I morgen har jeg bursdag! woho, elsker å ha bursdag, hihi. men den skal jo feires, og hadde jeg kunne hatt på meg noe av det her, hadde jegvirkelig hatt det perfekte bursdags antrekket! love all of it! 


det går jo igjen i svart, sølv og rødt. men det er fordi jeg syns det er veldig søtt noe av det, og da må det rockes opp med litt rocka farger, og nagler osv! 
Nå kjeder jeg meg utrolig mye, og det som skjer da, er jo at jeg driver å titter rundt på nettet. Til slutt klarer jeg å rote meg borti nettbutikkene med de alt for masse klærne, som til slutt gjør at jeg sitter å sikler etter noe nytt. Er så masse fint å finne alle steder nå, og jeg har så lyst på alt sammen! men desverre er jeg ikke rik, og er heller ikke gift med en rik man, så jeg får heller bare holde meg til det jeg har, og heller spare penger .. 


Det ger er sikkert bare en tiende del av det jeg fant jeg hadde lyst på! er jo også såå mange fine kjoler som jeg skulle ønske jeg bare kunne bestille hjem til meg .. 

// weheartit


Elsker kjoler med fjær på, har falt pladask for de! Den øverste har de hatt på Nelly, og jeg rakk aldri kjøpe den.. Men nå har jeg finnet en nettside som har den. Den andre liker jeg også, det er jo inn med paljetter, og samtidig er det leopardmønser, love it! Og den nederste: fjær, og på skuldrene, trenger jeg si mer? 
Åh, jeg har så utrolig lyst på de skoene her! Det er kjempe kule! Vil også ha jeffrey campbell med nagler på! Jeg elsker jo plagg med nagler, hvis det ikke blir for mye! Og disse skoene, er noe jeg har så utrolig lyst på i skapet mitt! Hadde bare pengene strekt seg så langt! Vil selvfølgelig helst ha jeffrey campbell, men de fra nelly er en fin erstater de også! 

Nelly - 599 

Jeffrey Campbell

Det er jo på en måte to helt forskjellige sko også, så egentlig vil jeg veldig gjerne ha begge! 
Var innom bikbok i går, og fikk øyet på jakken fra Jenny Skavlan sin koleksjon. Prøvde den, og nå er jeg helt forelska! Har såå lyst på den! Så dere in the family som leser bloggen, jeg ønsker meg denne!!  Får den i julegave!

Lurt å kjøpe bladet mag også bruke 30 % kupongen og stikke å kjøpe den nå! :) I strl s eller m! Elsker virkelig denne jakka! 

Elsket disse skoene fra koleksjonen til Jenny Skavlan. Tror disse blir stående i mitt skap en gang i fremtiden, eller på ønskelista til jul! Hva syns du om skoene? 
Har en veldig stygg uvane, som jeg helst skulle bli kvitt. Når jeg kjeder meg, pleier jeg som regel å kikke rundt på nettet på klær osv, da altså nelly, bikbok, gina, asos og alt jeg finner på google egentlig. Og smykker, og denne gangen var jeg inne på www.dobb.no. De har masse fine smykker, og denne gangen fant jeg masse ringer. Liker denne siden kjempe godt, er ringer som passer meg skikkelig godt! 


Det her er mine favoritter som jeg fant denne gangen. Det som også er så flott, er jo at det er billig! Så annbefaler dere å ta en titt på den siden! Dere finner den HER
Om en uke skal jeg i barnedåp og hvis bunaden ikke passer må jeg ha en plan B. Altså en annen kjole. Problemet er at jeg ikke klarer å velge kjole. Når jeg tenker meg om, er det jo ikke sikkert jeg rekker å få kjolen før barnedåpen hvis jeg bestiller nå heller, men da må jeg bare finne en annen lur løsning neste søndag. men jeg trenger hjelp til å velge!

Men nå har jeg bestemt meg, det ble den blå som jeg har sikklet etter leeenge! 


Kjole 1 - denne kjolen elsker jeg, elsket den siden jeg så den første gangen, så ble de tom, og nå har de endelig fått den inn igjen! DET BLE DENNE! 


Kjole 2 - elsker paljettene! 


Kjole 3 - syntes den er utrolig fin, men har også egentlig veldig lyst på den fordi Rihanna har den, og hu er jo rett og slett bare råå! 


Kjole 4 - ikke denne fargen, blir i svart hvis jeg skulle valgt denne! Eller helt hvit?

Så , hvilken kjole syns dere jeg skal ha til barnedåp hvis bunaden ikke passer? 


Jeg elsker slitte denim shortser! De er bare drit kule, dette er mine favoritter! Hadde bare lommeboka kunne strekt seg så langt, hadde jeg kjøpt alle fire! Hva syns du om dem? Og generelt om slitte denim shortser?


Syntes de kjolene her er utrolig fine! Har også funnet meg en annen favoritt som er svart, lurer veldig på om jeg skal kjøpe den! Sett på den alt for lenge nå, så egentlig burde jeg jo bare kjøpe den.. Men så burde jeg spare penger...
Image and video hosting by TinyPic
Jeg heter Silje Marie og er 19 år,bor på Toten. Er det noe du lurer på kan du kontakte meg på s_kyseth@hotmail.com.

Legg meg til som venn


ARKIV

· Mars 2012 · Februar 2012 · Januar 2012 · Desember 2011 · November 2011 · Oktober 2011 · September 2011 · August 2011 · Juli 2011 · Juni 2011 · Mai 2011 · April 2011 · Mars 2011 · Februar 2011 · Januar 2011 · Desember 2010 · November 2010 · Oktober 2010 · September 2010 · August 2010 · Juli 2010 · Juni 2010 · Mai 2010 · Mars 2010 · Februar 2010 · Januar 2010 · Desember 2009 · November 2009 · Oktober 2009 · September 2009


KATEGORIER

· Bøker · ferie · Forside · Hverdag · Mitt 2011 · Mote · Movies · Music · New in · om meg · Outfit · Party · Photo · Russetiden 2011&2012 · Shanty · spørsmål · Vila

LINKER

· Barbiegirl - Emilie Flatner · Cecilie M · imfancy · Lisa Elnæs · MEWKiD · Monika Solveig · Tine Linea

DESIGN

Designet er laget av Katrine.

hits