Siden sist så har jeg jo fått inn litt nytt i skapet. Noe av det er bursdagsgave, og noe er kjøpt selv. når jeg kom inn igjen etter og vært og tatt bilder, så fant jeg ut at det er noe jeg hadde glemt, men det får jeg vise dere senere, ettersom jeg er så lat og ikke orket å finne det fram og gå ut igjen. Det blåser nemlig veeeldig ute, så var ikke så lett som jeg hadde håpet på.. 
Disse er blitt brukt, derfor ser de ikke såå fine ut.. 


I dag kom de endelig! Bestilte meg sko for litt over en uke siden, og nå kom de endelig! De ble mye dyrere enn jeg hadde planlagt, men hva gjør vel det når de er så kule! Gleder meg masse til å bruke dem! 


You cant buy happiness, but you can buy shoes, and that's kind of the same thing! 
I går når jeg kom på jobb, måtte jeg jo selvfølgelig finne noe jeg likte da vettu, prøvde det, og fant fort ut at dette måtte bli med meg hjem! 


Helt enkel stramtopp, 99,- hihi, 60 for meg! 

Og denne genseren, skal kjøpes i mørkeblå også! 
I går var jeg på lillehammer sammen med mamma og lillesøs for å besøke bestefar, tross for at jeg er sjuk. Er hjemme fra skolen og dag, og skal være det resten av uka. Håper virkelig på at jeg blir bedre etter det! Det ble litt shopping på meg i går, ikke mye, men litt. 


Denne er kjøpt på fretex! Jeg så ei som hadde en type sånn her jakke her om dagen, som jeg syns var drit kul. Så da måtte jeg jo bare kjøpe den, og kostet bare 199 kr!  For ett kupp. 


Enda en pelsjakke, denne fra Sister Point, husker ikke helt hva butikken het, men den ligger i gågata på lillehammer! Enda ett kupp, bare 199 for denne også! 
Kjole fra Vero Moda! Bare 260 kr, er ikke ille det heller for en kjole! 


Og to luer fra Pieces og glitter! Måtte jo ha en som kunne passe til jenny skavlan jakka, og en til de to nye pelsjakkene, hoho! Nå har jeg tre pelsjakker faktisk, så tror ikke jeg trenger flere nå. Men jeg elsker dem alle sammen!  Men nå er det stopp på shopping for en liten stund, resten må gå til førekortet! Blir eventuelt bare ett skopar, haha! 
Dro en tur på CC sammen med Anne Lise. Kjempe koselig! Gikk bare å kikka rundt, var ikke så mange folk heller, og da er det så behagelig å bare gå å tusle rundt. jeg klarte å finne meg noe nytt, selvfølgelig. To nye overdeler, for bare 250 kr til sammen, er ikke så ille det! 
Sånn ser denne ut bak, foran er den helt enkel med to lommer! 
I går etter jobb gikk jeg på CC sammen med bestemor og mamma. Måtte jo se om det var noe fint tilbud rundt om kring, og jammen meg fant jeg ikke de kule skoene jeg har hatt lyst på fra dag en på halv pris! Woho! 


Gleder meg til å bruke de! Klarte til og med å kontrollere meg selv, jeg fant masse jeg kunne kjøpt. men jeg skal ærlig innrømme at jeg har blitt veldig flink til å tenke over hva jeg kjøper, så har vært veldig lite shopping på meg i det siste. Bare måtte ha disse skoene, hihi. Må ha bare må ha! 
Så nå kan bare nyttårsaften bare komme, for nå er kjolen i boks! Jepp, som jeg skrev i forje innlegg så har jeg endelig fått kjøpt meg det jeg hadde i posen på jobb. Og deriblant var kjolen jeg har planer om å ha på nyttårsaften. Det er nyttår og man skal jo feire året som har gått og at det kommer et nytt som i år skal bli så mye bedre enn det som har vært! Håper virkelig det i hvertfall. Misforstå meg rett, jeg har hatt et supert år, kost meg masse, blitt kjent med masse nye herlige mennesker, men har også hatt maange nedturer som jeg håper jeg kan slippe å ha i 2012! 
Så da skal man feire i denne herlige glittrende kjolen fra Vila.

Elsker virkelig kjolen, og klarer nesten ikke vente til å få brukt den! 
I går fikk jeg endelig kjøpt meg det jeg har hatt i posen min på jobben. Fikk nemlig lønning i går, så da var det egentlig bare å kjøpe det med en gang! Litt godt med noe nytt, selv om det nesten bare er klær jeg ikke får brukt så ofte, haha! Men det er jo typisk meg det. Har også hengt av noe på vero moda som jeg håper jeg får kjøpt snart. 

I dag har vi drivi å tatt rundvasken før jul, og jeg har ryddet på rommet mitt. Kan endelig se sofaen min igjen, deilig! 
Love this! 
Nå er jeg endelig hjemme etter en laaang dag! Først skole fra kvart på 8 til halv 2, så dro vi rett på senteret for å kikke etter kjole til Randi og mor hennes. Så nå har vi gått og tråkket rundt siden kvart på 2 til halv 7! Randi og jeg gikk i absolutt alle butikkene på CC for å finne kjole til henne til julebord i helga. Uten noe hell! Fant særiøst ingenting. Vi gikk derfor tilbake der jeg jobber, på Vila. Vi plukka med oss noen kjoler og gikk i prøverommet. Og endelig fant hun seg noen. Fant faktisk 3!! Men var bare to som ble med hjem.

Jeg fikk også handlet med meg en kjole selv om det ikke var min tur til å shoppe, men klarte selvfølgelig ikke dy meg. Måtte kjøpe kjolen før nyttår uansett, og da kunne jeg jo bare kjøpe den nå og bruke den til helga! Her er en sniktitt på hva jeg fikk med meg hjem. 
Hårfarge / kjole / Bandeau

Her om dagen kjøpte jeg denne kule barte ringen, elsker den! Fra gina tricot 

Da er det meste klart til helga med antrekk osv, må bare finne ut åssen sko jeg skal bruke til kjolene! 
I dag har jeg hatt fri fra skolen, noe som var utrolig digg! Fikk sovet lenge i dag, så har ikke vært såå trøtt i dag. Når jeg sto opp var det bare å sette på musikken så høyt jeg kunne og starte å vaske. Vasket kjøkkenet og badet før jeg begynte å fikse meg til en tur på CC med bestis.

Skal som sagt i barnedåp på søndag, og ettersom jeg uheldigvis ikke fikk på meg bunaden min, måtte jeg finne en kjole. Og kjolen jeg bestilte fra Nelly ble alt for trang, så da måte jeg finne en annen en. Og til slutt klarte jeg heldigvis å finne en, og heldig som jeg var så fant jeg den på jobben min, så da ble det jo en fin kjole til en billig pris! 
Etter mange timers gåing, satte vi oss ned på Lasse Liten og ventet på at bussen skulle dra. Var en kjempefin tur, og jeg er super glad for at jeg fant meg en kjole. Og også en billig helt greit fin strikkegenser, fra gina. 

Sånn ser da genseren ut. 

Kjolen får dere se på søndag når jeg skal ha den på meg. Nå skal jeg finne senga og se på torsdagskveld fra Nydalen. Natta! 
Jeg skulle være med Sina en tur på cc i dag, fordi hu bare skulle kikke litt. Jenta hadde nemlig endelig fått penger etter mange uker som fattig! Men det det endte opp som var jo ikke bare noe nytt på hu, men også meg. Men jeg er ganske så fornøyd med det jeg fikk med meg hjem! Sports bh'n kjøpte jeg i rosa, egentlig bare fordi Sina sa jeg måtte det, haha! Fikk endelig kjøpt meg den kick buksa! Og heldig om jeg var fikk jeg 50 % pga lapp som var med i Mag, bruker alltid de lappene på bukser på bikbok, yndlingsbuksene mine! Og den der er nok min nye favoritt tror jeg! 
Var i Sverige i helgen, hadde lånt kamera til Ingveig for å ha med på turen, rakk å komme frem til campingplassen så gikk det strømtomt! Og ikke funket min lader på hennes batteri, så ble veldig dårlig med bilder. Ettersom mitt objekt er ødelagt på mitt kamera, og jeg bare har det giiga, må jeg bruke det vanlige lille som tar kjempe dårlige bilder.. Men dere skal få se noe av det jeg kjøpte med meg hjem hvertfall! 


elsker de her, klarer nesten ikke vente til å bruke dem :D  
Helt enkel kjole med glidelås fra gina, hurra for bra bilde! 


Denne elskbare genseren kjøpte jeg p NewYorker sammen med en svart hettegenser med pels inni! :) Har også kjøpt en topp fra bikbok, får ikke tatt bilde av den ettersom jeg er litt usikker på hvor mamma har lagt den, haha! Også undertøy og en piercing! 
Jeg har tatt en olajakke jeg aldri brukte, klippeet av armene, sendt den i vaskemaskina med klor for å bleke den ( det har egentlig sina gjort for meg!), og nå har jeg satt på den nagler! Det neste som mangler, er å sette seg ned med sandpapir og slite den litt her og der så blir den perfekt!

FØR! Altså før det ble satt på nagler! Skal se om jeg får tatt bilde av sånn den var før, ettersom søstern har lik!


ETTER! 
Pluss at det er fire nagler bak! Hva syns du?
I går var Randi og Ingveig hos meg! Vi spiste taco og koste oss kjempe masse. Så to filmer også, som kan diskuteres om hvor bra de var. Kan vel si jeg små angrer meg for at jeg kjøpte dem, og ikke leide dem. Men samme det, de passer fint inn i film''samlinga'' mi (haha). I dag skal jeg nok bare slappe av, og se på Vampire Diaries.

Har fått kjøpt meg litt nytt, men nå skal det ikke brukes mer, prøve hvertfall!


Det er de to filmene vi så! Også vampire diaries.


Topper / bikbok - skjørt / gina


H&M

Nå skal jeg ned til Shanty som bjeffer noe syyykt.. Og se på Vampire Diaries! ha en super dag alle sammen!
Image and video hosting by TinyPic
Jeg heter Silje Marie og er 19 år,bor på Toten. Er det noe du lurer på kan du kontakte meg på s_kyseth@hotmail.com.

Legg meg til som venn


ARKIV

· April 2012 · Mars 2012 · Februar 2012 · Januar 2012 · Desember 2011 · November 2011 · Oktober 2011 · September 2011 · August 2011 · Juli 2011 · Juni 2011 · Mai 2011 · April 2011 · Mars 2011 · Februar 2011 · Januar 2011 · Desember 2010 · November 2010 · Oktober 2010 · September 2010 · August 2010 · Juli 2010 · Juni 2010 · Mai 2010 · Mars 2010 · Februar 2010 · Januar 2010 · Desember 2009 · November 2009 · Oktober 2009


KATEGORIER

· Bøker · ferie · Forside · Hverdag · Mitt 2011 · Mote · Movies · Music · New in · om meg · Outfit · Party · Photo · Russetiden 2011&2012 · Shanty · spørsmål · Vila

LINKER

· Barbiegirl - Emilie Flatner · Cecilie M · imfancy · Lisa Elnæs · MEWKiD · Monika Solveig · Tine Linea

DESIGN

Designet er laget av Katrine.

hits