Var innom bikbok i går, og fikk øyet på jakken fra Jenny Skavlan sin koleksjon. Prøvde den, og nå er jeg helt forelska! Har såå lyst på den! Så dere in the family som leser bloggen, jeg ønsker meg denne!!  Får den i julegave!

Lurt å kjøpe bladet mag også bruke 30 % kupongen og stikke å kjøpe den nå! :) I strl s eller m! Elsker virkelig denne jakka! 
Ja, dere leser riktig. Pizza er nå blitt klassifisert som pizza i USA. Og skal derfor begynne å selge den i skolekantiner. 

Utdrag fra fitnessbloggen 

"Etter mye hardt arbeid fra lobbyister utsendt av frossenmatindustrien har kongressen nå vedtatt at pizza er en grønnsak siden det inneholder hele to spiseskjeer med tomatsaus.

I USA får alt som er klassifisert som grønnsaker statlig støtte til å serveres i skolekantinene, noe som i praksis vil si at det ikke ville blitt servert uten denne godkjenningen.

Industrien har også tidligere klart å beholde pommes frites som et ?sunt? måltid i skolekantinene, og er i følge USDA?s rapport fra 2007 noe av det som blir absolutt mest spist. Ved siden av pizza da naturligvis.

?Dette er en viktig seier.? sier Corey Henry, talsperson for the American Frozen Food Institute (AFFI).

Og ikke for å være vanskelig, men tomater er faktisk en frukt."


Jeg syntes dette høres veldig greit ut, ettersom pizza er super godt! Og det er jo mye sunt vi har på pizza?n. Det hjelper oss jo i å få i oss fem om dagen. Så håper dette også skjer i Norge! Hva tenker du?
Nå er jeg drit lei, jeg skjønner jo ikke en shit, får det rett og slett ikke til. Gud hver så snill å gi meg skikkelig mattekunnskaper i løpet av få timer! Mmm! Mens vi lå og slakka på sofaen kom plutselig milkeshake opp i tankene til meg og lillesøster. Mamma sa at vi har jo mikser, så vi kunne jo bare prøve å lage det! Heldigvis hadde vi alt vi trengte så da ble det en tur på kjøkkene for å prøve ut mikseren som vi ikke har fått prøvd enda. Den funka hvertfall veldig bra og laget good sjokolade milkshake! Hvis det egentlig ikke bare er jeg som er en mester på det! 

  • 0,5 liter melk.

  • Is (Vanilje eller sjokolade) (til 0,5 - ca 4 kuler)

  • Sjokoladepulver (f.eks. Oboy) og/eller sjokoladesaus


Du trenger is (vi hadde bare tress is, og nesten bare jordbær is som var igjen, men det funka selv om det skulle være sjokolade smak, tok bare litt ekstra saus og oboy). Du kan velge om du vil bruke både saus og pulver, eller bare en av dem, opp til deg selv. 


Ta opp i ønsket mengde meld (oppskriften til to posjoner er 0,5 l . Jeg valgte å ta litt mer, pga det var noen flere som ville smake, ta bare i ekstra med is da) 


Så tar du i isen. 


Og pulveret og/eller sausen


Så starter du mikseren 


Og venter på at den skal bli ferdig! 


Så heller du det oppi et stort glass med sugerør! And enjoy! Så nå sitter jeg her å blogger for dere, ser på finalen i bonderomantikk ♥ og drikker milkshake! 

Elsket disse skoene fra koleksjonen til Jenny Skavlan. Tror disse blir stående i mitt skap en gang i fremtiden, eller på ønskelista til jul! Hva syns du om skoene? 

Er ikke så mye annet å si enn det korte som ble sagt i forje innlegg, har da som sagt vært i barnedåp i dag til søskenbarnet mitt, Malene. Hun ble døpt på Kløfta, så var litt å kjøre, noe som da betydde at jeg måtte opp tidlig i dag, så nå er jeg kjempe trøtt og skal straks finne senga. Sov heldigvis i bilen både til og fra, haha! 

I kirken gikk det veldig fint, kanskje ''kul'' prest hvis jeg kan kalle han det, han stressa skikkelig, virkelig, svetta rant faktisk av han, haha! Når Malene var døpt og vi hadde fått lyset, ber han oss bli stående. Og det han fortalte var veldig gøy i grunn, Malene var nemlig barn nr 100 som ble døpt i den kirken hittil i år. Så hun fikk en ekstra aplaus, hihi gøy! Etter kirka var det å dra til besteforeldrene til Malene for å få servert god mat, litt små snakking, bilder og selvfølgelig kaker. Var kjempe koselig, og kjempe koselig å se hele familien igjen! 
I dag har jeg vært i barnedåp til søskenbarnet mitt Malene. Første gangen jeg så hun, og hun var jo rett og slett verdens søteste. Hihi!
Kjole // vila Sko / din sko (?) 
I dag har jeg hatt fri fra skolen, noe som var utrolig digg! Fikk sovet lenge i dag, så har ikke vært såå trøtt i dag. Når jeg sto opp var det bare å sette på musikken så høyt jeg kunne og starte å vaske. Vasket kjøkkenet og badet før jeg begynte å fikse meg til en tur på CC med bestis.

Skal som sagt i barnedåp på søndag, og ettersom jeg uheldigvis ikke fikk på meg bunaden min, måtte jeg finne en kjole. Og kjolen jeg bestilte fra Nelly ble alt for trang, så da måte jeg finne en annen en. Og til slutt klarte jeg heldigvis å finne en, og heldig som jeg var så fant jeg den på jobben min, så da ble det jo en fin kjole til en billig pris! 
Etter mange timers gåing, satte vi oss ned på Lasse Liten og ventet på at bussen skulle dra. Var en kjempefin tur, og jeg er super glad for at jeg fant meg en kjole. Og også en billig helt greit fin strikkegenser, fra gina. 

Sånn ser da genseren ut. 

Kjolen får dere se på søndag når jeg skal ha den på meg. Nå skal jeg finne senga og se på torsdagskveld fra Nydalen. Natta! 
Har vært på kino med lillesøs i dag, var å så på Tintin. Filmen var helt grei, men hun syns den var kjempe bra. Og er vel mest hva de mindre syns om filmen som gjelder. Etter filmen var ferdig gikk vi på CC for å prøve noen kjoler på jobben min. Vi har nemlig endelig fått inn en paljett kjole jeg har ventet lenge på! Vi er den eneste butikken i hele Norge som har den, og det er jo litt stas, hihih! Er jo ikke mange som får den kjolen da! 
Elsker de nye skoa mine! Bruker de hele tiden! 
"Prinsesse kjolen" som jeg liker kjempe godt, og syns er suuper søt. Men har ikke noen annledninger jeg får brukt den, så da får jeg nesten spare meg de penga. Måtte jo selvfølgelig prøve den forde! 


Weee, love it! 


Den er mye finere med helt svart strømpebukse. Gleder meg til å bruke den!


Har den også i svart, som lillesøs prøvde, hihi! 


Og selvfølgelig verdens beste og snilleste sjef, Jenny! Herregud, sjå på hu a! hihi. Nå maser lillesøs på at vi skal gå å spille monopol, hu har nemlig vært å kjøpt seg det. Så da får jeg være snill søster å bli med på det også. Hva syns du om kjolene? Har du sett tintin, hva er din mening?
Har en veldig stygg uvane, som jeg helst skulle bli kvitt. Når jeg kjeder meg, pleier jeg som regel å kikke rundt på nettet på klær osv, da altså nelly, bikbok, gina, asos og alt jeg finner på google egentlig. Og smykker, og denne gangen var jeg inne på www.dobb.no. De har masse fine smykker, og denne gangen fant jeg masse ringer. Liker denne siden kjempe godt, er ringer som passer meg skikkelig godt! 


Det her er mine favoritter som jeg fant denne gangen. Det som også er så flott, er jo at det er billig! Så annbefaler dere å ta en titt på den siden! Dere finner den HER
Om en uke skal jeg i barnedåp og hvis bunaden ikke passer må jeg ha en plan B. Altså en annen kjole. Problemet er at jeg ikke klarer å velge kjole. Når jeg tenker meg om, er det jo ikke sikkert jeg rekker å få kjolen før barnedåpen hvis jeg bestiller nå heller, men da må jeg bare finne en annen lur løsning neste søndag. men jeg trenger hjelp til å velge!

Men nå har jeg bestemt meg, det ble den blå som jeg har sikklet etter leeenge! 


Kjole 1 - denne kjolen elsker jeg, elsket den siden jeg så den første gangen, så ble de tom, og nå har de endelig fått den inn igjen! DET BLE DENNE! 


Kjole 2 - elsker paljettene! 


Kjole 3 - syntes den er utrolig fin, men har også egentlig veldig lyst på den fordi Rihanna har den, og hu er jo rett og slett bare råå! 


Kjole 4 - ikke denne fargen, blir i svart hvis jeg skulle valgt denne! Eller helt hvit?

Så , hvilken kjole syns dere jeg skal ha til barnedåp hvis bunaden ikke passer? 

Image and video hosting by TinyPic
Jeg heter Silje Marie og er 19 år,bor på Toten. Er det noe du lurer på kan du kontakte meg på s_kyseth@hotmail.com.

Legg meg til som venn


ARKIV

· Mars 2012 · Februar 2012 · Januar 2012 · Desember 2011 · November 2011 · Oktober 2011 · September 2011 · August 2011 · Juli 2011 · Juni 2011 · Mai 2011 · April 2011 · Mars 2011 · Februar 2011 · Januar 2011 · Desember 2010 · November 2010 · Oktober 2010 · September 2010 · August 2010 · Juli 2010 · Juni 2010 · Mai 2010 · Mars 2010 · Februar 2010 · Januar 2010 · Desember 2009 · November 2009 · Oktober 2009 · September 2009


KATEGORIER

· Bøker · ferie · Forside · Hverdag · Mitt 2011 · Mote · Movies · Music · New in · om meg · Outfit · Party · Photo · Russetiden 2011&2012 · Shanty · spørsmål · Vila

LINKER

· Barbiegirl - Emilie Flatner · Cecilie M · imfancy · Lisa Elnæs · MEWKiD · Monika Solveig · Tine Linea

DESIGN

Designet er laget av Katrine.

hits