virkelig ikke motivert for blogging akkurat nå. kom igjen å motiver meg da, gjør så jeg orker å drive med det her hver dag. I dag skal jeg på kino med randi, lillesøstera mi og ei venninne av hu å se på Alvin og gjengen 2, hihi. den ser så morsom ut da. jeg sitter nå her ufikset og vurderer å gå å fikse meg så jeg er klar. kjenner jeg er skikkelig slapp i hele kroppen så skulle vel egentlig vært hjemme, men det er jo ikke så stress å sitte å se på en film heller da.
I år ble det tredje dag som vi skulle få besøk, tidligere har vi vel hatt både første og andre dag, men i år ble første romjulsmiddagsbesøket på tredje dag. jeg sitter her helt stappa mett etter å ha spist alt for mye mat. blir kvalm av å tenke på at om en liten stund skal vi sette oss ned å stappe i oss dessert, som gjør at vi legger på oss enda noen kilo. men det er jo det jula handler om, spise god mat med godt selskap og legge på seg litt her og der. og med en gang jula er over, er det å begynne på den slankekuren og få bort all julematen. det er følt å tenke på at her sitter vi å spiser så mye god mat og koser oss hver dag, og restene som blir igjen bare kaster vi i søppla. mens i noen andre land sitter de å sulter og spiser kanskje en brødskive hver dag. helt forferdelig spør du meg..

Da var julaften over og vi sitter her å bare slakker foran tv'n med filmer og alt det som går an å se på nå, mens vi tenker på alt det fine vi fikk i går og hvor koselig vi hadde det. Jeg er i hvert fall mer enn fornøyd med gavene jeg fikk i går, fikk bare ting jeg hadde ønska meg pluss litt ekstra. Vi spiste god julemat i går, men ikke alt for mye ettersom vi tilbringte julaften alene i år, derfor var ting ganske avslappende. Men koste oss gjorde vi forde. Etter kl 8 i går har jeg levd i kosedressen min i fra kosedress.no. Den er rett og slett helt herlig!
Jeg har også suttet siden kl 10 i går å lastet ned musikk så jeg får lagt inn musikk på iPod Touch'n jeg fikk. Det tar sin tid når man ikke har noe musikk fra før, pga at jeg bruker mamma og dem sin data, for min er helt fucked. Aner ikke hva som har skjedd, og den har vært sånn veldig lenge nå. Der har jeg jo masse musikk, og jeg husker ikke alt nå som jeg vil ha. Kan selvfølgelig bare ta det senere også, men vil jo ha litt musikk på den så fort som mulig. Det er kommet inn over 500 sanger nå, så det er vel ganske bra for en liten stund.
Nå skal jeg legge meg på sofaen i kosedressen min som jeg sikkert kommer til å bo i resten av ferien og se på julefilmer og andre filmer! Og selvfølgelig spise meg feit på god mat og godteri. Jeg ligger ikke syk denne jula som jeg gjorde i fjor, så nå må jeg nesten ta igjen for i fjor.
Det her hadde jeg på meg litt av dagen i går, før jeg hoppet inn i kosedressen
Facebook statuser prydes med God Jul, så da får vel jeg gjøre det samme. Det er julaften, den 24 desember. Noe som betyr kos med familien, slakke foran tv'n med koselig tegneserier, askepott, reisen til julestjernen og masse masse mer. Noen tar også turen til kirka for å høre på presten preke og koselige julesanger, men jeg er ikke den typen. bare annenhvert år. I år bare koser jeg meg hjemme foran tv'n med julesokk full med godteri!
Når jeg våknet lå det to pakker og en julestrømpe uten for døra mi, pakkene inneholdt en pysjbukse som er skikkelig søt og god, et blad og en film. Nissen er så søt assa! Nå begynner snart 3 Nøtter Til Askepott, så da skal jeg legge meg bakover i sofaen og spise meg feit av godteri.


er den ikke søt? Hva gjør du på julaften?Det ble litt forandring på meg i dag gitt. Jeg skulle nemlig stripe håret mitt litt mørkere enn den blonde fargen min, og for å si det sånn. Mørkt ble det. Mye Mørkere enn forventet, men jeg klager ikke, syns det ble veldig fint. Men merker at jeg allerede savner det blonde håret mitt. Var blitt så vandt til det, og det var liksom meg. Føler meg som en helt annen en nå egentlig, og syns jeg er utrolig Bleik. Blir vel vandt med det til slutt, men syns fortsatt det er velig uvant akkurat nå.


Selvfølgelig måtte vi jo ha ett med nisselue også! Det er jo jul


Hva syns du da?i år blir det vist ikke noe julegave fra Randi og Ingveig, de hadde nemlig spleiset på gave til meg. Men den forsvant på parkeringshuset på cc ved at den ble satt igjen når vi skulle dra .. Vi var på vei hjem da vi merket det, og fikk fort en kompis av Ingveig til å leite etter den, snill som han var drev han på rundt en halv time med å Lete etter den. Men uten hell, jeg hadde også ringt søstera mi for å få hun til å spørre på den tjenesten greiene, men ingen hadde levert noen ting. Jeg fikk da med meg Ingveig for å dra nedover for å se litt selv, men også nå uten hell. fikk beskjed om å ringe opp igjen i morra og spørre da, men jeg tviler på at det ikke er blitt levert noe.
jeg blir så irritert på folk som ikke har respekt for andre mennesker og tar ting som de finner sånn. de må skjønne at det er ingen som har lagt det igjen med vilje! men alikevel tenker de, å det her er sikkert noe fint, det vil jeg ha. Så tar de det med seg som om de har kjøpt det selv. De kan tenke på seg selv om de hadde mistet noe og noen andre hadde tatt det, hva hadde de syns da? og tenkt? de hadde garantert reagert på samme måte som meg, blirr drit forbanna og ikke syns det var noe gøy i det hele tatt. lei seg kan man også bli, tenk om det var noe som mannen hadde brukt masse penger på, eller at mannen hadde fått noe av noen som betydde litt mer en andre ting. Jeg har alltid levert tilbake det jeg har funnet, Fordi det er frekt å bare ta det og Fordi jeg tenker på hvordan det hadde vært for meg om jeg hadde funnet igjen noe Fordi noen hadde tatt det.
Det som jeg egentlig syns er værst, er ikke det at jeg ikke får noe julegave til menn de har brukt sine egne penger på den, og de blir da bare bortkasta .. Det er de jeg syns synd på, ikke meg selv. Jeg klarer meg helt fint uten gave. Jeg tenker bare at det er tanken som teller, de ¨ hadde kjøpt en gave, som i følge de er veldig fin og jeg hadde blitt glad for den. Så den personen som har tatt posen med gaven jeg, har da også tatt i fra meg gleden til å få det der .. hater deg! hater deg! hater deg!

men nok om det, var siste skoledag på skolen i dag. spiste grøt og Koste oss, for vi tok ferien etter timer på skolen. Skoledagen ble avsluttet for alle med et høyt og koselig GOD JUL!

Så blid var jeg da jeg dro på skolen i dagtidlig, og nå er munnen min snudd helt andre veien ... og forblir der ..syns denne jula er skikkelig stuselig, jeg har ikke fått noe julestevning i det hele tatt enda. eller kanskje litt, men det er ikke mye! og det er så utrolig kjedelig, jeg vil ha julestemning, det er jo så koselig. det er igjen tre dager til julaften, og har ikke jeg fått den dumme julestemningen da, så begynner jeg å gråte. vi har jo masse julepynt, tatt nissebilder, vært poå julegave handling og masse mer, men den vil bare ikke komme til meg i år. jula har gått alt for fort, har ikke fått sendt julekort enda, og det burde jeg virkelig få gjort nå, ganske snart i hvert fall. i dag har jeg pakket inn noen julegaver og fått julegaver. jeg gleder meg masse til å åpne dem om tre dager! det er mindre gaver på meg i år, men det kan vel kanskje bare bety at jeg får litt dyrere gaver.
Det var på med rød sminke som da ble lebestift i kinnene med eyeliner fregner oppå før vi gikk ut i kulda for å ta bilder til å lage julekort av. De ble vel ganske bra faktisk, samtidig som vi så ut som vi var tre år og fortsatt gikk i barnehagen. Mamma dro seg på jobb, mens vi tre unga tok oss en tur på CC for å kikke. Det var helt stappa med folk og sliten av å gå der etter 5 minutter.. Nå sitter mamma å skriver på konvoluttene som skal sendes ut, så hun trenger nettet for å finne de 100 forskjellige adressene.


Det er det første bilde som ble brukt som julekort. Som vi da fikser med ''ramme'' rundt og teks som sier god jul osv fra blablabla.
Heisann hoppsann snørrunger, eller skal jeg kalle meg selv det kanskje. selv om det renner ikke, det er bare helt tett og kommer ikke noe opp og ikke noe ned, eller ikke noe ut og ikke noe inn. Sitter da her med tv'n som bakrundslyd og mamma som pakker inn gaver bak peisen noen få meter bort på gulvet. Bena mine er plantet på gulvet noe de egentlig ikke har lyst på, jeg er sikker på at det er minus grader på gulvet og noen få pluss grader i selve rommet. For noen minutter siden fikk jeg melding av pappa at det var 27,5 minus grader oppe hos dem, det er sykt kaldt og man fryser jo av seg fingrer og tær bare man går ut døra. Skumelt er det rett og slett.


Var på bowling med klassa i dag, kan si det ble en kald og frisk gå tur frem og tilbake for meg i hvert fall. noen fant noen som kunne kjøre, og andre fikk tak i bussen og noen få tok beina fatt og gikk det kalde mange hundre meterne tilbake til skolen. Det var varm kakao og sjokolade på lista med en gang man kom tilbake da i hvert fall.
Det ble også en julegave kjøpt i dag til søte Randi. Nå kan du lure på hva det er nå, hohoho!Som sagt så var vi på lillehammer i går for å kjøpe litt julegaver og diverse. Det gikk jo bra det, kom hjem med to av seks julegaver, så da blir det flere shoppings turer. Det var skikkelig kaldt å gå inne i byen, man frøys av seg fingrene med en gang man kom ut av en butikk. Man merka i gatene at folk syns det var kaldt, lite folk i gågata der, noe som er uvanlig på disse tider i Lillehammer. Vi fant fort ut hvor alle hadde dratt for å kjøpe julegaver når vi var ferdig i gågata og vendte nesa mot kjøpesenteret(Strandtorget). Det var masse folk, men ikke for mange. Så her ble det julegaver kjøpt. Og en genser/kjole til meg selv som jeg hadde så flaks å fikk halv pris på. Når vi var ferdig og gikk ut ble kroppene stivfrosne nesten med en gang, og det tok litt tid å få varmet opp bilen også, så der satt vi på vei hjem kl kvart over 12 om nattan etter mange timers kvelds/natta shopping i en isklad bil og fyrte så det holdt for å bli varma. Det var det varme på fullguffe og setevarmen p det varmeste. Hadde det veldig koselig.
I dag skal vi på bowling med klassa, det skal også bli koselig. SKal ha med meg kamera så vi får tatt lit bilder av den mest herlige klassa. Nå må jeg løpe skal jeg rekke å pakke sekken, pusse tenna og løpe til bussen før kl 7.
Fikser foresten på designet mitt når jeg kommer hjem.Image and video hosting by TinyPic
Jeg heter Silje Marie og er 19 år,bor på Toten. Er det noe du lurer på kan du kontakte meg på s_kyseth@hotmail.com.

Legg meg til som venn


ARKIV

· Mars 2012 · Februar 2012 · Januar 2012 · Desember 2011 · November 2011 · Oktober 2011 · September 2011 · August 2011 · Juli 2011 · Juni 2011 · Mai 2011 · April 2011 · Mars 2011 · Februar 2011 · Januar 2011 · Desember 2010 · November 2010 · Oktober 2010 · September 2010 · August 2010 · Juli 2010 · Juni 2010 · Mai 2010 · Mars 2010 · Februar 2010 · Januar 2010 · Desember 2009 · November 2009 · Oktober 2009 · September 2009


KATEGORIER

· Bøker · ferie · Forside · Hverdag · Mitt 2011 · Mote · Movies · Music · New in · om meg · Outfit · Party · Photo · Russetiden 2011&2012 · Shanty · spørsmål · Vila

LINKER

· Barbiegirl - Emilie Flatner · Cecilie M · imfancy · Lisa Elnæs · MEWKiD · Monika Solveig · Tine Linea

DESIGN

Designet er laget av Katrine.

hits