Heisann . vært på shopping med mamma i dag , måtte få tak i en kjole til ballet. hadde sett på en tidligere , så senteret , men så sa vi egentlig at mamma skulle sy til meg , men det vart det ikke noe av . men bra vi ikke kjøpte den første gangen vi så den , for nå var det jo 50 % på den , så da vart det bare 200 ,- ikke værst ikke værst ; ) Når vi hadde kjøpt den , dro vi på cc. Var der til halv 3 , da var jeg lei , enda vi bare var der i 2 og en halv time ca. er bare utrolig lei cc.
Nå skal jeg se på film med  lillesøster , Ronja Røverdatter , den er så fin :') men fant ut at jeg ikke liker den med norsk tale , det blir bare ikke det samme som med svensk. men , Synne ville se den på norsk , så da blir det sånn da .
Det er nyttårsaften i dag da : D skal til nabo'sn å spise mat , og til randi på kvelden , skal sove der også ^^ gleder meg, for har ikke sett a siden lillejulaften. og det er alt for lenge siden : ( Så det her blir kos : D

cimg3322<-- 1
2--> cimg3321

cimg3317<--- 3

--> 4 cimg3316
1. Høyhalset genser fra H&M , 98 ,-
2. Eye Pen , lilla fra H&M 29,50 ,-
sminkekost fra H&M 39,50 ,-
Lorèal Foundation 165 ,-
3. 99 ,- for hver på platekompaniet , ''the mist'' byttet jeg med en annen en.
4. Lilla kjole fra B.young 200 ,-
:D

Vi blogges!
heisann . Har egentlig ikke noe spess å blogge om , har bare lugget rett ut på sofaen i hele dag . litt kjedelig igrunn, men godt å bare slappe av . jeg dreiv å så igjenom bildene mine , også fant jeg bilder fra sommer'n.  og gud å jeg savner den . oppe sene kvelder , bade , være med venna og bare kose seg. Men tenkte dere skulle få se noen bilder : )

martin og meg ris og meg

silje

dsc00047  cimg0686

silje m  cimg0538

cimg0662  dsc00881

cimg0628  dsc00976

dsc00971  onkel
meg
onkel

linn meg og jannicke  dsc03714

meg  img0663

cimg0173  img0648

cimg1282  cimg1287

cimg1300  sommer08

cimg1310  cimg1273

dsc00259
Savner du sommer'n ? : )jeg har gått igjenom bloggen min , og sett på åssen bilder jeg har der . og da ser jeg at det er innlegg som er borte : s finner ikke innleggene med bilder jeg husker jeg har lagt ut . så de har bare forsvunnet .. : /
Har det skjedd med flere enn bare meg ?heisann. nå er det lenge siden jeg har skrevet , så det her blir nok et langt innlegg. var meningen jeg skulle skrive i går , men som jeg skrev ,  så blei jeg syk , jeg lå rett ut på sofaen i hele går , med teppe og et glass cola. jeg hadde holdt meg på rommet mens de andre var syke , og det tror jeg var bra, for hvis jeg ikke hadde gjort det , hadde det nok vært værre . men , nå skal jeg fortelle om jula.
Lillejulaften-  har fortalt litt , men jeg så at det var en feil der , for det som jeg skreiv skjedde på søndag , skjedde vel egentlig på mandag : p menmen.
når vi kom tilbake fra cc på tirsdag , så dro jeg til pappa , der skulle vi ha mandel i grøte n, og heldig som jeg er , fikk jeg den  :D var en stor boks med tobleroner. når vi hadde spist graut , så satte alle seg ved sofaen. og plutselig kommer Liss med en STOOR rosebukket, hun går å gir det til jørgen. han leser kortet også sier han bare ''jah'' , også sier liss , ''Vil du gifte deg med meg Jørgen?'' . Alle blei sikkelig paffe , og jørgen vart helt satt ut. det var sikkelig søtt. :') det var hele 70 roser, så den var ganske stor. på kortet sto det noe sånt no : ''jeg kan ikke si med ord hvor mye jeg elsker deg. og det kan vel ikke en ring heller, men hvis du ser på meg nå, så ser du det. '' jeg syns det var sikkelig søtt, også på lillejulaften. Både linn og pappa fikk tårer i øynene. i hvert fall linn.


liss og
forlover seg liss og jrgen

lissjrgen 

nisse jonathan stian og jannicke og jonathanhusker ikke helt når folk dro, men jeg vart med hjem til linn og jannicke. dro på mix og leide en film. den var sånn passe bra, skulle være en komedie sto det , men det syns ikke jeg det var. thomas kom å hentet meg og kjørte meg hjem rundt halv 12. når jeg kom hjem gikk jeg bare å la meg , var litt trøtt, og skulle opp å se på ''tre nøtter til askepott'' , så da la jeg meg .

Julaften - sto opp kl 11, første jeg ser er julestrømpa mi. pappa skulle en liten tur på jobb, så jeg satte meg til å se på ''tre nøtter til askepott'' , det er et must på julaften. men fikk ikke med meg alt da , for måtte hjelpe pappa litt når han kom hjem igjen. Så også på ''reisen til julestjernen'' , jeg liker den sikkelig godt , men den fikk jeg nesten ikke sett på .. for når jeg er hos pappa går vi i kirka , og da måtte jeg dusje og sånn før stemora mi skulle på badet, så fikk ikke sett så mye..  men sett den før da , så det går da bra : )

tre ntter til askepott reisenjulestjernen2x

cimg3310


Jeg fikk noe mer enn det der er bilde av , men gadd ikke gå ned å hente det , men det er bodu shop stuff , penger , noe raggsokker og såpe. Fikk det hello kitty sengesettet også : D og tv da.
Jeg er i hvert fall kjempe fornøyd : D

1. juledag - vi dro vi på hytta. jeg og pappa dro først , så vi furte opp og sånn når vi kom. var skikkelig kaldt der. vi har helt ny hytte da , og var først gangen jeg så den sånn ordentlig , for sist jeg var der , satte vi opp ytterveggene. så den var ganske anderledes kan man si. senere kom stemora mi , anne britt , og stebroren min , glenn andre. jeg skulle ut å hjelpe til med å bære ut i fra bilen , hadde på med crocsene til pappa. gikk helt fint de 2 første rundene , men når jeg hadde henta en pose , og skulle gå ned den pitte lille nedoverbakken , så gikk det rett på ryggen, det var skikkelig ekkelt , mista pusten og fikk driit vondt i ryggen , har det enda også. var jo veldig gøy at det skulle skje først dagen da,  så fikk ikke sove hele den natta nesten .. menmen . på fredag kom linn , jannicke og stian opp . da blei det koselig . vi spilte kort , leste bøker , løste kryssord og spilte monopol. og spiste god mat. Det var kjempe koselig . på lørdag , dro vi hjem igjen . eller , linn , jannicke , stian , glenn andre og jeg dro ned igjen .

jannicke og stian linnselusa

monopol pengerdet var utrolig godt å komme hjem , men hjemme var jo folka syke , eller lillesøstera mi var syk , og på kvelden vart sture syk , og mamma syk .. jaja, jeg holdt meg inne på rommet mitt jeg , så jeg kanskje slapp å bli syk .
Men det gjorde jeg jo ikke .. har ikke skjedd så mye da , bare løggi rett ut ..
Har ikke så mye mer å skrive om , det her blei et veldig langt innlegg , de andre blir ikke så lange .

Har du hat det fint i jula ? Hva fikk du i gaver den 24. ? : )
Vi blogges!
heisann . vet det er lenge siden jeg har skrevet , men jeg kom hjem på lørdag , har bare ikke orket å skreive.. og nå har jeg blitt smittet .. så jeg ligger her da å spyr , så orker ikke sitte her å skrive masse. men det kommer innlegg om jula bare jeg blir frisk igjen .
Vi blogges!heisann . bare ett lite innlegg før jeg reiser til pappa. vært på cc i dag også , utrolig slitsomt faktisk. og mange folk. men fikk da handlet ferdig.
Nå har randi dratt, måtte gå stakars..  :( pappa kommer straks å henter meg , så vi snakkes om 5 dager ellerno .. Ha en utrolig fin jul og får håpe dere  får det dere ønsker dere ; )
Er det noen som skal bort i jula ? noen du kommer til å savne ekstra ? jeg veit jeg kommer til å gjøre det i hvert fall ..
Vi blogges!heisann , sorry folkens , jeg veit jeg har vært dårlig til å blogge i det siste , og jeg har sagt at jeg skal komme sterkere tilbake, men det kan nok ta litt tid. Men kan fortelle litt fra helgen .
Lørdag har jeg faktis fortalt om når jeg tenker meg om, så da blir det søndag da. Jeg våknet først kl halv 10, det blåste utrolig mye , så måtte lukke vinduet , jeg sovna igjen og våknet kl 10.30 , tenkte jeg kunne sove til 11, men neida , når jeg våkna var fader'n meg kl halv 1 allerede. da var det bare å løpe ned å hoppe i dusjen , og fikse seg. skulle på cc med randi og ingveig , og jeg skulle jo egentlig ta bussen 20 over 12, men det fikk jeg jo ikke gjort , så da vart det 20 over 2 i stede. på bussen dreit meg jeg vannrett ut. jeg satt å fortalte noe til randi , også plutselig smeller det, bare sånn lite smell, snø som slo atti ellerno , og jeg bare : '' wææh!'' . det var driit flaut , folk snudde seg og greier. joggu fikk vi latter krampe da a! hahahaha ! når vi kom så stakk vi til ingveig , hu var på jobb. tok seg 2 timer pause for å bli med oss på juleshopping. var utrolig mange folk der, litt slitsomt egentlig .  lange køer , det er kjedelig .. men , jeg vart jo selvfølgelig ikke ferdig , så må tilbake i morra. tenk at jeg skal bruke litt av tiden på lillejulaften til å gå på et kjøpe senter. men , må jo få fikset alt som skal så det får gå. skal til pappa i morra da, pleier alltid være der på lillejulaften , da samles familien på pappa sin side også har vi mandel i grøten :) Skal feire jula 08 med pappa og dem i år da. også skal vi på hytta 1. dag. bah, har ikke noe lyst i det hele tatt. kjedelig der, eller nå har vi ny hytte da, så kan jo hende det blir litt bedre , også skal linn og jannicke komme opp til 2. dag, og være til 3. dag, så da funker det . tror kanskje jeg skulle bli med dem ned igjen da også .
even som var med oss til syden kommer jo hit i morra,  eller det er faktisk i dag , hea! får håpe jeg får møtt han på lørdag eller no , når jeg kommer hjem , lenge siden jeg har sett han nå .. så vi får håpe på det  :)

ja , tilbake til dagen i dag. vi kom sent hjem , eller sent å sent , med det ,mener jeg med at vi kom mye seinere enn det som var meningen. linn kom på cc, så vi satt på med hun hjem. sparte vi de busspengene. møtte mamma og sture på butikken , kjøpte oss pistasjnøtter og rett i koppen . namnam. når vi kom hjem, spiste vi litt mat, en loff skive på meg, veldig mye må jeg si , eneste jeg har spist i dag. pluss masse potetgull (:s) og nøtter. men man må vel være litt usunn i blant ? bare synd jeg er  det for ofte.. men , når vi hadde spist , var vi ute å leverte noen julekort for mamma . når vi kom tilbake gikk vi opp , for å se på blåfjell . begynte på 1 episode,  og så til den 10. så det vil si , at kvelden våres gikk ut på å sitte å se på det, men det er koselig da :')
Nå har randi lagt seg , og jeg sitter her da .. snakker med anders ^^ burde legge meg jeg å men vi klarer å være oppe litt til ; )
cimg3232  cimg3241

cimg3253    cimg3243

cimg3244


ettersom jeg skal på hytta blir det nok ikke noe blogging før på lørdag eller søndag. men da kommer det sikkert masse bilder : ) Kan hende jeg kan klare å få skrevet noe i morra da. 
 
vi blogges! ♥ Sov godt  :Dheisann . begynne å si litt om i går .  Ingveig skulle jo komme , skulle egentlig møte henne halv 6 nede i raufossen , men hu måtte hjem å rydde rommet først. også gikk det ikke noe buss, så hu måtte ta toget halv 6, men det var forsinka så gikk ikke før 6. så da kom ikke hun til meg før rundt halv 9-9 . menmen . anne liso og frode kom å henta meg å kjørte meg ned i raufossen så jeg fikk leid en film og kjøpt noe godt. Når ingveig kom, sette vi på filmen , fikk ikke med oss begynnelsen så godt da, for ingveig skravla så mye..  Men, gjorde ikke noe . for filmen var sikkelig dårlig, latterlig rett og slett. husker ikke helt hva den het , og lat som jeg er , orker jeg ikke gå ned å sjekke . men når den var ferdig så gikk vi opp til anne lise og henta en film , ''kalde føtter'' er egentlig litt kul den da! Vi satt bare opp å dreiv på dataen egentlig , men den siste timen gikk med på å sitte i telefonen med thomas. var ikke akkurat så kjempe gøy kan jeg si.. Vi la oss ikke før kl 5, da klarte vi ikke holde øynene oppe lenger.
Våknet kl halv 12 tror jeg .. satte oss rett på dataen gitt.  vi fikk en litt trist beskjd . trenger ikke sitte å snakke om det nå ..
men , nå blir jeg snart henta av frode , da skal vi ned på senteret å høre på anne lise synge , og kanskje jeg får handlet noen julegaver.  nå skal jeg ned å fikse meg .
cimg3217 cimg3216

cimg3231

vi blogges!heisann . jeg er tilbake . fant ut at jeg gidder ikke sitte å ''surve'' pga en dum fyr .. så da skal jeg blogge for dere igjen ;) fant ut at blogging egentlig gjør meg litt glad , og at det får meg til å tenke på andre ting ! Det er kjempe bra. trodde ikke at å sitte å skrive , kunne gjøre så mye.
Men , i dag skulle jeg egentlig på cc, men fant ut at jeg ikke gidder å gå alene , så da blei ikke det noe av gitt. kanskje jeg stikekr ned i raufossen, er nesten nødt til å få kjøpt noe julegaver så.. men hvis jeg ikke orker, så får vi gjøre det på mandag. ja , jeg veit det . jeg er sikkelig lat. Kanskje jeg spør om ingveig eller randi blir med å se på film eller no, eller begge ;)
Jeg var hos frisøren i går da, og ja. blei ikke som det skulle for å si det sånn. avfarginga funka ikke sånn kjemoe bra . så nå er det rødt der det var svart. men det vart faktisk litt fint, skulle egentig bleike det igjen i går også ,men tror jeg venter med det jeg, for håret vart  faktisk litt fint. frisøren tok også å krølla det , hihi!
dsc01788  dsc01791

Vi blogges!

heisann . jeg bare sier i fra til dere som leser bloggen min ,jeg kommer sikkert ikke til å blogge på noen dager , hvis jeg gjør det , så blir det ikke mye og det kommer til å bli et kjedelig innlegg ..
Jeg er så langt nede nå som det går an å bli tror jeg , livet mitt er så absolutt ikke gøy å leve .. så er ikke så veldig glad og sånn .. lover at jeg skal komme sterkere tilbake.
jarra
vi blogges!
Ha er fin jul i hvert fall !heisann . sorry ,  jeg veit jeg har vært sikkelig dårlig på å blogge i det siste , men jeg har vært så sliten at jeg har ikke orka, også sitter jeg ikke såå mye her nå lenger, for må prøve å være litt nede når mamma er hjemme, sånn så vi kanskje ikke krangler så mye . har vært veldig mye tull den siste uken , med mamma. vi krangler om nesten alt! Hu blir jo sur på meg for alt jeg gjør, nesten uansett. hu blir piss sur for at jeg sitter på dataen hele tiden, og at jeg drar ut.. hallo? jeg må da får lov til å dra ut å være med venner, hu må ikke bestemme over meg hele tiden. Og hvis a skal jeg det, så vurderer jeg faktisk å flytte ut en stund, til hun kanskje innser hvor bra jeg egentlig er ;) hea!
jeg begynner å bli sikkelig lei, og jeg gruer meg faktisk til å komme hjem noen ganger.
Har merket det på meg på skolen også, jeg har begynt å bli sikkelig frekk mot noen lærere , og sikkert noen elever også, som jeg ikke har tenkt over. men det gjør faktisk veldig mye med meg, at jeg og mamma har fått en sånn forhold. vi har alltid hatt det gøy sammen og sånn, selvfølgelig har vi jo kranglet og hatt våre diskusjoner, men det har aldi vært som det er nå ..

det har ikke skjedd så mye i dag, på skolen sto jeg i kantina. hege og jeg ''kranglet'', og til slutt så kokte det over a å gikk å henta torild, kontakt læreren min, også gikk vi på et rom å fikk snakka, hege er en lærer for de som ikke veit det. vi har et litt sånn spesielt forhold til å være lærer og elev da.. Men det ordnet seg til slutt.
I 3. og siste time , satt vi å så på film, ''Love actually'', den er sikkelig fin : D så den på tirsdag også, hihi!
Vart henta i dag, det var godt, for var utrolig glatt..
har bare chilla'n hjemme i dag, gjort prosjektet mitt  da, som egentlig skulle leveres for en uke siden, men så smisker man litt da, og fått utsatt det sånn 3 ganger eller no, hehe!
Men nå skal jeg bare fortsette å chille, kanskje se film , får se hva det blir til.
snapshot200811143

Vi blogges!heisann . nå sitter jeg på klubben .  sånn derre små kjedelig her , men ingveig er her, så det funker : D Randi skulle egentlig komme, men så hadde det skjedd noe når hun rei i dag, så hun er ikke sikker på om hun får kommet : / Men , orker ikke sitte her å skrive masse nå, igjen ett kjedelig innlegg, men skal komme sterkere tilbake !heisann . vi har fri i dag, eller noen har fri mens andre er med å hjelper til hjemme. det måtte selvfølgelig jeg -_-  har sånn ''snillhjelperdag'', så nå har jeg vasket all dilldall og hyller nede. Så har jo vært litt flink, senere skal vi ta opp noe julepynt tror jeg , er ikke helt sikker. også skal jeg forhåpentligvis på klubben. orker ikke sitte hjemme så .. Er egetnlig utrolig slapp, tror kanskje lillesøstera mi har smitta meg, men gidder ikke sitte hjemme, så da drar vi ut . er egentlig litt sånn små irritert n¨, for at visse folk ikke kan holde munnen sin om ting jeg spør om . er veldig irriterendes!
men Har ikke så veldig mye spennende på hjerte., så vi blogges!heisann . sorry for IKKENO skriving i går, men jeg orka bare ikke. også var jeg på klubben nesten i hele går.
Skjedde ikke så mye i går, dro på klubben rett etter skolen, skulle lage grøt! Det er sikkelig godt! Når kl var 4 ellerno , kom jannicke å henta meg, så vart jeg med opp dit, var der til litt over 5, da gikk jeg ned igjen på klubben. Ingveig kom også. vi spilte biljard, mens jokke, mike og møller dreiv med noe de kaller knokepoker.. de snurrer på en 5'er også skal de røre den, en etter en, og den som gjør at den stopper å snurre, skal ''få 5'ern på seg'', da tar de andre å ''skyter'' den på knokene til den tapte da liksom. Og resultatet eller en stund, kan da bli sånn :

dsc00958
Thomas møller sin ..
ja, det er ekkelt, jeg veit . skjønner ikke at de orker jeg , men de får da gjøre som de vil , hea!Når jeg kom hjem litt over 7, skjedde det ikke stort mer, satt bare hjemme . kjeda meg egentlig . la meg litt tidlig også. var utrolig trøtt.
Idag har jeg bare vært på skolen, til nå i hvert fall , eller til kl 2 da, men har ikke skjedd stort mye enda.  Første time hadde vi engels, hadde glose prøve, og premien var til den som hadde alt riktig eller nærmest alt riktig liksom. den fikk gavekort hos læreren, som er sånn som masserer og sånne ting. og vinneren blei Mari Benedicte. kanke si at jeg ikke misunner henne i hvert fall. Andre time hadde  vi arbeidstime, da abre satt vi der egentlig leste avisa. Også hadde vi friminutt og mat i 1 time. Også kom tredje time, gikk jeg og ingveig bare rundt på skolen , eller først så var vi inne på KUH'n med Linn, læreren våres der, og så på åssen fugle huset våres hadde blitt, også når vi var ferdige der, gikk vi ned til rektor for å snakke om grising i kantina, og for å klage litt på Naturfag læreren våres, han er serr en bais på å lære bort ting og undervise!  Når vi var ferdige med det, stakk jeg inn til en anna klasse, klassa til Randi, egentlig bare for at jeg ikke gadd å gå inn til timen, men de siste 10-15 minuttene var vi inne i klasserommet igjen, da dreiv vi med ''hangman'', haha! Og i siste time, hadde vi Naturfag, da satt vi å så på noen sånne rare filmer på youtube, også så vi på en sånn anna film , noe om åssen vi mennesker er blitt sakpt og sånn tror jeg , jeg sov jeg, så fikk ikke med meg så mye, vart sikkelig trøtt. For snill som han er , koste Sondre R meg på ryggen. det er seriøst drit godt, og det beste jeg veit! : D

Når vi gikk hjem gikk vi innom ''Ingers salong'' , bestilte meg time, var ikke ledeig på torsdag, men fikk på fredag. Ta avfarging og klippe det, også skal jeg bleike det når jeg kommer hjem : D Gleder meg sikkelig mye, hihi!
Nå sitter jeg her å bare slapper av, fant akkuart ut at det her vart et veldig langt innlegg. menmen ..
i dag veit jeg ikke hva jeg skal enda, blir sikkert til at keg blir sittendes hjemme , som vanlig . men skal støvsuge og sånn i hvert fall, bah ..

dsc01765
kopi dsc01750
dsc01756


 

Prøvde lua til jokke i går da, den er digg : D og feeet ! SWAG.  Vi blogges!
heisann . sorry for lite blogging i dag, men her kommer dagen min. Sto opp kl halv 11 ellerno , gikk ned, satt å så litt på tv til jeg gikk på badet for å fikse meg .. skulle opp til revhol for å se på randi ri. hu var så flink atte! Fikk sin første sløyfe med brum og greier ; ) Når hun var ferdig der, gikk vi opp igjen til stallen , eller jeg gikk, hu rei. Fiksa hesten og slik, også stakk vi opp til huset . der var jeg på nettet og fant katte til jan-kenneth, hihi. Vi spiste middag, også vart vi kjørt ned på butikken for å kjøpe inn litt ting, vi skulle nemlig bake lussekatter, veit vi henger litt bak, men ville heller bake det enn boller. Skulle også levere filmen vi så på torsdag , hahahahah, vi kom ned dit, randi så det var noen på mix, så da gadd ikke hu gå, så hu skulle få meg til å gå, men niks! det skulle jeg ikke, hu fikk fint gå å levere den selv, jeg kunne blitt med henne, men ikke alene. Johan, faren til randi, sa at hu fikk gå , hu nekte og da sa han at da blei det ikke noe baking, og hu sa greit , også begynte han å kjøre opp igjen, og forbi butikken , randi hadde trodd at han skulle kjøre på butikken forde, så da sa hu i fra, også måtte hun til slutt levere filmen selv, haha, joggu var a sur a, jeg og johan hadde totalt latterkrampe etterpå : p
Men nå er jeg trøtt, så legger meg, blei ikke tatt noe bilder i da men ..
Vi blogges!heisann . Skulle egentlig sove hos randi i natt, eller jeg hadde ikke spurt mamma enda, men jeg trodde da jeg fikk lov for får alltid lov, men tydeligvis ikke i dag! Mamma ringte meg og var sikkelig sur, hu hadde tydelig misforstått noe på meld, så hun trodde jeg svarte hu sikkelig surt, og at jeg ikke gadd å gjøre noe hun spurte meg om, men der tok hun feil . I hvert fall, så dro jeg og jannicke hjem til meg, skulle vente på synne, hu skulle egentlig komme hjem 8, også skulle jeg da passe hun til mamma og sture kom hjem kl 9. Så da så vi på film hjemme hos meg i stede, lenge siden jeg har vært med bare Jannicke, så det var kjempe koselig. Vi så på ''Switch''. Syns den er kjempe bra jeg!

Men , jeg fikk jo ikke lov til å sove hos randi , så da blir det bare å sitte hjemme å kjede seg, bah.. Skal å se på Randi på stevne i morra, kl 12. men er ikke helt sikker på om det blir noe av, ettersom mamma er så sur .. så vi få se, skulle ikke forundre meg om jeg ikke får lov til å gå ut i morra -_-
Nå skal jeg sitte sammen med mamma og sture å se på krim.
Var et bilde jeg glemte å legge ut i stad . så det kommer her ; )
dscf4025


Blogges!
Over skrifte er ment til mamma ..heisann , bare et lite innlegg for å skrive. Nå er jeg sikkelig hyper , så blir godt å komme seg ut nå. Jannicke kommer hit, også skal vi dra til hu, det er søstera mi . Hu skal dra til Australia snart, og være borte i 2 månder, så må være med hu litt! :) Alltid koselig.
Etter det , skal jeg til randi , sove der i natt. Også skal vi bake lussiakatter : D


snapshot200812135

snapshot200812131

snapshot200812133
Vi blogges !heisann . har ikke så veldig mye å skrive om, er alene hjemme i dag. Mamma og Sture er i sverige, men det orka ikke jeg , så da er jeg hjemme. Skulle stå opp tidlig så jeg kanskje får noe ut av dagen, sto opp halv 11, helt greit, men nå er kl 12.37. og jeg har enfa ikke gjort noen ting, ikke fiksa meg en gang. Skikkelig slakk. men kanskje jeg stikker en tur til gjøvik, møte ingveig, kanskje jeg får med meg randi også .

Men dere fikk ikke noe bilder av i går, vart ikke tatt mange, meste parten var bare sånne fucka bilder som man ikke så noe godt og sånn ,så kommer ikke mange. vi så jo bare film, og når man ser på film, ser man på film, man tar ikke bilder ; p
Nederst så er det bilde av ingveig og kjolen hun kanskje skal ha på nyttårsballet , jeg var jo å så etter jeg også ,men jeg kalrer ikke bestemme meg om jeg vil ha svart eller lilla. men kan også hende at mamma skal sy kjole til meg, og da er det litt mer spesielt, men vi får se hva det blir til ; ) Hva syns du ? Kjøpe kjole, eller sy selv?
dscf4022
kopi
dscf4020randi
meg
ingveig

ingvieg
Hva skal du på lørdag den 13. desember ? For de som ikke veit det, så er det i dag ; )

Vi blogges!må bare si i fra om det her. jeg kommer til å ha konkurranser fremmover, men må bare vite om det er noen som leser bloggen, for hvis det ikke er det, så er det ikke noe vits å ha noe konkuranse. Vil at meste parten da deltar, så det blir litt ''vanskligere'' , hvis dere skjønner, ikke så veldig moro å finne en vinner , hvis det bare er med 2 eller 3 stykker. 
Så hvis du leser og følger med på bloggen min, kommenter! Så blir det en konkurranse, med premie !
Du må ikke ha blogg for å få vært med.
heisann igjen. Kommet meg hjem, Johan , faren til Randi kjørte meg, så da slapp jeg å gå, det var godt. Filmen var bra. sett den før da fant jeg ut, hehe. Ingveig skvatt sånn derre ca hundre ganger, men det gjorde vel egentlig jeg også , så skal ikke si noe. men hun skrek, det gjorde ikke jeg . : p hehe ..
Får ikke lagt ut noen bilder i dag, randi har dem på kameraet sitt, og hun sover nå. det skal jeg også snart, kjempe trøtt egentlig. og har ikke sånn veldig lyst til å sove sånn super lenge i morra, prøve å få noe ut av dagen, noe som sikkert ikke kommer til å skje, men vi får prøve.

The Hills Have Eyes 2 - De høyeste skrikene kan være dine egne når du opplever denne usensurerte versjonen, med grusomme scener som ikke ble vist på kino. DVD-en inneholder også nifst ekstramateriale, som blodige minidokumentarer og en morderisk, alternativ slutt!

Med enda mer blod, innvoller og gørr enn i den sjokkerende første filmen tar oppfølgeren opp tråden to år etter at den uheldige Carter-familien ble angrepet av mutantkannibaler i New Mexicos ørken. Denne gangen er en gruppe rekrutter fra Nasjonalgaren ute på rutineoppdrag og møter de samme blodtørstige misfostrene. Men nå vil ikke mutantenes leder bare ha en rask munnfull. Han trenger kvinnelige avlsdyr for å føre slekten videre!

temp55
Har du sett filemen ? hvis ja, hva syns du om den ?

Er utrolig trøtt, så tror jeg legger meg. Vi blogges!heisann. nå sitter jeg hos randi. Skal se på film , ''The Hills Have Eyes 2-UNRATED''.
Møtte ingveig nede i raufossen, var å så på kjole, klarer ikke bestemme meg om jeg vil ha lilla eller svart. Når vi kom hjem, kom Randi. Spiste taco, nam!
Vi gikk ned til mix, og når vi var ved ICA, så sto det en bil der, og på hjørne hoppa det plutselig fram en ''bjørn'' , var en gutt som hadde kledd seg ut, joggu skvatt vi a ! Trodde jeg skulle få hjerteinnfark. I undergangen stoppa di også, skremte oss en gang til. Fader å, aldri blitt skremt så mye , men nå skal vi se på film.
Blogger mer senere i kveld. Ha en koselig fredagskveld, kos dere med de du er glad i , eller bare ha litt kvalitetstid med deg selv.heisann.  Nå sitter jeg på rommet mitt å fryser, er jo iskaldt her, men jeg sitter i bare t-skjorte, så det skylder vel litt. Akkurat vært å tatt opp mer kjøttdeig, randi & ingveig kommer, spise taco. namnam. Skal møte ingveig om en halv time, nede i raufossen, hun kommer igjen fra jobb. Da skal vi en tur på det veeldig spennede kjøpe senteret våres. det med de utrolig mange butikkene, som også er de meste spennende. jeg skal se om jeg finner meg en kjole til nyttårsballet, det er nytt i år faktisk. før har vi hatt juleball, men i år blei det nyttårsball. Har enda ikke funnet meg kjole som dere sikkert skjønte, var på cc på onsdag, men fant ingen, var ingen spesielt fine. eller , fant en da, men selvfølgelig var det bare igjen strl L, og det er alt for stort til meg. Håper jeg finner meg en!
Når vi kommer opp igjen kommer randi, også spiser vi, også stikker vi ned på mix for å se om vi finner en film vi vil se. Også stikker vi da forhåpentligvis til randi og ser film :)
Så blir en sikkelig koselig kveld med jentene ! : D Kommer sikkert bilder senere i dag.
dsc01667
Nisselue :' )
dsc01681
se så søt tantungen min er :' ) < 3

Hva skal du gjøre denne fredags kvelden ?
Vi blogges!heisann . Sitter hos Linn nå, sett på the julekalender og jul i blåfjell ! Spist pepperkaker og drukket verdens beste julebrus! DIGG! Når jeg gikk til Linn , stakk jeg innom Statoil å henta meg kakao, godt å ha noe varmt å drikke på når jeg gikk nedi Raufossen, sikkelig kaldt, så da var det godt å få noe varmt noe i kroppen.  Onkel har nemlig kjøpt den nye Statoil koppen til meg, og heldig som jeg var fikk vi tak i den svarte. Det er bare noen av de svarte- og stål koppene. Går også an å få hvit, men den syns ikke jeg er så fin, det er svart som er best. hehe!
jonathan2
jonathan
Tantungen min er bare søtest :' ) Jonathan ! Han er bare så utrolig søt ! Også når han smiler, åherre :') Jeg er utrolig heldig som har blitt tante til det lille sjarmtrollet her !

Anders vart litt ''sur'' på meg da, han syns det var litt dårlig gjort, men det syns ikke jeg , bare søtt da ; p Ikke mange gutter som liker hello kitty, hehe. Han sier han ikke gjøre det da, men jeg vet han gjør. :' )
Vi blogges!heisann. Har ikke så mye å fortelle egentlig, har ikke rukket å skjedd så mye, sovna på sofaen i stad, ikke lenge , for lillesøstera mi kom å vekte meg .. så nå er jeg egentlig bare trøttere. Hadde tenkt til å ta meg en tur til Linn, storesøstera mi, hun passer tantungen våres nå, så da får jeg sett han også :D Når jeg da går ned dit, stikker jeg innom Statoil og finner meg kakao, for jeg har sånn kopp, hihi! Man må jo ha det , er jo så godt med varm kakao nå når det er så kaldt. Får bare håpe han er der når jeg kommer.

Hadde fremføring i dag, gikk jo egentlig ganske bra det! Egentlig bedre enn forventa. Så vi får se hvordan det går da. Er lite bilder nå, har ikke tatt noen nye, og har ikke noen som passer noe til innleggene, så da blir det ikke noe bilder.  sorry folkens. Men , hvis jeg skal legge ut bilder, hva vil dere ha bilder av ? Hvis det er usaklige innlegg, der jeg kanskje egentlig ikke skal ha noen bilder.
Vi blogges!heisann . nå sitter jeg på skolen , har  samfunnsfag . Jobber med prosjekt, men som dere skjønner, så sitter jeg her, Kjedelig her .. Sitter også å ser på bloggen til mammaen til Sondre Røisehagen ! Mange bilder av han der, hihi.
Men nå skal vi begynne å rydde bort, snart i hvert fall. kjedelig innlegg, gidder ikke sitte å skrive masse nå, har ikke tid heller .
Vi blogges!heisann . kl er nå nøyaktig 02.32. Nå når jeg ser på klokka. Jeg hadde altså mobilen min til ringing kl 2, sånn så jeg skulle fått skrivd den der analysen, det gikk kjempe fint i hvert fall , tror jeg , fikk da skrivd alt jeg trengte å skrive. var litt tungt med en gang, men det gikk bra etter vært. Jeg hadde jo skrevet at jeg skulle komme med et innlegg om Anders, men det har jeg ikke rukket med, så da tar jeg det med her.

gse + hellokittyspotsingleduvetshot 
= stoor kjærlighet, du skjønner det , at Anders, som er gutt, hadde sikkelig lyst på Hello Kitty sengesett. Han sier det ikke er sant, men hvem tror på han ? Han sa jo først athan hadde lyst på, så da har han lyst på :' )

Men , jeg begynner å bli trøtt, opp igjen om litt over 4 timer, så vil sove mer. God Natt og sov godt ! Ønsk meg lykke til i morra ; )
Er du sånn at du pleier å drive med prosjekt og slike ting dagen før det skal leveres/fremføres?
Vi blogges!heisann . nå er jeg kommet hjem fra juleshopping med mamma, var jo greit. Litt stress, for mamma skal hit og dit, og gå i 100 km/t . også når a er på en butikk, skal a være der i 1 time liksom ,litt overdrivi, men dere skjønner hva jeg mener. Jeg fikk meg Hello Kitty sengesett, endelig : D weee ! Har hatt lyst på det siden jeg så det i ellos katalogen, og nå fikk jeg det, eller jeg tror jeg får det den 24. desember da. Buhu.
Fikk også en rød hjerte pute, som jeg skal bytte ut med den blå kjedelige puta mi .. Har ikke pynta på rommet mitt til jul enda, men håper på å få gjort det snart, det er så koselig med masse rødt på rommet, og masse lys. Mamma har jo ikke røde gardiner til meg en gang, men det vil jeg ha !! Så det.
Nå sitter jeg med ''prosjekt'', skal annalysere en musikkvideo, og det skal fremføres i morra, men jeg aner ikke hvilken musikkvideo jeg skal ha ! Og jeg begynner å stresse litt, for orker ikke stte opp til seint på natt. Men når jeg stresser, skjærer alt seg bare : ( men vi får se hva vi får til , vil gjøre det bra, så jeg får bra karakter, bra nok i hvert fall.
Men nå skal jeg pakke inn kalender gaver, og jobbe emd annalysen . senere i dag , skal jeg skrive om Anders : p haha
Vi blogges!heisann . nå har jeg kommet jhme fra lena, vært på idretslinja der i dag, så hadde gym hele dagen, eller ikke hele da, fra kl 10-12.30 eller no . Var ikke sånn super slitsomt, eller var ikke det i det hele tatt, var bare gøy : ) Thomas henta oss i dag å , snill som han er.  Jeg er sikkelig sliten sånn egentlig , føler meg slapp . Så det frister ikke sånn veldig å stikke på juleshopping nå.. Mamma spurte meg i går, om jeg skulle være med på det, og jeg sa ja,  tenkte at jeg trengte å være litt sammen med mamma også, vært så mye ute i det siste, også sitter jeg p dataen nessten hele dagen så .. Har ikke så mye å skrive om nå, bare hvor sliten jeg er, men det gidder jeg ikke å sitte å skrive masse om.
Så takk for meg, vi blogges!heisann : ) Nå er jeg kommert meg hjem. Endelig , var litt kjedelig der, uten om at jeg var med Randi og Ingveig da! Rakk ikke akkurat se så mye av Madcon, rakk å se sånn 5 minutter eller no. Det begynte kl 5, og da var jeg liksom henta så, hehe.. Men det går greit, så dem i fjor. Var innom platekompaniet, og der hadde de sessong 5 av One Tree Hill, jeg skulle aldri ha gått inn der, får bare sånn utrolig lyst på den da! 
Nummer 1 på ønskelista er , sesong 5 , av One Tree Hill!
onetreehills5Kjøpte med meg en salat på matbutikken, så nå sitter jeg å koser meg med den :)  Godt på vei til å bli sunnere, men fant ut at jeg hadde en sjokolade på pulten min, så da gikk kanskje ikke det så veldig bra alikevel da ..

Kom akkurat på at jeg ikke har fått sett på Jul i Blåfjell i dag, så da må jeg se på det nå : D http://www1.nrk.no/nett-tv/klipp/433669
Jeg fant en lue som var sikkelig søt :' ) Var også en hvit en, kan hende det komemr bilde senere, når randi gidder å fikse og sende det, hehe. men likte begge veldig godt, men å betale 900 kr for 2 luer ? glem det.. Så da får jeg velge : p Hva har du gjort i dag da?
dsc01654
Hva syns du om Lua ? : )
Vi blogges!heisann søtinger . Det er kaldt ute ! Og da mener jeg kaldt. brr..  Men nå har jeg akk spist middag, usj, ikke noe godt. Skal begynne å støvsuge nå, fordi jeg er flink nemlig , hihi! Etter det , blir det vel litt data, også fikse meg, så kommer Thomas og henter meg, og da stikker vi på CC en tur . Ikke jeg og Thomas da, men med de beste! Randi og Ingveig ! :) Madcon kommer på CC i dag, og hvis vi rekkerv det, så må vi jo få med oss det . Var der også i fjor å så på, så da må det jo gjenta seg. Har på følelsen at det kommer til å være en del folk der.
Skal også se etter noe julegaver og bursdag gave til Randi, hun hadde bursdag i Augsut, ops, det er vist litt lenge siden det gitt, men det har seg sånn atte jeg ikke har gitt noe enda, for hun sa at hun skulle feire den, og da tenkte jeg at jeg skulle vente. men så har ikke det skjedd enda, så da får vi se i dag om vi finner noe. Også skal jeg se om jeg finner meg noe jeg ønsker meg til jul :) Men nå venter støvsugeren.
ad2062471st1sz261sq2280756v0id1

Hva skal du i dag? Og hva øsnker du deg til jul ?
Vi blogges søtinger!heisann. nå er jeg kommet hjem fra klubben, klarte til slutt å få Ingveig ned dit. hihi! Var ikke sånn super gøy liksom, men samtlidig var det koselig. Satte på en film som jeg ikke fikk sett , eller jeg gadd ikke heter det vel, fant ut at jeg hadde sett den før også så. Men rakk ikke se mye før thomas kom å henta meg , for vi skulle opp å hente Ingveig. hu gadd ikke å gå, og thomas gadd å kjøre, så det var jo fint :) Mike var på klubben idag, hvis jeg ikke husker helt feil, så er det en stund siden jeg har sett han, så koselig å se han igjen.
cimg1629
Mike
Det skjedde ikke stort mye anna enn at vi satt inne på playstation rommet å så på film, folk som spilte eller så satt vi inne på UK. Så skjedde ikke mye. Jeg spiste sjokolade da, buhu : ( jeg må særiøst skjerpe meg på å stappe innpå godteri og sånne usunne ting, jeg er jo usunn vær eneste dag, noen er nøtt til å hjelpe meg !
Trener gjør jeg heller ikke, jeg er sikkelig slakk, eneste ''treninga'' jeg får, er å gå til å fra skolen og gymmen . huffamei, ikke bra .. Men nå spurte Ingveig om jeg skulle bli med hun å trene oppi NAMMO, så da a vettu, da får vi sjå om vi blir litt bedre ;)
Skal ikke gå så mye denne uka da, for Thomas skal kjøre meg, anne lise og Randi til og fra skolen Tirsdag,Onsdag og Torsdag. Han er sikkelig grei, han har liksom fri, også står han opp om morran for å kjøre oss kl 8. liksom. wee!
uhds
Ingveig og meg : ) Syns bilde blei litt kuult !

Nå skal jeg bare høre litt mer på musikk, snakke med folka og bare kose meg egentlit, den lille halvtimen eller timen jeg har igjen før jeg velger å legge meg : ) også en ting, eller , overskriften forklarer alt ;)
Blogges!Image and video hosting by TinyPic
Jeg heter Silje Marie og er 19 år,bor på Toten. Er det noe du lurer på kan du kontakte meg på s_kyseth@hotmail.com.

Legg meg til som venn


ARKIV

· Mars 2012 · Februar 2012 · Januar 2012 · Desember 2011 · November 2011 · Oktober 2011 · September 2011 · August 2011 · Juli 2011 · Juni 2011 · Mai 2011 · April 2011 · Mars 2011 · Februar 2011 · Januar 2011 · Desember 2010 · November 2010 · Oktober 2010 · September 2010 · August 2010 · Juli 2010 · Juni 2010 · Mai 2010 · Mars 2010 · Februar 2010 · Januar 2010 · Desember 2009 · November 2009 · Oktober 2009 · September 2009


KATEGORIER

· Bøker · ferie · Forside · Hverdag · Mitt 2011 · Mote · Movies · Music · New in · om meg · Outfit · Party · Photo · Russetiden 2011&2012 · Shanty · spørsmål · Vila

LINKER

· Barbiegirl - Emilie Flatner · Cecilie M · imfancy · Lisa Elnæs · MEWKiD · Monika Solveig · Tine Linea

DESIGN

Designet er laget av Katrine.

hits