Tenkte bare å vise dere antrekkene jeg hadde når vi var på tur i København. Jeg er klar over at det er blitt mye innlegg om denne turen og lite om alt mulig anna .. Men det er rett og slett fordi jeg ikke har noe å blogge om om dagen .. Håper det ikke gjør noe forde :)Hatt en kjempe fin dag på skolen, nå skal jeg lage middag til meg og lillesøs, hamburger. Er så utroolig sunne når mamma er borte! haha. Kl 5 drar jeg til gjøvik for å jobbe fra seks til åtte! Ha en super ettermiddag og kveld søtinger! Jente mi har bursdag i dag, så da dro jeg til Gjøvik for å spise en deilig lunsj med hu i byen. Var kjempe koselig, ser hu jo nesten ikke lenger, så når vi først ses, er det alltid super koselig! 
deilig rekesmørbrød! 

herlig vær ute i dag også! begynner virkelig å få en skikkelig vårfølelse! uheldigvis fant vi ikke et sted hvor vi kunne sitte ute i sola.. men det får vi ta igjen en annen gang! 
magen begynner å rumle, så tror jeg skal gå og lage meg litt mat, finne noe fint no å se på tv og kose meg resten av kvelden!  
bedre sent enn aldri, det er nemlig Irene som har hatt bildene siden forrige helgs julebord, derfor er det veldig sein oppdatering på dette, men som sagt, bedre sent enn aldri. 


Nå drar jeg snart for å vorse med jentene på vila! Bortsett fra Sarah .. Men koselig skal det bli uansett, etter det går turen til spiseriet på cc-fest! Krysser fingra for at det blir en bra bra kveld! Skal ha convers til, for å gjøre det litt kult, og ikke veldig pynta. Kjolen har glidelås bak, derfor er den også litt kul, og bare ikke pynta! Orker heller ikke høye hæler i kveld! Ha en fin lørdag alle sammen!

Elsker virkelig denne jakka jeg kjøpte på fretex! 
Lå og skulle prøve å lese litt naturfag, fikk lest ett avsnitt før jeg sovna, det sier litt om hvor spennende stoffet er! Men, det hjelper ikke, må fortsatt få lest litt til, så får bare bite tennene sammen, kanskje finne en kopp kaffe og sette seg i go stolen 
Nå er endelig dagen vi har ventet på her, nemlig selveste julaften! Jeg er ferdig med en koselig dag på jobb, og klar for å innta sofaen en god stund fremover! 

Jeg så sånn her ut på jobb i dag, elsker kjolen, og strømpene. Kjolen kostet 75,- på HM, og strømpene 19,- på bikbok, for ett kupp! 
Ha en super dag! 
I dag har jeg vært på jobb i hele dag. Jenny (dagligleder) hadde bursdag i dag, så hadde vært å kjøpt muffins og tent lys, og gratulerte henne med. Hihi, så GRATUERER MED DAGEN JENNY! 

Jobbdagen har på en måte vært kjedelig, det er kjempe lite folk til å tenke på at det er dagen før julaften og alle må forte seg å kjøpe ferdig alle gavene, men det virker som om alle er tidlig ute i dag, så de får slappet av de to siste dagene. Men har alikevel vært koselig på jobb Gleder meg til morra dagen også. Blir først pepperkaker og gløgg på Vero Moda for oss Backe ansatte, også er det jobb i tre timer, før det er hjem og slakke med julefilm og god mat, og til slutt pakker, hihi!  

Slik så jeg ut i dag. Hjemmelaget shorte med påsatte nagler, love it! 

Nå skal jeg sove og gjøre meg klar for en koselig dag på jobb i morra! GOD JUL ALLE SAMMEN! 

I helga har jeg bare vært på julebord og jobb. Fredag var jeg på julebord på sillongen, lørdag jobb og julebord med jentene rett etter jobb, også jobb igjen i dag. Så nå skal jeg si jeg er ganske så utslitt. Gleder meg til en rolig helg neste helg! På julebordet på sillongen hadde jeg denne paljett kjolen fra Vila. 
Og på julebordet sammen med jentene hos Malin, så jeg sånn ut. 

Elsker virkelig denne kjolen! Denne fikk jeg av mamma og lillesøstera mi, lillesøstera mi var så snill at hu hadde sagt til mamma at jeg ville ha den, og da hadde hun gitt mamma penger så de kunne kjøpe den til meg. Hihi. 
I dag har jeg vært i barnedåp til søskenbarnet mitt Malene. Første gangen jeg så hun, og hun var jo rett og slett verdens søteste. Hihi!
Kjole // vila Sko / din sko (?) 
På fredag var vi på pizza og drikking hos Ingvild M, var kjempe koselig og koste oss masse! Jeg smakte også den beste vinen jeg har smakt til nå (ikke det at jeg har smakt så mange men, så den skal kjøpes mer fremover!). Vi satt og snakka og bare kosete oss egentlig, før vi dro en tur ned til byen. 

Veldig gøy det som skjedde egentlig, vi møtte to engelskmenn som lurte på om vi viste om en bar eller noe, så sa vi at det var et sted som het Chaplin like oppå der så vi kunne følge de dit, og vi gikk og snakket med disse to guttene da, og snakket litt norsk oss jentene i mellom, og etterhvert spør vi hvor de bor (Oslo) og hvor lenge de har bodd der (3 år), også lurer vi på hvorfor de ikke kan norsk, og da får vi til svar: Kan norsk vi! Døds flaut ettersom vi har gått å snakket norsk oss i mellom for at de ikke skulle skjønne hva vi sa.. 

Slik så jeg da ut denne kvelden! 
Først må jeg bare si: JEG KOM IKKE OPP I MUNTLIG! Jeg er seriøst overlykkelig! Jeg var så uheldig at jeg kom opp i fjor, så var sikker på at jeg kom opp i år å, men heldigvis så slapp jeg det!

Men ja, i går var vi på kose klassetur til Oslo! Dro dit bare for kosens skyld, for å shoppe. Det ble da litt nytt på meg, selv om det ikke ble så mye, det var egentlig så veldig mye fint jeg fant. Men det var en kjempe koselig tur! Jeg & Sina kjøpte oss også sushi for å smake på det, har alltid hatt lyst til det, og det hadde hun også, så da bestemte vi oss for å kjøpe det! Godt? Neh, ikke så veldig akkurat. men det fins flere typer, så jeg gir ikke opp! Jeg vil nemlig like sushi.


Det første vi gjorde var å spise frokost på Burger King! Og senere ble det middag på mc'ern, utenom meg da!


Gårsdagens antrekk! Vesten har jeg klippet selv, var en ola jakka, også har jeg ogs bleiket den! Veldig fornøyd. 


Nye øredobber, som både jeg og Sina kjøpte! Elsker den!

På vei hjem kjøpte jeg gode, røde og saftige jordbær! Mmmmm

Elsker mitt nye blå skjørt! Er det ikke fint? Håper det kommer/er i mange flere freshe farger!
Hei igjen. Lenge siden sist igjen. For ca sånn litt siden, husker ikke når, forje uke? Eller kanskje uka før der? I hvertfall, jeg har vært på tusenfryd. Var slik telenor dag, så fikk gratis inngang ettersom søstern jobber i telenor. Var kjempe koselig, var søstern, Randi, John Kenneth & meg. Kjørte russebilen innover, og kan si jeg og randi hadde det rimlig gøy på hovedveien når vi sto i laaang kø! Haha!Slik gikk jeg kledd. Sykt deilig å gå uten russebukse når det var så bra vær! Glad jeg ikke hadde den på å, ettersom det var så mange små unger der.
Den skuffa...Gleder meg til jeg skal dit igjen, om det blir noe av i år, det vet jeg ikke men. Liker du deg på tusenfryd?
Nå reiser vi straks av gårde på bursdag til en gutt som heter Oliver. Mamma er enda ikke kommet hjem, så hu kommer nok litt for seint. Menmen, det er jo nesten vanlig det. Må nesten løpe nå. Ha en fortreffelig lørdag!

 
Dette var antrekket jeg hadde på meg mens vi gikk i byen, toppen og grå hettejakke er ny, som ble kjøpt i oslo, fordi det jeg hadde på meg (som kommer under), var ubehagelig å ha på med skinnjakka, og ble for kaldt uten skinnjakka, så da måtte jeg rett og slett finne noe annet jeg kunne ha på meg. sorry også for bilder uten fjes, men det blåser helt forferdelig mye her, så håret kom bare i veien, og jeg er utrolig sliten etter en lang dag i oslo som det kommer innlegg om straks.


Slik så jeg da ut før vi kom til byen.


I dag har jeg vært på CC med randi, måtte få tak i en singlet som jeg kunne ha under det jeg skal ha på meg i morgen, og endelig fant jeg slik jeg trengte! Så da var det i boks. Kjøpte meg også ny bukse, halv pris på verdesn beste bukser på BikBok, så der fikk vi et godt kjøp!


I helga feiret vi bursdagen til Ingveig, hu har bursdag i morgen, men den ble feiret i går! Det kommer bilder så fort jeg har fått mesteparten! Slik så jeg i hvert fall ut:
Hahahah, jeg ler, de var jo nesten prikk like! Jaja, man har jo en standar posè(eller åssen det skrives) Men slik så jeg altså ut denne kvelden!

Var på julebord med jobben i går, var kjempe koselig! Kommer bilder senere.

Heihei! Håper dere har hatt en fin dag så langt! Nå skal jeg begynne å rydde rommet mitt, også skal jeg støvsuge etterpå. Så blir det vel middag før jeg skal sette meg ned å kose meg med leksene mine! Åh som jeg gleder meg. I går skrev jeg en av verdens dårligste artikkler (som var norsk lekse), hvis den i det hele tatt kan kalles en artikkel. Kan vel ikke skryte på meg noe bra karakter der akkurat. Ha en fin dag videre å kos dere med dagens plan!


Kjole / Vero Moda Sko / Bianco
Heihei! Nå drar vi snart ut på middag hos en venn av oss. Gleder meg til å se det nye huset hans, hørt rykter om at det er skikkelig kult der! Også har han SVÆÆÆÆR tv, hihi! Kos dere i kveld!
Slik så jeg ut i dag, da dagen skulle gå med på å spise en deilig middag ute med mamma og dem, for å feire farsdagen, så dra på bursdag til storesøs! Hva har dere gjort på farsdagen?
Slik så jeg ut i dag. Har hatt en helt super kul dag på skolen i dag. Vært hospitering for 10. klassinger, så jeg og to andre søte jenter i klassa, Kamilla og Kristine, har hatt noen leker og bare hatt det gøy i dag.
Ja, slik så jeg da ut i dag når jeg var med go'jinta mi Randi på CC en dag! Var kjempe koselig, og fikk jo inn litt nytt i klesskapet mitt. Kjempe fornøyd med dagens kjøp i hvert fall! Neste shoppings tur blit til Oslo i desember tenkte vi. Gleder meg allerede! Jeg er blitt alt for glad i shopping, noe som egentlig ikke er så bra.. har det nok etter mor mi, hehe.

Nå sitter jeg her bare å slapper av egentlig, er blitt skikkelig tett i nesten IGJEN! Nå er jeg meget lei av å være syk, noe som ikke er bra at jeg allerede er. For jeg veit at jeg kommer til å være mye syk i vinter. Er alltid det, nesten hele vinteren. Er bare sånn at jeg går å er forkjøla og sånn hele tiden, men er ikke særlig digg det heller!

Beklager for at jeg ikke har gjort den utfordringen som jeg lovet dere at jeg skulle gjøre, men tenkte jeg kunne begynne den 1. Altså mandag!

Det er halloween denne helga, så i dag er det nok mange som har kledd seg ut og er ute å koser seg på fest med masse morsome, greie, kule og ikke minst skummle mennesker. Skulle ønske jeg kunne være med .. men er så sliten og tett at jeg ikke orker noen ting. Holde meg inne de neste dagene så jeg kommer meg på skolen igjen. Men nå sporer jeg litt av her, i morgen kommer det nok til å ringe på døra i ett sett med skumle barn som spør etter godteri, og da er det vel best at vi har litt å gi dem så vi slipper å få huset bombadert med egg.

Ikke verdens heldigste med trynet i dag, men jeg hadde det travelt, og var døds trøtt. Eller jeg er døds trøtt.


Har besøk av Simen, men det merker man jo ikke stort av, fordi han hjelper stefaren min med noe basseng greier. Så da får jeg sitte her alene og pusle med mitt, som da er inenting .. Vurderer å finne senga ganske snart. I morgen er det skole fra 8-3, så jobb fra 4-halv 8. Jee, gleder meg masse!!
I dag er det første skoledag etter to måneder med fri, jeg vil ærlig innrømme at jeg faktisk gleder meg litt. Skal bli godt å begynne igjen, treffe gamle klassekamerater og venner, og møte masse ny folk. Kjedelig å ikke kunne vende tilbake til HS1C, men jeg ser de jo alltids rundt på skolen, noen av dem i hvert fall.
Ha en fin skoledag folkens! Noen som ikke har begynt enda?Image and video hosting by TinyPic
Jeg heter Silje Marie og er 19 år,bor på Toten. Er det noe du lurer på kan du kontakte meg på s_kyseth@hotmail.com.

Legg meg til som venn


ARKIV

· April 2012 · Mars 2012 · Februar 2012 · Januar 2012 · Desember 2011 · November 2011 · Oktober 2011 · September 2011 · August 2011 · Juli 2011 · Juni 2011 · Mai 2011 · April 2011 · Mars 2011 · Februar 2011 · Januar 2011 · Desember 2010 · November 2010 · Oktober 2010 · September 2010 · August 2010 · Juli 2010 · Juni 2010 · Mai 2010 · Mars 2010 · Februar 2010 · Januar 2010 · Desember 2009 · November 2009 · Oktober 2009


KATEGORIER

· Bøker · ferie · Forside · Hverdag · Mitt 2011 · Mote · Movies · Music · New in · om meg · Outfit · Party · Photo · Russetiden 2011&2012 · Shanty · spørsmål · Vila

LINKER

· Barbiegirl - Emilie Flatner · Cecilie M · imfancy · Lisa Elnæs · MEWKiD · Monika Solveig · Tine Linea

DESIGN

Designet er laget av Katrine.

hits