Beklager for stooort fravær! Men det har vært masse som har skjedd. Først og fremst har det vært russetid, så jeg har ikke vært særlig mye hjemme og har derfor ikke hatt tid til å blogge for dere. Derfor får dere et bildedryss nå. 
Etter russetiden var det masse arbeid på skolen, matteeksamen, norskeksamen, og andre lekser. Pluss at det var knall vær her, mellom 30-40 grader i sola! Var til og med 35 grader i skyggen en dag, så da må man jo nyte det og være ute for å få litt sol på kroppen! Disse dagene skal dere få bilder av seinere, så fort jeg har fått de av ei venninne! 
Sorry for 0 oppdatering av utkledning i går. Men glemte igjen kamera i bilen til Malin.. Dagen i går var det grilldress tema, var mange fine farger og harry klær rundt om kring da ja! I dag har det vært punk is not dead, var igjen masse bra! Har hatt trafikkdag på skolen i dag også, så da er vi ferdig med det! Vi jentene har endelig klart å fikse oss russebil, i siste liten. Men som man sier, bedre sent enn aldri! Så de to siste dagene har gått med på å kjøre rundt og finne sponsorer, og jammen meg har vi ikke fått en del også! I dag har bilen vært på eu kontroll, og kom faen meg ikke gjennom.. Så da må den ned igjen dit på mandag og fikses, og uheldigvis har vi den da ikke før onsdag neste uke.. Menmen, helga skal da gå med på å fikse den så den er hvertfall litt penere enn den er nå! 
Jepp, slik gikk jeg rundt på cc! drit flaut, alle trodde sikkert jeg gikk sånn til vanlig.. 
Som dere ser så ble det ikke så mange bilder i dag, ettersom mesteparten av dagen gikk med på å skaffe sponsorer! 
I dag var tema hore og hallik. Var mange lettkledde jenter ute og gikk i dag ja. Med høyhæla sko, støvletter, hofte holdere, korsetter, pelsjakker og utrolig vakker sminke! Guttene derimot, var egentlig ganskje kjedelige.. det var jo jentene som hadde kledd seg ut som halliker som såg bra ut! Da er vi inne i Jallauka! For dere som ikke vet hva det er, så er det for de som skal være russ. Hver dag har et tema som man da må kle seg etter. Og i dag var det krigsdag! Det var mye bra ute å gikk da ja! Jeg fikset meg ikke noe før i går, så ble veldig på sparket egentlig.. Jeg som liksom hadde planlagt og begynne å fikse alt sammen tidlig i forrige uke! Jaja, kan ikke alltid gå etter planen. Jeg veit fortatt ikke hva jeg skal ha de andre dagene heller, så vi får sjå åssen detti går! 
Brrr, årets første bad er unnagjort! Et av russekravene er å bade før 1. April, så da måtte vi jo rett og slett bare finne fram bikinien som ligger bakerst i skapet og ta seg et forfriskende bad! Var suuper kaldt, og det blåste skikkelig ute.. men når jeg kom opp igjen, fikk jeg jo nesten lyst utti igjen, haha! Bestemte meg for å holde meg på land, så jeg slipper og bli sjuk. Etter at vi hadde fått tørket av oss og kledd på oss litt klær, var alle keen på litt mc'ern mat, så da bar det rett gjennom drive in'n.  
Kaaaaldt! Nå skal jeg bare slappe av resten av dagen, rydde litt på rommet, og tror kanskje det er på tide at jeg pakker ut av kofferten etter Danmarks turen! Skal prøve og få blogget om dag 2 i fra turen i løpet av dagen også! 
Jeg skal jo være russ i år også, men i år er jeg rødruss, nå skal det faktisk feires at jeg er ferdig på videregående, og ikke bare være russ for å være russ. Har ikke vært sånn kjempe ladd, men kjenner jeg begynner å glede meg litt nå! Men jeg sliter med å velge bukse, så jeg trenger deres hjelp! 


Denne? 


Eller denne? Første eller andre.. 1 eller 2,
hjerte eller ikke, hmm! 
Natt til 17. mai var konge! Hadde det skikkelig gøy, og ble en fin avslutning på russefeiringen den natta! Selveste 17. mai var faktisk formen ganske bra, det ble russetog på Gjøvik og Raufoss, selv om det kom litt regn, og ikke alle var helt i form, men det er jo slik det skal være.

Etter russetoget på Raufoss bar det opp til Liss og Jørgen for å spise middag, så sovnet jeg litt på sofaen, etter en natt med lite søvn, og lange russetog hvor det ble mye hopping og gåing. Etter det dro jeg opp til Linn å var der til fyrverkeriet kl halv 12. Og endelig kunne jeg finne senga og sove godt, og tenke på at jeg hadde fri dagen etter! Noe som var utrolig deilig!


NÅ GLEDER JEG MEG EGENTLIG BARE SYYYKT TIL NESTE ÅR! DA SKAL DET FEIRES MED ALLE GO JINTEN MINE! Og alle andre selvfølgelig.
I helgen var jeg på Landstreffet på Lillehammer, og det var syykt! Men helt ærlig, var det ikke sånn som jeg trodde, ble små skuffa, tror jeg hadde litt for store forventinger. Men det var alikvel helt konge, og hadde en suuper helg! Synstes fredagen var best, hvor det var best artister osv, men lørdagen var alikevel bra den å! Fredag ble det tidlig kveld på oss, når musikken stoppa kl 3 dro vi ned til bestefar for å legge oss med en gang.

På dagen på lørdag fikset vi oss og dro en liten tur ned til byen. før vi gikk opp igjen for å duppe av litt, spise middag og fikse oss. Så bar det opp på treffet igjen. Hadde det kjempe gøy, men fikk ikke med meg noen av artistene, ettersom jeg ikke syntes det var sånn kjempe bra. Kl halv 9 om morran fant vi ut at vi burde dra til bestefar og sove litt, før vi dro hjemover fire timer senere.
Fikk gjort et russekrav også: kline med en medruss av samme kjønn
Gleder meg masse til neste år! Kanskje turen kanskje går til kongeparken i steden for, det så myee råere t!
På mandag gjorde vi russekravet som er å passe på elgen på borgegården gjennom en hel natt. Gøy var  det, men var ganske så sliten og kald på tirsdag! Gjorde også kravet 24 timer (86 400 sekunder) uten å sove.Tirsdag morgen når de åpnet for oss på skolen var det rett på sofaen under soveposen til Mats å sove! Når jeg våknet var kantina stapp full med folk, og de glodde og lo.. Huff, haha! Men morro var det!


Satt og spilte Alias, kooselig.

Satt også under pulten en skoletime på tirsdag. Når jeg la meg ned, sovna jeg også, haha! Bra skoledagen nesten var over!
I dag har vi vært ute og tuta og kjørt. Gjort noen russekrav, så nå blir det litt dingeldangel i lua, hvis jeg gidder å gå i innkjøp av diverse ting.Det var Camilla, Randi, Mia, Gard og jeg som var ute, og JK kjørte. Var en kjempe artig tur, men det skal bli godt å finne senga!


- Krabbe fra H&M til vinmonopolet fastbundet med en medruss. Dette er egentlig et stykke når du skal krabbe, kan si vi hadde småvondt i knærne etterpå, haha!- kjøpe en Happy Meal mens man kjører handlevogn gjennom Drive-in'n på McDonald's


- Ha radarkontrol med hårføner og refleks i 30 sonen

Andre krav som også ble gjort i dag:

  • Bomme en røyk av en medruss som røyker og knekke den foran han/henne
  • Få sex tips fra moren til en medruss (denne må gjøres en gang til, ettersom jeg spurte faren)
  • Putte en femmer på rumpesprekken til en med rørlegger-sprek eller i kløften til noen som har utrigning
  • Kjøre fem runder i en rundkjøring (her ble vi også filmet, så hvem vet, kanskje vi kommer på nyhetene i morra, hoho)

Så alt i alt ble det sju russekrav som var i boks i dag! I morgen skal vi sitte i et tre en time før skolen starter!
Da har russetiden starten, og til nå har den vært knall!


Var døping på fredagen, så gikk turen opp til skistua på Gjøvik, hvor det var fest! Var kjempe gøy! Lørdagen dro jeg og Camilla ned på senteret en tur, mens vi var der måtte jeg på Nille for å kjøpe meg strømebukse som jeg kunne ha under russebuksa, det gnagde skikkelig mellom beina, noe som var utrolig ubehagelig og vondt.. Men med tights eller strømpebukse under funka det veldig bra! Så tok vi turen til Gjøvik for å dra på tivoli, møtte Randi på raufoss først, også Sina på Gjøvik. Var kjempe koselig. Tok karusellene som var der, før vi gikk en liten tur på CC hvor jeg fikk kjøpt litt ny sminke. Så gikk turen til Raufoss for å kjøpe oss litt mat, så var det på'n igjen etter litt fiksing av sminke og hår!
Denne kvelden var det fest på Øverby, ikke så langt unna der vi var dagen før. Det var masse folk, høy musikk, og good stemning! Så hadde enda en knall kveld! I dag har jeg bare slappet av og tatt det med ro. Til uka skal det vel gjøres litt russeknuter, og kanskje vi tar turen til Tusenfryd på onsdag.
Image and video hosting by TinyPic
Jeg heter Silje Marie og er 19 år,bor på Toten. Er det noe du lurer på kan du kontakte meg på s_kyseth@hotmail.com.

Legg meg til som venn


ARKIV

· Mai 2012 · April 2012 · Mars 2012 · Februar 2012 · Januar 2012 · Desember 2011 · November 2011 · Oktober 2011 · September 2011 · August 2011 · Juli 2011 · Juni 2011 · Mai 2011 · April 2011 · Mars 2011 · Februar 2011 · Januar 2011 · Desember 2010 · November 2010 · Oktober 2010 · September 2010 · August 2010 · Juli 2010 · Juni 2010 · Mai 2010 · Mars 2010 · Februar 2010 · Januar 2010 · Desember 2009 · November 2009


KATEGORIER

· Bøker · ferie · Forside · Hverdag · Mitt 2011 · Mote · Movies · Music · New in · om meg · Outfit · Party · Photo · Russetiden 2011&2012 · Shanty · spørsmål · Vila

LINKER

· Barbiegirl - Emilie Flatner · Cecilie M · imfancy · Lisa Elnæs · MEWKiD · Monika Solveig · Tine Linea

DESIGN

Designet er laget av Katrine.

hits