I går etter jobb gikk jeg på CC sammen med bestemor og mamma. Måtte jo se om det var noe fint tilbud rundt om kring, og jammen meg fant jeg ikke de kule skoene jeg har hatt lyst på fra dag en på halv pris! Woho! 


Gleder meg til å bruke de! Klarte til og med å kontrollere meg selv, jeg fant masse jeg kunne kjøpt. men jeg skal ærlig innrømme at jeg har blitt veldig flink til å tenke over hva jeg kjøper, så har vært veldig lite shopping på meg i det siste. Bare måtte ha disse skoene, hihi. Må ha bare må ha! 
Ja, nå er det igjen femten minutter så er julaften over. Har hatt en kjempe fin dag på både jobb og her hjemme med familien. Spist god julemat og fått masse fint! har desverre ikke fått tatt så mye bilder, ettersom vi har sitti bare oss fire her hjemme, men dere kan få se mye av det jeg har fått, hihi. 


Nå skal det laget cupcakes, har også fått skikkelig utstyr av mamma, Rosa minimuffins steker, sånn man klemmer kremen med, og rosa stativ, hihi! 


+ masse masse mer! Fikk noen kremer, et armbånd, belte, penger, gavekort, og sikkert mere som jeg ikke kommer på akkurat nå. Jeg er hvertfall super fornøyd!! Av mamma og stefaren min fikk jeg omregistrering på bilen min (er ikke igjen mange dagene nå, wee), dyne og av mamma fikk jeg over halve forsikringa på bilen, kunne virkelig ikke vært mer fornøyd! TUSEN TAKK, alle sammen! 
Også fikk jeg jo endelig jakka jeg har ventet på så alt for lenge!

Fra jenny skavlan sin koleksjon, love it! 

Men nå skal jeg legge meg under dyna og ligge å se på One Tree Hill resten av natta! Weee! Har dere hatt en fin dag, og fått masse fint?
Nå er endelig dagen vi har ventet på her, nemlig selveste julaften! Jeg er ferdig med en koselig dag på jobb, og klar for å innta sofaen en god stund fremover! 

Jeg så sånn her ut på jobb i dag, elsker kjolen, og strømpene. Kjolen kostet 75,- på HM, og strømpene 19,- på bikbok, for ett kupp! 
Ha en super dag! 
God jul til alle sammen! Også må dere kose dere kjempe masse uansett hva dere skal! Nå drar jeg straks på jobb, til kl 13. Så er det hjemme å slakke på sofaen og se på filmer, hihi. Gleder meg til og åpne pakker og spise god mat i kveld! Kommer antrekksbilde senere i dag, rekker ikke ta til dere nå! 
I dag har jeg vært på jobb i hele dag. Jenny (dagligleder) hadde bursdag i dag, så hadde vært å kjøpt muffins og tent lys, og gratulerte henne med. Hihi, så GRATUERER MED DAGEN JENNY! 

Jobbdagen har på en måte vært kjedelig, det er kjempe lite folk til å tenke på at det er dagen før julaften og alle må forte seg å kjøpe ferdig alle gavene, men det virker som om alle er tidlig ute i dag, så de får slappet av de to siste dagene. Men har alikevel vært koselig på jobb Gleder meg til morra dagen også. Blir først pepperkaker og gløgg på Vero Moda for oss Backe ansatte, også er det jobb i tre timer, før det er hjem og slakke med julefilm og god mat, og til slutt pakker, hihi!  

Slik så jeg ut i dag. Hjemmelaget shorte med påsatte nagler, love it! 

Nå skal jeg sove og gjøre meg klar for en koselig dag på jobb i morra! GOD JUL ALLE SAMMEN! 
God natt alle sammen! Nå finner jeg senga mens jeg lytter til denne nydelige sangen! 
Føler det har kommet mange innlegg rett på hverandre nå, haha! Ja jeg har vel mine perioder hvor jeg plutselig blogger, haha. Men nå hopper jeg til køys og gjør meg klar til jobb i morra!  
Så nå kan bare nyttårsaften bare komme, for nå er kjolen i boks! Jepp, som jeg skrev i forje innlegg så har jeg endelig fått kjøpt meg det jeg hadde i posen på jobb. Og deriblant var kjolen jeg har planer om å ha på nyttårsaften. Det er nyttår og man skal jo feire året som har gått og at det kommer et nytt som i år skal bli så mye bedre enn det som har vært! Håper virkelig det i hvertfall. Misforstå meg rett, jeg har hatt et supert år, kost meg masse, blitt kjent med masse nye herlige mennesker, men har også hatt maange nedturer som jeg håper jeg kan slippe å ha i 2012! 
Så da skal man feire i denne herlige glittrende kjolen fra Vila.

Elsker virkelig kjolen, og klarer nesten ikke vente til å få brukt den! 
I går fikk jeg endelig kjøpt meg det jeg har hatt i posen min på jobben. Fikk nemlig lønning i går, så da var det egentlig bare å kjøpe det med en gang! Litt godt med noe nytt, selv om det nesten bare er klær jeg ikke får brukt så ofte, haha! Men det er jo typisk meg det. Har også hengt av noe på vero moda som jeg håper jeg får kjøpt snart. 

I dag har vi drivi å tatt rundvasken før jul, og jeg har ryddet på rommet mitt. Kan endelig se sofaen min igjen, deilig! 
Love this! Nå skal vi se på film og kose oss med gløgg, mandariner og pepperkaker i norsken. Såå koselig å være på skolen når vi driver med sånn, hihi! 

og selvfølgelig julemusikk i bakrunnen og go' stemning! I dag har dagen gått med på å slappe av. Har laget marsipan og duppet de i smeltet sjokolade, laget pepperkaker og vært på besøk hos pappa'n min og spist julegrøt. Kjempe koselig. Vekslett litt julegaver også, så nå kjenner jeg at jeg gleder meg til å åpne alle sammen, hihi! 
Nå hopper jeg snart til køys for en ny skole og jobb uke!

Forresten, er det noen som vet hvordan jeg kan få til å få kremen på cupcakes'ene til å bli rød?
Fått helt dilla på denne sangen etter at vi hørte den på radioen på tur hjem fra jobb, fengende. Og liker teksta.
I går rett etter jobb dro jeg til Sina for å fikse meg til julebord med jentene hos Malin. Spiste god juletapas og koste oss med godt drikke og ikke minst godt humør! Spiste også en utrolig god oreo kake! Så takker moren og søstera til Malin for god mat og ikke minst for god vert! Hadde igjen en super kveld med jentene mine! 
Ikke alle som syns det er like godt med vin, eller hva Ingvild? haha 


På fredag fikk jeg være med Randi på far hennes sitt julebord for jobben. Altså gravmaskin firma. Vi var på Sillongen og spiste deilig mat. Rett og slett suåer godt, og kan godt si jeg ble mett ja! Kvelden gikk med til skravling og dansing av sving. Noe jeg helt ærlig må si jeg syns var litt flaut når jeg dansa med en som var fra sving klubben, og jeg kan jo ikke å danse, og det kommenterte han, tror nok jeg ble litt rød i toppen da ja! 

I helga har jeg bare vært på julebord og jobb. Fredag var jeg på julebord på sillongen, lørdag jobb og julebord med jentene rett etter jobb, også jobb igjen i dag. Så nå skal jeg si jeg er ganske så utslitt. Gleder meg til en rolig helg neste helg! På julebordet på sillongen hadde jeg denne paljett kjolen fra Vila. 
Og på julebordet sammen med jentene hos Malin, så jeg sånn ut. 

Elsker virkelig denne kjolen! Denne fikk jeg av mamma og lillesøstera mi, lillesøstera mi var så snill at hu hadde sagt til mamma at jeg ville ha den, og da hadde hun gitt mamma penger så de kunne kjøpe den til meg. Hihi. 
Åh, jeg syns den sangen her er såå fin! Er det bare jeg som syns det? Jeg er ikke en Justien Bieber fan, og hører veldig veldig sjeldent på musikk fra han, men dette er en julesang som jeg syntes er veldig søt og fin, hihi. 

I dag har jeg og randi vært bambi på glattisen, har nemlig vært på glattkjøring i dag. Jeg grudde meg skikkelig, men det var jo ingenting å grue seg for! Var jo bare gøy. Har gått å hørt på at alle har sagt at det er drit gøy og alt, mens jeg har gått med klump i magen lenge fordi jeg har grudd meg så. Som sagt var det veldig gøy, men ikke så gøy som alle andre skulle ha det til, haha! Neste uke er det forbikjøring, så begynner å nærme seg slutten, endelig! Må bare få tatt den dumme teorien .. blææ 


Har drevet å farget  håret mitt i kveld, eller lystona det. Ble vel ikke helt vellykket, ble litt gult i etterveksten, men tenkte jeg skulle sitte litt mer med sølvshampo bare i det innerste håret, så får vi se åssen det blir da. Utenom det er håret mitt ellers blått/grått, det blir også bedre etter noen dager. Bra jeg bare skal sitte i en bil og hjemme bak boka i morra! 
Her ser dere at det er litt gult øverst.. blææ . Bilde er redigert litt, så man ser det ikke såå godt som man gjorde på bilde, men er sånn der det er ca.. 


Jeg brukte denne fargen, og syns den er utrolig fin i det av håret mitt som var lyst fra før, men er du ikke veldig blond, så kan det fort bli litt gult.. 
Kan noen hjelpe meg? Jeg får ikke til å legge inn en video i innlegget mitt, fra youtube! Hvordan gjør jeg det? Funker jo ikke sånn jeg gjorde før ... 

Også hvordan får jeg endret strl på bilde ved å dra i hvert hjørnet slik jeg også kunne gjøre før? Det funker jo ikke, når jeg trykker på bilde, blir det jo bare markert.. Vet noen hvordan jeg gjør det? 
.. nemlig å lese om opplysningstid og revolusjoner. Jeg kan å lese, misforstå meg rett, jeg kan bare ikke temaet. Det som er problemet. Jeg kan lese og lese og enda sitter det ikke, forstår rett og slett ingenting. Er alt for mye navn og årstall og årsaker at alt går helt i surr. Klarer jo ikke svare på oppgaver en gang, da er det ille syns jeg.. 

Måtte derfor trøste meg med det som lå under dagens luke i smartis kalenderen min (så mye bedre ting i dag enn i går, i går fikk jeg nemlig nissestempel!!!) 


Mm, va godt! Nå står det jobbing på Vila for tur! Ha en fin dag! Det skal hvertfall jeg! 


Elsker kjoler med fjær på, har falt pladask for de! Den øverste har de hatt på Nelly, og jeg rakk aldri kjøpe den.. Men nå har jeg finnet en nettside som har den. Den andre liker jeg også, det er jo inn med paljetter, og samtidig er det leopardmønser, love it! Og den nederste: fjær, og på skuldrene, trenger jeg si mer? 
Nå er jeg endelig hjemme etter en laaang dag! Først skole fra kvart på 8 til halv 2, så dro vi rett på senteret for å kikke etter kjole til Randi og mor hennes. Så nå har vi gått og tråkket rundt siden kvart på 2 til halv 7! Randi og jeg gikk i absolutt alle butikkene på CC for å finne kjole til henne til julebord i helga. Uten noe hell! Fant særiøst ingenting. Vi gikk derfor tilbake der jeg jobber, på Vila. Vi plukka med oss noen kjoler og gikk i prøverommet. Og endelig fant hun seg noen. Fant faktisk 3!! Men var bare to som ble med hjem.

Jeg fikk også handlet med meg en kjole selv om det ikke var min tur til å shoppe, men klarte selvfølgelig ikke dy meg. Måtte kjøpe kjolen før nyttår uansett, og da kunne jeg jo bare kjøpe den nå og bruke den til helga! Her er en sniktitt på hva jeg fikk med meg hjem. 
Hårfarge / kjole / Bandeau

Her om dagen kjøpte jeg denne kule barte ringen, elsker den! Fra gina tricot 

Da er det meste klart til helga med antrekk osv, må bare finne ut åssen sko jeg skal bruke til kjolene! 

♥ god morgen! Nå drar jeg på skolen, føler meg utrolig kvalm i dag også .. håper formen snart blir bedre! Ha en fin dag! 
I helga har jeg bare slakka, kom hjem fra jobb, spiste middag og la meg på sofaen hvor jeg ble liggende resten av kvelden. I dag har jeg vært på turn og drill juleavslutning, pga at lillesøstera mi går på drilling. Etter det dro vi på peppes og kjøpte pizza, mamma hadde nemlig helt  glemt å begynne å lage middag, så da ble det en enkel løsning. Og resten av kvelden har jeg bare liggi å slakka, i morgen begynner jeg på ny skole/jobb uke. Skole mandag til fredag, og jobb fredag - søndag! 


Søte ingveig som er trener for noen søte små. I dag er det 4. desember, og tid for å åpne luke 4, hmm hva skjuler seg bak den da? 

 

Image and video hosting by TinyPic

Jeg har også nytt design, hva syns du? Nå mangler jeg bare en ny header, er det noen søte engler som vil lage en til meg? Nå skal jeg finne senga og lade opp til en ny skoleuke! Go natt søtinger
Åh, jeg har så utrolig lyst på de skoene her! Det er kjempe kule! Vil også ha jeffrey campbell med nagler på! Jeg elsker jo plagg med nagler, hvis det ikke blir for mye! Og disse skoene, er noe jeg har så utrolig lyst på i skapet mitt! Hadde bare pengene strekt seg så langt! Vil selvfølgelig helst ha jeffrey campbell, men de fra nelly er en fin erstater de også! 

Nelly - 599 

Jeffrey Campbell

Det er jo på en måte to helt forskjellige sko også, så egentlig vil jeg veldig gjerne ha begge! 

God morgen alle sammen, og god 3. desember! Nå har "endelig" snøen falt her på raufoss også, så nå kommer vel snart julestemninga. Om en time begynner jeg på jobb, så må nesten løpe for å rekke bussen! Ha en fin lørdag alle sammen! 
Endelig er det 1. desember og tid for julekalender, barnetv/tv julekalender, kan spille julemusikk uten å tenke at det er for tidlig, og det er bare 24 dager til man kan åpne gaver! 1. desember trenger ikke bare være positivt, det er mye jobbing, og mye på skolen, slutten av termin noe som betyr termin prøver, og masse innleveringer, det går også med masse penger på julegaver (noe som egentlig bare er koselig når man vet man gleder andre). 


/ bilder fra julegate åpning forje uke. 

Jeg har kjøpt en ting til meg selv som 1. desember gave, hihi! Var heldig, fikk høre de hadde fått den inn igjen, så måtte løpe og kjøpe, og når jeg kom var det bare igjen 1! Flaks! Det er nemlig den utrolig bra neglelakken deborah lippmann! Den jeg har heter happy birthday


/ google  

Nå sitter jeg å koser meg og ser på Jul i Blåfjell, er jo like koselig enda, selv om jeg har sett det hundre ganger og ikke er så spennende lenger, men det funker, hihi! Ha en fin 1. desember! 
Image and video hosting by TinyPic
Jeg heter Silje Marie og er 19 år,bor på Toten. Er det noe du lurer på kan du kontakte meg på s_kyseth@hotmail.com.

Legg meg til som venn


ARKIV

· Mars 2012 · Februar 2012 · Januar 2012 · Desember 2011 · November 2011 · Oktober 2011 · September 2011 · August 2011 · Juli 2011 · Juni 2011 · Mai 2011 · April 2011 · Mars 2011 · Februar 2011 · Januar 2011 · Desember 2010 · November 2010 · Oktober 2010 · September 2010 · August 2010 · Juli 2010 · Juni 2010 · Mai 2010 · Mars 2010 · Februar 2010 · Januar 2010 · Desember 2009 · November 2009 · Oktober 2009 · September 2009


KATEGORIER

· Bøker · ferie · Forside · Hverdag · Mitt 2011 · Mote · Movies · Music · New in · om meg · Outfit · Party · Photo · Russetiden 2011&2012 · Shanty · spørsmål · Vila

LINKER

· Barbiegirl - Emilie Flatner · Cecilie M · imfancy · Lisa Elnæs · MEWKiD · Monika Solveig · Tine Linea

DESIGN

Designet er laget av Katrine.

hits