endelig har jeg bursdag! wohoo, har gledet meg så sykt til denne dagen. jeg blir nitten, en ganske kjedelig alder å bli.. men hva har vel det å si? jeg har bursdag, og det er miin dag, hihi. jeg elsker rett og slett å ha bursdag, syntes det er så koselig! så i kveld skal det feires med go'folk! klarer nesten ikke vente til kl slår 19! 


Hadde aldri planer om å skrive om det her på bloggen, pga familie som leser, men jeg må bare få det ut på en eller anna måte, jeg har aldri vært veldig personlig på bloggen min, og jeg veit ikke om jeg noen gang kommer til å bli det heller, mye pga at jeg bor på et lite sted, men på en eller annen måte må jeg få ut noe.. (så family, ikke spør, virkelig!!!)
Hater virkelig å bo på dette lille stede her, ting sprer seg som sykdommer.. Folk ser eller hører en ting, så vet hele 'verden' det.. Og ikke bare det, men det er jo ikke sant sånn det kommer ut til de andre menneskene heller, alt er bare helt vridd på, snudd på hodet, gjort om til noe det ikke er det i det hele tatt. Det er slike små ting som kan ødelegge, og de ødelegger stort.. Akkurat nå har jeg ikke ord for hva jeg føler av sinne, sorg.. Får lyst til å bare pakke sakene mine og dra så langt bort jeg kan, bort fra alt og alle.. Bare glemme alt som har med denne plassen å gjøre, og komme meg unna. Unna alt dritt! Jeg er drit lei.. totusenogelleve var et kjempe fint år, men også et ord med mye vondt, håpet at totusenogtolv skulle bli helt annerledes, men det ser ikke slik ut, hvertfall ikke enda. 
Oj, denne har jeg egentlig aldri tenkt så mye på. Jeg faller for de guttene jeg faller for, de kan være så forskjellige.. Jeg kan falle for to helt forskjellig type gutter.

1. Det første alle ser er som regel utseende. Dette er jo viktig, for du skal jo være fysisk tiltrukket av den du skal være sammen med, men jeg vil ikke si at det er det viktigste. Jeg blir fort tiltrukket av høye, mørke gutter.

2. Vær deg selv! Ikke prøv å være noen du ikke er for at jeg skal like deg. Jeg vil like deg for den du er, og ikke noen andre! Og by på deg selv! Ta initiativ til å snakke, si noe morsomt, bare gjør ting så stemningen ikke blir så klein. Men IKKE vær for pågående, da lurer man på om du bare er ute etter en ting, og det er ikke så veldig tiltrekkende.

3.Utstråling. At han har en fin utstråling er virkelig ett pluss. Det utgjør så mye, og det spres så lett videre. At han klarer å gjøre dagen min bedre ved å bare være seg selv. Med et nydelig smil og rett og slett en fantastisk utstråling.

4. Han må være åpen og ærlig. Hvem vil vel være med noen som juger. Han skal ikke ville skjule noe for meg. Jeg blir veldig fort sjalu som skrevet lenger ned, derfor er ærlighet veldig viktig for meg.Utroskap og løgner er noe av det værste jeg vet, og spesielt utroskap tror jeg ikke at jeg hadde klart å tilgitt. Det er en grunn til at han først var utro, og det kommer ikke til å endre seg.

5. Jeg liker gutter som vil vise at jeg er hans jente, at han vil vise meg frem til andre. Og ikke legger skjul på at han har kjæreste. Det er ikke noe gøy med noen som bare vil sitte hjemme, være alene hele tiden og ikke dra ut å være sosial med andre, lyver om hvor han er når han er hos deg. Han skal være stolt av at du er hans jente.Ikke vær flau over hvordan jeg er!

6. Vise at han er glad i meg. Det er bare små ting som kan overbevise meg om at han virkelig bryr seg. At han gjør søte ting mot meg, gir meg komplimenter. Bare en liten ting utgjør så utrolig mye. Små ting får en til å smile, og det smile kan vare lenge.

7. Jeg tiltrekkes av badboys.. Av en eller annen grunn. Det er utrolig dumt, for det er de som virkelig sårer. Men det er noe man ikke tenker på i det minuttet, du er så forelsket at alt er bare en seng på roser. Tror vi tiltrekkes av den måten de er på, de er flinke til å gi deg komplimanger og gjør så du føler deg spesiell for dem, men senere så viser det seg desverre at mange bare er ute etter en ting.

8. Vær der for meg hvis jeg trenger noen å snakke med. Det er utrolig godt å kunne ha noen å snakke med om ting som du kanskje ikke vil snakke med andre om. Du har jo alltids venner, men noen ganger trenger man kanskje noen andre. Som kjæresten din. Du skal kunne snakke med kjæresten din uansett hva det er. Dette tror jeg er veldig viktig for at et forhold skal vare.

9. Gi meg komplimenter. Det kan virkelig gjøre dagen så mye bedre. Vis at du liker meg for den jeg er, og at du ikke vil at jeg skal være noen andre. Du skal heller ikke si for mye, da kan man begynne å lure om det er bare for å si det, for å smiske med meg.

10. Han burde ha ambisjoner. Han burde ha mål i livet, om hva han vil drive med, lyst til å få seg en ordentlig jobb. Ikke bare drite i hva som skjer og planer om å sitte i kassa på Kiwi resten av livet.
Åh, denne blir vanskelig. Jeg tror ikke jeg har noen sånne faste favoritt sanger. Men kan nevne noen av dem jeg ikke blir lei! Og som jeg bare elsker sangen eller at teksten er utrolig fin.


1. Rihanna - Only girl / Jeg elsker den sangen. Den er for det første drit bra og høre på, og passer til alt syns jeg. Også er teksten bra.

2. Nelly - Just a dream / Liker denne sangen pga teksten egentlig, er kanskje ikke av de beste sangene, men som sagt så syntes jeg teksten er fin.

3. Eminem ft Rihanna - Love the way you lie/ Just Love t!

4. Shontelle - Impossible

5. Bruno Mars - Just The Way You Are / Har dere hørt teksten eller. Den er jo så søt. Tenk å ha en sånn gutt, som sier så mye fint til deg hele tiden. Og bare sitte ved siden av hverandre i evigheter og bare se på hverandre.

6. Alicia Keys - Try Sleeping Whit A Broken Heart

7. Eminem - Superman / Det er en tekst av eminem, trenger jeg si mer?

8. Eminem - Not Afraid / Det samme her egentlig.

9. Rihanna - Russian Roulette / Bare digger sangen. Og dama. Tenk hvor mye hun har vært igjennom! Hu er bare helt rå.

10. Keri Hilson - I like / Her har jeg egentlig aldri tenkt over teksten no særlig, jeg bare digger sangen. Og egentlig hele dama!

Ble vist mange jeg ikke hører så mye på hele tiden nå om dagen, men tror nok at de her er de beste. Men de fleste av dem liker jeg fordi sangen rett og slett bare er bra, og noen der tekstene er så utrolig fine og jeg kjenner meg igjen i mange av dem. Og kan endten søke trøst, eller høre på når jeg er i vonde stunder. Også til slutt vil jeg bare si at jeg bare elsker musikk videoen på Live Your Life med T.I, å se hvor takknemlig hun jenta er for alt hun får, du ser hun setter så utrolig stor pris på alt. Alle skulle virkelig vært som hun!
1. Mobilen min. Den er noe av det beste jeg har. Jeg klarer meg en dag uten, det gjør jeg nok. Men det er utrolig kjekt å ha muligheten til å kunne få tak i dem du vil med en gang. Skjer det noe er den redninger. Jeg er jo også mulig å få tak i hele tiden hvis noe skulle dukke opp. Så mobilen min er nok et mnust i min hverdag.

2. iPod'n min. Musikk kunne jeg ikke levet uten. Det går aldri en dag uten at jeg hører på musikk. Den ligger alltid i jakka, veska eller sekken. Og er virkelig med med overalt! Er veldig kjekk å ha når jeg kjeder meg, eller trenger litt oppmuntring!

3. Data'n min. Uten data'n hadde jeg ikke hatt noen steder å lagret alle de tusen bildene jeg tar.

4. Internett. Tenk hvor mye du kan finne på nettet. Det er også et sted å være sosial med venner og bekjente. Det kan hende du ikke har muligheten til å dra ut, men da kan du alikevel få vært sosial. Du får vite masse nyttig, du kan lese nyhetene, sjekke været, kino, bussruter, finne telefonnummre du ikke vet hvem som eier, og ja masse masse mer!

5. Venner. Venner er noe av det viktigste jeg har, eller det er det viktigste! Uten venner aner jeg virkelig ikke hva jeg hadde gjort! Venner er utrolig viktig å ha uansett alder, funksjon eller kultur. Alle trenger noen de kan snakke med og dele ting man ikke vil dele med andre. Jeg hadde ikke klart å kommet meg gjennom alt det jeg har gjort i livet mitt hittil. Så alle vennene mine: Jeg er utrolig glad i dere!

6. Mat og drikke. Jeg hadde jo ikke suttet her å skrevet dette til dere hvis det ikke hadde vært for at jeg hadde hatt mat og spise og drikke og drikke.

7. Kameraet mitt: Hvordan skal du få samlet på minnene dine hvis du ikke hadde hatt et kamera? Mitt kamera er som regel med meg overalt jeg er for å få fanget opp minner jeg vil kunne se på og minnes tilbake på når jeg blir eldre. Jeg elsker å se på bilder som er fra året før eller seinere, sitte å tenke på hvordan den dagen var og hvor fint eller tris jeg/vi hadde det!

8. Huset mitt. Hva skulle jeg gjort hvis jeg ikke hadde hatt et sted å bo? Jeg kan ikke se for meg hvordan det hadde vært å bo på gaten. Utrolig glad for at jeg slipper det. Har virkelig vondt av alle de som ikke kunne oppleve det å ha et godt sted der du kan føle deg trygg.

9. Transportmidler. Det er utrolig kjekt å ha noe som gjør det lettere å komme til andre steder, endten du skal langt bort eller bare et lite stykke.

10. Sommer og sol. Tror ikke jeg hadde klart å levd uten å ha sol, varme og sommer. Jeg takler ikke å ha det kaldt og sitte å fryse. Liker virkelig best sommer og sol og varme. Må ha det bare må ha det!

Og enn ekstra ting: KLÆR! Hva skulle man gjort uten dem, kunne jo ikke gått rundt naken!
Først må jeg bare si sorry for at jeg ikke kom med mine to ønsker i går, jeg var bare så utrolig trøtt og sliten etter skole og jobb hele dagen, så orket ikke. Og hjernen ville ikke tenke. Så da får dere de heller nå.

 


 

1. Jeg skulle ønske jeg hadde et helt perfekt liv. At alt bare var slik jeg ville at det skulle være.At jeg var 100 % lykkelig hele tiden.

2. Jeg ønsker meg masse penger, skulle ønske jeg ikke trengte å tenke på at det og det koster så og så mye. Jeg kunne kjøpt meg det jeg ville, hus, bil, hytte/sommerhus, klær (!), sminke og alt jeg kunne ønske meg. Slippe å tenke på at man ikke har råd. Skulle også gitt masse penger til fattige barn i andre land.

3. Jeg ønsker meg en egen leilighet. Et sted hvor jeg kan være helt for meg selv, ha det akkurat slik jeg selv vil ha det. Føler jeg trenger dette, og håper ikke det blir alt for lenge til.

4. Skulle ønske verden kunne vært et fredfult sted. Uten krig, og uten at vi skulle ha fordommer mot hverandre.

5. Jeg skulle ønske jeg hadde hatt mye bedre tid. Tiden flyr så utrolig fort, jeg er sytten snart atten. Ungdomstiden er snart over og man må begynne å være litt mer særiøs i forhold til forskjellige ting. Det er så mye jeg føler jeg har gått glipp av i løpet av disse sytten årene. Har mange år igjen å leve, men det er ting jeg ikke har fått gjort i denne tiden som ikke passer seg å gjøre i de mange neste. Ungdomstiden er som sagt over snart og det er så mye jeg har gått glipp av i denne tiden føler jeg..

6. Jeg skulle ønske jeg viste akkurat hva jeg ville bli. Tror skolen og slik hadde vært mye lettere da. Når jeg virkelig brenner for noe! Å være 16-17 år og skal bestemme hva du skal drive med resten av livet er en veldig vanskelig avgjørelse for noen, mens andre er det veldig lett. Noen brenner virkelig for noe, og andre ikke - og jeg er en av dem.

7. Jeg skulle ønske det ikke fantes ting som gjorde livet så vanskelig for oss mennesker. Tenk hvor mye bedre det hadde vært for de hjemløse og fattige, de hadde hatt det så mye bedre.

8. Jeg skulle ønske jeg kunne hjulpet alle fattige barn, gitt de et hjem, mat og spise og den omsorgen de trenger! Syntes det er helt forferdelig å se på barna som er hjemløse, ikke har mat de kan spise, nesten ikke klær og ingen foreldre.

9. Skulle ønske alt var mye enklere. Alt var så mye enklere når vi var mindre. Hadde ingen bekymringer og alt var bare topp. Skulle ønske alt kunne vært så enkelt som det en gang var.

10. Jeg skulle ønske vi kunne slippe og oppleve alt det vonde som skjer med oss. At vi kunne slippe å gå gjennom vonde tider med mye sorg. Alle burde i hvert fall ha noen som kan være der for dem, så de slipper å gå gjennom den alene. Men aller helt skulle jeg ønske vi slapp det alt sammen!
1. Falske mennesker. Det fins ikke noe værre enn det, og jeg har desverre opplevd så alt for mange av dem! De bare leker som de er de søte og snille menneskene, men så fort vi snur ryggen til dem slenger de masse dritt. De sier en ting, men gjør en helt annen.

2. Jeg liker ikke mobbing. Dette skjer jo både fysisk og psykisk, og begge er like ille syns jeg. Bare det å få stygge blikk, nedverdigene kommentarer, eller å bli latterliggjort er aå absolutt ikke gøy, men det er like ille hvis du ikke blir inkludert, eller ingen vil snakke med deg. Vi gjør alle utrolig dumme ting, jeg vil nok tro at alle på en eller annen måte desverre har mobbet en eller flere personer, endten det er ubevisst eller bevisst.. Men det burde ikke være sånn!

3. Sjalusi. Jeg er en person som blir lett sjalu. Jeg sier kanskje at alt er greit og slik, men innerst inne er det ikke alltid det. Det dumme er at det som regel ender med at jeg blir såret, og blir da som regel sur. Stenger meg kanskje mye inne også, så personen det gjelder får ikke så mye ut av meg. Den dumme sjalusien ødelegger så alt for mye..  På en annen side av sjalusien så er det jo godt å vite det at andre er sjalu på deg, du får en sånn god følelse.

4. Jeg liker ikke kjærlighetssorg. Det å sitte igjen med den følelsen er helt forferdelig. Det svirrer så mange tanker rundt i hodet. Og følelsen av å savne noen, sviket og skuffelsen, det å ha mistet noen.. For noen tar det utrolig lang tid å komme seg gjennom den, mens for andre går det veldig fort. Og i denne tiden er det så utrolig mye følelser, men ingen av dem er positive.

5. Hater å være trøtt.. det er så slitsomt, og selv om du er dødstrøtt klarer du ikke å legge deg tidlig, og da blir du like trøtt dagen etterpå. Spesielt når man er på skolen..

6. Jeg liker ikke når vi får alt for mye lekser, hele dagen går med på å sitte med det der. Greit at det kanskje er nytting for oss, men det finnes jo grenser på hvor mye vi skal få da. Og vi har kanskje bare bruk for halvparten av det vi lærer oss..Det er helt greit med lekser, men kunne begrenset det litt bare.

7. Jeg liker ikke å ikke ha penger. Det er så utrolig kjedelig å ikke ha mulighet til å kjøpe det du vil. Og har du enger burde du helst ikke bruke de, men spare. Noe jeg ikke klarer! Man skulle vært rik.

8. Liker absolutt ikke mennesker som lyver. Det er det værste jeg veit. Desverre gjør jeg det selv også, men det er utrolig sjeldent. Man kan jo alltids ta en liten hvit løgn. Men noe mer enn det.. Nei! Ærlighet varer lengst. Tenk på alt som kan bli ødelagt pga en liten ting.

9. Jeg liker ikke Klein og dårlig stemning. Det  å komme opp i en situasjon hvor hele stemningen rett og slett blir klein. Det er grusomt og man aner ikke hva man skal si eller gjøre, og som oftest blir gjerne stemningen dobbelt å klein hvis man forsøker å forandre på den.

10. Stress, jeg liker ikke å stresse. Det er bare såå.. stressende! Og når du først stresser, så skjer det så mye som gjør at du stresser enda mere.. Bah, stress liker vi ikke!
1. Jeg elsker vennene mine! De er det aller kjæreste jeg har! Jeg aner virkelig ikke hva jeg skulle gjort uten dem. De er der alltid for meg om det er noe, uansett. Er jeg i dårlig humør får de meg lett i godt humør igjen. Har jeg en dårlig dag gjør de den alltid bedre! Er bare en ting jeg kan si til dere, jeg virkelig elsker dere, og setter så utrolig stor pris på dere.


2. Jeg elsker familien min. Spesielt søstrenen mine! De er nok de beste man kan få tak i. Elsker da også selvfølgelig mine to søte tantunger! Jonathan & Sebastian! Familie er jo veldig viktig også!

Guttene har blitt mye større nå da!


3. Jeg elsker musikk. Det går ikke en eneste da uten at jeg hører på musikk. iPod'n min er med meg overalt, så jeg alltid kan høre på musikk når jeg føler for det. Jeg finner ofte trøst i mange sanger. Er så mange sanger som passer til humøret mitt som jeg har akkurat da. Og sanger kan løfte på humøret, men det kan også gjøre så man begynner å tenke på ting. Men musikk er et must i min hverdag!


4. Jeg elsker forelskelse. Følelsen man har i magen når man er forelsket er så utrolig god. Går med en god klump hele tiden og deilige sommerfugler som svirrer rundt hele dagen. I forelskelsen er nærvøsiteten noe positivt også, også er det jo den spenningen, den er herlig!


5. Jeg elsker å se på filmer. Spesielt skrekk filmer. Liker egentlig alle slags type filmer, men spesielt skrekk og grøsser. Liker å sitte å være redd og skvette, også er det jo ekstra koselig å sitte inni en god armskrok samtidig.


6. Jeg elsker sommer og sol. Elsker det å kunne slippe å drive å ha på seg så utrolig mye klær her dag. Det er så deilig å bare stå opp om morgenen og bare kunne gå rett ut i sola. Alt er så koselig da også. Blir ofte mange sene fine kvelder ute i solnedgangen, mange badeturer og masse masse moro. Og sitte og spise jordbær, det gir meg virkelig en god sommerfølelse, og selvfølgelig reker!


7. Jeg elsker One Tree Hill. Det er  den beste serien som finnes. Det er utrolig bra, fint, trist, masse spenning og det har alt. Jeg syntes også det er veldig lærerikt! Det er selvfølgelig bare skuespill, men de er masse der som er så realistisk at det treffer deg rett i hjertet. Jeg har ledd, smilt, vært glad og felt sikkert hundrevis av tårer gjennom de episodene jeg har sett!


8. Jeg elsker elsker å resie, type syden, og shoppingsteder. Elsker vel egentlig bare rett og slett å reise. Uansett hvor det er. Men det må være muligheter for å gjøre ting jeg liker.


9. Jeg elsker å ha det bra, og ikke ha en dårlig dag. Elsker dager hvor alt sammen er perfekt! Ikke noen bekymringer eller noen ting!


10. Og til slutt, jeg elsker kindermaxi! Det er bare den beste sjokoladen. Bare så utrolig dumt at den ikke varer noe lenge. Tror jeg spiser en kindermaxi hver dag!

 
  • Navnet mitt er Silje Marie Kyseth og er 17 år. Har bursdag i februar, så blir 18 om ikke så aalt for lenge. Har en lillesøster og tre storesøstre. Jeg er tante til verdens to herligste og søteste gutter! Jeg bor på et lite sted på Toten som heter Raufoss. Går barne og ungdsomarbeider 2. året.
  • Min naturlige hårfarge er kommunegrå (tror jeg), men bleiker det lyst.Passe langt og alt for slitt..  Er ca 168 cm over bakken. Har grønn/brune øyne.
  • Jeg kan være ganske sta og vrang. Har jeg rett så har jeg rett!
  • kan være veldig følsom. Selv om jeg sjeldent gråter foran andre, så gråter jeg veldig lett, og kan i perioder gråte ganske ofte. Blir kanskje lett såra. Også holder jeg som oftes ting inne for meg selv hvis det er noe, noe jeg ikke annbefaler, for da blir alt bare værre..
  • Jeg kan kanskje være litt slitsom, blir utrolig fort hyper av bare en liten sjokolade, og da kan jeg trøkke ut så utrolig mye rart at jeg aner ikke hva jeg sier eller gjør selv. Dette er egentlig utrolig flaut!
  • Jeg er en veldig empatisk person. Syntes det er(eller som regel) lett og sette meg inn i andre sine situasjoner. Og jeg er derfor ganske lett å snakke med, i følge mine venner i hvert fall. Og da er jeg vel det, er jo dems sin mening om det som skal ha noe å si.
  • Jeg har en tendens til å se og tenke negativt om alt.
  • Har vanskligheter for å stole på folk. Har opplevd så utrolig mye som gjør at det er blitt sånn .. Og er det fortsatt, og da ikke bare ting med meg, men også mine venner. Dette påvirker meg veldig, folk viser virkelig hvem de er noen ganger. Noe som egentlig er veldig bra. Har da også vanskeligheter for å tro på folk.
  • Jeg kan bli ganske fort sur/irritert. Har også da tendensen til å være ganske så langsur for kanskje bare en liten ting. Dette er absolutt noe negativt! Å må skjerpe meg!
  • Og til slutt: Jeg er egentlig en utrolig blid og livelig jente. Men er det rart, når du er i et så godt miljø med gode venner, klassekamerater osv. Har også verdens 'beste' humor! Og utrolig tullete..

Fikk du vite noe du ikke viste?
Image and video hosting by TinyPic
Jeg heter Silje Marie og er 19 år,bor på Toten. Er det noe du lurer på kan du kontakte meg på s_kyseth@hotmail.com.

Legg meg til som venn


ARKIV

· Mars 2012 · Februar 2012 · Januar 2012 · Desember 2011 · November 2011 · Oktober 2011 · September 2011 · August 2011 · Juli 2011 · Juni 2011 · Mai 2011 · April 2011 · Mars 2011 · Februar 2011 · Januar 2011 · Desember 2010 · November 2010 · Oktober 2010 · September 2010 · August 2010 · Juli 2010 · Juni 2010 · Mai 2010 · Mars 2010 · Februar 2010 · Januar 2010 · Desember 2009 · November 2009 · Oktober 2009 · September 2009


KATEGORIER

· Bøker · ferie · Forside · Hverdag · Mitt 2011 · Mote · Movies · Music · New in · om meg · Outfit · Party · Photo · Russetiden 2011&2012 · Shanty · spørsmål · Vila

LINKER

· Barbiegirl - Emilie Flatner · Cecilie M · imfancy · Lisa Elnæs · MEWKiD · Monika Solveig · Tine Linea

DESIGN

Designet er laget av Katrine.

hits