Igjen; super fint vær! Etter middag tok jeg med meg Shanty ut på en liten tur. Og pga at snøen driver å smelter, er det selvfølgelig bløtt i ytters på veien og i grøftene, noe som da resulterer til at han blir kjempe møkketet.. som da betyr at han må dusjes, noe som ikke er særlig gøy. han liker det ikke så godt selv heller, men når vi først har begynt står han i hvertfall rolig så jeg klarer å gjøre noe! Og han er bare såå søt når han er ferdig, når han driver og ruller og krøller seg inn i hankle. Hihi. 


Herlig vær i dag! Er så deilig at sola skinner og du ser snøen bare renner bort. Gleder meg masse til våren kommer for fult! Tok med meg Shanty ut i stad for å få tatt noen bilder av han, det blåste så fælt, så han klarte jo ikke holde øynene ordentlig oppe, men utenom det ble bildene veldig fine! Til helga tror jeg at jeg skal ta han i dusjen, børste han og gjøre han ekstra fin før jeg tar noen nye! Har så mye å si hvordan han ser ut, lille jålebukken, hihi! 

Elsker fine gutten min. Men det skal sies at jeg ikke elsker han hele tiden, elsker han ikke når han knurrer og er sint, elsker han når han leker og bare har det gøy, elsker han ikke når han gneldrer og bjeffer som en anna galing når det kommer folk, elsker han når han er kjempe glad for å se meg når jeg kommer inn døra, elsker han ikke når han tisser på gulvet mitt på rommet (!!!) & jeg elsker han når han bare vil ligge på fanget og kose! 
I går var jeg ute på en kjempe koselig tur på Stenberg. Sammen med John Kennth, og Shanty! Var utroolig fint vær, så var kjempe godt å gå en tur. Heldigvis var det ingen andre ute å gikk på samme plass, så Shanty kunne gå løs og boltre seg så mye han ville! Han overrasket meg over at han var så flink å gå uten bånd og ikke stakk av, men hadde det kommet folk hadde saken vært noe annet, haha! Men koselig var det, og han fikk løpt av seg litt energi.
Tok med Shanty ut i vannet så han fikk badet litt, hihi! Tror han ble litt kald, og la seg oppå magen til John Kenneth, og han lå der en stund!Var kjempe koselig, og det beste av alt er at Shanty koste seg også kjempe masse! Nydelige gutten min!
Det tok litt tid før jeg fikk begynt med leksene, for Shanty kom opp på rommet, og han var jo i helt fyr og flamme, så fikk ikke gjort så mye før han roet seg ned, noe som tok sin tid... Men nå er leksene gjort, og jeg kan slappe av i helga!


Han klarer ikke være rolig!


Så romantisk han er å kysser med øynene åpne, haha


Han fikk ikke sjokolade! Det er jo ikke bra for hunder, han fikk heller en hundegobit! På det første bilde sleiker han seg rundt munn, var heldig med bilde, hoho!


Se på han da, er det rart jeg smelter innvendig?
Som dere sikkert har fått med dere så har vi fått oss en hund! Shanty heter han, tror jeg har skrevet det her før. Han er bare såå søt men en skikkelig hissigpropp, går å biter på alt ulig rart, og hører ikke når vi ber han slutte, da bare fortsetter han egentlig. men søt er han da forde. Er skikkelig koselig å ha en liten tass løpende rundt om kring, og av og til kan kose litt med han. Endten så leker han, eller så sover han, hehe.Er han ikke bare såå søt?
I dag skal mamma og jeg dra inn mot oslo for å hente vårt lille nurk. Endelig skal han flytte hjem til oss. Gleder oss masse alle sammen! Blir så koselig å kunne sitte å kose med han når jeg vil, at han er det første jeg ser nesten når jeg våkner om morgenen. Da får jeg jo selskap når jeg står på badet om morgenen også. Så det her skal bli skikkelig koselig.


Om noen timer er den lille søte der hjemme hos oss for en veldig lang tid fremmover!
Jaa, nå kan jeg endelig fortelle dere det! Vi skal få en liten hund, bokstavligtalt liten også. Hihi. Om fire dager flytter en liten søt pomeranian valp inn til oss, som er akkurat åtte uker på fredag. Vi gleder oss så utrolig masse til å få denne lille tassen inn i  huset etter mange ukers venting.

I helga var vi å hilste på han igjen, så da tenkte jeg dere kunne få noen bilder i fra helgen. Det er en gutt, og har fått navnet Shanty!
Han er bare såå søt!
Image and video hosting by TinyPic
Jeg heter Silje Marie og er 19 år,bor på Toten. Er det noe du lurer på kan du kontakte meg på s_kyseth@hotmail.com.

Legg meg til som venn


ARKIV

· Mars 2012 · Februar 2012 · Januar 2012 · Desember 2011 · November 2011 · Oktober 2011 · September 2011 · August 2011 · Juli 2011 · Juni 2011 · Mai 2011 · April 2011 · Mars 2011 · Februar 2011 · Januar 2011 · Desember 2010 · November 2010 · Oktober 2010 · September 2010 · August 2010 · Juli 2010 · Juni 2010 · Mai 2010 · Mars 2010 · Februar 2010 · Januar 2010 · Desember 2009 · November 2009 · Oktober 2009 · September 2009


KATEGORIER

· Bøker · ferie · Forside · Hverdag · Mitt 2011 · Mote · Movies · Music · New in · om meg · Outfit · Party · Photo · Russetiden 2011&2012 · Shanty · spørsmål · Vila

LINKER

· Barbiegirl - Emilie Flatner · Cecilie M · imfancy · Lisa Elnæs · MEWKiD · Monika Solveig · Tine Linea

DESIGN

Designet er laget av Katrine.

hits