kjekt å ha søstre som du kan snakke med om alt.

3. Mamma. Jeg er veldig glad for at jeg har en mamma. Er så mange ute der som desverre ikke har noen mor og kan ikke få ha den nærheten som oftes mor og datter har. Mamma og jeg er mye uenige og har diskusjoner titt til ofte, men jeg er uansett utrolig glad i henne. Selv om jeg noen ganger ikke kan fordra hun.

4. Onkelen min/gudfaren min. Jeg ser han alt for sjeldent noe som er utrolig trist. Han er jo alltid der. Og jeg vet at jeg kan snakke med han hvis det er noe jeg vil snakke om. Han er så utrolig grei og ikke minst morsom! Hihi.

5. Pappa. Desverre ser jeg han veldig sjeldent nå.. Og snakker ikke så mye med han. Men det betyr ikke at jeg ikke er glad i han forde, han er jo pappa'n min fortsatt.

6. Alle de andre vennene mine. De er jo selvfølgelig viktige for meg dem også! Som sagt tidligere så er de der alltid for meg, og de støtter meg!

7. Meg selv. Jeg er jo viktig for meg selv. Og det er viktig at jeg trives med meg selv, gjør jeg ikke det kan alt bli så utrolig vanskelig. Det er viktig at man trives med seg selv og har det bra med meg selv. Jeg er også godt selskap for meg selv, så da er jeg en viktig person.

8. Lærere. Ingen liker lærere. De er kjedelige å stå å høre på, de er strenge og de er bare så ukoselige mange av dem. Men de er utrolig viktige for oss. Tenk hvis vi ikke hadde hatt lærere, da hadde det vært vanskelig å få seg en utdanning, og da også vanskelig å få seg en ordentlig jobb.

9. Familien min. Alle i familien min er vikige for meg! Men jeg kan ikke begynne å ramse opp hver og en, for da hadde denne listen blit myye lenger enn på ti punkter. Jeg er utrolig glad i familien min, mange av dem ser jeg så alt for sjeldent, fordi vi bor i så forskjellige deler av landet. Man burde bli flinkere til å besøke familien, noe jeg håper jeg kommer til å bli! Tantungene mine betyr også så utrolig mye for meg!

10. Fadder barnet mitt. Jeg er gudmor til verdens nydligste jente. Hun er også søskenbarnet mitt (så da familie), men velger å nevne henne i et eget punkt. Hun ser jeg også alt for sjeldent. Og skulle så inderlig ønske at jeg bodde nærmere så jeg kunne følge henne bedre opp i oppveksten enn det jeg har muligheten til. Når jeg ser henne 1-2 ganger i året er det litt vanskelig.
1. Mobilen min. Den er noe av det beste jeg har. Jeg klarer meg en dag uten, det gjør jeg nok. Men det er utrolig kjekt å ha muligheten til å kunne få tak i dem du vil med en gang. Skjer det noe er den redninger. Jeg er jo også mulig å få tak i hele tiden hvis noe skulle dukke opp. Så mobilen min er nok et mnust i min hverdag.

2. iPod'n min. Musikk kunne jeg ikke levet uten. Det går aldri en dag uten at jeg hører på musikk. Den ligger alltid i jakka, veska eller sekken. Og er virkelig med med overalt! Er veldig kjekk å ha når jeg kjeder meg, eller trenger litt oppmuntring!

3. Data'n min. Uten data'n hadde jeg ikke hatt noen steder å lagret alle de tusen bildene jeg tar.

4. Internett. Tenk hvor mye du kan finne på nettet. Det er også et sted å være sosial med venner og bekjente. Det kan hende du ikke har muligheten til å dra ut, men da kan du alikevel få vært sosial. Du får vite masse nyttig, du kan lese nyhetene, sjekke været, kino, bussruter, finne telefonnummre du ikke vet hvem som eier, og ja masse masse mer!

5. Venner. Venner er noe av det viktigste jeg har, eller det er det viktigste! Uten venner aner jeg virkelig ikke hva jeg hadde gjort! Venner er utrolig viktig å ha uansett alder, funksjon eller kultur. Alle trenger noen de kan snakke med og dele ting man ikke vil dele med andre. Jeg hadde ikke klart å kommet meg gjennom alt det jeg har gjort i livet mitt hittil. Så alle vennene mine: Jeg er utrolig glad i dere!

6. Mat og drikke. Jeg hadde jo ikke suttet her å skrevet dette til dere hvis det ikke hadde vært for at jeg hadde hatt mat og spise og drikke og drikke.

7. Kameraet mitt: Hvordan skal du få samlet på minnene dine hvis du ikke hadde hatt et kamera? Mitt kamera er som regel med meg overalt jeg er for å få fanget opp minner jeg vil kunne se på og minnes tilbake på når jeg blir eldre. Jeg elsker å se på bilder som er fra året før eller seinere, sitte å tenke på hvordan den dagen var og hvor fint eller tris jeg/vi hadde det!

8. Huset mitt. Hva skulle jeg gjort hvis jeg ikke hadde hatt et sted å bo? Jeg kan ikke se for meg hvordan det hadde vært å bo på gaten. Utrolig glad for at jeg slipper det. Har virkelig vondt av alle de som ikke kunne oppleve det å ha et godt sted der du kan føle deg trygg.

9. Transportmidler. Det er utrolig kjekt å ha noe som gjør det lettere å komme til andre steder, endten du skal langt bort eller bare et lite stykke.

10. Sommer og sol. Tror ikke jeg hadde klart å levd uten å ha sol, varme og sommer. Jeg takler ikke å ha det kaldt og sitte å fryse. Liker virkelig best sommer og sol og varme. Må ha det bare må ha det!

Og enn ekstra ting: KLÆR! Hva skulle man gjort uten dem, kunne jo ikke gått rundt naken!
Først må jeg bare si sorry for at jeg ikke kom med mine to ønsker i går, jeg var bare så utrolig trøtt og sliten etter skole og jobb hele dagen, så orket ikke. Og hjernen ville ikke tenke. Så da får dere de heller nå.

 


 

1. Jeg skulle ønske jeg hadde et helt perfekt liv. At alt bare var slik jeg ville at det skulle være.At jeg var 100 % lykkelig hele tiden.

2. Jeg ønsker meg masse penger, skulle ønske jeg ikke trengte å tenke på at det og det koster så og så mye. Jeg kunne kjøpt meg det jeg ville, hus, bil, hytte/sommerhus, klær (!), sminke og alt jeg kunne ønske meg. Slippe å tenke på at man ikke har råd. Skulle også gitt masse penger til fattige barn i andre land.

3. Jeg ønsker meg en egen leilighet. Et sted hvor jeg kan være helt for meg selv, ha det akkurat slik jeg selv vil ha det. Føler jeg trenger dette, og håper ikke det blir alt for lenge til.

4. Skulle ønske verden kunne vært et fredfult sted. Uten krig, og uten at vi skulle ha fordommer mot hverandre.

5. Jeg skulle ønske jeg hadde hatt mye bedre tid. Tiden flyr så utrolig fort, jeg er sytten snart atten. Ungdomstiden er snart over og man må begynne å være litt mer særiøs i forhold til forskjellige ting. Det er så mye jeg føler jeg har gått glipp av i løpet av disse sytten årene. Har mange år igjen å leve, men det er ting jeg ikke har fått gjort i denne tiden som ikke passer seg å gjøre i de mange neste. Ungdomstiden er som sagt over snart og det er så mye jeg har gått glipp av i denne tiden føler jeg..

6. Jeg skulle ønske jeg viste akkurat hva jeg ville bli. Tror skolen og slik hadde vært mye lettere da. Når jeg virkelig brenner for noe! Å være 16-17 år og skal bestemme hva du skal drive med resten av livet er en veldig vanskelig avgjørelse for noen, mens andre er det veldig lett. Noen brenner virkelig for noe, og andre ikke - og jeg er en av dem.

7. Jeg skulle ønske det ikke fantes ting som gjorde livet så vanskelig for oss mennesker. Tenk hvor mye bedre det hadde vært for de hjemløse og fattige, de hadde hatt det så mye bedre.

8. Jeg skulle ønske jeg kunne hjulpet alle fattige barn, gitt de et hjem, mat og spise og den omsorgen de trenger! Syntes det er helt forferdelig å se på barna som er hjemløse, ikke har mat de kan spise, nesten ikke klær og ingen foreldre.

9. Skulle ønske alt var mye enklere. Alt var så mye enklere når vi var mindre. Hadde ingen bekymringer og alt var bare topp. Skulle ønske alt kunne vært så enkelt som det en gang var.

10. Jeg skulle ønske vi kunne slippe og oppleve alt det vonde som skjer med oss. At vi kunne slippe å gå gjennom vonde tider med mye sorg. Alle burde i hvert fall ha noen som kan være der for dem, så de slipper å gå gjennom den alene. Men aller helt skulle jeg ønske vi slapp det alt sammen!
God morning cupcakes! Nå sitter jeg på skolen i norstimen og er skikkelig trøtt.. Skal bli godt med helg og kunne sove lenge kjenner jeg! Det blir ikke noe dag 5 før seint i kveld (ikke det at det har vært så tidlig di andre dagene men..), skal på jobb klokka 5, og ikke ferdig før 8. Forhåpentligvis får jeg tatt bussen hjem litt over 8, så jeg slipper å sitte på Gjøvik å vente.. I tre og en halv time må jeg gå å ikke gjøre noen ting .. Ettersom jeg slutter halv 2 på skolen i dag, bah!

Dere får vist ikke outfit alikevel, det gikk ikke.. Så da tar vi det når jeg kommer hjem i kveld. Får ikke sett x faktor heller.. Heldigvis har jeg noen snille hjemme som tar  det opp for meg! Men nå må jeg skrive et debattinnlegg, ha en fin dag!
1. Du er helt spesiel. Å finne en person som virkelig er noe helt spesielt hadde vært utrolig fint.

2. Jeg hater deg. Dette er egentlg tre utrolig stygge ord, og veldig sterke ord. Man burde ikke ha lyst til å si det til noen. Men skulle gjerne ha opplevd det å virkelig hate noen så jeg kunne sagt det til personen.

3. Jeg er lykkelig. Tenk å ha den følelsen av å virkelig være lykkelig. Ikke ha noen slags bekymringer, noe sjalusi, du har bare et helt perfekt liv! Er nok ingen som kommer til å bli helt lykkelig hele tiden, men over en kort tid kan man definitivt det!

4. Jeg ser opp til deg. Jeg har ingen jeg ser opp til, men skulle virkelig ønske jeg hadde det.

5. Jeg setter utrolig stor pris på deg.

6. Jeg elsker deg.

7. Du er utrolig nydelig!Jeg vil si dette til en person og gjøre så personen virkelig skjønner at jeg mener det. Mange hører det jevnlig, men tenker bare at det er en kommentar. Jeg vil si det så personen virkelig skjønner jeg at mener det!

8. Du er min beste venn. Dette har jeg jo sagt før, men jeg vil gjerne si det igjen. Jeg har ei venninne som så absolutt er min beste venn! Kan gjerne si det flere hundre ganger.

9. Du er perfekt akkurat slik du er!

10. Du er det beste som har hendt meg. Å møte en person som du virkelig kan føle deg selv med, gjøre alt du liker med den, og bare ha det utrolig bra, en person som får deg til å smile ved å ikke gjøre noen ting, får deg til å føle deg helt spesiel, hadde vært helt perfekt. Og vite at du vil ha denne personen i hele ditt liv!
I dag har jeg hatt ett lite besøk av Camilla! Gjorde ikke så mye sånn egentlig, satt og så på tv, spiste middag, spilte Gitar Hero og tok outfit bilde som ikke blir publisert, haha. Nå har jeg vært nede og tørket litt støv, så nå tenkte jeg at jeg skulle få gjort noe lekser .. Også må jeg jo fikse dag fire for dere!
1. Falske mennesker. Det fins ikke noe værre enn det, og jeg har desverre opplevd så alt for mange av dem! De bare leker som de er de søte og snille menneskene, men så fort vi snur ryggen til dem slenger de masse dritt. De sier en ting, men gjør en helt annen.

2. Jeg liker ikke mobbing. Dette skjer jo både fysisk og psykisk, og begge er like ille syns jeg. Bare det å få stygge blikk, nedverdigene kommentarer, eller å bli latterliggjort er aå absolutt ikke gøy, men det er like ille hvis du ikke blir inkludert, eller ingen vil snakke med deg. Vi gjør alle utrolig dumme ting, jeg vil nok tro at alle på en eller annen måte desverre har mobbet en eller flere personer, endten det er ubevisst eller bevisst.. Men det burde ikke være sånn!

3. Sjalusi. Jeg er en person som blir lett sjalu. Jeg sier kanskje at alt er greit og slik, men innerst inne er det ikke alltid det. Det dumme er at det som regel ender med at jeg blir såret, og blir da som regel sur. Stenger meg kanskje mye inne også, så personen det gjelder får ikke så mye ut av meg. Den dumme sjalusien ødelegger så alt for mye..  På en annen side av sjalusien så er det jo godt å vite det at andre er sjalu på deg, du får en sånn god følelse.

4. Jeg liker ikke kjærlighetssorg. Det å sitte igjen med den følelsen er helt forferdelig. Det svirrer så mange tanker rundt i hodet. Og følelsen av å savne noen, sviket og skuffelsen, det å ha mistet noen.. For noen tar det utrolig lang tid å komme seg gjennom den, mens for andre går det veldig fort. Og i denne tiden er det så utrolig mye følelser, men ingen av dem er positive.

5. Hater å være trøtt.. det er så slitsomt, og selv om du er dødstrøtt klarer du ikke å legge deg tidlig, og da blir du like trøtt dagen etterpå. Spesielt når man er på skolen..

6. Jeg liker ikke når vi får alt for mye lekser, hele dagen går med på å sitte med det der. Greit at det kanskje er nytting for oss, men det finnes jo grenser på hvor mye vi skal få da. Og vi har kanskje bare bruk for halvparten av det vi lærer oss..Det er helt greit med lekser, men kunne begrenset det litt bare.

7. Jeg liker ikke å ikke ha penger. Det er så utrolig kjedelig å ikke ha mulighet til å kjøpe det du vil. Og har du enger burde du helst ikke bruke de, men spare. Noe jeg ikke klarer! Man skulle vært rik.

8. Liker absolutt ikke mennesker som lyver. Det er det værste jeg veit. Desverre gjør jeg det selv også, men det er utrolig sjeldent. Man kan jo alltids ta en liten hvit løgn. Men noe mer enn det.. Nei! Ærlighet varer lengst. Tenk på alt som kan bli ødelagt pga en liten ting.

9. Jeg liker ikke Klein og dårlig stemning. Det  å komme opp i en situasjon hvor hele stemningen rett og slett blir klein. Det er grusomt og man aner ikke hva man skal si eller gjøre, og som oftest blir gjerne stemningen dobbelt å klein hvis man forsøker å forandre på den.

10. Stress, jeg liker ikke å stresse. Det er bare såå.. stressende! Og når du først stresser, så skjer det så mye som gjør at du stresser enda mere.. Bah, stress liker vi ikke!
1. Jeg elsker vennene mine! De er det aller kjæreste jeg har! Jeg aner virkelig ikke hva jeg skulle gjort uten dem. De er der alltid for meg om det er noe, uansett. Er jeg i dårlig humør får de meg lett i godt humør igjen. Har jeg en dårlig dag gjør de den alltid bedre! Er bare en ting jeg kan si til dere, jeg virkelig elsker dere, og setter så utrolig stor pris på dere.


2. Jeg elsker familien min. Spesielt søstrenen mine! De er nok de beste man kan få tak i. Elsker da også selvfølgelig mine to søte tantunger! Jonathan & Sebastian! Familie er jo veldig viktig også!

Guttene har blitt mye større nå da!


3. Jeg elsker musikk. Det går ikke en eneste da uten at jeg hører på musikk. iPod'n min er med meg overalt, så jeg alltid kan høre på musikk når jeg føler for det. Jeg finner ofte trøst i mange sanger. Er så mange sanger som passer til humøret mitt som jeg har akkurat da. Og sanger kan løfte på humøret, men det kan også gjøre så man begynner å tenke på ting. Men musikk er et must i min hverdag!


4. Jeg elsker forelskelse. Følelsen man har i magen når man er forelsket er så utrolig god. Går med en god klump hele tiden og deilige sommerfugler som svirrer rundt hele dagen. I forelskelsen er nærvøsiteten noe positivt også, også er det jo den spenningen, den er herlig!


5. Jeg elsker å se på filmer. Spesielt skrekk filmer. Liker egentlig alle slags type filmer, men spesielt skrekk og grøsser. Liker å sitte å være redd og skvette, også er det jo ekstra koselig å sitte inni en god armskrok samtidig.


6. Jeg elsker sommer og sol. Elsker det å kunne slippe å drive å ha på seg så utrolig mye klær her dag. Det er så deilig å bare stå opp om morgenen og bare kunne gå rett ut i sola. Alt er så koselig da også. Blir ofte mange sene fine kvelder ute i solnedgangen, mange badeturer og masse masse moro. Og sitte og spise jordbær, det gir meg virkelig en god sommerfølelse, og selvfølgelig reker!


7. Jeg elsker One Tree Hill. Det er  den beste serien som finnes. Det er utrolig bra, fint, trist, masse spenning og det har alt. Jeg syntes også det er veldig lærerikt! Det er selvfølgelig bare skuespill, men de er masse der som er så realistisk at det treffer deg rett i hjertet. Jeg har ledd, smilt, vært glad og felt sikkert hundrevis av tårer gjennom de episodene jeg har sett!


8. Jeg elsker elsker å resie, type syden, og shoppingsteder. Elsker vel egentlig bare rett og slett å reise. Uansett hvor det er. Men det må være muligheter for å gjøre ting jeg liker.


9. Jeg elsker å ha det bra, og ikke ha en dårlig dag. Elsker dager hvor alt sammen er perfekt! Ikke noen bekymringer eller noen ting!


10. Og til slutt, jeg elsker kindermaxi! Det er bare den beste sjokoladen. Bare så utrolig dumt at den ikke varer noe lenge. Tror jeg spiser en kindermaxi hver dag!

 
God morgen. Jeg er drit trøtt! Skal stikke på skolen nå, så me prekast kanskje der. Utfordringen kommer i løpet av dagen! Ha en suuper fin dag alle sammen!


  • Navnet mitt er Silje Marie Kyseth og er 17 år. Har bursdag i februar, så blir 18 om ikke så aalt for lenge. Har en lillesøster og tre storesøstre. Jeg er tante til verdens to herligste og søteste gutter! Jeg bor på et lite sted på Toten som heter Raufoss. Går barne og ungdsomarbeider 2. året.
  • Min naturlige hårfarge er kommunegrå (tror jeg), men bleiker det lyst.Passe langt og alt for slitt..  Er ca 168 cm over bakken. Har grønn/brune øyne.
  • Jeg kan være ganske sta og vrang. Har jeg rett så har jeg rett!
  • kan være veldig følsom. Selv om jeg sjeldent gråter foran andre, så gråter jeg veldig lett, og kan i perioder gråte ganske ofte. Blir kanskje lett såra. Også holder jeg som oftes ting inne for meg selv hvis det er noe, noe jeg ikke annbefaler, for da blir alt bare værre..
  • Jeg kan kanskje være litt slitsom, blir utrolig fort hyper av bare en liten sjokolade, og da kan jeg trøkke ut så utrolig mye rart at jeg aner ikke hva jeg sier eller gjør selv. Dette er egentlig utrolig flaut!
  • Jeg er en veldig empatisk person. Syntes det er(eller som regel) lett og sette meg inn i andre sine situasjoner. Og jeg er derfor ganske lett å snakke med, i følge mine venner i hvert fall. Og da er jeg vel det, er jo dems sin mening om det som skal ha noe å si.
  • Jeg har en tendens til å se og tenke negativt om alt.
  • Har vanskligheter for å stole på folk. Har opplevd så utrolig mye som gjør at det er blitt sånn .. Og er det fortsatt, og da ikke bare ting med meg, men også mine venner. Dette påvirker meg veldig, folk viser virkelig hvem de er noen ganger. Noe som egentlig er veldig bra. Har da også vanskeligheter for å tro på folk.
  • Jeg kan bli ganske fort sur/irritert. Har også da tendensen til å være ganske så langsur for kanskje bare en liten ting. Dette er absolutt noe negativt! Å må skjerpe meg!
  • Og til slutt: Jeg er egentlig en utrolig blid og livelig jente. Men er det rart, når du er i et så godt miljø med gode venner, klassekamerater osv. Har også verdens 'beste' humor! Og utrolig tullete..

Fikk du vite noe du ikke viste?
God morgen, god morgen til alle dere søte! Håper dere har sovet godt og drømt søøøte drømmer, det har jeg! Nå sitter jeg på skolen og , ja, kjeder meg.. Venter på å få karakter for ett opplegg vi hadde i en barnehage forje mandag. Håper det gikk bra, noe jeg har på følelsen at det gjorde!

Sitter også å venter på at Flåklypa skal innstalere seg. Hvis det går selvfølgelig.. Spilte det masse før, men så har jeg mistet koden så får ikke spilt det mere. Men da kom Hanne med sitt, så da får jeg kanskje spilt det alikevel. Digger det spillet, er skikkelig gøy. Å må jo ha noe å finne på når man ikke har noe anna å gjøre!
Når jeg kommer hjem i dag skal jeg begynne på utfordringen jeg har skrevet om litt lenger ned, gruer meg litt, for vil legge litt arbeid i det så det blir litt annet enn bare enkle punkter. Tror jeg vil utdype meg litt på noe i hvert fall.

Edit: dette skulle egentlig blitt publisert når jeg var på skolen, men nettet klikka.. Fikk forresten 6 på opplegget i barnehagen!
Image and video hosting by TinyPic
Jeg heter Silje Marie og er 19 år,bor på Toten. Er det noe du lurer på kan du kontakte meg på s_kyseth@hotmail.com.

Legg meg til som venn


ARKIV

· Mars 2012 · Februar 2012 · Januar 2012 · Desember 2011 · November 2011 · Oktober 2011 · September 2011 · August 2011 · Juli 2011 · Juni 2011 · Mai 2011 · April 2011 · Mars 2011 · Februar 2011 · Januar 2011 · Desember 2010 · November 2010 · Oktober 2010 · September 2010 · August 2010 · Juli 2010 · Juni 2010 · Mai 2010 · Mars 2010 · Februar 2010 · Januar 2010 · Desember 2009 · November 2009 · Oktober 2009 · September 2009


KATEGORIER

· Bøker · ferie · Forside · Hverdag · Mitt 2011 · Mote · Movies · Music · New in · om meg · Outfit · Party · Photo · Russetiden 2011&2012 · Shanty · spørsmål · Vila

LINKER

· Barbiegirl - Emilie Flatner · Cecilie M · imfancy · Lisa Elnæs · MEWKiD · Monika Solveig · Tine Linea

DESIGN

Designet er laget av Katrine.

hits