Hmm, nå husker jeg faktisk ikke helt når det var. Jo, to uker siden? Da fikk Ingveig endelig fingern ut og bedte inn til bursdagsfeiring! Hu hadde bursdag 1. mars, men feira ikke før for to uker siden. Bedre sent enn aldri! Hadde en helt konge kveld i hvertfall, med skikkelig go'steming og utrolig gode geleshots! Yammi! 
hadde en knall dag med herlige folk i går. Dagen begynte med at jeg dro på jobb for å ha en koselig dag med min kjære medarbeider Solveig, og alle de koselige kundene. Dagen gikk sånn passe fort, hadde sykt vondt i hodet, så tanken på at man skulle på vors senere, fristet ikke så veldig akkurat da.. Men det endret seg fort. Dro rett opp til Sina, fiksa oss, fiksa musikken så spratt vi flaska! Etter en liten tur kom gutta, så Randi litt senere. Hadde en helt super kveld, morosamt! Nå skal jeg lese litt mer på særemne, tror jeg har fremføring i morra.. skal jammen meg bli godt å bli ferdig med det drittet der! Huff.. Håper alle har hatt en fin helg, det har hvert fall jeg! 
Hadde en helt knall dag i går! Starta med taco med jentene, gaveoppakning, så snudde vi flaska, og etterhvert fikk vi selskap av tre stk mannekjøtt! Kvelden var virkelig helt super, og noe jeg ikke kommer til å glemme! 
Tusen takk for at dere gjorde dagen min perfekt! love you all  
Forrige helg var det som sagt firmafest, det var backe match fra dokka og gjøvik (cc og byen), vila på gjøvik (tror kanskje noen fra lillehammer også var der? hmm), vero moda, only og jack and jones på cc var også med! Var drit gøy, har ikke hatt det så gøy på kjempe lenge! Håper virkelig jeg fortsatt jobber der neste år og kan være med på en dundranes fest da også! 
Herregud for en kveld det var i går! Jeg hadde det super morsomt sammen med den søte gjengen! Festen med alle cc folka var jo også knall! Jeg og jentene dro på byen etterhvert, noe jeg egentlig angrer meg for, kunne spart meg fra å brukt hundre kr for å være inne der en time, så dra hjem. Hadde jo vært mye bedre å bare vært på cc festen hele kvelden i stede, men uansett, jeg hadde det knall bortsett fra noen småting, men utenom de var det jo utrolig morsomt! 
Bursdagsjinta! Se daa, hun må ha fått verdens beste bursdagsgave av kjæresten! Kanke vente til å se hun i hvit kjole! :D 

Snille gutta på san marino som kjørte oss hjem kl fem etter en veeeldig lang arbeidsdag! 
Godt nyttår alle sammen! Håper dere hadde en helt knall dag i går! Det hadde jeg og gleder meg allerede til neste år, hihi! 
bildene er tatt fra tuva sin blogg.
Hoho! 
Det her er alle bildene som ble tatt i går faktisk, haha. Hadde ikke med meg kamera på festen vi var på, og heldigvis for det! Men det tyder bare på at jeg hadde en super kveld! Håper dere får ett fint år i 2012! 
I går rett etter jobb dro jeg til Sina for å fikse meg til julebord med jentene hos Malin. Spiste god juletapas og koste oss med godt drikke og ikke minst godt humør! Spiste også en utrolig god oreo kake! Så takker moren og søstera til Malin for god mat og ikke minst for god vert! Hadde igjen en super kveld med jentene mine! 
Ikke alle som syns det er like godt med vin, eller hva Ingvild? haha 


På fredag fikk jeg være med Randi på far hennes sitt julebord for jobben. Altså gravmaskin firma. Vi var på Sillongen og spiste deilig mat. Rett og slett suåer godt, og kan godt si jeg ble mett ja! Kvelden gikk med til skravling og dansing av sving. Noe jeg helt ærlig må si jeg syns var litt flaut når jeg dansa med en som var fra sving klubben, og jeg kan jo ikke å danse, og det kommenterte han, tror nok jeg ble litt rød i toppen da ja! 
Som jeg skrev i det forje innlegget mitt, var vi hos Ingvild på pizza og drikke på fredag, super koselig! 
Gleder meg kjempe masse til tirsdag når vi drar innover til Oslo for først å spise en deilig middag, før vi drar påå Ke$ha! 
Image and video hosting by TinyPic
Jeg heter Silje Marie og er 19 år,bor på Toten. Er det noe du lurer på kan du kontakte meg på s_kyseth@hotmail.com.

Legg meg til som venn


ARKIV

· April 2012 · Mars 2012 · Februar 2012 · Januar 2012 · Desember 2011 · November 2011 · Oktober 2011 · September 2011 · August 2011 · Juli 2011 · Juni 2011 · Mai 2011 · April 2011 · Mars 2011 · Februar 2011 · Januar 2011 · Desember 2010 · November 2010 · Oktober 2010 · September 2010 · August 2010 · Juli 2010 · Juni 2010 · Mai 2010 · Mars 2010 · Februar 2010 · Januar 2010 · Desember 2009 · November 2009 · Oktober 2009


KATEGORIER

· Bøker · ferie · Forside · Hverdag · Mitt 2011 · Mote · Movies · Music · New in · om meg · Outfit · Party · Photo · Russetiden 2011&2012 · Shanty · spørsmål · Vila

LINKER

· Barbiegirl - Emilie Flatner · Cecilie M · imfancy · Lisa Elnæs · MEWKiD · Monika Solveig · Tine Linea

DESIGN

Designet er laget av Katrine.

hits