Heihei! Nå drar vi snart ut på middag hos en venn av oss. Gleder meg til å se det nye huset hans, hørt rykter om at det er skikkelig kult der! Også har han SVÆÆÆÆR tv, hihi! Kos dere i kveld!


I dag har vi vært ute å gått en tur, var oppe på Korta Skolen (den ene barneskolen på Raufoss) og gikk på skøyter. Var jo koselig, men ble fort kald! Shanty var jo også med, og han ble jo så kald, så han tok jeg innunder jakka mi og tok han med på en liten skøyte runde. Han koste seg nok, for han var helt rolig. Når vi kom hjem tok jeg en varm dusj før søstern kom på besøk en liten tur.

Nå skal jeg bare legge meg på sofa'n og kose meg med One Tree Hill, weee! Og i morgen blir det Tru Blood, spennende! Ha en fortsatt fin jul! Gavene kommer det bilde av senere.


Møtte på en elg som sto i hagen til noen også, den var svæær! Men den var liten til å være en elg da, var jo ikke full voksen enda. Glad vi ikke møtte en enda større en, den her var jo helt rolig og snill.
Håper alle har hatt en super julekveld og fått alt de ønsket seg! Det har hvert fall jeg, faktisk fått alt jeg ønsker meg! Så jeg er storfornøyd! Kan ta bilder til dere i morgen og vise alt jeg har fått, hvis jeg får tid, hvis ikke kommer det så fort jeg kan! Nå skal jeg legge meg, hvis jeg klarer, kan hende jeg bare måå se en episode av oth ettersom jeg fikk det i dag, hihi!

Ha en fortsatt fin jul!
Ei som var stor fornøyd med snowboard hvert fall!
God Jul alle sammen! I dag er det lille julaften, og jeg har vært hos søstera mi og spist graut og hatt mandel i grøten. Og den som vant var Linn, en av søstrene mine. Vi satt og snakket og koste oss en stund, før folk begynte å ta turen hjem igjen. Jeg har suttet å sett på månetoppen og pakten nå, og nå venter jeg bare på Marve Fleksnes! Og etter det, blir det kosing med julefilmer på tv, aner ikke hva jeg skal se, blir så vanskelig å velge mellom alle som går. Så finner jeg senga for å våkne opp i morgen til julestrømpe og en morgen gave. Jeg blogger nok i morgen også! Ha en fin lille julaften kveld!


I dag er det nattåpent på CC Mart'n på Gjøvik. Jeg vil tro at det er masse tilbud, så det er nå du kan få tak i kjempe fine julegaver til en billig pris! På vila skal vi ha noe tilbud på diverse ting, så jeg anbefaler dere alle å komme innom en tur og ta en titt! Det er oppe til kl 12 i natt, og jeg er der hele kvelden. Skal bli meget trøtt på skolen i morra, når jeg ikke får lagt meg før 1-halv 2.. Ønsk meg lykke til! Men koselig skal det bli, masse folk og go stemning! Vinneren av x-faktor kommer også har jeg hørt rykter om, så vil dere høre litt ordetlig blues med Hans, og se en skikkelig rocke fot, ta turen til CC!
Har hatt en super fin helg! Begynte med at jeg jobbet på  fredag, da jobbet jeg på Vero Moda. Så var det hjem og slakke litt foran tv'n, hvor man bare sovnet, så da fant man heller senga. Så var det opp igjen og på jobb på lørdag. Så bar det opp til Randi, hvor vi sov i stallen. Eller rettere sagt et rom over stallen. Var skikkelig koselig, vi så på x-faktor finalen, som jeg ikke syntes var verdt å se på når det var Hans som vant.. Skikkelig dårlig syns nå jeg, men okej. Atle slår igjennom forde! Så også på Paranormal Activity 2, som jeg ble skuffet over, 1'ern var såå mye bedre! Og i dag har jeg vært på julegave handling sammen med Randi, hvor det bare ble kjøpt to julegaver av mange.. Så da blir det litt handling til uka også.

Slik ser hvert fall uken min ut

  • Mandag - skole til kl 15.00 (?), jobb 17.00-21.00
  • Tirsdag - skole til 14.30, jobb 17.00-21.00
  • Ondag - utplassering i barnehagen
  • Torsdag - skole til kl 15.00, så jobb 16.00-00.00
  • Fredag - skole
  • Lørdag - jobb
  • Søndag - FRI!

Jeg gleder meg masse til søndag, da skal jeg virkelig bare slappe av! Kose meg på sofa eller i senga med tv og film! Men nå skal jeg finne senga, for jeg er trøtt og sliten, og må være opplagt til i morra! Blir nok lite blogging på meg, men det er dere vel vandt til..


Hadde det litt gøy med smiking på Randi før jeg dro hjem i dag, ble hun ikke kul?!
Nå må jeg løpe for å rekke bussen! Ha en fin 6. desember!
Ja, nå er jula i gang, endelig. Så nå teller vi bare ned til julaften. Gleder meg masse. Har ikke fått noe julestemning i det hele tatt enda da, men den kommer vel etterhvert får vi håpe. Planene for dagene frem til julaften er å gjøre skolearbeid, jobbe og prøve å få noen timer til å bare kose meg. Julekalender har jeg jo selvfølgelig fått, det må man jo bare ha, Er bare sjokolade kalender, men det er jo godt det også. Neste år skal jeg fikse så jeg får gavekalender hvert fall! Det er så lenge siden jeg har hatt det. Hva slags kalender har du?

Må nesten begynne å handle julegaver snart også, og det er ikke noe av det morsomte jeg vet skal jeg være ærlig.. Det er jo koselig å gi bort gaver, det er ikke det. Men det er bare det å gå å finne ut hva man skal kjøpe som er så kjett.. Litt julepynt er kommet opp på rommet mitt også, men det er ikke mye. Kommer sikkert litt mer etterhvert.


Image and video hosting by TinyPic
Jeg heter Silje Marie og er 19 år,bor på Toten. Er det noe du lurer på kan du kontakte meg på s_kyseth@hotmail.com.

Legg meg til som venn


ARKIV

· Mars 2012 · Februar 2012 · Januar 2012 · Desember 2011 · November 2011 · Oktober 2011 · September 2011 · August 2011 · Juli 2011 · Juni 2011 · Mai 2011 · April 2011 · Mars 2011 · Februar 2011 · Januar 2011 · Desember 2010 · November 2010 · Oktober 2010 · September 2010 · August 2010 · Juli 2010 · Juni 2010 · Mai 2010 · Mars 2010 · Februar 2010 · Januar 2010 · Desember 2009 · November 2009 · Oktober 2009 · September 2009


KATEGORIER

· Bøker · ferie · Forside · Hverdag · Mitt 2011 · Mote · Movies · Music · New in · om meg · Outfit · Party · Photo · Russetiden 2011&2012 · Shanty · spørsmål · Vila

LINKER

· Barbiegirl - Emilie Flatner · Cecilie M · imfancy · Lisa Elnæs · MEWKiD · Monika Solveig · Tine Linea

DESIGN

Designet er laget av Katrine.

hits